Kiehl's Creme de Corps - review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Man it ļoti, ļoti (un vēl 3 rindiņas) ļoti sausa ķermeņa āda, it īpaši ceļi, elkoņi un apakšstilbi. Līdz ar to, bieži rodas velkoša sajūta, nieze un ādas lobīšanās. Esmu izmēģinājusi simts un vienu ķermeņa sviestu un krēmu, taču nekad īsti apmierināta nebiju. Pēc daudziem līdzekļiem (gan Drogu klāsta, gan aptieku produkcijas, gan eļļām) uz ādas palika neelpojoša plēvīte, āda it kā tika mitrināta, taču, ka tikai aizmirsu kādu vakaru līdzekli uzsmērēt, no rīta par to nācās maksāt. Jāsaka, ka es esmu nesmaržojošu ķermeņa produktu piekritēja, jo, lai cik līdzekļa aromāts man patiktu, es nevaru normāli aizmigt, ja jūtu "svešu" smaržu. (Ievads sanāca gandrīz kā TV shop reklāmā).
Par Kiehl's Creme de Corps man pastāstīja māsa, kura teica, ka šis tev noteikti jāizmēģina! Ja neizmēģināsi - neticēsi, bet šis ir pats labākais ķermeņa krēms! Veiksmīgu apstākļu sakritības rezultātā viņa tika pie Creme de Corps mini versijas un uzreiz pasniedza to man. Un tas mainīja manu dzīvi!

Kiehl's Creme de Corps ir ideāls līdzeklis ļoti sausai ādai ar tendenci lobīties. Lietojot 10 dienu garumā jūsu āda mainīsies līdz nepazīšanai.
Creme de Corps tekstūra man mistiskā kārtā ļoti atgādina Clinique DDML sejas krēmu (vismaz, veco versiju, jo jauno neesmu mēģinājusi). Tas ir vidēji biezs, plastisks, nav taukains, ļoti ātri iesūcas āda un ilgstoši to mitrina (mans Hydrance Optimale ķermenim!). Es burtiski jūtu, ka mana āda to apēd. Man ļoti patīk arī fakts, ka līdzeklis ir bez smaržas. Un pats galvenais, ka jau pēc nedēļas es tiešām ieraudzīju, ka mana āda kļuva daudz gludāka, nieze pārgāja. Vēl pēc laiciņa pamanīju, ka arī ieaugošo matiņu (pēc epilācijas) skaits samazinājās. Acīmredzot, arī šī problēma bija saistīta ar ādas sausumu. Arī, ja pāris dienas aizmirstu uzsmērēt Creme de Corps, ādas stāvoklis nemainās. Īsāk sakot, Kiehl's Creme de Corps ir svētais grāls manai sausai ādai


Produktam ir tikai viens mīnuss, tas ir iepakojums. Krēms ir biezs un, kad tas sāk iet uz beigām, to ir pagrūti izdabūt ārā no iepakojuma. Taču, Kiehl's iepakojumus var arī pārgriezt (un pēc tam nest atpakaļ uz veikalu sagrieztus, lai saņemtu zīmodziņus kartītē un tiktu pie dāvanām). Būtu forši, ja mazu tilpumu iepakojums būtu kā roku krēma tūbiņa (500 ml iepakojums ir ar pumpīti). Jāsaka, ka produkts ir padārgs, taču noteikti ir katra centa vērts (jebkurā gadījumā Kiehl's ir pieejami krēma paraudziņi, lai vari notestēt produktu pirms pirkšanas).

Sastāvs: Water, Squalane, Water, Squalene, Hydrogenated Polyisobutene, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Dimethicone, PPG-5 Pentaerythrityl Ether, PEG-5 Pentaerythrityl Ether, Sesame Seed Oil, Phenoxyethanol, Isopropyl Palmitate, Ozokerite, Benzophenone-3, Shea Butter, Methylparaben, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Soybean Sterol, Sodium PCA, Propylparaben, Allantoin, Olive Fruit Oil, Sweet Almond Oil, Apricot Kernel Oil, Cocoa Seed Butter, Avocado Oil, Soybean Oil, Tocopherol, BHT, Lecithin, Butylparaben, Corn Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Beta Carotene.

Ja tev patīk smaržīgie ķermeņa līdzekļi, iesaku paskatīties Creme de Corps Soy Milk & Honey uzputotā krēma virzienā (attēlā mini versija). Piena un medus smarža ir ļoti patīkama un neuzbāzīga, taču es palikšu pie savas "nesmaržojošas" versijas. 

Vai esi mēģinājusi Kiehl's Creme de Corps un kā patika?
Iegādāties var Stockmann. Cenas: 125ml - 18.07 Eur, 250ml - 29.45 Eur, 500ml - 49.94 Eur, 1000ml - 84,95 Eur.

Hello, gorgeous! Kiehl's Creme de Corps is a holy grail for my very dry and itchy body skin. I've tried a lot of different creams, lotions and oils but was never satisfied with the result. If potion was moisturizing enough it left sticky film on my skin. Also I prefer body products with no scent. So I found this! And will never change it for something else (at least at the moment I think so). After a week of regular usage I noticed significant improvement in how my skin felt and looked. No itchiness, no dryness, just lovely velvety skin. The consistency reminds me of Clinique DDML facial cream (at least the old version, as I've not tried the new one). It is thick and creamy but not oily. It does not leave any sticky film on my skin and moisturizes and nourishes my skin like nothing else. It is just amazing! I would not believe how good this one is until I had a possibility to test it. The only downside is the packaging. It is not very handy.