Sveikas, daiļās! Kā parasti bloga rakstu biežumā ir vērojamas mana darba sezonālās īpatnības. Katru aprīli un maiju ieslīgstu darbā līdz ausīm...Bet nu kosmētikas patēriņu aizņemtība neietekmē :) Šoreiz gan iepakojumi lielāki, toties skaita ziņā to ir mazāk:

  • Kerastase Cristalliste šampūns (vesels litrs). Dotos solījumus pilda. Mati paliek ievērojami spīdīgāki. Jauka smarža. Līdz šim labākais Kerastase šampūns, ko esmu lietojusi. Bet, kopumā, šampūns kā šampūns.
  • Bioderma Sensibio micelārais ūdens. Šajā iepakojumā ar pumpīti pārleju ūdeni no bezpumpīša iepakojumiem (Bioderma Crealine cocooncenter varianti ir krietni lētāki, bet iepakojums kā mūsu aptiekās nopērkamām 250 ml pudelītēm - ne īpaši ērts). Joprojām, labākais micelārais ūdens, kas ir mēģināts. Labi noņem kosmētiku, neizraisa nekādas ādas reakcijas.
  • OSMO Extreme Volume Root Lifter. Izsmidzināmais piesakņu pacēlājs. Pavasarī mazgāju matus katru otro dienu, taču, parasti, otrā dienā tie vairs nav tik kupli. Lietojot OSMO, mati saglabā savu apjomu arī otrā dienā, kā arī ilgāk paliek "svaigi". Patīk, ka līdzeklis nav nedz lipīgs, nedz ķēpīgs. Ērts smidzinātājs. Noteikti izmēģināšu vēl kaut ko no šīs firmas.
  • Kerastase Age Premium matu maska. Kopā ar šīs pašas sērijas šampūnu man ļoti patika, taču viena pati maska neko daudz nedara. Konsistence pašķidra, efekts kā no parastā matu kondicioniera. Nekas dižs. Atkārtoti nepirkšu.
  • Natura Siberica Ziemeļu ziepes detox. Oi oi! Traka lieta :) Attīra ādu līdz traki gurkstošai sajūtai. Uz iepakojuma rakstīts, ka līdzekli jālieto ne biežāk kā 2x nedēļā, bet, vienalga, mana āda paliek traki sausa. Velkoša sajūta ir drausmīga. Man nepatīk.
  • NATIO Pure and Gentle Cleansing Cream. Šis neputojošais attīrošais krēms sejas mazgāšanai gan man ļoti patika. Labi noņem kosmētiku, pārlieku neattaukojot ādu. Smaržo pēc lavandas. Plašāka atsauksme šeit.  

Paraudziņi un mini iepakojumi:

  • Macadamia Reviving Curl Cream. Patīk, jo labi nofiksē sprogas, nepadarot tās kraukšķīgas. Smaržo pēc nedaudz iepuvušas melones :D Jau nopirku pilnizmēra iepakojumu. 
  • Sothys Normalizing Beauty Milk. Sākotnēji ļoti patika, jo labi noņem kosmētiku. Taču, pēc kāda laika sapratu, ka sintētiskā greipfrūtu smarža man galīgi riebjas.
  • Sothys Hydradvance Comfort Hydrating Cream. Patika. Labi mitrina ādu. Pēc konsistences un efekta ļoti atgādina MOSSA dienas krēmu ar lāceni.
  • Douglas Beauty System SeaThalasso ķermeņa losjons. Ādu mitrina, taču izteikti sausai ādai ar šo būs krietni pa maz. Smarža man ļoti atgādina Dior Pure Poison. Ja esi šo smaržu cienītāja - ievērtē Douglas ķermeņa losjonu.
  • Biodroga Golden Caviar koncentrāts. Palīdz mitrināt ādu, bet nekādu "wow" efektu no šī līdzekļa nemanīju.

Kāds ir jūsu mīļākais micelārais ūdens? Gribas izmēģināt kaut ko jaunu :) 
Kā jums veicās ar tukšo taru aprīlī?