Sveikas, daiļās! Pavasaris kā parasti nāk ar daudz jaunumiem kosmētikas jomā. Lancome īpaši priecē ar košiem pavasarīgiem toņiem un jauniem moderniem produktiem. Šodien pastāstīšu par Belle de Teint pūderi, Vernis in Love nagu laku un Shine Lover lūpu krāsu. Teikšu uzreiz, ka visi produkti ir lieliski, bet Shine Lover viennozīmīgi kļuva par manu must have.
Belle de Teint pūderis uzlabo ādas tekstūru un notušē nepilnības. Tas satur Rosa Gallica ekstraktu, kas ir zināms ar savām pretiekaisuma un ādas mīkstinošām īpašībām. Tomātu un aprikožu eļļas bagātas ar E vitamīnu un antioksidantiem. Kofeīns atdzīvina ādu un samazina noguruma pazīmes. Latvijā pieejami 4 toņi (03, 04, 05 un 07). Man ir 03 (pats gaišākais) Belle de Jour, kas ir neitrāls, labi sabalansēts, bez izteikta dzeltenuma vai rozīguma.  
Biju patīkami pārsteigta ar diezgan labu komplektā esošu otiņu. Pats pūderis arī nelika vilties, jo ir ļoti smalka maluma, puscaurspīdīgs. Tas labi matē ādu, bet nav plakans vai krītains. Lielas nepilnības nenosegs, bet tas arī nav pūdera uzdevums. Labi nofiksē tonālo krēmu un izskatās ļoti dabiski. Labs!
Nagu laka tonī Electrisante 357B ir lieliska! Tai ir patīkama krēmīga konsistence un ērta otiņa. Klājas ļoti vienmērīgi un pilnīgam pārklājumam un skaistam rezultātam pietiek ar vienu kārtu, bet man patīk klāt divas. Trīs dienas braši turējās, ceturtajā dienā galiņos sāka dilt, bet ļoti vienmērīgi, bez plaisām.
Electrisante ir skaists sarkanīgs fuksijas tonis, bez šimmera. Es teiktu, ka tonis ir neitrāls, nav nedz vēss, nedz silts, vienlaicīgi gan košs, gan piedienīgs. Spīdums bez jebkādām virskārtām saglabājas vairākas dienas. Interesanti, ka nagu laka pudelītē izskatās gaišāka, nekā uz nagiem.
Vai nav skaista?
Shine Lover lūpu krāsa satur hiāluronskābi, kas mitrina lūpas 8 stundu garumā. Rožu krūma eļļa ilgstoši baro mīkstina lūpu ādu. Aizsargājošs gels, kas parasti ir sastopams lūpu balzamos, pasargā trauslu lūpu ādu pret apkārtējās vides ietekmi un mitrina. Tonis Fushia in Paris 357 lieliski saskan kopā ar nagu laku. Fuksija ir spilgta un vēsa. Lūpu krāsai ir gelveida konsistence. Klājot vienu kārtu var panākt vieglu tinti, bet 2-3 kārtas dos sulīgas un košas lūpiņas. Jāsaka, ka neskatoties uz vieglu konsistenci, lūpu krāsa lieliski turas visas dienas garumā! Ļoti atvainojos par izplūdušu bildi, bet tonis attēlots ļoti precīzi.
Ja tev patīk YSL Rouge Volupte Shine, tad patiks arī Lancome Shine Lover, bet, noturības ziņā Lancome viennozīmīgi vinnē. Ak, jā! Lūpu krāsa un pūderis smaržo pēc rozēm :) Ir pieejami veseli 15 toņi.

Produktus var iegādāties Stockmann, Douglas, Kristiana veikalos. Pūderis maksā 45 € par 8.8 g, nagu laka 14.5 €, lūpu krāsa 27 €.