Sveikas, daiļās! Apmēram pirms mēneša rakstīju par dažādiem micelāriem ūdeņiem. Neilgi pēc raksta parādīšanās, manās rokās nonāca Latvijas organiskās kosmētikas zīmola MOSSA jaunums - attīrošs micelārais ūdens*. No vienas puses micelārie ūdeņi nekad nevar būt par daudz, bet, no otras - mana iepriekšējā pieredze ar analoģisku organisku produktu (BioPha) nebija diez ko laba. Kā tad ir šoreiz?
Attīrošs micelārais ūdens ir piemērots visiem ādas tipiem un pilda trīskāršu funkciju – attīra, noņem kosmētiku un tonizē. Mikroemulsija efektīvi attīra, maigi mitrina un nomierina ādu. Micerālais ūdens ir ērts lietojot un piemērots sejai, acīm un lūpām.

Es izmantoju micelāro ūdeni, galvenokārt, lai noņemtu kosmētiku no acīm, retāk - arī no sejas. MOSSA micelārais ūdens ir visai specifisks, jo dažas tušas noņem labi (piemēram, Artdeco Volume Sensation), dažas tikai daļēji (piemēram, Bourjois 1 seconde Volume) un dažas vienkārši izsmērē (piemēram, Essence Lash Princess). Līdzīgs stāsts ir arī ar tonāliem krēmiem. Ja esi iegādājusies šo micelāro ūdeni un tas netiek galā ar šī brīža dekoratīvo kosmētiku, nesteidzies mest ārā, izmēģini pēc laiciņa ar citiem līdzekļiem. Micelāram ūdenim piemīt pūderīga smarža, kas kārtējo reizi atgādina BioPha produktu. Ja lieto šo ūdeni tonika vietā, tad tas patīkami atsvaidzina un tonizē ādu. Ļoti patika, ka līdzekļa sastāvā ir arī pienskābe, kas veic maigu pīlingu un nātrija hialuronāts, jeb hialuronskābe, kas ir zināma ar savām mitrinošām īpašībām.
Kopumā mans viedoklis par šo līdzekli ir neviennozīmīgs, taču nedrīkst aizmirst faktu, ka šis ir organisks produkts, līdz ar to arī sastāvs nav tik kreptīgs kā aptieku produkcijai. 
Sastāvs: Aqua, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Glycerin, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Sodium PCA, Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Aroma, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract. 

Micelāro ūdeni var iegādāties Drogas veikalos. Cena 10.95 eur par 200 ml.
Vai esi lietojusi MOSSA micelāro ūdeni? Kā patika?