Sveikas, daiļās! Pēc tradīcijas mēneša sākumā atrādu iepriekšējā mēnesī visvairāk lietotus produktus. Šoreiz gan kopjošā, gan dekoratīvā kosmētika kopā:
Man bija piemeties dīvainais nesārto lūpu garastāvoklis, tāpēc visvairāk lietoju Dior Lip Glow balzamu un Bourjois Rouge Edition lūpu krāsu 04 Rose Tweed, kas ir ideāls your lips but better tonis. Sev par brīnumu es pat pāris reizes nolakoju nagus, kas ar mani sen nav bijis. Turklāt bija arī daudz svētki, tāpēc gribējās kaut ko svinīgu un zeltītu. Orly Sashay My Way ir hologrāfiski zelta sešstūrīši un plānas nūjiņas, kas rāda tādu nekārtības sajūtu uz nagiem (vismaz man tā šķiet). Pāris reizes uzlakoju un sapratu, ka gribu nagu laku, kurā ir tikai zelta rimbulīši, bez sirdsapziņas pārmetumiem nopirku sev China Glaze Solar Flare. Un ir, ir ideāla! Spīdumi daudz un klājas vienmērīgi. Novembrī saņēmu paciņu no iHerb, kurā bija otiņas no Real Techniques un Expert Face Brush uzreiz iepatikās. Saprotu, par ko visi jūsmo. Pateicoties RT otām atgriezos arī pie Artdeco krēmveida vaigu sāruma tonī 15, kas perfekti atsvaidzina manus bālos vaidziņus. Neskatoties uz savu spending ban, decembrī tiku pie dažām kosmētiskām dāvanām, kuras jau sen bija manā vēlmju sarakstā. NARS Radiant Creamy Concealer tonī Vanilla ir man šobrīd nedaudz pa gaišu (tāpēc jaucu tam klāt nedaudz tumšāku tonālo krēmu), bet es nesaprotu kā es varēju bez viņa agrāk dzīvot?!  Un arī iepakojums ļoti glauns un skaists. Vienīgais kopjošās kosmētikas pārstāvis šoreiz ir Kiehl's Midnight Recovery Concentrate. Lieliski saved kārtībā ādu, kad tai iestājas mistiska pumpu lēkme.
Un kāds ne-kosmētiskais (cik nu ne-kosmētiskais) favorīts. Grāmata, kas apkopo visizplatītākos mītus par skaistumkopšanu. Бьюти мифы:
Grāmatas autores ir Jana Zubcova (bloga insider.ru autore un arī viena no manām mīļākajām blogerēm, viņai ir arī liela pieredze skaistuma redaktores amatā dažādos populāros glanca žurnālos) un Tijna Orasmjae-Meder (kosmetoloģe, Meder zīmola dibinātāja). Patiesībā ļoti interesanta un pamācoša lasāmviela cilvēkiem ar kosmētiskiem aizspriedumiem. Grāmata apkopo 50 mītus un to izskaidrojumus. Vai ir interese par smalkāku izklāstu?