Olay Regenerist Night Renewal Elixir - review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Jau sen man bija interese par Olay zīmola produktiem, bet, kaut kā nebija sanācis neko izmēģināt, līdz allbeauty.com pamanīju lielisku cenu produktam, par kuru bija lasītas ļoti daudz un ļoti labas atsauksmes. Turklāt, es nevaru paiet garām kārtējam skābju pīlingam :)
Olay Regenerist ir vairāk kā nakts krēms, tas ne tikai mitrina ādu, bet arī atjauno ādas virsējo slāni. Regenerist paātrina ādas virsējās slāņa atjaunošanās miega laikā, atklājot gludāku ādu. Uzlabo ādas mitrināšanas pakāpi, padarot ādu mīkstāku, gludāku un tvirtāku.   


Atverot kastīti mani sagaidīja neliela vilšanās, jo produkta iepakojums izskatās krietni lētāks, salīdzinot ar to, kas uzzīmēts uz kastītes. Taču pats produkts ir īsta pasaka. 
Regenerist pēc būtības ir skābju pīlings, tam piemīt gēlveida konsistence un knapi pamanāma smarža (smaržvielu sastāvā nav), ko man ir ļoti grūti aprakstīt, taču itin nekādas emocijas tā neizsauc (nav tā, ka naktī nevaru gulēt dēļ tā, ka jūtu kādu smaržu). Produkts jāklāj uz tīras sausas ādas nakts krēma vietā. Gaidīju, ka būs kņudēšana un savilktas ādas sajūta, bet nekā tamlīdzīga! Uzklājot uz ādas, produkts uzvedās kā mitrinošais krēms. Proti, nekādu nepatīkamu sajūtu, un papildus mitrināšana arī nav vajadzīga (vismaz manai kombinētai, dehidratētai ādai). Man patīk arī tas, ka, nožūstot, produkts nav pārlieku lipīgs. Ja uzklāj pavisam plānā kārtiņā, tad no lipīguma nav ne miņas. Jau pēc pirmās lietošanas reizes mana āda kļuva gludāka, poras sašaurinātas, sejas tonis vienmērīgāks, pumpu rētiņas mazāk redzamas. Pēc nedēļas melno punktu palika mazāk un arī sīkas krunciņas (man ir dažas uz pieres) kļuva mazāk pamanāmas. Godīgi sakot, es neesmu mēģinājusi lietot šo produktu ilgstoši bez pārtraukumiem (piemēram, mēneša garumā), jo manai ādai ir nosliece uz kapilāru plīšanu, kā arī āda kopumā ir labā stāvoklī, līdz ar to negribas izaicināt likteni. Regenerist lietoju kursiem - 1 nedēļu mēnesī. Jāpiebilst, ka lietojot produktu uz skābju bāzes, ikdienā obligāti jālieto arī krēms ar spf (Olay iesaka minimums spf 15).
Rezumējot - Olay Regenerist ir viens no pēdējā laika labākiem produktiem :)
Sastāvs: Aqua, Glycerin, Glycolic acid, Sodium hydroxide, Butylene glycol, Hydroxyethylcellulose, Propylene glycol, Panthenol, Palmitoyl pentapeptide-4, Camellia Sinensis leaf extract, Vitis Vinifera seed extract, Mica, Allantoin, Cellulose gum, Xanthan gum, Cellulose, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Methylparaben, PEG-100 stearate, CI 77499, CI 77891.

Ja pareizi sapratu Olay maina produktu iepakojumu un formulas, tāpēc jāķer ciet, kamēr var.

Pieejams: allbeauty. Pilna cena 36 Eur, taču uz atlaidēm var dabūt par 11.36 Eur.
    
Konkurss: ja vēlies iegūt Olay Regenerist savā īpašumā, seko sugarmakeup blogam caur mājslapu vai bloglovin. Atbildi uz jautājumu vai lieto kādu pīlingu un kādu (ja lieto). Papildus punktus var iegūt daloties ar ziņu par šo konkursu. Rīgas robežās centīšos balvu nodot personīgi, vai ar pasta starpniecību. Latvijas teritorijā - ar Latvijas Pasts, Post24 vai Pasta Stacija starpniecību. Veiksmi!
a Rafflecopter giveaway

Apsveicu uzvarētāju Elizabeti O. :) Paldies visiem, kas piedalījās.

 
English summary: Hello Gorgeous! Recently I`ve tried Olay Regenerist Night Renewal Elixir and i love it! Olay Regenerist Night Renewal Elixir is more than a traditional night cream – it helps renew skin surface , as well as moisturizing. It accelerates skin’s natural surface renewal during sleep, revealing smoother skin in the morning. Improves hydration to help leave skin softer, smoother and firmer-looking. Formulation, containing a ‘power house’ of ingredients, including Olay Regenerist’s signature penta-peptides, glycolic acid and anti-oxidants. Olay Regenerist has gel texture to it and it is not sticky on the skin when it sets. Actually it feels like a regular moisturizes without any discomfort. In the morning my skin is much smoother, texture is refined, pores are tightened. After a week of regular use blemish marks start to fade and the amount of blackheads is reduced. I have to say I do not use Regenerist all the time. I use it in courses - one week in a month. Regenereist is one of the best glycolic peels I`ve tried so far.