Sveikas, daiļās! Man kā trakai kosmētikas mīlei vienmēr gribas izmēģināt kaut ko jaunu. Arī veikali arvien vairāk priecē ar kopjošās kosmētikas piedāvājumiem ne tikai standarta iepakojumos, bet arī vienreizējās lietošanas, miniatūru komplektos un ceļojuma versijās. Bieži vien iegādājos maskas tieši monodozās. Dziļu aprakstu pēc tāda produkta izlietošanas sarakstīt ir grūti, taču pirmais iespaids arī nozīme daudz, kā arī ar jaukiem atklājumiem gribas padalīties uzreiz, tāpēc izdomāju blogā ieviest kārtējo jaunu rubriku - "Svētdienas Masku Balle". Katru svētdienu (vismaz centīšos) dalīšos ar iespaidiem par jaunu masku. Šodien - par Gatineau Clear & Perfect Tonimasque.  



Attīroša dabīgo mālu maska, kas savelk poras un padara ādu tīru un mirdzošu. Paredzēta kombinētai / taukainai ādai. Clear & Perfect piemīt tipiska mālu maskas konsistence. Uzklājot uz ādas nav nekādas kņudēšanas vai diskomforta sajūtas. Maska patīkami atvēsina, bet tas nav "mentolīgs svaigums". Vēsumiņš paliek uz ādas vēl kādu brīdi pēc lietošanas. Pēc 10 minūtēm maska paliek cieta un maina krāsu no baltās uz rozā, bet neplaisā un nav izteiktas velkošas sajūtas kā lietojot citas mālu maskas.  Pēc lietošanas ādas tonis daudz vienmērīgāks. Āda samtaina, poras samazinātas. Droši vien, pateicoties baltiem māliem, maska balina arī sarkanos pleķus (kas veidojas dēļ plīsušiem kapilāriem).  Gatineau Clear and Perfect Tonimasque mazliet balina pigmenta plankumus. Noteikti atgriezīšos pie šīs maskas vasaras mēnešos.
Priecē fakts, ka Gatineau ir viens no zīmoliem, kuram Latvijā cenas ir zemākas, nekā ārzemēs. Masku var iegādāties BeautyExpert. Cena: 29.07 Eur par 75 ml. Domāju, ka produkti pieejami arī Stockmann un Douglas veikalos.