Lancome Hypnose mascara review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Šī man ir galīgi traka nedēļa, tāpēc ar ierakstiem ir tā švakāk. Taču par seniem favorītiem ir viegli runāt :) Tāpēc šodien par manu mīļāku skropstu tušu - Lancome Hypnose. Pirmo reizi Hypnose izmēģināju pirms bail padomāt cik gadiem :D Un tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena (protams, ar uzklātu tušu!). 
Lancome sola, ka Hypnose tuša palielinās skropstu apjomu līdz par 6 reizēm. Skropstas būs mīkstas un bez kunkuļiem. Ko vēl vajag? Man - neko vairāk.
Hypnose ir klasiskā birstīte. Man ļoti patīk tušas krēmveida konsistence, kas nosaka to, ka Hypnose ideāli pilda savu pienākumu no pirmās lietošanas reizes līdz pēdējai (nav jāgaida, kamēr produkts paliks sausāks, lai sniegtu labu rezultātu). Tušas radīto efektu var redzēt bildē zemāk. Acis uzreiz izskatās lielākas un plašākas, atvērtākas. Jāpiebilst, ka tuša turas godam visas dienas garumā, nebirst, neveido pandas acis, taču viegli nāk nost ar kosmētikas noņemēja (es lietoju Biodermas Sensibio ūdeni) palīdzību.
Kāda ir jūsu ideālā tuša?
P.S. tušu var iegādāties u.v. Stockmann, Kolonna, Douglas veikalos. Cena ap 20 Ls.

English summary:
Hello gorgeous! I love my Lancome Hypnose mascara as it is just amazing! It boosts up the volume of my lashes. It doesn`t droop or give me pandas eyes. Lancome Hypnose is all time favorite of mine.