Sveikas, daiļās! Kā parasti sūdzos, ka laiks skrien ļoti ātri. Taču jūnijs man bija ļoti svarīgs un aizņemts mēnesis mācību (un, droši vien, arī karjeras) ziņā. Es beidzot aizstāvēju diplomdarbu! Kā teica mans darba vadītājs: "Tagad, ja kāds mēģinās ar tevi strīdēties pasaki, lai dabū doktora grādu" :)
Dēļ tā, ka biju ļoti aizņemta (nerunājot par pēdējo atvaļinājuma nedēļu), kopjošu kosmētiku lietoju "iztikas minimumu", dekoratīvo vispār reti un raksti arī parādījās retāk. Tagad ceru atgriezties noteiktās sliedēs, proti, raksti blogā parādīsies katru pirmdienas vakaru, ceturtdienas un sestdienas rītu. Es vismaz uz to ceru. Pēc pagara liriskā ievada mani pieticīgi tukšinieki:
  • Garnier Ambre Solaire līdzekļi ar SPF (viens 10, otrs 50). Pudelītes vēl knapi iesāktas, bet stāv jau gandrīz gadu, tāpēc aizvedīšu radiniecei, kas bērni baudīs saules starus vasarnīcā. Man patīk Garnier sauļošanās līdzekļi. Savas cenas kategorijā vieni no labākiem un nekad nav pievīluši. Sejai gan nevarētu šos lietot, jo šķiet pa smagu.
  • Tigi Catwalk Curlesque šampūns sprogas akcentējošs šampūns sprogainiem matiem. Tas bija ideāls! Bez sulfātiem, forši smaržo un tiešām liek matiem sprogoties vairāk! Diemžēl noņemts no ražošanas, bet ja esi sprogainu matu īpašniece un kaut kur redzu šo brīnumlīdzekli uz atlaidēm, tad noteikti iesaku iegādāties. Plašāka atsauksme šeit.
  • Phyto 7 mitrinošs matu krēms. Tūbiņa vēl galīgi nav tukša (izlietota apmēram puse), bet šoreiz par Phyto 7 galīgi aizmirsu un tas pārāk ilgi nostāvē skapja dzīlēs un mainīja aromātu. Kā arī vasarā izvēlos pūšamos matu kondicionierus. Bet vispār līdzeklis ir labs un reizi vien bija favorītu sarakstā. Plašāka atsauksme šeit.
  • Bourjois  krēmveida vaigu sārtums tonī #03. Dīvainā veidā tonis galīgi nebija redzams uz manas ādas. Kā arī sārtuma tekstūra man līdz galam nepatika, jā, it kā vecais labais cream-to-powder, bet likās pārāk ātri pārvēršas pūderī. Iepakojums arī netika staipīts apkārt, tāpēc jocīgi, ka uzraksti tik ātri nodila. Galu galā tas vienkārši sakalta. Nav žēl mest ārā un atkārtoti noteikti nepirkšu, taču pūderveida ceptie sārtumi Bourjois gan ir absolūti lieliski.
  • Lancome Genefique sejas krēms. Man ļoti patika, jo pietiekoši mitrināja ādu (es gan teiktu, ka derēs drīzāk normālai/kombinētai ādai) un uz tā superīgi turas visa dekoratīvā kosmētika. Plašāka atsauksme pavisam drīz būs.