Sveikas, daiļās! Vēl pavisam nesen blogos  bija redzamas koši oranžiem burkāniem rotātas Lieldienu kolekcijas un tagad pilnīgi pretējā krāsu gammā parādījās Māmiņdienu kolekcijas labumi.
Ļoti liela, koša un, kā jau Lush, smaržīga kaste. Iekšā ir pieci produkti, ja pareizi saprotu, tas visi ir ierobežota izlaiduma.
Love You Mum sarkanās ziepes puķes formā. Elegantas puķainas ziepes, kam sastāvā ir mimozas un jasmīnu absolūti, kā arī bergamotes eļļa, lai atsvaidzinātu un pamodinātu. Mīkstas glicerīna puķīšziepes manā skatījumā traki smaržo pēc jasmīniem, hiacintēm un maijpuķītēm. Vannasistabu vai veļas skapi noteikti piesātinās ar svaigu jasmīnu aromātu.

Yummy Mummy mini dušas želeja un ķermeņa kondicionieris pasakaini saldi smaržo pēc karameles. Dušas želejai ir apbrīnojami piesātināts lillā tonis, kas rokā izskatās pēc guašas. Bet smalkie spīdumi ļauj sajusties kā Krēslas Edvardam saules gaismā :D Salda smarža saglabājas uz ādas un to pastiprina ķermeņa krēms, kas smaržo tik gardi un saldi, ka es pat esmu pagaršojusi. To nu gan neiesaku darīt, jo smarža ir daudz foršāka, nekā garša. Kondicionieris lieliski mitrina ādu un neatstāj taukainu vai lipīgu plēvīti. Es neesmu droša, ka tik salds aromāts patiktu manai mammai, bet es esmu starā un šo karameļu duetu paturēšu sev.

Rose Bombshell vannas bumba ar rožu ziedlapiņām un sojas piena pulveri, kas mīkstina ādu, apelsīnu ziedu absolūtu un palisandra un Turcijas rozes eļļām ļoti izceļas uz pārējās dāvanas fona. Smarža ir ļoti maiga, sapņaina un izsmalcināta. Šī bumba lieliski noderēs relaksējošai vannai brīvdienas vakarā.

Mother Superior vannas putas zilā krāsā izskatās visai amizanti. Klucīša vidū vajadzētu būt attēlotai sejai...Pieņemsim, ka putu klucīša mamma bija aziāte, bet tēvs - eiropietis, tāpēc viena acs sanāca šaurāka. Putas smaržo pēc pavasara ziediem. Es pavisam noteikti sajutu citronus un jasmīnus. 

Dāvanu komplektu Mum var iegādāties Lush veikalos no 10.aprīļa (ja man ir precīza informācija). Dāvanas cena 29.95 €. Jāsaka, ka LUSH mājaslapā pagaidām tieši šo dāvanu komplektu neredzu, bet citi Māmiņdinas kolekciju labumi gan jau ir pieejami. 

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).