Sveikas, daiļās! Gada sākumā Latvijā sāka darboties skaistuma kastīšu servisi, kas turpina mūs pārsteigt un iepriecināt. Es gaidīju kas tad būs Saneri aprīļa mēnesī, jo kastītes ražotāji sola, ka katra kastīte būs arvien labāka. Gaidīšana ir galā, maģiskais mirklis ir klāt un es sienu vaļā atlasa lenti...
Iekšā labi noformēts buklets ar noslēpumainu dāmu, saulainiem novēlējumiem, produktu aprakstiem un atlaižu kuponiem. Šoreiz ir 20% atlaižu kupons visām GUAM pretcelulīta maskām (kastītes ražotāji zina, kas vajadzīgs dāmām pirms bikini sezonas atklāšanas) un 30% atlaižu kupons Agneses Zeltiņas Soulstones rotām. 
Šoreiz SaneriBox visa kā tik daudz, ka bija grūti visu satilpt vienā kadrā. Bet, man jau patīk! Jo vairāk, jo labāk :)
Kopjošās kosmētikas produkti:
  • Korejiešu zīmola MISSHA maska-drāniņa ar gliemežu ekstraktu. Pēdējā laikā arvien vairāk interesējos par Āzijas kosmētiku, tāpēc maska mani ļoti iepriecināja. Trāpījums desmitniekā.
  • GUAM fanghi d'alga pretcelulīta maska (75 ml). GUAM, manuprāt, ir zīmols, kas ražo visefektīvākos līdzekļus pret celulītu un tūsku. Vēl viens trāpījums desmitniekā.
  • Palmer's Cocoa Butter Formula ķermeņa eļļa (2 x 5 ml). Palmer's zīmola produkciju es jau gribēju izmēģināt, bet nekad īsti nav sanācis, tāpēc priecājos par paraudziņiem.
  • Docteur Renaud roku krēma paraudziņš ar mango (2 ml). Par šo zīmolu dzirdu pirmo reizi, bet mango aromāts man patīk.
  • Gliss Kur Ultimate Repair momentānās iedarbības matu maska (20 ml). Agrāk aktīvi lietoju Gliss Kur produkciju un man ļoti patika. Masku ar interesi izmēģināšu.
Dekoratīvā kosmētika un sejas kopšana + saldais našķis:
Bloom Box macaron cepums. Pabeigšu rakstu un iešu dzert tēju.
  • L'Oreal micelārais ūdens (30 ml). Esmu lietojusi. Ir labs. Mini izmērs lieliski noder ceļojumiem vai sporta zālei.
  • Lancome Hypnose Doll Eyes skropstu tušas paraudziņš (2 ml). Lancome Hypnose ir mana mīļākā tuša, taču nekādas "advancētās" versijas neesmu mēģinājusi. Labprāt izmēģināšu.
  • Lancome Teint Miracle tonālā krēma paraudziņš (1 ml), tonis 03. Tonis man būs pa tumšu, bet krēmu labprāt pačamdīšu un notestēšu, jo dzirdētas daudz labas atsauksmes.
  • Atache Lift Therapy Force Lift Day spf 20 (2 ml) un Sublime Lift Night (2 ml). Par zīmolu esmu dzirdējusi, bet neko neesmu mēģinājusi.

Malu Wilz labumi, kas ietilpst kastītēs, kas tika iegādātas akcijas laikā (no 18.līdz 31.martam un abonējot kastītes uz 3-6 mēnešiem) :
  • Lūpu krāsa brūnganā zelta tonī (78 tonis). Pigmentācija laba, tekstūra krēmīga, bet tonis galīgi nav mana gaumē. Man arī ne visai patīk lūpu krāsas smarža, jo, kā jau profesionālai kosmētikai netiek liktas klāt augļu un rožu smaržvielas. Būtu sarkana vai rozā, būtu īsta konfekte.
  • Acu zīmulis (34 tonis). Oh un ah! Lieliska pigmentācija, ziežas kā sviests. Par noturību tik ātri vēl neko nevarēšu pateikt, bet izskatās labi.
  • Acu ēnas (176 tonis). Maigi rozā tonis. Patīkama tekstūra. Pigmentācija 8 no 10, bet, pieļauju, ka tas ir atkarīgs no toņa. Man reti gadījās redzēt baigi pigmentētas rozā acu ēnas ar perlamutra finišu. Tonis ir ideāls pavasarim.
Kopējais iespaids par kastīti man ir mi-mi-mi! Priecē, ka ir arī dekoratīvā kosmētika. Viss patīk un viss tiešām ir interesants. Kāds jums iespaids par kastīti?
P.S. Kastīšu ražotāji izveidojas papildus tirāžu, tā kā, ja ir vēlme pasūtīt kastīti, vēl droši vari paspēt. Piegāde tiks veikta 26.-30. aprīlī.
 
P.P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).