Sveikas, daiļās! Nesen Latvijas veikalu plauktos parādījās Artdeco Love is in the air kolecija, kas priecē ar izcili pavasarīgām krāsām un noskaņām. Kolekcijā ir iekļauts arī ārzemju blogeru izslavētais krēmveida vaigu sārtums/lūpu krāsa (personīgi es, metu uz viņu acis ļoti sen). Es tiku pie trīs produktiem:
Sākšu ar krēmveida sārtumu, kuru gribēju jau sen (taču Latvijā tas agrāk nebija pieejams). Sārtumam ir ļoti patīkams dārgs iepakojums ar spogulīti (man asociējas ar Chanel). Tekstūra atgādina lūpu krāsu, produkts viegli klājas un labi iztušējas, radot ļoti dabisku un veselīgu sārtumu. Mazliet puteikļains maigs rozā tonis labi derēs gaišās ādas īpašniecēm. Pateicoties krēmveida formulai, sārtums ir "kļūmju un klauna vaigu" drošs pat iesācējām. Labi klājas gan ar Stippling otu, gan ar pirkstiem. Jāsaka, ka lūpu krāsa veidā, produkts man galīgi neder, jo dabīgais lūpu pigments ir spilgtāks par produkta toni, tāpēc izskatos pēc spoka :)
Soft Lip Liner Waterproof (tonis #73) ir mīksts, viegli klājas, neizplūst. Laineris lieliski turas uz lūpām visas dienas garumā, taču, jāņem vērā, ka ūdensnoturīgie produkti viemēr sausina lūpas. Nav tā, ka izžāvēs jebkuras lūpas, bet var pasvītrot sausumus. Es lietoju laineri kopā ar lūpu balzamu, noturība, protams, samazinās, toties nekāda diskomforta. Tonis 73 ir silti rozā krāsā ar pavisam minimalu brūnumu. Es teiktu, ka tas ir mans ideālais nude tonis, tikai nedaudz spilgtāks. 

Abi produkti koptēlā:

Perfect Color Lipstick tonī #57A ir vienkārši paskaina! Vidēji pigmentēta, tā drīzāk uzlabu dabisko lūpu toni, nevis pilnībā to nosedz. Lūpu krāsai piemīt ļoti patīkama krēmīga tekstūra un vaniļas smarža. 

Manā uzskatā šis ir kārtējais trāpījums desmitniekā no Artdeco lūpu krāsu puses, jo, pateicoties krēmveida formulai, es esmu aizmirsusi par sausām un saspraigājušām lūpam. Nekādu balzamu ikdienā man vairs nevajag, pilnībā pietiek ar Perfect Color. Tonis #57A ir caurspīdīgs bordo ar zeltītu metālisku finišu, taču tas nekādā gadījumā neizskatās lēti vai kā izniris no deviņdesmitajiem gadiem. Uz lūpām:

Visus produktus var iegādāties Drogas, Douglas, Kristiana un Stockmann.
Cenas: Krēmveida vaigu sārtums 11.95 Eur, lūpu zīmulis 6.76 Eur, lūpu krāsa 8.47 Eur.