Please scroll down for the english summary.


Sveikas, daiļās! Pēdējā laikā mana vannaistaba izskatās pēc kāda veikaliņa šampūnu plaukta, tāpēc Satinique līdzekļus testēja māsa:
Man ir smalki mati ar tieksmi uz sprogošanos. Mazgājot matus, redzu, ka mati krīt ārā, taču uz galvas to mazāk nepaliek. Maģija! Ik pa brīdim izmēģinu līdzekļus, kas kontrolē matu izkrišanu un palīdz nostiprināt matu saknes. Šodien padalīšos ar savu iespaidu par Satinique* (amerikāņu Amway sērijas matu kosmētika) matu kopšanas sistēmu, kas sola samazināt matu izkrišanu un uzlabot galvas ādas stāvokli.

Sistēmā ietilpst 3 līdzekļi:

Šampūna un kondicioniera sastāvā ietilpst žeņšeņs, granātābols un zīdkoka lapu ekstrakts, kas atdzīvina nespodrus matus un aizsargā tos pret ārējās vides kaitīgiem apstākļiem, satur vērtīgos antioksidantus, bet zīdkoka lapu ekstrakts jau Senajā Ķīnā tika izmantots tautas medicīnā, lai cīnītos ar matu izkrišanu.

Iepakojums satur 280 ml produkta (nestandarta tilpums?). Pudelītes ir ērtas lietošanā. Līdzekļi smaržo patīkami – nedaudz atgādina citrusaugļus un vēl kaut ko saldi sulīgu. Šampūns puto ļoooti labi. Kā angliski saka – little bit goes a long way. Pēc skalošanas matos nepaliek neizmazgātu matu sajūta. Kondicioniera konsistence ir interesanta, jo tas ir diezgan biezs, bet tajā pašā laikā ļoti viegls. Pēc mazgāšanas mati paliek ļoti gludi. Šis kombo patiks matu taisnotājām, jo mati paliek zīdīgi.
Tonikam ir viegla krēmveida konsistence un tas lieliski mitrina galvas ādu. Aprakstā minēts, ka produkts jālieto divreiz dienā, taču es lietoju to tikai vakaros un no rīta mazgāju matus. Protams, nevar gaidīt, ka kopjošā kosmētika varēs atrisināt nopietnu matu izkrišanas problēmu, taču produkti atstāja ļoti patīkamu iespaidu.

Iegādāties var: no Amway konstultaniem, www.amway-latvia.com
Cenas: šampūns 13.50 Eur, kondicionieris 14,25 Eur, toniks 50,20 Eur.

Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! I have fine, frizzy hair with tendency to fall out. So don’t hasitate to try out new productsfor my hair. This time I tried Satinique treatment system by American brand Amway. The shampoo and conditioner contains lots of extracts (ginseng, pomegranate, mulberry leaf extract) and claims that will energise you hair for hairgrowth. Both products has citrusy smell and left my hair feeeling smoth and silky. I love how shampoo leathers and love how conditioners texture is very light. Tonic has light creamy consistency and it leaves my scalp very moisturized. Scalp tonic is ment to be used twice a day. I prefer to use it at night so tonic can be absorbed into scap naturaly sice I wash and blowdry my hair in the morning.