Sveikas, daiļās! Pavasaris nāk virsū un gribas atplaukt un tikt vaļā no smagā ziemas mēteļa, zābakiem un arī smagā tonālā krēma. Pirms pāris gadiem tirgu pārpludināja BB krēmu vilnis. Lielākoties, BB krēms (Eiropas versija) ir tas pats ādas tonējošais mitrinātājs ar ļoti daudz mistiskām īpašībām (sākot no divi vienā līdz pat desmit vienā). Ar BB krēmu tagad vairs nevienu nepārsteigsi, droši vien, tieši tāpēc veikalu plauktos arvien biežāk var redzēt CC krēmus. Šodien par Bourjois CC krēmu:
Jaunā tonālo līdzekļu paaudze, kas apvieno tonāla krēma koriģējošās īpašības (pateicoties trīs krāsu pigmentiem: aprikožu - maskē noguruma pazīmes, zaļš - maskē apsārtumu, balts - maskē pigmentāciju un tumšos lokus) un mitrinošā krēma kopjošās īpašības (24 stundu mitrināšana + spf 15).


Man ļoti patīk Bourjois tonālie krēmi, jo tie ir nemanāmi uz ādas. Kā parasti notiek pavasarī, visi esošie tonālie krēmi palika man pa tumšu (vispār šī man ir sāpīga tēma, jo sniegbaltītei Latvijā ar tonāliem krēmiem ir lielas problēmas). Gribēju gan atrast savam ādas tonim atbilstošu krēmu, gan izmēģināt kaut ko jaunu. Mani uzpirka šis Lisas Eldridge video ar Sophie Dahl (taisnības labā ir jāsaka, ka Lisa varētu man pārdot jebko). Un jāsaka, ka ne kripatiņas nenožēloju :)


Bourjois CC krēms ir iepakots askētiskā tūbiņā ar skrūvējamo vāciņu un šauru deguntiņu, kas ļauj viegli kontrolēt līdzekļa daudzumu. Pats krēms ir diezgan šķidrs (šķidrāks par standarta tonālo krēmu, bet biezāks par Chanel Vitalumiere Aqua). Smarža man ļoti atgādina Guerlain Meteorites pērlīšu smaržu. Līdzeklis ir labi pigmentēts un labi maskē gan tumšos lokus, gan apsārtumu. Man ļoti patīk, ka krēms uz ādas veido knapi pamanāmu starojuma efektu (bez izteikta spīduma). Šobrīd mana āda ir mazliet vairāk tendēta uz sausumu, tāpēc lietot CC krēmu bez mitrinošā krēma apakšā neesmu mēģinājusi, bet ir aizdomas, ka taukainai ādai papildus mitrināšana nebūs vajadzīga. Laba noturība uz ādas ir kādas 4 stundas, pēc tam no taukainākām zonām krēms sāk pazust, taču, ja apakšā lieto bāzi (es lietoju Benefit Porefessional) vai Biodermas Pore Refiner, tad krēms lieliski kalpo visas dienas garumā. Domāju, ka Bourjois CC krēms derēs sausas-normālas-viegli taukainas āda īpašniecēm (neslīkstot galējībās). Kā arī, protams, bildes izsaka vairāk, kā 1000 vārdi.

Pirms:

Ar Bourjois CC krēmu tonī #31 Ivory:

Bourjois CC krēma cena 14,03 Eur. Iegādāties var asos.com. Jāsaka, ka gaišos toņus ātri izķer.

English summary:
Hello Gorgeous! I Love new Bourjois 123 Perfect CC cream as it is undetectable on the skin. It covers redness and dark circles very well. The coverage is light but it can be build up to medium. It stays put for about 4 hours withous a base (my cheeks tend to be oily), but with a base (I like to use Benefit Porefessional or Bioderma Pore Refiner) it stays all day long. Good job Bourjois!