Sveikas, daiļās! Kā parasti pirms skaistuma dienām t.c. Stockmann norisinājās skaistuma vakars. Ja kādam pasaku, ka esmu apmeklējusi šo pasākumu, bieži rodas daudz jautājumi. Tāpēc šoreiz pavisam neliels ieskats (atvainojos par telefona bilžu kvalitāti un dīvainiem rakursiem). Cilvēki skaistuma vakarā vienmēr ir daudz, protams, ka lielākoties daiļā dzimuma pārstāves. Nododam mēteļus un pie ieejas mūs sagaida rozes.
Jāsaka, ka zāles vienmēr ir skaists un interesants. Pasākumu slavena daiļava, šoreiz - Ieva Ādams. Skan dzīvā mūzika, viesmīļi piedāvā alkoholiskos dzērienus un uzkodas (uzkodas gan parādās krietni retāk par vīnu). Vakarā darbojas 10% atlaide visiem pirkumiem un, nerēķinoties pie kases, dabū arī loterijas biļeti. Balvas ir kādas -padsmit, bet vienmēr interesantas. Šoreiz galvenā balva bija retro stila divritenis. Ļoti sievišķīgs. Vai nav forši? Pati vienreiz esmu tikusi pie Madaras ādas kopšanas komplekta.
Kā jau minēju, cilvēki ir diezgan daudz (paskatieties smaržu nodaļas virzienā). Notiek dažādas zīmolu aktivitātes. Pie Kinetics stenda varēja uztaisīt manikīru, Lancome grima māksliniece veidoja make up.
Pasākumā arī bija iespēja nogaršot gardos Happy Whispers smūtijus.
Ar māsu uztaisījām momentbildes pie Clarisonic foto stenda:
Ļoti forša atrakcija bija Biotherm stendā. Biotherm sadarbībā ar Youri Zoon izveidoja virtuālās realitātes brilles, kas ļauj izbaudīt keitbordista (vai kā tas pareizi latviski saucas?) emocijas. Uzvelkot brilles un austiņas, tu nonāc Spānijas pludmalē keibordista lomā. Grozot galvu var apskatīties visu, kas notiek apkārt. Tiešām lieliska ideja! Video veidošanas process ir apskatāms šeit
Pasākumā satiku arī daudz foršus cilvēkus, ar dažiem pat līdz šim nebiju pazīstama īstajā dzīvē, bet tikai caur sarakstēm. Man bija liels prieks visus satikt! Liels paldies kolēģei K. par ielūgumu :) Jā, par ielūgumiem, ja es pareizi saprotu, tad ielūgums pastkastītē atnāk, ja pusgada laikā iepērkas par noteiktu summu. Cik precīzi es nezinu, bet noteikti pāri 200 eur.