Sveikas, daiļās! Tikko sagaidīju paciņu no ASV (šeit vajadzīgs tāds ātri plaukstas sitošs smaidiņš), tās saturu kopā ar Lisbonas un Tax Free skaistumlietu pirkumiem atrādīšu :)
Sākšu ar ASV labumiem:
Izmēģinot Velvet Mimosas iedoto L'oreal Nude Magique Eau de Teint tonālo krēmu, sapratu, ka noteikti gribu kaut ko līdzīgu. Tonālie krēmi man daži ir, tāpēc pirkt dārgo YSL Fusion Ink pagaidām neesmu nobriedusi. Taču Maybelline Dream Wonder Fluid Touch Foundation ar jocīgu aplikatoru esot izcils līdzinieks. Kā arī Maybelline gaišākais tonis 10 Porcelain Ivory ir noteikti gaišāks par L'oreal 100 Porcelain. Tonālais "ūdentiņš" super šķidrs, ļoti viegli klājas un tonis ir pietiekoši gaišs. Iespējams, ka šobrīd manai āda pat pārāk gaišs, taču uz sejas vēl neesmu mēģinājusi. Pirku ebay un pārdevējam bija idzevīgas cenas un papildus atlaides pirkumam virs 20 vai 25 $, tāpēc paķēru arī Loreal Colour Riche Extraordinaire Liquid Lip Gloss 2 toņus (500 Molto Mauve un 304 Ruby Opera). Ja nemaldos, Ruby Opera Latvijas veikalos nav pieejams (un kā gan es varēju iztikt bēz kārtējās sarkanās lūpu krāsas?). Jau sen sapņoju par Infallible acu ēnām tonī 996 Liquid Diamond. Starp citu, Infallable ēnas esot izcils līdzinieks Armani acu ēnām (formulas ziņā, krāsas gan atšķiras). 
Kopenhāgenas lidostas Tax Free veikalā nopirku Origins maskas. Par Drink Up lasīju daudz pozitīvas atsauksmes, bet Out of Trouble uzrunāja ar savu "koncepciju" un interesantu sastāvu (sastāvā ir cikna oksīds un titāna dioksīds). MAC matēto lūpu krāsu tonī Ruby Woo medīju jau sen, taču, kad bija iespējas kaut ko pasūtīt, šis tonis vienmēr bija izpirkts. Noķēru! (Sarkanā lūpu krāsa numur 2).
Lisbonas Sephorā māsai pēc pasūtījuma nopirku Benefit vaigu sārtumu Hervana. Tāpat viņa gribēja kādas Sephoras smaržas, tāpēc paņēmu saldās Blueberry viņai un Lemon Verbena sev. Jau sen meklēju perfektu krēmīgu un noturīgu acu zīmuli. Mani uzrunāja Sephora Contour Eye Pencil 12HR Wear izcilā pelēkbrūnā tonī Flirting Game.
Saņēmu jaunumus no Essence: Lash Princess apjoma skropstu tušu interesantā iepakojumā, gēla ūdensnoturīgos lainerus (zilu un zaļu) un Soo Glow! kremveida hailaiteri. Esmu izmēģinājusi zīmuļus uz rokas - toņi burvīgi un nomazgāt ar ziepēm nevar :)
Artdeco jaunumi: krēmveida vaigu sārtums pasakinā vēsi rozā tonī #15 un tuša skropstu apjomam Volume Sensation Mascara (iepakojumā veseli 15 ml!).
Jaunumi no Oriflame: True Perfection sērijas produkti. Es neesmu "katalogu" kosmētikas piekritēja, bet sastāvs ir tīkams (apmēram Loreal un TheBodyShop līmenī) un apraksts interesents :) Redzēsim kā būs :)

Un vakara "nagla" - Burberry! Vai tie iepakojumi nav pasakaini?  
Neliels "sneak peek". Acu ēnas tonī Rosewood, matēta sarkana lūpu krāsa tonī Military Red (sarkanā lūpu krāsa numur 3).
Tiku arī pie pamatīga dāvanu maisa! Bildēšanas brīdī no manis paslēpās kosmētikas maks (liels un ietilpīgs). Iekšā bija jauna tonālā krēma paraudziņi 2 toņos, 3 smaržu paraudziņi standarta tilpumos un viena miniatūra (7,5 ml), ķermeņa losjons (50ml), nagu laka (!!!!! un pat varēja izvēlēties toni, protams, ka ņēmu sarkano), kabuki otiņa (jau iečekoju mājas lapā, šis brīnums maksā 45 eur!). Jā, pie mums tik bagātīgas dāvanas nedod :(
Huh! Sabildēju un sarakstīju. Laikam jātaisa spending ban, bet nāk taču atlaides un drīz Stockmann skaistuma dienas un zinu ka vēl būs jaunumi dekoratīvās kosmētikas jomā, un vēl gribu dažas smaržas...Traki! Kā jums septembrī ar pirkumiem? Daudz? :)