svētdiena, 2014. gada 26. oktobris

Ādas kopšana - viens rīts un viens vakars oktobrī (October's skincare game)

Hello gorgeous! I decided to participate in skincare game. The rules are simple. You just need to post 2 pictures of your morning and evening skincare routine. Without going into details.

Sveikas, daiļās! Izdomāju piedalīties Santas stafetē un atrādu savu rītu un vakaru ādas kopšanas rituālu produktus. Jā, zinu, ka tie ir ļoti daudz :)

Rīts/Morning:

Vakars/Evening:

11 comments:

  1. Tev patīk Oriflame krēmi?
    Es jau Bubelles blogā rakstīju, ka mani tā smarža smacēja nost.
    Forša rubrika, man bija kaut kas līdzīgs, bet neizdalīju rītu un vakaru, kā arī daži jauni produkti nākuši klāt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ne īsti patīk konsistence, jo pieradu pie savādākas, bet kosmētika uz viņiem turas dikti labi. Nakts krēms ar skābēm liekas foršs, jo āda pēc viņa gluda un ādas tonis ļoti vienmērīgs (kā parasti pēc skābēm). Acu krēms labi noņem tūsku, bet es neesmu no baigi pampstošām būtnēm un tā kņudināšana man arī ne visai patīk.

      Dzēst
  2. Es arī esmu nobriedusi izmēģināt attīrošo eļļu, dēļ labajām atsauksmēm gribu nopirkt The Body Shop kumelīšu eļļu :) Kāds Tev liekās Mossa micelārais?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau pie Signes rakstīju, ka neviennozīmīgs :) Jo ir kosmētika, kuru ļoti labi ņem nost, un ir tāda, kuru neņem. Bet, ja salīdzina ar citiem organiskiem ūdeņiem šis ir pat ļoti labs.

      Dzēst
  3. Šis mani nomierināja, likās, ka es lietoju daudz, izrādās ne es vienīgā. Bet patīk,ka tiek jaukts high/low.

    Brigita,
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šobrīd daudz, atzīstos :) Bet jā, snobiska sen vairs neesmu, jo ir labas un sliktas lietas gan augsto, gan zemo cenu kategorijā :)

      Dzēst
  4. Paldies par padomu. Šajā rudens laikā ādai jāpievērš lielāka vērība.

    AtbildētDzēst
  5. man gribētos tik daudz zināt par visu kas un kā, bet tajā pašā laikā meklēju visvienkāršāko...ieluku arī savas bildes.... noteikti nekas izcils, bet man meklējumi pēc vienkāršības

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau arī necenšos lietot visu lietošanas pēc :) Tagad vienkārši tāds periods ādai, kad sanāk daudz līdzekļi apgrozībā.

      Dzēst
  6. Kādas atsauksmes par clinique losjonu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Eiropas versija man ļoti patika, bet šī ir Amerikas un tajā nav salicīlskābes :( ir doma apgreidot, pieberos klār attiecīgo reaģentu :D

      Dzēst