sestdiena, 2014. gada 29. novembris

Nanshy Stippling un Pencil otiņas - atsauksme

Sveikas, daiļās! Nanshy otiņu klāstā parādījās jaunumi un manās rokās nonāca Stippling un Pencil otiņas*. Man ļoti patīk Nanshy otiņu dizains un perlamutra kāti. Šādas otiņas izrotās jebkuru skaistumlietu koleciju.
Nanshy profesionāla make up ota Stippling Brush ir piemērota tonālā krēma uzklāšanai, sniedzot vieglu līdz vidēju segumu ar Airbrush efektu. Man šķiet, ka otiņas sari ir pārāk gari un pārāk mīksti, lai tā labi darbotos tonālā krēma iztušēšanā. Reāli sari slapstās apkārt un dabūt vienmērīgu tonējošā līdzekļa kārtiņu ir teju neiespējami. Taču minerālam pūderim otiņa der ideāli! Tā viegli izlīdzina produktu un arī otiņas izmērs ir lieliski piemērots, lai ātri pārklātu visu seju. Man bija doma vasarai nopirkt līdzīgu otu no MAC (tieši minerālā pūdera uzklāšanai), bet sapratu, ka esmu pilnībā apmierināta ar Nanshy. Liels pluss, ka otiņa viegli mazgājas un pēc mazgāšanas nezaudē formu.
Nanshy profesionāla acu ota Pencil Brush ir piemērota acu kontūrzīmuļa izpludināšanai, acu ēnu uzklāšanai un iztušēšanai gar apakšējo skropstu līniju un izteiktas kontūras veidošanai acu ārējos kaktiņos. Sariņi ir mīksti un elastīgi, kas samazina jutīgās plakstiņu ādas mehānisku kairinājumu. Šī otiņa ir vienkārši superīga! Tā lieliski izpludina gan zīmuli, gan acu ēnas gar apakšējo skropstu līniju. Sariņi ir ļoti blīvi, mīksti un elastīgi, plakstiņu neskrāpē. Otiņa viegli mazgājas un žūstot nezaudē formu. Ideāla! Iesaku izmēģināt :)
Otas var apskatīt un iegādāties USA cosmetics veikaliņā Nometņu ielā 6 un veikalā Aspāzijas bulvārī 30, kā arī internetveikalā http://www.nyxcosmetics.lv/. Cenas: Stippling ota - 10,95 Eur, Pencil ota - 6,95 Eur.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

ceturtdiena, 2014. gada 27. novembris

Nekosmētiskie skaistumkopšanas palīgi

Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par dažām noderīgām ne-kosmētiskām skaistumkopšanas lietiņām.
Bez gara ievada ķeršos pie lietas:
1. Muslīna drāniņas bieži nāk komplektā ar neputojošiem līdzekļiem sejas attīrīšanai, taču tās var iegādāties arī atsevišķi. Ar mitras drāniņas palīdzību var viegli noņemt no sejas attīrošo līdzekli un kosmētikas pārpalikumus. Kā arī uz baltās drāniņas ļoti labi var redzēt vai kosmētika ir noņemta pilnībā. Lietojot drāniņas, nav nepieciešams seju noskalot, tātad minimāls kontakts ar ūdeni. Man gan patīk pēc procedūras seju noskalos ar ūdeni, jo man vienkārši patīk svaiga ūdens sajūta. Drāniņas, jeb Muslin Cloth(s) var iegādāties ebay. Es pirku šeit. Samaksāju ap 4 eur par 10 drāniņām.

2. TheBodyShop sejas masāžas aksesuārs. Nosaukums runā pats par sevi. Pēc būtības tas ir gumijas rullītis ar gumijas radzēm un bambusa rokturi. Produkta aprakstā minēts, ka tas uzlabo sejas ādas krāsu. Paredzēts lietošanai vakaros, pēc ādas attīrīšanas, tonizēšanas un mitrināšanas. Palīdz ādai labāk uzsūkt mitrinošos produktus. Es rullīti izmantoju eļļas masāžai (pēc masāžas eļļu noskaloju) pēc masāžas ar pirkstiem. Taču slinkajos vakaros lietoju tikai rullīti, jo tā ir ātrāk. No rīta seja svaiga un tonis vienmērīgs. Iesaku! Pieejams TheBodyShop veikalos (kad vispār pie mums parādīsies interneta veikals?). Maksā 7.5 eur.   

3. Fringe Velcro - matu "aizvācējs". Neprasiet man kā šis ir tulkojams. Velcro rollers ir matu ruļļi, kas paši turas matos, pateicoties mini āķīšiem. Plāksnītes ir kā puse no lipekļa (tā puse, kas ar āķīšiem). Lieliski notur īsākus matus, lai tie netraucētu sejas mazgāšanas vai masāžas laika. 
Fringe Velcro pieejami ebay. Maksā 1-2 dolārus.

4. Tangle Teezer - slavenā matu suka. Vai tiešām tik laba? Jā! Mani mati ir smalki un sprogojas. Slapjus, neizraujot, tos ir neiespējami izķemmēt. Tāpat ir ļoti gūti izķemmēt matus no rīta. Ar Tangle Teezer es aizmirsu par pinkainiem matiem un matu plēšanu. Suka arī fantastiski masē galvas ādu. Es neesmu lielākais piekritējs sukas formai, jo saņemt matus astē ar tās palīdzību ir pagrūti, bet necik nenožēloju, ka izmēģināju Tangle Teezer, jo tas ir tā vērts! 
Savējo TT pirku Prismā Ēd, dzer, mīli akcijas laikā. "Mīli" dienā ir 30% atlaide visām nepārtikas precēm. Tā savu TT dabūju par 7.69 eur.

5. EpiStick - dīvaina paskata ierīce, kas paredzēta, lai likvidētu nevēlamo apmatojumu uz sejas. Pie plusiem varu minēt, ka, nopērkot ierīci vienreiz (jau pirms vairākiem gadiem), tā turpina lieliski darboties un neprasa jaunus ieguldījumus. Arī matiņu likvidēšanas procesā netiek traumēta vai ietekmēta āda, kā tas var notikt, lietojot vaska strēmeles vai karsto vasku. Pēc procedūras matiņi neieaug un āda nav karināta. Mīnuss - procedūra nav diez ko patīkama, taču ierīce spēj izraut arī pavisam sīkus matiņus starp uzacīm. 

EpiStick var meklēt ebay. Maksā 1-2-3 dolārus :) Laba lietiņa.

6. Konjaku sūklis ir lielisks palīgs masku noņemšanā. Mans sūklis ir sarkans un ir domāts jutīgas ādas kopšanai. Sūkļi ir piesūcināti ar dažādiem māliem: sarkani - jutīgai ādai, balti - sausai, melni - taukainai. Es gan stipri šaubos, ka sūkļu īpašības ir stipri atšķirīgas. Ražotājs gan apgalvo, ka ar sūkļa palīdzību var noņemt arī dekoratīvo kosmētiku, papildus nelietojot nekādus līdzekļus. Nezinu, man šis triks nestrādā. Taču maskas un sejas attīrīšanas produktu noņem labi un veic papildus maigu pīlingu, kas noņem atmirušas šūniņas. Pirku Douglas veikalā. Maksāja ap 10 eur.

7. Mazas ķemmītes, kas paredzētas galvas ādas masāžai. Var lietot tāpat, vai kombinācijā ar eļļu, šampūnu vai masku. Ķemmītes lieliski masē galvas ādu un stimulē asins cirkulāciju. Lietojot kopā ar šampūnu, tiek veikta dziļa galvas ādas attīrīšana, kā ar skrubi. Es pirku pie savas frizieres, bet ķemmītes ir atrodamas arī Friezieru Servisā un visos frizieru veikalos. Cena 2-3 eur par pāri.

otrdiena, 2014. gada 25. novembris

LookFantastic novembra skaistuma kastīte

Sveikas, daiļās! Iepriekšējā mēnesī teicu, ka novembrī gan LF kastīti nesūtīšu, taču sanāca savādāk. Iepriekšpārdošanā gan enko nesūtīju, bet mēneša sākumā pamanīju, ka kastītes saturs parādījās dažos Lielbritānijas blogos dienu pirms oficiālās relīzes. Ievērtēju un sapratu, ka šo gan man vajag! Jo vismaz divi produkti ir atzīti par must have un jau ilgu laiciņu atrodas manā vēlmju sarakstā. Arī šo divu produktu vērtība (pat miniatūrās) pārsniedz kastītes vērtību. Skatāmies iekšā:
  • Hand Chemistry Intense Youth Complex Hand Cream 30 ml. Rakstīts, ka mini versija, bet LF lapā šim krēmam pieejams tikai 30 ml tilpums, kas maksā €10.14. Es lietoju daudz roku krēmus. Iepakojums un noformējums ļoti atgādina Hydraluron no Indeed Labs.
  • NUXE Nuxellence Jeunesse Youth and Radiance Revealing Fluid 15ml. Uz 87% sastāv no dabīgām sastāvdaļām. Mitrina ādu un uzlabo tās tekstūru. Jau sen gribēju izmēģināt kaut ko no Nuxe, bet kaut kā nav sanācis. 50 ml maksā €61.10.
  • Monu Recovery Balm 30ml. Vēl viens sejas krēms. Produkta aprakstā minēts, ka tas nomierina sakairinātu ādu un mazina iekaisumus. Ziemai varētu būt noderīgs produkts. 50 ml maksā €28.57.
  • GLAMGLOW Youth Mud Tingle Exfoliate Treatment 15 g. Šeit, es domāju, ka komentāri ir lieki. Kurš tad negribētu izmēģināt leģendāro produktu? 50 g maksā pāri €50.
  • New Cid Cosmetics Lip and Cheek Tint pilnizmēra produkts. Man patīk šāda formāta lūpu krāsas. Tonis izskatās pēc your lips but better. Es, laikam, vairāk gribētu sarkanu zīmuli, bet sarkani man jau tā ir daudz. Domāšu :) Iespējams, ka samainīšu pret sarkanu. Produkta cena ap €20.
  • Eve Lom Cleanser 30ml. Vēl viens produkts, kuru sen gribēju izmēģināt. Esmu sajūsmā! 100 ml maksā €69.85. 
Kādas ir jūsu emocijas par LF novembra kastītes saturu? Es pavisam noteikti esmu apmierināta ar iztērētiem 19 eur Decembra kastīti jau pasūtīju iepriekšpārdošanā, jo uz Ziemassvētkiem gan jau būs kaut kas īpašs :)

sestdiena, 2014. gada 22. novembris

ceturtdiena, 2014. gada 20. novembris

Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate - atsauksme/review

Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās! Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing* koncentrāta nosaukums runā pats par sevi. Līdzeklis satur aktīvās vielas, kas palīdz mazināt grumbiņas ap acīm un muti un uzlabo ādas izskatu un tekstūru. Glicerīns izteikti iedarbīgi mitrina un mīkstina ādu, jo tas uzsūc mitrumu no gaisa. C vitamīns spēj uzlabot ādas izskatu un mazināt novecošanās. Līdzeklis satur 10.5% (kas ir daudz, ļoti daudz) C vitamīna.
Nedaudz jocīgas un grūti aprakstāmas konsistences serumu, jeb koncentrātu, var lietot vienu pašu, vai klāt zem dienas vai nakts krēma. Kāpēc jocīga konsistence? Tāpēc, ka tā ir :) Līdzeklis ir silikonīgs, bet nav biezs un glums, nav sajūtas, ka tas smacē ādu. Iekšā ir manāmi maziņi "kunkuļi", kas, droši vien, ir C vitamīns. Kad serums nonāk saskarē ar ādu, tas uzsilst. Ļoti dīvainas, bet patīkamas emocijas, it īpaši aukstā gadalaikā. Āda momentā kļūst rozīga, bet sārtums pāris minūšu laikā pazūd. Ja tas nonāk uz pumpām vai skrāpējumiem, tas kož! Nav traki, bet es brīdinu :) Lietojot līdzekli vienreiz dienā (precīzāk vakarā), jau pēc nedēļas pamanīju acīmredzamas izmaiņas. Sejas ādas tonis uzlabojās, tas palika vienmērīgāks un "dzīvāks". Un jā, tas efekts. Efekts uz sīkām krunciņām ir vispār šokējošs! Man ir viena niķīga rieva uz pieres, atvainojos - bija niķīga rieva uz pieres. Īpaši labi pretgrumbu efektu var redzēt uz mīmiskām krunciņām ap acīm un ap muti. Es tiešām esmu šokā par tik efektīvu līdzekli. Mana āda ir kombinēta un papildus mitrināšana neprasās, bet, ja āda ir izteikti sausa, varētu prasītos lietot serumu zem krēma. Lietojot līdzekli ilgstoši (apmēram mēnesi) rodas sajūta, ka sausās zonās āda kļūst jūtīgāka un asāk reaģē uz kairinājumiem, tāpēc serumu lietoju kursiem - mēnesi lietoju uz nakti, tad uz mēnesi pārtraukums. 
Sastāvs: Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Ascorbic Acid, Glycerin, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Lauroyl Lysine, Acrylates Copolymer, Adenosine.

Līdzekli var iegādāties Stockmann, cena  56.91 eur par 50 ml.

*Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

Hello gorgeous! I love Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing concentrate because it is very effective! It has a little bit weird consistency, as it is silicone-y and has some small flakes (probably - vitamin C) in it. In contact with skin it warms up. And I have to say it stings on blemishes and scratches. But the effect is just amazing! My forehead line is gone. Completely vanished after about 2 weeks of use  Line-Reducing concentrate. I noticed that mimic lines around my mouth became less noticeable. I think it is a little bit too harsh for me, because if I use concentrate two times a day my skin become sensitive. So I use it in evening and I am happy I tried it!

otrdiena, 2014. gada 18. novembris

Vitamīni matiem, kas tiešām darbojas

Sveikas, daiļās! Domāju, ka katrai no mums ir bijuši periodi, kad mati sāk pastiprināti krist ārā. Parasti tas notiek pavasarī un rudenī, kad mati intensīvi atjaunojas, un beidzas apmēram mēneša laikā. Taču citreiz matu izkrišana turpinās ilgāku laiku un es sāku nopietni satraukties. Esmu izmēģinājusi dažādus matu augšanu stimulējošus un matu izkrišanu kavējošus vitamīnus. Šodien pastāstīšu par trīs produktiem, kas tiešām palīdz vairot matu skaistumu.

Aptieku matu kopjošās kosmētikas zīmola Phyto viens no populārākiem produktiem ir Phytophanere vitamīni. Dienu pēc dienas vitamīnu komplekss stiprina matus un nagus. Pateicoties vitamīnu B, C, E un taukskābju kombinācijai, Phytophanere aktīvi cīnās pret matu izkrišanu un stiprina matus un nagus. Jāsaka, ka efekts no Phytophanere ir manāms tikai pēc kādiem trīs mēnešiem, tāpēc uzreiz iesaku iepirkt krājumus pusgadam, lai nepārtrauktu lietošanu kursa vidū, tā arī nesagaidot efektu. Galvenais efekts, ko pamanīju, lietojot šos vitamīnus ir matu augšanas ātruma palielināšana. Pa vienu mēnesi mati izauga par kādiem 3 cm. Mati ir gludi un spīdīgi, tikai žēl, ka biezuma ziņā nejutu izmaiņas. Taču Phytophanere pavisam noteikti ir labs palīgs, ja vēlies pēc iespējas ātrāk ataudzēt matus. 

Sastāvs: Gélatine, Macérât Huileux de Carotte (Huile de Tournesol, Extrait de Carotte, Extrait de Romarin), Extrait d'Acerola Enrichi en Vitamines C, Affermissant : Glycérine, Huile de Bourrache à 20% de GLA, Huile de Soja Hydrogénée, Huile de Poisson, Huile de Son de Riz, Acétate de DL-Alpha Tocopherol, Levure, Huile de Germe de Blé, Pantothenate de Calcium, Emulsifiant: Lécithine de Soja, Gamma Oryzanol, Chlorhydrate de Pyridoxine, Riboflavine, Biotine-Colorants: E171, E172, Arôme Céréale, Gluten.
Visizdevīgāk Phytophanere vitamīnus pirkt cocooncenter, kur tie maksā 22 eur par 240 kapsulām (četru mēnešu kurss). 

Oenobiol ir zīmols, kas Eiropā ir plaši atpazīstams ar savām bio aktīvām piedevām/vitamīniem jebkam! Tieši tā - jebkam, jo Oenobiol klāstā ir vitamīni pret ūdens aizturi, pret celulītu, pret matu izkrišanu, gaišas ādas aizsardzībai, iedeguma veicināšanai, plakanam vēderam (pēc 45 gadiem) un vēl daudz kam. Capillaire Revitalisant vitamīni palīdz saglabāt veselus un skaistus matus, neatkarībā no gada laika. Sastāvā ir 5-alpha-reducteol (viela, kas pagarina mata "dzīves ciklu"), ķirbja sēkliņu eļļa, B grupas vitamīni (B1, B2, B3, B5, B6 un B8). Lietojot vitamīnus mēneša garumā, pamanīju, ka mati sāka mazāk krist ārā. Vēl pēc mēneša parādījās sīku jaunu matiņu "ezītis". Mati ir spīdīgi un apjomīgi. 

Sastāvs: Huile de Pépins de Courge (Cucurbita Pepo), Gélatine (Agent d'Enrobage), Stéarates de Glycérol (Emulsifiant), Glycérine, Sorbitol (Agents d'Enrobage), Niacine, Lécithine de Tournesol (Emulsifiant), Acide Pantothénique, Maltodextrine de Pomme de Terre (Support), Dioxyde de Titane (Colorant), Vitamine B6, Vitamine B1, Vitamine B2, Oxyde de Fer Jaune (Colorant), Biotine.

Oenobiol Capilaire Revitalisant vitamīnus pirku cocooncenter, kur tie maksā 22.5 eur par 180 kapsulām (trīs mēnešu kurss).

Ladee Pregna Pro ir grūtnieču vitamīni. Nē, es neesmu stāvoklī. Kādu laiku atpakaļ sastapos ar stipru matu izkrišanu (stresa un veselības problēmu dēļ). Pastāstīju savai frizierei un viņa ieteica izmēģināt tieši grūtnieču vitamīnus. Paņēmu šos, jo tie ir kapsulu formā ar zivju eļļu. Man patika arī, ka sastāvs ir sabalansēts un nav vielu, kas sastādītu 800 un vairāki procentus no ieteicamas dienas devas. Sastāvā omega-3 taukskābju, vitamīnu un minerālu kompleksi. Jau pēc mēneša lietošanas pamanīju, ka mati mazāk krīt ārā un ir spīdīgāki un kuplāki. Vēl pēc kāda laiciņa parādījās jauni mazi matiņi. Lietojot regulāri (kādus 9 mēnešus) mani mati ir kļuvuši biezāki.
Sastāvs: zivju eļļa, želatīns, magnija oksīds, glicerīns (mitrumuzturētājs), L-askorbīnskābe (C vitamīns), elementārā dzelzs, cinka sulfāts, glicerilmonostearāts (emulgators), nikotīnamīds (B3 vitamīns), D-alfa-tokoferols(E vitamīns), sojas lecitīns VEROLEC (emulgators), kalcija D-pantotenāts (B5 vitamīns), mangāna sulfāts, vara sulfāts, ciānkobalamīns (B12 vitamīns), piridoksīna hidrohlorīds (B6 vitamīns), tiamīna mononitrāts (B1 vitamīns), riboflavīns (B2 vitamīns), dzelzs oksīda sarkanais un melnais (E172), pteroilmonoglutamīnskābe (B9 vitamīns),holekalciferols (D vitamīns), kālija jodāts, nātrija selenīts, D-biotīns (B7 vitamīns).

Vitamīnus var iegādāties Latvijas aptiekās. Cena ap 10 eur par 30 kapsulām (mēneša kurss).

Vai lietojat kādus vitamīnus matiem un nagiem? Kuri ir visefektīvākie? 
P.S. Neaizmirsti, ka līdz  22.11.14 pl 9:00 tev ir iespēja piedalīties giveaway un vinnēt Dove Oxygen & Moisture sērijas produktus šeit.

sestdiena, 2014. gada 15. novembris

Piedalies giveaway un laimē jaunos Dove Oxygen & Moisture sērijas matu kopšanas produktus!

Sveikas, daiļās! Sen blogā nav bijis giveaway. Šoreiz "konkurss" notiek sadarbībā ar Dove zīmolu. Lasi līdz galam un piedalies!
Dove radījis jaunu premium klases matu kopšanas līniju plāniem un smalkiem matiem. Dove – Oxygen & Moisture sērija sastāv no četriem premium klases produktiem. Speciāli smalkiem un plāniem matiem paredzētie produkti piešķirs matiem līdz pat 95% vairāk apjoma. 

“Sievietēm ar plāniem un smalkiem matiem ir nepieciešams pievērst īpašas rūpes matu kopšanai. Turklāt, bieži vien nākas izšķirties starp matu kuplumu un mitrināšanu. Dove jaunā Oxygen & Moisture matu kopšanas līnija nodrošina abas šīs funkcijas,” vēsta matu kopšanas produktu  kategorijas un Dove zīmola vadītāja Baltijas valstīs Marita Soha (Marit Soha), “Jaunā produktu sērija balstās uz pavisam unikālu Oxyfusion tehnoloģiju, kuras pamatā ir ar skābekli bagātas sastāvdaļas, kas iesūcas dziļi matos, neatstājot nekā lieka, un saudzīgi nogludina matu virsmu” stāsta Soha.
Jaunās matu kopšanas līnijas šampūnam ir patīkams aromāts, un tā Oxyfusion tehnoloģija nodrošina ikdienā nepieciešamo matu mitrināšanu. Tā sastāvā ir Oxygen & Moisture balzāms, kas ātri uzsūcas matos, padarot tos mīkstus, bet ne smagnējus. “Daudzas sievietes ar plāniem matiem baidās no matu veidošanas, tādēļ bieži atstāj tos neieveidotus. Lietojot Dove jaunās sērijas produktus, šādam uztraukumam nav pamata, jo balzāms piepilda matus, pasargājot tos no karstuma izraisītajiem bojājumiem," skaidro M.Soha.
“Viens no sērijas galvenajiem produktiem ir Oxygen & Moisture mitrinošā matu maska (putas), kas tekstūras ziņā līdzinās suflē,” stāsta Soha. Matu masku ieteicams lietot vismaz vienu reizi nedēļā kā matu balzāma aizvietotāju. Maska ne tikai palielina matu kuplumu, bet arī nodrošina intensīvu mitrināšanu.
Dove Oxygen & Moisture sprejs paceļ matus pie saknēm un nodrošina papildu kuplumu. Spreju lieto matus vispirms sadalot pa šķipsnām un izsmidzinot to tieši uz saknēm. Jaunais Dove matu sprejs ir īpaši parocīgs, jo to var lietot gan uz tikko mazgātiem, gan sausiem matiem. Tikai uzpūt spreju un sabužini matus! Līdz ar to, tas ir ideāls rīks matu kupluma atjaunošanai dienas laikā. 

Ja vēlies tikt Dove pie jaunās sērijas Oxygen & Moisture produktiem, tev ir jābūt mana bloga sekotājam bloglovin vai caur google friend connect (spied Pievienoties šai vietnei) un komentārā jāieraksta savi mīļākie produkti no Dove. Piemēram "sekoju caur bloglovin kā AnnaKanna", mans mīļākais Dove produkts ir Svaigais Gurķis dušas želeja" :)
Konkurss ir atvērts no 15.11.14 pl 9:00 līdz 22.11.14 pl 9:00. Katram komentētājam piešķiršu numuru un pēc nedēļas izlozēšu laimīgo. Balvu var saņemt Rīgā (par to vienosimies), vai arī varu nosūtīt caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām.

Lai veicas!

Konkurss ir noslēdzies. Paldies visiem, kas piedalījās (drīz būs vēl viens konkurss, tā kā nebēdājaties). Apsveicu Anitu!
Anita, lūdzu uzraksti man uz camillesmakeup@gmail.com, lai varam vinoties kā saņemsi savu balvu :)

ceturtdiena, 2014. gada 13. novembris

Burberry Complete Eye Palette "Nude Blush" atsauksme/review

Please scroll down for the english summary

Sveikas, daiļās! Savos oktobra jaunumos rādīju labumus no Burberry, kurus iegādājos Lisbonā. Šodien pastāstīšu par acu ēnu paleti Complete Eye Palette tonī "Nude Blush". Sākšu ar to, ka Burberry iepakojums ir vienkārši nepārspējams. Pasmaga metāla kastīte ar magnētisko aizdari un firmas "šaha" rakstu. Ak vai! Chanel uz Burberry fona izskatās pēc lētas plastmasas. Komplektā nāk samta maciņš, standarta porolona aplikators, labas kvalitātes mini otiņa ar dabīgiem sariņiem un mini slīpa otiņa uzacīm/lainerim.
 Palete "aprīkota" ar spoguli. Iekšā četru toņu acu ēnas.

Swatchi:
Toņu apraksti no kreisās puses uz labo:
  • Ļoti skaists purpurkrāsas tonis ar metālisku sarkanīgu šimmeri. Satīna finišs.
  • Matēts putekļainais ceriņkrāsas tonis ar pelēkbrūnu apakštoni (man mistiskā kārtā atgādina Chanel Paradoxal nagu laku)
  • Silts šampanieša tonis uz brūngani-sarkanīgās bāzes. Finišs gandrīz metālisks
  • Silts bēšīgs tonis ar satīna finišu.  
Visas ēnas ir labi pigmentētas un ļoti viegli klājas, taču nav tik "sviestainas" kā Urban Decay. Noturība uz maniem taukainiem plakstiņiem ir laba tikai ar bāzi, bet, principā, uz maniem plakstiņiem nevienas ēnas bez bāzes neturas.
Kopumā, ar pirkumu esmu ļoti apmierināta. Burberry nav tas zīmols, kura klāstā varētu meklēt spilgti dzeltenas vai idiotiski rozā acu ēnas, taču, ja vēlies labas kvalitātes ikdienas toņu acu ēnas, tad noteikti atradīsi kaut ko sev tīkamu Burberry klāstā. Nu un jā, tie iepakojumi!!!

Koptēlā: 

 
Man uz sejas:
  • Burberry Velvet Foundation tonī 203. Starp citu, šis ir vienkārši fantastisks tonālais krēms taukainai ādai! Viegla konsistence, laba sedzamība un bez bāzes uz manas ādas turas visu dienu! Izskatās arī ļoti dabiski. Godīgi sakot, es biju šokā :)
  • MAC Mineralize Skinfinish Natural minerālais pūderis tonī Light Plus
  • TheBodyShop uzacu zīmulis tonī Dark Brown
  • Burberry acu ēnu palete tonī #12 Nude Blush
  • Bourjois vaigu sārtums tonī #54 Rose Frisson
  • L'oreal Colour Riche Extraordinaire Liquid Lip Gloss tonī #500 Molto Mauve.
Burberry kosmētiku var iegādāties Burberry mājas lapā. Paletes cena 51 eur par 5.4 g. 

Hello gorgeous! I've got my hands on some items from Burberry makeup! Burberry Complete Eye Palette "Nude Blush" features four eye shadows. You can see swatches above. Palette includes:
  • Gorgeous purple shade with tiny red/burgundy shimmer. Satin finish.
  • Matte dusky lilaky-mauve. For some reason it reminds me of Paradoxal nail polish by Chanel.
  • Warm Champagne shade on reddish/brownish base. Almost metallic finish.
  • Warm beige with satin finish. 
The pigmentation of all shades is good, but the eye shadows are not as buttery/creamy as Urban Decay eye shadows are. And the packaging is just spectacular! I am completely satisfied with my purchase :) You can buy Burberry makeup online. The palette cost me 51 eur.

otrdiena, 2014. gada 11. novembris

Oriflame True Perfection sejas ādas kopšanas līdzekļi - atsauksme

Sveikas, daiļās! Es neesmu katalogu kosmētikas piekritēja, bet Oriflame True Perfection ādas kopšanas produktu apraksts mani ieintriģēja, tāpēc izlēmu izmēģināt.

Mazliet pastāstīšu par True Perfection sēriju* (par katru līdzekli atsevišķi ražotāja tekstus nekopēšu, savādāk sanāks baigi gari. Vieglas tekstūras ādas kopšanas līdzekļi, kas mitrina ādu 24h garumā, liekot ādai izskatīties un justies gludākai, veselīgākai, kā arī starojošākai. Līdzekļi domāti sievietēm no 25 gadu vecuma. Sērija sola palīdzinu stresainai, nogurušai ādai. Sastāvā esošais albīcijas ekstrakts palīdz novērst ādas novecošanas procesu.
Sērijā ietilpst četri līdzekļi: krēms ādai ap acīm, serums, dienas un nakts krēmi.
Refreshing Eye Illumintor, jeb krēmam ādai ap acīm ir ērts iepakojums ar vēsu metāla rullīti. Lai dabūtu produktu ārā, tūbiņa ir jāspaida. Es jau gribētu, lai varētu tikai braukāt ar rullīti ap acu zonu un viss notiktu pats no sevis :) Krēmam ļoti viegla tekstūra, viegla (puķu?) smarža. Pēc lietošanas es jūtu nelielu kņudināšanu, kas man ne visai patīk un uz ādas paliek knapi saredzamas atstarojošas daļiņas. Pamanīju, ka produkts ideāli cīnās ar pampumu, taču man šī parādība nav visai bieža. Arī tekstūru man gribētos kaut mazliet biezāku.
Miracle Perfecting Serum ir ērts pumpīšiepakojums, viegla silikonīga (bet ne traki silikonīga) tekstūra un tās pašas atstarojošas daļiņas. Taču smarža šim produktam ir gan ļoti izteikta. Man netraucē, bet, varu iedomāties, ka tik spēcīga smarža varētu sagādāt problēmas jutīgas ādas īpašniecēm. Galvenais bonuss, ko pamanīju, lietojot šo serumu, ir tas, ka kosmētika un sejas klājas vienmērīgāk un turas ilgāk, atstarojošas daļiņas vizuāli atsvaidzina seju. Sanāk kā tāds serums-bāze.
Perfecting Day Moisturizer ir biezāks, par manis iemīļotiem dienas krēmiem un ar izteikti silikonīgu tekstūru, kas man nepatīk L'oreal sejas krēmos. Man arī ne visai patīk burciņu iepakojums, kurā jābāž iekšā pirksti. Aromāts visiem līdzekļiem ir identisks, taču dienas krēmam tas nav tik izteikts kā serumam. Krēms gana labi mitrina ādu. Domāju, ka ļoti sausai un ļoti taukainai ādai nederēs, bet neslīkstot galējībās, ir labs. Būtu labi, ja dienas krēmam būtu pievienots kaut maziņš SPF.
Renewing Night Care ir mans favorīts! Tam ir pabieza tekstūra un smaržu gandrīz nevar just. Krēms labi mitrina ādu. Sastāvā ir glicerīns, un glikolskābe. No rīta ādas tonis vienmērīgs, āda gluda un starojoša, kā jau pēc skābes saturošiem produktiem.

Produktus var iegādāties pie Oriflame izplatītājiem. Cenas: sejas krēmiem 15.90 par 50 ml, serumam 17.90 eur par 30 ml. 

Vai mēģinājāt kaut ko no Oriflame produktiem? Kā patika?

*Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

sestdiena, 2014. gada 8. novembris

Ļoti daudz jaunumi un pavisam nedaudz pirmie iespaidi (Dove, Dzintars, Catrice un Essence)

Sveikas, daiļās! Šī nedēļa kosmētiskajā ziņā man izdevusies nu ļoti ražena. Šādu "ražas" daudzumu es nevarēšu "apēst" pat līdz nākamam rudenim :D Bet taču nāk Ziemassvētki! (Tāpēc arī spīdīgs fons šoreiz). Un kopā ar tiem arī jaunas kolekcijas. Īsāk sakot jātaisa revīzija, konkursi un mazāk lietotas, bet dārgas lietiņas (kā Naked3) vienkārši jātirgo nost. Bet nu labi. Kā jau teicu, man šonedēļ daudz labumi. Sāksim ar Dove jauno Oxygen Moisture sērijas produktiem, kas pavisam drīz parādīsies giveaway.
Dove Pure Care Dry Oil ar makadāmijas eļļu un dezodorants noteikti paliks man pašai, jo dikti gribu izmēģināt:
Jaunumi no pašmāju zīmola Dzintars jaunās SPA sērijas - šampūns (uh! Es jau kaut kad teicu, ka mani nepamet sajūta, ka šampūni vairojas manā vannasistabā, kad tiek izslēgta gaisma) un ķermeņa balzams ar rozā greipfrūtu. Abiem ļoti labi sastāvi (satur līdz 97% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu). Balzamā arī ļoti daudz vērtīgas eļļas. Iepakojums arī glīts, vai ne? Izklausās ļoti daudzsološi :) Ļoti gribu izmēģināt arī jaunās masāžas eļļas.
Dzintars Actual skropstu un uzacu balzams un Ideal Moisturizing BB krēms. Sērija Opera domāta dāmām pēc 35 gadu vecuma. Mamma noteikti priecāsies :)
Matu maska ar mango un mellenēm. Izklausās garšīgi. Rīt zieķiešos! Nakts krēms no sērijas Opera. Šis arī mammai.
Nedēļas vidū apmeklēju Catrice un Essence kosmētikas prezentāciju ar superīgām uzkodām un kosmētikas jūru. Daļa no jūras atceļoja arī mājās (bildes zemāk). Kā arī saņēmu konkursā vinnētu Maybelline tonālo krēmu FIT ME. Un jā, jaunums no Catrice Nude Illusion tonālais krēms. Brīnumainā kārtā tonis man der ideāli. Un vispār tonālais liekas baigi labs.
 Nagu labumi. Detaļās neieslīgšu, jo mēģinājusi vēl neko neesmu un visa kā ļoti daudz:
 Sejas labumi:
 Vai šie pūderi nav dievīgi?
 Lūpu labumi:
 Acu labumi. Prezentācijā ar meitenēm paspējām pabakstīt jaunās MATT acu ēnas un tās ir superīgas. Tik krēmīgas un pigmentētas. Par noturību gan vēl spriest nevarēšu. Bet izskatās ļoti daudzsološi.
Tas vēl nav viss, bet dažas lietiņas vienkārši paslēpās bildēšanas laikā un man bija slinkums visu bildēt no jauna. 
Par ko gribās dzirdēt pirmkārt?

ceturtdiena, 2014. gada 6. novembris

MAC Latvijā! Manas mini kolekcijas apskats + atsauksmes

Sveikas, daiļās! Kā lielākā daļa kosmētikas mīļu jau zina, MAC ienāk Latvijas tirgū (MAC ir diezgan liels stūrītis Stockmann veikalā). Jau sen siekalojos uz daudziem produktiem, bet aptaustīt un apskatīt toņus bija neiespējams. Visi produkti ir atvesti no ārzemēm un, pirms pirkt pašai vai prasīt atvest kādu kolēģi vai draudzeni, veicu rūpīgu izpēti, lai nebūtu vilšanās. Kad pirmo reizi nonācu pie MAC stenda, es vienkārši apjuku un nezināju uz kuru pusi skatīties! Jo visa kā tik daudz, viss tik krāsains, tik daudz dažādi toņi un tekstūras. Tāpēc, pirms doties pie MAC kosmētikas stenda, iesaku padomāt par to, kas tiešām ir vajadzīgs un kas jau sen ir vēlmju sarakstā.
Tad nu te būs mana visai pieticīga, toties rūpīgi atlasīta kolekcija:
Pašā centrā mans mīļākais pūderis MAC Mineralize Skinfinish Natural (man tonis Light Plus). Pēc būtības tas ir minerālu pūderis, ko var lietot gan tonālā krēma fiksācijai, gan patstāvīgi. Iegādājos pēc šī Lisas Eldridge video noskatīšanas (varat sākt skatītes no 2:10).
Pūderis ir nemanāms uz ādas, tas nav pārak matēts, ne pārāk spīdīgs. Bet kā tas nosedz apsārtumu! Ja nepamēģinātu, ne mūžam neticētu! Iepakojumā ir 10 g un produkts ir ļoti, ļoti, ļoti ekonomisks.  

Viena lieta, kas jāņem vērā: MAC ir kosmētika, kas domāta profesionāļiem, tāpēc iepakojumos nav otiņu, sponžu un tt. Ja pērc pūderi, pārliecinies, ka būs ar ko to uzklāt!

Jāpiebilst, ka produktam tagad ir jauns iepakojums (pilnībā melns un nav caurspīdīgs), kas ir pabiezs, izskatās, ka komplektā varētu nākt arī sponžs.
MAC gela laineris Fluidline (1.bildē mazais ķobītis pašā augšā) klasiski melnā tonī Blacktrack ir kulta produkts. Un ne velti. Tad nav ne pārāk šķidrs, ne pārāk sauss. Lieliski klājas. Lieliska noturība.

MAC zīmols ir ļoti slavens ar izcilās kvalitātes kosmētikas otiņām. Pirms svētkiem parādās arī ierobežota izlaiduma otiņu komplekti, taču, jāsaka, ka komplektiem kvalitāte gan nav tik izcila. Bet dizains gan mēdz būt pasakains :)
Visas otiņas ir labi nostrādātas. Kāti ir laba garuma un ļoti kvalitatīvi. Manas otiņas kalpo man jau vairākus gadus (217 un 239 jau kādus gadus 3-4) un visas ir lieliskā stāvoklī. Lai pēc mazgāšanas otiņas nezaudētu formu, 130. un 271. otiņām lietoju Brush guards.

Attēlā redzamās otiņas:
130 short duo fibre brush, kas domāta gan krēmu, gan pūderu uzklāšanai. Dabīgo un mākslīgo sariņu mikslis. Es neteiktu, ka šī ir must-have otiņa. Klāt ar to tonālo krēmu man galīgi nepatīk, jo pārklājums sanāk pārāk biezs un sedzošs. Nav manā gaumē. Krēmveida vaigu sārtumiem man gribētos, lai otiņa būtu lielāka, kā arī melnie sariņi ir dabīgi un negribas tos saķēpāt ar krēmveida produktiem. Taču minerālo pūderu uzklāšanai #130 gan ir ideāla! Neviena Kabuki otiņa pat blakus nestāv! Fantastiska kombinācijā ar Mineralize Skinfinish Natural.
217 blending brush ir klasiska acu ēnu izpludināšanas otiņa. Dabīgie sariņi. Pietiekoši mīksta, lai neskrāpētu jutīgu plakstiņu ādu. Pietiekoši cieta un elastīga, lai labi izlīdzinātu produktu. Otiņa ir ļoti laba, taču, manuprāt, var atrast tādas pašas kvalitātes, bet lētākus analogus.
239 eye shader brush ir mīksta, bet elastīga otiņa, kas domāta acu ēnu un pigmentu uzklāšanai uz plakstiņa. Noder arī acu ēnu izplūdināšanai zem apakšējām skropstām. Lieliski veic savu darbu. Dabīgie sariņi.
266 small angle brush ir domāta lainera uzklāšanai un uzacu noformēšanai. Dabīgie sariņi. Mana mīļākā otiņa gan lainerim, gan uzacīm. Ar #266 palīdzību var bez problēmām veidot grafiski precīzas līnijas. Man patīk gan sariņu leņķis, gan biezums. Citu zīmolu analoģiskas otiņas parasti ir pārāk plānas. Tiklīdz atvērs MAC, es plānoju nopirkt vēl vienu šādu otiņu.

Nesen iegādāta MAC Retro Matte Lipstick pasakainā tonī Ruby Woo. Krēmīga konsistence. Lūpas nesausina. Smaržo pēc vaniļas. Bildes uz lūpām atrādīšu mazliet vēlāk.
Tāda ir mana ne ļoti bagāta MAC kolekcija, taču ar visiem produktiem esmu ļoti apmierināta. Ceru, ka raksts noderēs MAC stenda apmeklēšanas plānošanā :)

P.S. MAC darbojas Back 2 MAC sistēma, kas ir līdzīga Kiehl's. Ja atnesīsi 6 tukšus iepakojumus no pilnizmēra produktiem (es gan nezinu vai der absolūti visu produktu iepakojumi), vari izvēlēties sev dāvanā lūpu krāsu :)

otrdiena, 2014. gada 4. novembris

Empties #19, jeb oktobra tukša tara

Sveikas, daiļās! Vēl viens mēnesis ir beidzies un ir sakrājusies tukša tara:
  • Agadir Argan Oil Hair Treatment. Pēc būtības silikons + argana eļļa, ko lieto uz matu galiņiem. Man patka daudz labāk nekā populārie pliku silikonu maisījumi.
  • Decleor Aroma Purete Shine Control Oxygenating Fluid. No Aroma Purete sērijas šis līdzeklis man patika vismazāk, jo neredzēju baigo efektu. Plašāka atsauksme par sēriju šeit.
  • Dzintars Kredo balzams skropstu un uzacu stiprināšanai. Ļoti patīk. Esmu izlietojusi jau vairākus iepakojumus pēc kārtas. Gan labi fiksē uzacis, gan sekmē skropstu un uzacu augšanu.
  • Mavala Revitalizing Hand Milk. Absolūti bezjēdzīgs produkts ar kosmētikas noņemšanas pieniņam raksturīgu konsistenci un pūderīgu omīšu smaržu. Ādu necik nemitrina.
  • Joico Moisture Recovery šampūns (50 ml). Ļoti patika. Labi kopj matus. Plašāka atsauksme šeit
  • Kivvi sejas toniks. Ļoti patika. Diemžēl, tā arī nezinu kas tas īsti ir par produktu.
  • Ingrid Cosmetics Clean Expert micelārais ūdens. Ļoti labs. Pavisam noteikti favorīts kategorijā "lēti un labi". Plašāka atsauksme šeit
  • Inglot AMC eyeliner gel matte. Es gan neteiktu, ka viņš ir gluži matēts, bet ļoti labs. Vienīgais, Inglot gela laineri ātri sažūst. Tāpēc iegādāties 10 dažādus toņus es neieteiktu. Klājas ļoti viegli, pateicoties gela konsistencei. Noturība nepārspējama.
  • Essence gela laineri arī ir ļoti labi. Šiem ir tāda krēmīga, kā nedaudz uzputota konsistence. Noturība arī izcila.
  • L'oreal Infallable tonālā krēma paraudziņš. Tonis priekš manis bija diezgan tumšs, taču man ir baltais Illamasqua tonālais :) Ļoti biezs un plastisks tonālais krēms. Viegli var panākt pilnu pārklājumu. Izskatās labi uz ādas un noturība arī laba, taču priekš manis pa smagu.
  • Revlon Colorburst Lip Butter. Labs! Lūpu sviests ar skaistu vēsu sarkanu toni un metālisko šimmeri, bet ļoti smalku, bez gliteru gabaliem uz lūpām.
Tādi man šoreiz tukšinieki. Kā veicās jums? Vai ir lietots kaut kas no maniem tukšiniekiem un vai viedokļi sakrīt? 

svētdiena, 2014. gada 2. novembris

Pārdodu asos plimsolls apavus (39.izmērs) un ādas maku

Sveikas, dāmas!
Tātad gribu pārdot divas lietiņas, ko sūtīju no asos, bet man īsti neder.
ASOS plimsolls apavi. 39.izmērs. Labi atbilst izmēram. Garš stāsts kāpēc ņemu tieši šo izmēru, bet man pa lielu :) Apavi ir tikai pielaikoti mājās. Links uz apaviem asos. Pirku pa 40 eur. Gribētu pārdot pa 30 eur.

Un ādas maks. Es kaut kā gaidīju, ka krāsa būs mazliet savādāka. Āda forša un mīksta. Ne reizi nav lietots. 
Pirku pa 40 eur. Gribētu pārdot pa 25.
Esmu Rīgā. Ja ir interese, lūdzu sazināties ar mani caur e-pastu camillesmakeup@gmail.com

Dzīvē:





Maks: