pirmdiena, 2015. gada 31. augusts

Empties #37, jeb augusta tukša tara

Sveikas, daiļās! Bildējot tukšo taru padomāju, ka turpmāk mēģināšu taisīt tukšas taras rakstus (vai varbūt paņemšos video) reizi sezonā. Bet, ņemot vērā, ka šodien ir pēdējā vasaras diena (par šo faktu gribas raudāt), pēdējo reizi rādu mēneša tukšo taru.
  • Dušas želejas no Caudalie un pašmāju Attirance ir lieliskas! Patīk gan konsistences, kas nav pārāk šķidras, gan neparasti aromāti. Caudalie ir bez sulfātiem.
  • Uriage termālais ūdens arī ir lielisks, jo labi pilda savu uzdevumu un smidzinātājs ir ļoti smalks, kas man ir īpaši svarīgi. Man baigi nepatīk, kad termālie ūdeņi nevis veido uz sejas migliņu, bet krīt lielām lāsēm.
  • Dr.Hauschka dezodorants ar piparmētru un salviju bija ar mani kopā visu vasaru. Atsvaidzinošs piparmētru aromāts labas kopjošas īpašības. Plašāka atsauksme šeit
  • bliss Poetic Waxing aukstā vaska strēmeles sejai. Labākas vaska strēmeles, kas ir mēģinātas. Padārgas, bet daudz efektīvākas par daudziem Drogu variantiem.
  • Batiste Dark & Deep Brown sausais šampūns tumšiem matiem. Joprojām uzskatu, ka Batiste ir paši labākie sausie šampūni. Drīz būs raksts par dažādiem Batiste veidiem.

Vai jums daudz tukšie trauciņi?

svētdiena, 2015. gada 30. augusts

Atlaides un īpašie piedāvājumi veikalos

Sveikas, daiļās! Pamanīju dažus ļoti izdevīgus piedāvājumus, tāpēc uztaisīju nelielu apkopojumu, ja nu kādai trūkst kosmētikas vai ir īpaša lietiņa uz ko sen met acis...
FeelUnique 5% atlaide pirkumam virs 25£ ar kodu 5FEEL09 līdz 30.09.2015.
FeelUnique 10£ atlaide pirkumam virs 80£ ar kodu FEEL1080 līdz 30.09.2015.
FeelUnique 5£ atlaide pirkumam virs 55£ ar kodu 5feel55 līdz 30.09.2015.
Ja saņemat FeelUnique sūtījumu kopā ar paziņojumu, ka jāmaksā PVN, tad pastā samaksājiet norādīto summu, noskanējiet vai nobildējiet čekus par apmaksu un pašu paziņojumu un sūtiet šeit. Kompānija PVN atmaksās.

LookFantastic 10% atlaide ar kodu SCHOOL līdz 07.09.2015.
LookFantastic 15% atlaide pirkumam virs 40£ ar kodu SCHOOL15 līdz 07.09.2015.
LookFantastic 20% atlaide pirkumam virs 60£ ar kodu SCHOOL20 līdz 07.09.2015.
+ saņem RENU Eye and Lip Active Lift (cena £52), ja iztērē vairkāk nekā £55 .
LookFantastic mistiskā atlaide (% uzzināsi, kad ievadīsi kodu) ar kodu LOTTO līdz 04.09.2015.
Starp citu, LF tagad ir Origins! Ko sūta arī uz Latviju!

HQHair 20% atlaide pirmiem 200 klientiem, 15% atlaide nākošiem 500 un 12% pārējiem ar kodu QUICK līdz 08.09.2015. 

AllBeauty 10% atlaide Elemis produkcijai ar kodu EL10 līdz 06.09.2015.

AllBeauty arī mēdz gadīties paziņojums par PVN, taču tā ir laimes spēle, jo allbeauty nodokli neatmaksā. Es ieteiktu skatīties, vai samaksājot PVN preču cenas vienalga ir labas. Pati pēdējo reizi sūtīju pirms mēnešiem četriem un PNV nemaksāju, lai gan pirkuma summa bija ap 60 eur. 

Stockmann septembrī ar pastāvīgā klienta karti būs 20% atlaides Lancome Genefique produkcijai, dažiem līdzekļiem no Biotherm, visam sortimentam no Weleda, Lovea, Lumene un Macadamia kā arī 20% atlaide visai Loreal dekoratīvai kosmētikai un Real Techniques produkcijai. 

Aptieku jaunākie piedāvājumi pagaidām nav zināmi, tiklīdz būs - pievienošu.

sestdiena, 2015. gada 29. augusts

Jauni dezodoranti: Dr.Hauschka, Madara, Dove - atsauksme

Summer deodoratns: Dr.Hauschka, Madara, Dove - review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Jāsaka, ka vēl pavisam nesen, izvēloties jaunu pretsviedru līdzekli lūkoju tikai pēc antiperspirantiem, nevis dezodorantiem, jo dezodoranti tikai novērš nepatīkamu aromātu, bet svīšanu nemazina. Savukārt antiperspiranti cīnās ar abām nevēlamām parādībām. Taču Dr.Hauschka jauno dezodorantu prezentācijā vairākkārt tika uzsvērts, ka parastam ofisa planktonam (atvainojos par žargonu) atiperspiranti nebūt nav vajadzīgi, turklāt tie bloķē dabiskos procesus un katru dienu tos lietot nemaz nav ieteicams. Starp citu, par svīšanu bija ļoti interesants raksts žurnālā Pastaiga augusta numurā. Es ļoti gribēju žurnālu nopirkt, bet aizmirsu un veikalos jau gozējas jauns septembra numurs. Taču izšķirstot, konstatēju, ka mani interesējošs raksts ir atrodams septembra žurnāla krievu versijā (Pastaiga.ru). Ja nu ir interese, vēl var paspēt nopirkt. 
Vasaras laikā dezodorantu lietošana kļūst īpaši aktuāla, tuvojoties karstai sezonai (pavasarī) daudzi zīmoli iepriecināja ar tiešām foršiem jaunumiem. Šodien par trīs salīdzinoši jauniem dezodorantiem (precīzāk - diviem dezodorantiem un vienu antiperpirantu). 
Dr. Hauschka Sage Mint dezodoranta sastāvā ir salvijas un burvju lazdas esences. Augu ekstrakti un ēteriskās eļļas maigi aromatizē ādu, neaizsprostojot poras un saglabājot dabisko ādas mikrofloru. Piparmētras un salvijas augu smarža nodrošina ilgstošu svaiguma sajūtu. Nesatur eļļas un alumīnija sāļus. Neatstāj traipus uz apģērba
Man ļoti patīk Sage Mint rullīša dezodoranta smarža un pieniņveida konsistence. Pateicoties salvijas un piparmētru aromātiem es tiešām ilgstoši jutu patīkamu svaigumu. Dezodorants nepaliek uz drēbēm un nodrošina aizsardzību pret nepatīkamu aromātu visas dienas garumā. Āda arī jūtas labi un nav ne mazākā diskomforta. Vakarā viegli nomazgājas dušā. Man gribētos, lai dezodorants mazliet ātrāk izžūtu pēc uzklāšanas, taču savādāk ļoti labs!
Iegādāties var Dr.Hauschka tirdzniecības vietās (piemēram Stockmann, Biotēka). Cena 14.55  €.

Madara Bio-Active dezodorants. Alumīniju nesaturošs dezodorants ar spēcīgu, aromātu kontrolējošu palmrozes ēteriskās eļļas un augu ekstraktu sastāvu. Svaigums un ziedu aizsardzība visas dienas garumā. Mitrina ādu un uzlabo tās barjeras funkciju.
Es biju šokā, kad Madaras mājaslapā ieraudzīju, ka šim dezodorantam ir tik zems vērtējums! Dāmas atsauksmēs raksta, ka tas esot neefektīvs. Es gan esmu sajūsmā un varu teikt tikai tos labākos vārdus. Pirmkārt - dezodorants burvīgi smaržo pēc pūderīgas ziedu buķetes. Otrkārt - aromāts saglabājas ilgi. Treškārt - dezodorants tiešām labi pasargā no nepatīkama aromāta. Turklāt, tas ir organisks produkts un ražots tepat Latvijā. Ak jā, iepakojums man arī šķiet ļoti glīts.
Iegādāties var Madara veikaliņos, Stockmann, Biotēkā un Madara interneta veikalā. Cena 11.50  €.

Dove Invisible Dry 48H antiperspirants ir pirmais Dove rullveida antiperspirants, kurš ir testēts uz 100 dažādām krāsām un neatstāj uz tām baltus traipus. Tas satur ¼ daļu mitrinoša krēma, lai paduses būtu vēl skaistākas. 48 stundu aizsardzība
Viegls, neuzbāzīgs nedaudz ziepjains aromāts, kas nav jūtams uz ādas. Ātri žūst un labi pasargā no svīšanas. 48 stundas uz ādas es gan viņu turēt nemēģināju, bet traipus uz apģērba tiešām neatstāj. Ļoti labs, lēts un iedarbīgs līdzeklis.
Iegādāties var Drogas, Maxima, Rimi u.c. veikalos. Cena ap 4 €.

Kāds ir jūsu mīļākais dezodorants? 

Hello gorgeous!
Dr. Hauschka Sage Mint deodorant has a very uplifting sage and mint blend scent. The consistency is very soothing and reminds me of runny cleansing milk. Protects from unwanted smell for the whole day. I would prefer for it to dry quicker, but otherwise it is great. 

Madara Bio-Active deodorant. It is organic product made by Latvian company called Madara. The aroma is just divine. It smells like a powdery fresh cut bouquet of greens. It provides good protections against unwanted smell. I like it!

Dove Invisible Dry 48H antitranspirant is very effective, very cheap, and very good. It has slight soapy scent. but it disappears quickly. I haven't tried to keep it on my armpits for 48 hours, but it definitely does not stain the clothes. Good one.

ceturtdiena, 2015. gada 27. augusts

Glance Box augusta skaistuma kastīte + 10% atlaižu kupons

Sveikas, daiļās! Ir pienācis laiks augusta Glance Box kastītei. Bez gara ievada skatāmies iekšā:
Iekšā viens pilnizmēra produkts, 6 paraudziņi, 10% atlaižu kupons Glance Box iegādei (pačukstēšu, ka kods ir GLANCE10, kupons derīgs līdz 31.10.15) un dāvanu karte make up uzklāšanas apmācībām.
  • Weleda Sea Buckthorn Replenishing Body Lotion (20 ml). Losjonam ir ļoti viegla, pieniņam līdzīga konsistence un patīkama smiltsērkšķu smarža, jāsaka, ka parasti neesmu  smiltsērkšķu aromāta cienītāja. Weleda zīmols man ļoti patīk un ķermeņa losjons lieti noderēs sporta somā.
  • Tony Moly Aqua Aura sejas sprejs (65 ml). Sola dziļi mitrināt sejas ādu. Man patīk šādi produkti un termālos ūdeņus lietoju regulāri, kā arī vienmēr ar interesi izmēģinu kaut ko no Āzijas zīmoliem. Žēl, ka korejiešu valodu nepārvaldu, tāpēc nevaru izlasīt sastāvu.
  • Artego Rain Dance Serum Oil (10 ml). Silikonu un dabīgo eļļu sajaukums matu skaistumam. Ar matu eļļām man parasti attiecības neveidojas, jo eļļas manus smalkos matus saķepina. 
  • Dzintars Be Trendy attīroša sejas maska problemātiskai sejas ādai (8 ml). Par šo gan ļoti priecājos! Man ļoti patīk mālu maskas un Dzintara Be Trendy produkciju jau sen gribēju izmēģināt, bet kaut kā tā arī nav sanācis. Tagad varēšu situāciju labot. Sastāvs izskatās labs.
  • Revi shock + therapy matu augšanu stimulējoši līdzekļi (4x12 ml). Godīgi sakot, mani ne pārāk iepriecina sastāvs, bet produktus noteikti izmēģināšu intereses pēc. 
  • Inglot YSM Cream Foundation (1.5 ml) tonālais krēms (man tonis #49). Inglot sola iztikti matētu efektu,  vieglu līdzekļa tekstūru un dabisku rezultātu. Labprāt izmēģināšu.
  • Mary Kay lūpu krāsas paraudziņš. Izskatās pēc ideāla nude toņa. Neko no Mary Kay neesmu mēģinājusi. Redzēsim vai patiks.

Kādas ir jūsu domas par kastīti? Manuprāt sastāvs ir tīri labs, visvairāk priecājos par Dzintara masku un Tony Moly sejas spreju.

Iegādāties GlanceBox kastītes var šeit. Cena 14 € vienam mēnesim. Var abonēt vairākiem mēnešiem un dabūt atlaidi.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

pirmdiena, 2015. gada 24. augusts

Lush rudens jaunumi

Sveikas, daiļās! Kādu laiciņu blogā nav bijuši raksti par pasākumiem. Šodien man bija lieliska iespēja apmeklēt Lush ekskluzīvu pasākumu. Ekskluzīvu galvenokārt tāpēc, ka prezentācija netika rīkota mēdiju bariņam, kā tas parasti notiek, bet gan tikai man individuāli. Apburoša un neticami enerģiska Lush zīmola vēstniece Latvijā Aļona izrādīja visus jaunumus un ļāva izvēlēties sev tīkamus produktus. 
Daudzi labumi iet prom un atstāj vietu smaržīgiem jaunumiem. Dažiem produktiem ir mainīta formula vai nosaukums.
Lush pēc iespējas mēģina ražot cietos produktus, jo tiem nav vajadzīgi iepakojumi. Daudziem produktiem tiek pievienotas organiskas sastāvdaļas ar godīgas tirdzniecības zīmi.
The Experimenter vannas bumbas izskatās pēc lieliem dārgakmeņiem.
Layer Cake ziepes izskatās pēc varavīksnes un katrs ziepju gabaliņš smaržo savādāk.
Maypole ziepes izskatās pēc apgriezta arbūza un smaržo pēc pasakas. Viegla un saldena piparmētra.
Beautiful dušas želeja smaržo pēc aprikozēm (un man šķiet, ka arī mandarīniem). Pudelītēs vizuļo zelta spīdumiņi.

Jāsaka, ka šoreiz ir tiešām daudz neparasti un interesanti produkti. Par godu Lush 20.jubilejai es tiku pie dāvanas. Lush koka kaste ar simpātiskiem jaunumiem.
Vai nav skaista? 
Es izvēlējos Maypole ziepes, Yuzu and Cocoa dušas želeju, kas smaržo pēc apelsīniem, baltās šokolādes un tonka pupiņām, Salted Coconut roku skrubi (es nebūt neesmu kokosriekstu aromāta cienītāja, bet šis ir īpašs, jo ir sāļš, nevis ierasti salds), The Rough With the Smooth ķermeņa skrubi, kas izskatās pēc liela īrisa gabala un smaržo pēc melniem pipariem, pačūlijas un vaniļas.
Vai jau pasmaržojāt Lush jaunumus?

P.S. Liels paldies Lush komandai un Polhem PR par iespēju piedalīties pasākumā.

svētdiena, 2015. gada 23. augusts

2015. gada augusta kosmētiskie un nekosmētiskie favorīti

Sveikas, daiļās! Arvien biežāk rakstot kārtējo bloga kosmētisko apceri, rodas vēlme nedaudz paplašināt bloga tematiku. Taču ar kulināriju es neaizraujos, ("Četras Sezonas" gan abonēju un ar baudu vienmēr izšķirstu svaiga numura lapas un noteikti kāda recepte nonāk līdz šķīvim), stāstīt par pārāk intīmiem personīgiem pārdzīvojumiem plašākai publikai es arī nevēlos, bildēt "dienas autfitu" man nekad nav laika un mans ikdienas stils nu dien nav lielas uzmanības vērts. Drīzāk gribas kādu svētdienas "branča" vai rīta kafijas lasāmvielu. Rakstot šo tekstu vēlā trešdienas vakarā ar galīgi draņķīgu un, ko tur liegties, vienkārši niknu noskaņojumu un paralēli šķirstot GFC sadaļu My Blogs sapratu, ka garastāvokli man uzlabo pavisam vienkāršas, šķietami nemanāmas lietas. Kāds interesants un vērtīgs bloga ieraksts (ne jau mans), skaista jauna apakšveļas kolekcija (atkal, ne jau mana, bet pamanīta interneta plašumos), netālu novietots kārtējais nišas aromātu paraudziņu komplekts, kolosālas kvalitātes ēnas, kuras nopirku Drogās par nieka 1,42 € un jā, tā trakā sarkanā lūpu krāsa. Tā nu es atkal nonāku pie kosmētikas. Taču šoreiz ar apziņu, kas gribu saglabāt šīs patīkamas mirkļa izjūtas, kas uzlaboja omu. Tā top pirmais augusta mēneša kosmētisko un nekosmētisko favorītu apkopojums, kas, es ceru, spēs atklāt ko jaunu un pacels garastāvokli ne tikai man.
Sākšu tomēr ar kosmētiskiem favorītiem, lai negarlaikotu tos, kas ienākuši blogā pēc kārtējas skaistuma devas :)
  • YSL Nude Variation acu ēnu palete aizstūma tālākos plauktos gan Naked paletes, gan daudz iemīļotus "vienīšus". Ideāla! Es apsolu, ka pavisam drīz būs ieraksts, veltīts tieši Nude Variation paletei.
  • Lancome Hypnose Volume-a-Porter skropstu tuša turpina manu ilgu mīlas stāstu ar Hypnose tušām. No sākuma šķita, ka īpašas draudzības nebūs, jo silikona birstītes man ne pārāk patīk, taču, jo vairāk lietoju, jo mazāk varu iedomāties savu kosmētisko dzīvi bez Volume-a-Porter.
  • Inglot AMC Brow Liner Gel ir lielisks, jo izskatās dabiski, iztur dienu karstā saulē vai smagu treniņu sporta zālē.
  • Eisenberg Trio-Moleculaire Pure White dienas krēms ar SPF30 un All-Over Neaurishing nakts krēms. Atdzīšos, ka ja Eisenberg līdzskļi nenonāktu pie manis pateicoties Cosmopolitan Beauty Awards (CBA), es pati tos nepirktu, jo cenas ir nežēlīgas. Bet abi krēmi ir TIK ideāli, ka āķis ir lūpā un zinu, ka kodīšu pirkstos, kad kāds no šiem labumiem beigsies. Noteikti būs plašāka atsauksme.
  • Douglas krēmveida vaigu sārtums ir kā radīts vasarai. Pateicoties krēmveida konsistencei un ērtam iepakojumam tas viegli klājas. Nav nepieciešamas otas, jo iztušēt var ar pirkstiem.
  • Loreal True Match tonālais krēms ar uzlabotu formulu. Es baidījos, ka pēc "uzlabošanas" kļūs sliktāks (jo tā diemžēl mēdz notikt ar daudziem kosmētiskiem līdzekļiem). Bet nē, viss ir forši. Tonālais ir ļoti labs, viegli klājas gan ar pirkstiem, gan ar BB, gan ar pirkstiem, izskatās dabiski. 
  • Maybelline Instant Anti-Age The Eraser konsīleris. Pēdējā laikā visbiežāk lietots konsīleris. Nesakrājas krociņās, labi maskē tumšos lokus zem acīm, ērts iepakojums.
  • Guinot Face Moisturizer Complexion Enhancer SPF15. Iekšā violetas krāsas sejas krēms ar pigmentu mikro granulām. Saskaroties ar ādas siltumu, iekrāsojas ādas tonī. Labi mitrina ādu, izskatās ļoti dabiski. Visvairāk patīk no visiem esošiem BB krēmu krājumiem.  
Runājot par nekosmētiksiem favorītiem un vēlmju sarakstiem:

Augustā patīkamu saviļņojumu radīja dalība Cosmopolitan Beauty Awards (CBA) 2015. Pilna māja ar kosmētiku! Tik daudz jaunumi! Dažus produktus esmu mēģinājusi iepriekš (varēšu mazliet nohaltūrēt un vairāk laika veltīt citu līdzekļu testēšanai), daži jau sen bijuši manā vēlmju sarakstā (piemēram YSL Tint-in-Oil vai Clinique Beyond Perfecting tonālais krēms + konsīleris divi vienā), par dažiem produktiem nemaz neesmu dzirdējusi, vai pati noteikti nepirktu, bet ar prieku lietoju un domāju vairāk uzmanības pievērst jaunatklātiem zīmoliem.

Lauras Valutas Instagram ieraudzīju, ka augusta Cosmopolitan žurnālā ir viņas kosmētiskie ieteikumi un atzīšos, ka nopirku žurnālu tikai dēļ Lauras, jo Cosmo ir domāts jaunākai auditorijai (kur nu man?) un parasti interesantas lasāmvielas tur ir maz. Taču izrādījās, ka žurnālam ir jauna galvenā redaktore Gundega Bičevska un augusta numurs tiešām ir patīkams! Nē, neteikšu, ka foršs par visiem 100%, bet tas ir kļuvis acīmredzami labāks. Ar prieku izlasīju gan redaktores sleju, gan stila un skaistuma sadaļu. Varbūt pāršķirsti žurnālu veikalā, ja nu liksies interesants. Un jā, Laura! Tu esi malacis! Es lepojos ar tevi. Vienmēr prieks redzēt pazīstamas sejas un justies "piederīgai".

Kaut kad vasarā Delfi.lv vai kādā citā ziņu portālā redzēju rakstu par dažādiem jaunu dizaineru darinājumiem un acīs iekrita biksītes ar mincīšiem. Lickstarter piedāvā manuprāt fantastiska dizaina apakšveļu! Es vēl neesmu tikusi pie kāda mincīša, bet noteikti tikšu. Metu acis uz Experienced fighter:

un Dangerously sweet one:

Man ir salīdzinoši brīvs darba režīms un reizēm uznāk motivācijas trūkums, tāpēc vienmēr ar interesi lasu padomus kā sevi motivē veiksmīgi cilvēki. Šoreiz patika pavisam vienkāršs, bet praktisks raksts Mood and Food blogā "Pats sava laika noteicējs".

Runājot par kosmētiku, ar nepacietību gaidu kas veikalos parādīsies rudens kosmētikas kolekcijas (gan jau šis tas jau ir, vienkārši es vēl netiku apčamdīt). Īpaši gribu redzēt Lancome Auda[city] in Paris paleti:
un Chanel Les Automnales ēnu paleti:
Tāds ir mans augusta kosmētisko un nekosmētisko favorītu un vēlmju saraksts. Vai jums ir jau sastādīts rudens wishlists?
P.S. Elīn, paldies par puķēm! :)

ceturtdiena, 2015. gada 20. augusts

Labākie konsīleri tumšo loku maskēšanai

Sveikas, daiļās! Domāju, ka tumšie loki ap acīm uztrauc gandrīz katru sievieti, kas vēlās vienmēr izskatīties labi un svaigi. Tumšo loku un maisiņu cēloņi mēdz būt dažādi, par šo tēmu lieliski video ir Lisai Eldridge šeit (par maisiņiem ap acīm) un šeit (par tumšiem lokiem). Maisiņi vai tūska manai sejai nav baigi raksturīgi, toties tumšie (precīzāk - sārtie) loki ir permanenti, tāpat kā zilas vēnas, jo man ir ļoti gaiša un plāna āda. Te būs mana acs, kas bildēta labā dienā, kad tumšie loki nav ļoti izteikti, bet vēnas tik un tā labi var redzēt.
Lieta ir tāda, ka man vairs nav 15, bet precīzi divreiz vairāk gadi, tāpēc es meklēju konsīleri, kas ne tikai maskētu problēmas, bet arī nesakrātos sīkās rieviņās. Šodien par pieciem dažādiem konsīleriem dažādās cenu kategorijās.
Benefit Erase Paste tiešām piemīt biezas pastas konsistence un izteikts oranžīgs/laša krāsas tonis (man ir tonis Medium). Ir viens knifiņš - šis konsīleris obligāti jāklāj ar pirkstiem, savādāk tas saies rieviņās un nevienmērīgi klāsies. Taču, ja klāj ar pirkstiem, ar viegliem plikšķiem, tad konsīleris nosedz pat vistumšākos un visszilākos lokus ap acīm. Uzreiz pēc uzklāšanas tas obligāti jāpūderē, lai tas nekur neaizplūstu. Ar plānu pūdera kārtu pa virsu Erase Paste turas ka pielīmēts visu dienu un nekur nepazūd, neizsmērējas un nekrājas rieviņās.
Rezultāts:
Benefit Erase Paste (Medium)
Diemžēl Benefit kosmētiku Latvijā iegādāties nevar. Ik pa brīdim Benefit var pasūtīt no LookFantastic. Cena ap 30 € par 4.4g (bet ar šādu iepakojumu pietiks vairākiem gadiem).

Budžetam draudzīgs Re-Touche Light Reflecting Concealer no Catrice man ir divos toņos 05 un 10. Interesanti, ka konsistence toņiem ir ļoti atšķirīga, lai gan abi pie manis nonāca vienlaicīgi. 10 Ivory ir biezāks un prasa lielāku piepūli, lai to iztušētu, taču, pateicoties persiku tonim, tad labāk maskē tumšos lokus. Uz acīm abi toņi uzvedas apmēram vienādi - nevainojami izskatās stundas 3-4, pēc tam sāk nedaudz krāties rieviņās un pazust. Var nedaudz pielabot ar pirkstiem, bet smagā artilērija Catrice noteikti nebūs.
Rezultāts:
Catrice Re-Touche Light Reflecting Concealer (10 Ivory)
Iegādāties var Drogās. Cena līdz 4 € (precīzi neatceros) par 1.5ml.

Maybelline Instant Anti Age The Eraser Eye Percect Cover & Concealer ārzemju blogeru un vlogeru izslavēts konsīleris ir patiešām foršs! Tas ir ļoti vieglas konsistences gelveida konsīleris ar ļoti labu pigmentāciju (man ir tonis Light). Jā, nopietnus zilumus pilnībā nenosegs, bet par 80% gan izlabos. Konsīleris viegli klājas gan pateicoties konsistencei, gan pateicoties ērtam sūklīšveidīgam aplikatoram. Uz vakara pusi pavisam nedaudz saiet rieviņās, bet tas ir gandrīz nemanāmi un to var viegli pielabot ar pirkstiem, neizbojājot makijāžu. Gribu paslavēt arī ērtu iepakojumu. Pirmkārt - foršs ir pats sūklītis-aplikators. Otrkārt - viegli dabūt jaunu konsīlera porciju, pagriežot iepakojumu. Treškārt - iepakojums ir caurspīdīgs un var redzēt cik daudz produkts ir atlicis iekšā. Ceturtkārt -  ražotājs sola anti age īpašības. Pieckārt - cena arī patīkama.
Rezultāts:
Maybelline The Eraser Eye Perfect Concealer (Light)
Iegādāties var FeelUnique, Latvijā vismaz pagaidām neesmu redzējusi. Cena 11.50 € par 6.8 ml (šobrīd ir atlaides).     

Inglot AMC Under Eye Corrective Illuminator ir ļoti vieglas konsistences konsīleris ar labu pigmentāciju (man dzeltenīgs tonis 54). Ļoti viegli iztušējas. Maskē tumšos lokus vairāk pateicoties gaismu atstarojošām īpašībām (nekāda šimmera vai gliteru konsīlerī nav), kas atbilst produkta nosaukumam. Ērts iepakojums ar klikšķa pogu, ko var uzspiest ar vienu roku. Bieži izmantoju arī apsārtumu maskēšanai uz sejas dienās, kad nelietoju tonālo krēmu. Visu dienu uz manas kombinētas/taukainas ādas neiztur, bet stundas 6 noteikti pilda savu pienākumu. Uz vakara pusi var pavisam minimāli sakrāties rieviņās, bet ar pirkstiem to var viegli izlabot.
Rezultāts:
Inglot AMC Under Eye Corrective Illuminator (54)
Iegādāties var Inglot veikalos (t.c. Domina un Riga Plaza). Cena ap 18 € par 2.5 ml.

NARS Radiant Creamy Concealer ir vēl viens ārzemju blogeru favorīts. Vienkārši ūber pigmentēts (man tonis Vanilla). Nomaskēs pašu velnu. Vajag pavisam-pavisam nelielu daudzumu, lai pilnībā nosegtu zilumus vai apsārtumus. Iepakojums ar sūklīti galā ir kā lūpu spīdumam. NARS konsīlerim nevajag pūderi, jo tas pats nosēžas un izžūst un nekur nepazudīs līdz to nomazgā. Taču problēma ir tāda, ka tas mēdz izskatīties pārāk sauss un tāpēc vizuāli padara acis vecākas. Tāpēc biežāk izmantoju apsārtumiem vai pumpām. Bet konsīleris kā tāds ir lielisks un noteikti iesaku pamēģināt.
Rezultāts:
NARS Creamy Radiant Concealer (Vanilla)
Iegādāties var LookFantastic, HQHair, NARS. Cena ap 32 € par 6 ml.

Šādi ir mani pēdējā laika konsīleru favorītu. Kādi konsīleri patīk jums?

pirmdiena, 2015. gada 17. augusts

The Body Shop Italian Summer Fig smaržas un Fresh Sorbet Blush vaigu sārtums

Sveikas, daiļās! TheBodyShop produktu klāstu papildināja vasaras kolekcijas aromāti. Starp jaunumiem ir Fijian Water Lotus, Indian Night Jasmin, Japanese Cherry Blossom un Italian Summer Fig smaržūdeņi. Visi jauni aromāti ir viegli un vasarīgi. Šodien vairāk par Italian Summer Fig. 
Vai redzi Itālijas saulē nogatavojušās vīģes? Vai jūti to aromātu – zaļo lapu, sulīgo augļu un nomierinošās koksnes saldi rūgteno harmoniju? Šīs smaržas radījuši parfimēri Arnaud Winter un Constance Georges Picot: “Ceļojot pa Itālijas piekrasti, mani visur ieskāva vīģu saulainais aromāts”. Bagātīgo vīģu aromātu papildina citas mūsu ekspertu izvēlētas sastāvdaļas. Virsnots ir vēsi dzirkstoša, iekļaujot vīnogu lapas un krokusus, tā atgādina ar okeāna ūdeni apslacītus vīģu kokus. Sirdsnotī iekļauts maigas Toskānas rozes, kas piešķir smaržām sievišķību. Savukārt bāzes noti veido silts un juteklisks dzintara un ozolkoka nošu apvienojums.
Aromāts ir paslēpies rotaļīgā gaiši zaļā stikla pudelītē, kas ļoti atbilst tās saturam. Sākumā smaržas apreibina ar savu saldumu. Es pavisam noteikti jūtu saldas vīģes un kokosriekstus (es zinu, ka kokosrieksti nav minēti aprakstā, bet es jūtu!). Reibinošs saldums pazūd teju minūtes laikā un parādās zaļas rūgtenas lapas, kas veldzējas ēnā svelmainā vasaras dienā. Ar katru mirkli saldums paliek arvien klusāks un tālāks, bet zaļums un koksne arvien izteiktāka.
Tas noteikti nav mans aromāts, bet Summer Fig ir ļoti dziļš un neparasts un tas nebūt nav plakans. Vismaz pasmaržot veikalā noteikti iesaku.

Vēl viens jaunums ir Fresh Sorbet Blush vaigu sārtums (man ir tonis Cuban Watermelon). Sārtumam ir viegla gelveida konsistence. Arbūza tonis ar knapi pamanāmu zelta šimmeri klājas ļoti plāni un viegli iztušējas. 
Gan konsistence, gan tonis man atgādina YSL Voile de Blush. Dēļ īpatnējas konsistences sārtums nav pārāk pigmentēts un klauna vaigus ar to nu dien būs grūti dabūt, tāpēc varētu patikt iesācējām. Noturība sārtumam gan ir izcila!
Uz ādas:
Vairāk par smaržām var palasīt TheBodyShop mājaslapā. Iegādāties minētos produktus var TheBodyShop veikalos. Cena smaržām 29 € par 50 ml, bet sārtumam 18 €.
Vēl par šiem jaunumiem var lasīt Santas Kudreņickas un UrbanGlitters blogos.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

ceturtdiena, 2015. gada 13. augusts

Saneri box augusta skaistuma kastīte

Sveikas, daiļās! Ir iznākusi nu jau ceturtā Saneri box skaistuma kastīte. Es šoreiz par kastītes saturu esmu stāvā sajūsmā, kaut gan saprotu, ka man tikusi visglaunākā versija. Kā jau ierasts, kastītes iekšpusē ir ļoti glīts un sievišķīgi noformēts buklets:
Un te būs pati kastīte:
  • BeautyBlender. Šīs ir bonuss, kas tika pirmajiem 100 augusta kastīšu abonentiem. Man ir jau trešais BB. Jāsaka, ka ar katru lietošanas reizi, man  slavenais kosmētiskais sūklis patīk arvien vairāk.
  • Dove Summer Glow (pilnais izmērs 250 ml) barojošs ķermeņa losjons ar vieglu paštonējošu efektu. Bonuss tiem, kas abonēja kastīti vismaz 3 mēnešiem.
  • YSL Volume Effect Faux Cils (paraudziņš 2ml) skropstu tuša. Kaut kad ļoti sen esmu lietojusi šo tušu un, lai gan patika efekts, ļoti nepatika, ka tuša sakalta burtiski 2-3- nedēļu laikā. Vasaras sākumā (vai pavasarī) YSL mainīja tušas formulu, solot, ka produkts vairs tik ātri nebojāsies. Labprāt izmēģināšu.
  • Garnier Miracle Skin Cream (paraudziņš 5ml). Šo produktu esmu lietojusi un man patika. 
  • SebaMed dušas eļļa (paraudziņš 15 ml). Satur daudz vērtīgas kopjošas sastāvdaļas un produktu var lietot arī sejas ādas attīrīšanai. Es dievinu dušas eļļas! Smaržo ļoti jauki. Labprāt izmēģināšu.
  • Schwarzkopf Color Freeze šampūns bez sulfātiem un maska intensīvai krāsotu matu atjaunošanai (katrs pa 12 ml). Man patīk Schwarzkopf Bonacure produkcija, patīk šampūni bez sulfātiem un man ir krāsoti mati. Trāpījums desmitniekā! Bukletā ir arī kupons 20% atlaidei Bonacure Color Freeze produkcijas iegādei skaistumkopšanas salonos Kolonna.
  • Verdeoasi pretcelulīta ķermeņa krēms ar augu cilmes šūnām un kofeīnu (10 ml paraudziņš). Ideāli piemērots masāžai. Pilnīgi organisks produkts. Labprāt izmēģināšu.
  • YSL Opium Black (paraudziņš 1,5 ml) smaržas. Tumša pasaka, kas smaržo pēc karstām vasaras naktīm, upenēm un vaniļas. Nedaudz atgādina Paco Raabanne Black XS, bet YSL viennozīmīgi saldākas. Nevarētu teikt, ka uzreiz esmu sajūsmā no aromāta, bet noteikti mēģināšu sadraudzēties.  

Manuprāt, kastīte ir ļoti veiksmīga un pati interesantākā no visām pirms tam redzētām pašmāju kastītēm. Nē, es tiešām esmu sajūsmā! Žēl tikai, ka ne visiem ir šis "pilnais komplekts".  

Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Micelārie ūdeņi: aptiekas (Vichy Purete Thermale) un organiskais (Madara) - atsauksme

Sveikas, daiļās! Micelārie ūdeņi turpina savu uzvaras gājienu un gan veikalu, gan aptieku plauktos parādās arvien vairāk jauni produkti. Ņemot vērā lielo konkurenci, ražotāji pievieno micelāram ūdeni arvien vairāk papildu kopjošus komponentus, kas mitrina, nomierina ādu, aizkavē novecošanās un tā tālāk. Šodien par diviem lieliskiem jaunumiem: aptieku Vichy un organisko pašmāju Madaras micelāro ūdeni.
Madara Micellar Water. Universāls sejas tīrīšanas līdzeklis, kas nav jānoskalo, Piemērots lietošanai ikdienā un ideāls līdzņemšanai ceļojumos. Vienā paņēmienā noņem kosmētiku un netīrumus, līdzsvaro un mitrina pat jutīgu ādu. Radīts no ādu mitrinošās alvejas, hialuronskābes un nomierinošās ziemeļu peonijas. Micelāram ūdenim piemīt pūderīga smarža un nedaudz dīvaina konsistence. Tāda sajūta, ka šis ūdens ir nedaudz biezāks, nekā ierasti micelārie ūdeņi. Madara ūdens noņem kosmētiku bez pārpalikumiem, bet tam ir vajadzīga lielāka piepūle. No sākuma man šķita, ka vispār neko nemazgā, bet tad sapratu, ka šim līdzeklim jādod ilgāks laiks, kamēr tas izšķīdina kosmētiku. Jāsaka, ka Madara ūdeni var lietot arī kā nomierinošu toniku (es tā daru, kad sejas āda pēkšņi paliek niķīga). Tas patīkami atsvaidzina un nomierina ādu. Pēc lietošanas nav velkošas sajūtas. Pudelīte ir skaista un askētiska, bet, ir pārāk cieta, tāpēc grūti uzspiest, ja gribas dabūt līdzekli ātrāk, kā arī iekšā ir tikai 100 ml. Bet autors ir jāvērtē pēc autora noteikumiem un jāsaka, ka šis viennozīmīgi ir pats labākais no visiem mēģinātiem organiskiem micelāriem ūdeņiem. Priecē arī tas, ka sastāvā ir daudz vērtīgas dabiskas sastāvdaļas.
Sastāvs: Aloe Barbadensis, Rosa Damascena, Hamamelis Virginiana, Glycerin, Benzyl Alcohol, Sodium PCA, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Aroma, Sodium Hyaluronate, Paeonia Lactiflora (Peony) Root Extract, Caprylic/Capric Glucoside, Xylitylglucoside, Propanediol, Anhydroxylitol, Xylitol, Phragmites Communis Extract, Poria Cocos Extract, Rhamnose, Glucose, Glucuronic Acid.
Iegādāties var u.v. Stockmann, Madara veikalos, Madara interneta veikalā. Cena 14,50 € par 100ml.


Vichy Purete Thermale Micellar Solution. Līdzeklis sejas attīrīšanai, dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, kā arī jutīgas ādas un acu zonas nomierināšanai. Nodrošina tūlītēju mitrināšanas efektu. Bagātināts ar mitrinošu glicerīnu un atjaunojošu B5 Pro-vitamīnu. Vichy ūdens ir superīgs! Tas acumirklī attīra ādu no kosmētikas (arī tušas) un netīrumiem, nekairina acis, atvēsina, patīkami svaigi smaržo. Man šķiet, ka šis ir viens no ātrākiem (kosmētikas noņemšanas ziņā) micelāriem ūdeņiem. Pēc lietošanas gan vienmēr nomazgāju līdzekļa paliekas ar ūdeni, jo savādāk šķiet, ka āda ir slidena (iespējams, ka tā ir tikai mana paranoja).
Sastāvs: Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, Poloxamer 184, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Panthenol, Poluaminopropyl, Biguanide, Parfum.
Iegādāties var: aptiekās (ārzemju lapās ir savādākas bildes un es nevaru saprast vai līdzeklis ir tas pats). Cena Latvijā 11,80 € par 200 ml un 15,70 € par 400 ml.

otrdiena, 2015. gada 11. augusts

Douglas dekoratīva kosmētika - atsauksme + 2 tēli + MAC Ruby Woo dupe

Douglas makeup (12H foundation, Aquarelle Powder eyeshadow, bronzing powder, covering concealer, lipstick, cream blushes, powder blusher, pencils, eyeshadow base, Mini Maxi mascara) review + MAC Ruby Woo dupe!

Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās! Nesen Douglas veikalu plauktos parādījās Douglas Makeup kosmētikas līnija (atvainojos par kalambūru). Man radās lieliska iespēja izmēģināt vairākus līdzekļus un šodien dalos ar iespaidiem.
Sākšu ar sejas produktiem:
12H Foundation tonālais krēms. Dabisks un nemanāms tonālais krēms, kas saglabā noturību līdz pat 12 stundām. Īpašā krēmveida tekstūra ļauj tonālo krēmu viegli uzklāt. Sejas ādas nepilnības tiek noslēptas un tonis ir izlīdzināts. Āda izskatās svaiga visas dienas garumā. Pieejami seši toņi. Man ir tonis #3 So Cream, kas ir izteikti dzeltens. Tonālais krēms ir ļoti pigmentēts, pārklājums sanāk vidējs, bet var klāt vairākos slāņos un un panākt pilnīgi necaurspīdīgu efektu. Skaists satīna finišs un tiešām lieliska noturība (uz manas taukainas ādas) dienas garumā. Drīzāk derēs normālas/kombinētas/taukainas ādas īpašniecēm, jo pasvītro sausus pleķīšus.

Bronzing Powder. Samtains un noturīgs bronzējošs pūderis. Klājas ļoti viegli un vienmērīgi pateicoties mikronizētajiem pigmentiem. Pūderis dod dabisku matētu iedegumu. Perfekts iedegums visa gada garumā. SPF 15. Man ir tonis #1 Extreme Bronzer. Tonis ir diezgan tumšs un satur smalkus zelta spīdumus, bet viegli iztušējas un piešķir iedeguma efektu ādai. Un jā, tas ir vienkārši milzīgs!
Powder Blush. Inovatīvs vaigu sārtums ar pulverveida un krēmveida  tekstūru, kas viegli kūst uz ādas. Mīkstinoša formula. Vienmērīgi klājas. Svaigs un smalks mirdzums. Starojošs un veselīgs izskats garantēts. Pieejami 6 toņi. Tonis #3 Corail ir skaists maigs korallis ar satīna finišu un smalku zelta šimmeri. Vienkārši kolosāla tekstūra! Ļoti bagātīgi pigmentēts, viegli klājas un viegli iztušējas.

Cream Blush. Jaunākās paaudzes krēmveida vaigu sārtums klājas precīzi un viegli. Nav taukains. Tas dos Jūsu vaigiem svaigumu un toni. Viegls un dabisks izskats. Pieejami 5 toņi. Tonis #2 Le Grand Saut ir maigs koraļļu rozā. Saskaroties ar ādu, krēms pārvēršas pūderī. Ērts un neierasts iepakojums. Viegli klājas un viegli iztušējas. Izskatās ļoti dabiski un noturība ir laba.
Uz ādas:
(no kreisās uz labo pusi) Covering Concealer (#1 Pinky Light), Cream Blush (#2 Le Grand Saut), Powder Blush (#3 Corail), Bronzing Powder (#1Extreme Bronzer).

Acu un uzacu produkti:

Covering Concealer. Krēmveida korektors viegli un ātri nomaskē tumšos lokus un noguruma pazīmes. Noslēpj arī smalkās līnijas un grumbiņas. Tūlītējs efekts. Ilgstoša noturība. Godīgi sakot, es biju pārsteigta, ka šis produkts tiek saukts par covering concealer, jo tas kaut ko maskē tikai pateicoties gaismu atstarojošām daļiņām. Tonis #1 Pinky Light ir ļoti gaišs un ļoti rozā. Es teiktu, ka šis produkts patiesībā ir bagātīgs pērļu izgaismotājs. Kā izgaismotājs tas tiešām izskatās ļoti skaisti.

Mini Maxi Mascara. Mini birstīte maksimālam efektam! Apjomu palielinošā formula ar īpaši mazo birstītī noklāj pat vismazākās un īsākās skropstas sniedzot pilnīgu un satriecošu izskatu. Sastāvā esošie īpaši atlasītie vaski nodrošina elastīgumu. Jūs iegūstat kuplas un garas skropstas. Tušai ir ļoti neierasta silikona birstīte ar diezgan īsu birstītes daļu (skat. attēlu). Pati tuša ir kolosāla! Tā lieliski klājas un piešķir fantastisku apjomu, bet nerada zirnekļu kājiņu efektu. Dienas laikā nebirst un neizsmērējas. Jāsaka, ka tušai ir nedaudz īpatnēja pašķidra konsistence un jāpagaida mazliet ilgāk, kamēr tā pilnībā nožūs, bet rezultāts noteikti ir gaidīšanas vērts.

Eyebrow Styler. Uzacu zīmulis 3in1 - tonis, vasks un birstīte. Iekrāsojiet uzacis, ar caurspīdīgo vasku nostipriniet, ar birstīti padariet perfektas. Ja vēlaties tikai izcelt uzacis varat apvilkt ar vaska zīmuli apkārt uzacīm un izķemmēt tās. Neierobežotas iespējas perfektam izskatam. Ideja ir lieliska, bet man gribētos, lai zīmulis būtu labāk pigmentēts. Taču kopumā darbojas labi un izskatās dabiski. Vasks labi nofiksē uzacis.

Vēl acu produkti:
Aquarelle Powder acu ēnu palete. Multi - funkcionālas Douglas acu ēnas apvieno četrus inovatīvus toņus, kurus Jūs varat jaukt un pludināt kā akvareļus. Mīkstas un ar perlamutra mirdzumu. Varat klāt kā sausās acu ēnas un iegūt maigu, vieglu grimu, bet klājot kā mitrās acu ēnas, iegūsiet izteiksmīgu un satriecošu grimu. Acu ēnas ir ļoti spilgtas un spīdīgas. Pigmentācija atšķiras no toņa (skat. uz bildi uz ādas). Vislabāk pigmentēs ir gaiši zils tonis, visvājāk - melns. Šie nebūt nav ikdienas toņi, toties kā radīti vasarai.
Eyeshadow Base. Mīksta un kūstoša acu ēnu bāze, kas acu ēnas padarīs intensīvākas un noturīgākas. Eyeshadow Base viegli klājas un izlīdzina acu plakstiņus. Acu ēnas ir košākas, nesastājas rievās un noturīgas. Acu ēnu bāzei ir neierasta konsistence. Tā no krēma pārvēršas pūderī. Pateicoties neitrālam tonim ēnu bāze nomaskē apsārtumus un plīsušus kapilārus uz plakstiņiem. Viegli klājas un tiešām notur acu ēnas savā vietā pat vasarā uz maniem taukainiem plakstiņiem. Laba!

Lūpu krāsa un zīmuļi:
Zīmuļi (gan acu, gan lūpu) ir ļoti krēmīgi, labi pigmentēti, viegli klājas, noturība arī laba. Lūpu zīmulis ir ļoti komfortabls un nerada sausuma sajūtu.

Uz ādas:
(no kreisās uz labo pusi) uzacu zīmulis, acu zīmulis (#10 Blueberry Sky), lūpu zīmulis (#6 Rouge Petard), lūpu krāsa (#6 Smoothie Framboise).

Matte Lipstick. (Diemžēl šo produktu nevarēju atrast mājaslapā). Tonis #6 Smoothie Framboise ir bagātīgs sarkanais uz zilganas bāzes. Apbrīnojami krēmīga tekstūra, ļoti viegli klājas, nepasvītro sausumus. Noturība arī lieliska. Jāsaka, ka tonis izrādījās lielisks līdzinieks slavenam Ruby Woo no MAC (tikai bez Ruby Woo raksturīga sausuma). 
Vai nav līdzīgas? (kreisā - MAC Ruby Woo, labā - Douglas Smoothie Framboise). Turklāt, Douglas lūpu krāsa maksā gandrīz divreiz lētāk.

Ar Douglas produktu palīdzību radīju 2 tēlus. Viens ar sarkanām lūpām:


Otrs ar košu acu ēnu paleti:


Pie favorītiem noteikti ir sārtumi, tuša un matēta lūpu krāsa.
Iegādāties var Douglas veikalos un interneta veikalā. Cenas:
skropstu tuša 12,95 €,
acu ēnu bāze 7,95 €,
zīmuļi 7,95 € gab,
uzacu zīmulis ar vasku 9,95 €,
acu ēnu palete Aquarelle powder 14,95 €,
krēmveida vaigu sārtums 12,95 €,
vaigu sārtums 9,95 €,
konsīleris 14,95 €,
bronzeris 16,95 €,
12H tonālais krēms 19,95 €,
lūpu krāsa 12,95 €.
Par Douglas dekoratīvo ksomētiku ir atsauksme arī Lauras Valutas blogā.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! Here are the small review of the new Douglas makeup range:
12H Foundation. I have shade #3 So Cream, which is quite yellow. The foundation has a good pigmentation and decent coverage. I would say medium to full. Finish is a satin. The lasting power is great. This foundation will suite for normal/comination/oily skin, as it may exagerrate dry patches.
Bronzing Powder. Shade #1 Extreme Bronzer is quite dark and it does contain gold shimmer. It blends very easy. The actual pan is huge! 
Powder Blush. This is one of my favorutes. Shade #3 Corail is a nice coral with a satin finish and nice golden sheen. The texture is extremely blendable. Gorgeous!
Cream Blush. Shade #2 Le Grand Saut is a pinky coral. This is cream-to powder blush with an interesting and handy packaging. Blends nicely and looks very natural on the skin.
Covering Concealer. Shade #1 Pinky Light does not cover anything. I would say it is a nice pinkish highlighter, but not a concealer.
Mini Maxi Mascara. I love this mascara! It has quite a small rubber wand. It covers lashes very nicely leaveng a great volume. The mascara does not smudge or budge during the day.  
Eyebrow Styler. The idea of 3 in 1 is great. But the pigmentation of the actual pencil should be improves. The wax is nice and it does set eyebrows in a place for a day.
Aquarelle Powder acu ēnu palete. Not my everyday favorite shades. But great for summer. The pigmentation depends on the shade (see swatches). 
Eyeshadow Base. It has cream-to-powder texture, which is not very common among eyeshadow bases. Thanks to natural color it covers blue veins and broken capillaries on the eyelids very well. The eyeshadows do last all the day even on my oily eyelids. Good one!
Matte Lipstick. Shade #6 Smoothie Framboise is a rich red on a blue base. Very creamy and comfortable texture. Does not emphasize dry patches. The lasting power is also very good. And this is a perfect dupe for MAC Ruby Woo. Just look at the swatches! (Ruby Woo is on the left).

trešdiena, 2015. gada 5. augusts

Jūlija jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Pēc tradīcijas mēneša sākumā aiz tukšiem trauciņiem ir jaunumu īsais pārskats. Apvienot vienā rakstā man pagaidām nesanāk, jo tad būs pa garu :)
Lauras Valutas instagramā ieraudzīju jaunos Inglot uzacu lainerus (drīz blogā būs atsauksme, bet teikšu, ka gaišām blondīnēm īsti nederēs) un sapratu, ka man vajag! Uz vietas veikalā sapratu, ka man vajag arī jauno Inglot lūpu zīmuli Color Play Lipliner (skaists tonis 316 izrādījās nedaudz tumšāks, nekā es biju cerējusi, bet pats zīmulis ir ļoti mīksts un labi pigmentēs, noturība fantastiska). 
MAC tracis u.v.Stockmann ir norimis un var mierīgi iegādāties kārotas preces, lai gan jaunas kolekcijas vienalga izpērk zibenīgi. Atkārtots pirkums ir MAC 263 uzacu/lainera otiņa, jo tā ir absolūti ideāla. Varbūt padārga (23 €) priekš šāda veida nelielas otas, bet neko labāku es neesmu atradusi un kaķacīm tā ir vienkārši perfekta! 
Jūlijā parādījās Douglas zīmola kosmētika. Man ir diezgan daudz labumi. Par izbrīnu man patika tuša (lai gan parasti silikona birstītes ne īsti iet pie sirds). Tonālais krēms ļoti sedzošs. Vaigu sārtumi ir burvīgi. Mono ēnām skaists ikdienas tonis, ēnu paleti vēl neesmu noprovējusi. Bronzeris ir milzīgs! 
L'oreal zīmolam arī daudz jaunumi. Infallable lūpu spīdumi ir ļoti skaisti un pigmentēti. Super Liner acu ēnas vēl neesmu noprovējusi. Tuša False Lash Superstar ar baltu bāzi vienā pusē un tušu otrā nav īsti manā gaumē. Šķiet, ka serums žūst pārāk ilgi, bet beigās sanāk īsts zirnekļu kājiņu efekts. Jaunie tonālie krēmi (gan Infallable 24h-Matte, gan True Match) ir burvīgi, drīz būs atsauksme.
L'oreal Professionel uzlaboja Vitamino Color matu kopšanas sēriju. Vecā versija man ļoti patika, lai gan lietota pirms pāris gadiem, bet jauna ir vienkārši kolosāla! It īpaši Expert Color 10 in 1 Reflecting Multipurpose Spray. Labs sastāvs (bez spirta!) un tas lieliski kopj matus, aizsargā matu krāsu no izbalēšanas, jo satur saules aizsardzības filtrus un arī pasargā matus no karstuma ieveidošanas laikā. 
Drogās parādījās Aussie produkcija. Ar Miracle Moist man īsti neveicās, tāpēc izmēģināšanai paņēmu MEGA sērijas šampūnu un kondicionieri, kas sola labi attīrīt matus, nepadarot tos smagus.
Ieklīstot Neroli Outlet veikalā notestēju visu Anick Goutal plauktu (par ko saņēmu aizrādījumu no veikala pārdevējas :p), bet nekas īpaši neuzrunāja. Tad apakšā pamanīju Juliette has a Gun zīmola Calamity J aromātu.  Tā ir mīlestība no pirmā elpas vilciena. Tik juteklisks un neierasts, jo tajā nav nevienas augļu vai izteiktas puķu nots. Pačūlija, īriss, ambra, muskuss. Melnā pasaka. Turpat bija 50% atlaides Klorane produkcijai un es beidzot paņēmu slaveno sauso šampūnu (pa pilnu cenu pāri pa 12 € es noteikti nepirktu). 
TheBodyShop mēģina pieburt vasaru ar saulaino vīģes aromātu Italian Summer Fig, kas īsti nav manā gaumē, bet ir ļoti salds un vasarīgs. Jauns krēmveida vaigu sārtums ar neierastu tādu ka staipīga sejas krēma tekstūru ir ļoti glīts un noturība arī laba. 

Kā arī beidzot atklāju, ka šogad man ir tas lielais gods piedalīties Cosmopolitan Beauty Awards 2015 kā žūrijas loceklim! Tieši tāpēc mājās ir kosmētikas kalni, daļu no kuriem rādīju Instagram. Beidzot varu izprast kā notiek topu veidošana, kas aiz tā visa stāv. Teikšu uzreiz, ka viss nav tik vienkārši kā es to biju iedomājusies. Pamazām blogā, FB un Instagram stāstīšu par to, ko tajā brīdī testēšu un par dažām lietām noteikti uzrakstīšu atsauksmes. Ir viena svarīga atruna - es nevaru publicēt savu topu, jeb vērtējumu pirms nav iznācis žurnāla speciālizlaidums (kas ir diezgan loģiski). Mani ļoti priecē, ka ir iespēja izmēģināt daudz interesantus produktus (šis tas protams atkārtojas ar jau mēģinātiem līdzekļiem) un ir daudz neierasti līdzekļi, kuriem es veikalā vienkārši nepievērstu uzmanību, tā teikt ārpus manas komforta zonas. Šādā veidā var atklāt daudz foršas lietas. 
Tāds nu bija mans kosmētiskais jūlijs. Kā veicās jums?

svētdiena, 2015. gada 2. augusts

Skaistuma kastītes jau pusgadu Latvijā + konkurss (vinnē kādu no augusta skaistuma kastītēm)

Sveikas, daiļās! Gada sākumā Latvijā parādījās divi skaistuma kastīšu servisi, par ko visām daiļā dzimuma pārstāvēm, kas interesējas par kosmētiku un skaistumkopšanu, ir liels prieks. Beidzot nav jāsūta lielo meiteņu "kinder olu" no ārzemēm un jāgaida teju divas nedēļas, paspējot ārzemju blogos izpētīt saturu un palaižot vējā pārsteiguma momentu.
Skaistuma kastīšu servisi Latvijā darbojas jau pusgadu un man bija ļoti interesanti tikties ar GlanceBox un SaneriBox pārstāvēm, lai iztaujātu viņas par to kā tad klājas servisiem šodien, kas ir mainījies pa šiem sešiem mēnešiem un ko kastīšu kārotāji var sagaidīt nākotnē. 
Sugarmakeup bloga lasītājām ir lieliska iespēja tikt pie GlanceBox un SaneriBox kastītēm. Kā? Lasi līdz galam!
Jūlija no GlanceBox
K: Jūlija, pastāsti kā viss sākās un kā radās ideja par skaistuma kastīti?
J: Dzīvojot ārzemēs, man ļoti iepatikās skaistuma kastīšu ideja - izjust īstu pārsteigumu un izmēģināt interesantu kosmētiku. Atgriežoties Latvijā, sapratu, ka tieši mazi sievišķīgie svētki ir tas, kas man pietrūkst. Tā arī radās ideja veidot savu skaistuma kastīti.

K: Pastāsti kā gāja sākumā?
J: Grūti! Īstenot ideju ļoti palīdzēja biznesa inkubators, taču urbties cauri likumdošanai, slēgt līgumus, izplānot piegādes iespējas nācās pašiem.
K: Taču drīz iznāks jau septītā GlanceBox kastīte. Kā ir mainījies zīmols un kastīte, salīdzinot ar pašu sākumu?
J: Ir pieaugusi gan kvantitāte (kastīšu tirāža), gan arī kvalitāte - vairāk cenšamies likt miniatūras, kas ir ērtas ceļojumiem. Nesen mainījām pašas kastītes dizainu, kas ir kļuvis pievilcīgāks un cietais kartons labāk pasargā saturu.

K: Saki, pēc kāda principa kastītes tiek komplektētas?
J: Kastītes cenšamies komplektēt tā, lai viss labi saderētu kopā un lai kādas kategorijas produkti nedublētos, proti, lai kastītē nebūtu divi šampūni. 

K: Ko kastītes abonementi varētu gaidīt no GlanceBox nākotnē un kas patiktu tev pašai?
J: Ir dažas idejas, piemēram, selektīvas kosmētikas kastīte vai vīriešu kastīte. Man pašai ļoti patīk Āzijas kosmētika, tāpēc tā bieži parādās kastītēs. Augustā plānojam atvērt interesantu tematisku stendu Riga Plaza veikalā.

K: Kāda ir GlanceBox auditorija?
J: Lielākoties, tās ir dāmas vecumā ap 25-35 gadiem.
GlanceBox kastīti var pasūtīt šeit.

Irēna no SaneriBox
K: Irēna, SaneriBox kastītes iznāk reizi divos mēnešos, kāpēc tā?
I: Kā rāda iepriekšējā pieredze biežāk arī nevajag. Šī servisa mērķis ir dot iespēju iepazīties un izmēģināt jaunu kosmētiku, atrast sev piemērotus produktus un pārliecināties, ka kosmētika neizraisa alerģiskās reakcijas pirms veikt pilna izmēra produkta iegādi. Saņemot kastīti reizi divos mēnešos mūsu klientes ar interesi gaida nākamo kastīti

K: Vai kastītes satura nokomplektēšana ir viegla?
I: Noteikti nē! Pirmkārt, Latvijas tirgus mērogs un iespējas ļoti ierobežo interesantu ideju kvalitatīvu realizāciju. Otrkārt, vienmēr ir kādas pēkšņas problēmas un kaut kas neiet pēc plāna pat tad, ja viss šķietami ir izplānots līdz pēdējam sīkumam. Citreiz ir grūti strādāt ar dažiem zīmoliem, kuru pārstāvji ir pārāk konservatīvi un dod priekšroku tradicionālajam mārketingam.
Tā kā šis projekts priekš manis ir ilgi lotos “bēbis”, es visu uztveru ļoti personīgi, pat ja kaut kādas ķibeles mums nebija iespējas paredzēt un ietekmēt (piemēram, iepriekšējā kastītē izkusušais zefīrs), taču visu "ņemam aiz auss" un mācamies no kļūdām.


K: Ko varam gaidīt no SaneriBox nākotnē?
I: Šobrīd īpaši piedomājam, lai palutinātu pastāvīgos klientus un sadarbībā ar partneriem vaikt dažādas akcijas. Ir daudz idejas par tematiskām kastītēm, piemēram domātam vīriešiem, vai veltītam sezonas aktualitātēm. Kā arī drīzumā mūsu projekts tiks ievērojami paplašināts, ieviešot jaunu pakalpojumu (pagaidām tas ir noslēpums).

K: Vai neplānojat izlaist kastīti tikai ar dekoratīvo kosmētiku?
I: Diemžēl, tas būtu vienkārši nereāli Latvijas tirgus apstākļos. Mums ir pārāk maza pirktspēja, tāpēc dekoratīvās kosmētikas paraudziņi un miniatūras ir pieejami zīmoliem, kas ir saskaitāmi uz vienas rokas pirkstiem.

K: Kāda ir SaneriBox auditorija?
I: Mēs orientējamies uz sievietēm vecumā no 25 gadiem, kuras ir ieinteresētas izmēģināt kaut ko jaunu un papildināt savu kosmētikas maciņu. Tāpēc arī kastītes saturs tiek veidots atbilstoši. Tomēr katra varēs atrast mūsu kastītē savam vecumam atbilstošus produktus.
SaneriBox kastīti var pasūtīt šeit.

Paldies lieliskām dāmām par to, ka atrada laiku tikties ar mani un atbidldēt uz jautājumiem :)
Un, kā tika solīts - konkurss! Šoreiz facebook faniem. Seko sugarmakeup FB lapai, GlanceBox un SaneriBox FB lapām (mēs pāraubaudīsim!) (viss notiek automatiski caur Rafflecopter formām) un pēc divām dienām uzzini, vai laimēji kāroto (GlanceBox vai SaneriBox kastīti). Pārliecinies, ka 5. augustā būsi sasnidzama FB, lai nosaukutu adresi un telefonu kastītes piegādei. Skaistuma kastīti saņemsi kopā ar pārējiem abonentiem. SaneriBox kastīšu piegāde sāksies 5.08, bet GlanceBox mēneša beigās. Konkurss norisinās līdz 5.08.15 pl 00:00
a Rafflecopter giveaway a Rafflecopter giveaway

sestdiena, 2015. gada 1. augusts

Empties #36, jeb jūlija tukša tara

Sveikas, daiļās! Kārtējais mēnesis ir beidzies un diemžēl vasara šogad ar karstām un saulainām dienām mūs nelutina, taču cerēsim, ka augustā viss būs savādāk un vasara beidzot attapsies! Atbrīvojos no jūlija apmākušām debesīm un neskaitāmiem lietiem kopā ar tukšu taru.
Zinot, ka tuvākajā laikā atnāks daudz jaunumi (tikai ieskaties manā instagram'ā), es centos lietot daudz paraudziņus un miniatūras, lai nevērtu vaļā pilnizmēra iepakojumus, kuri pēc tām iespējams ilgāku laiku būs atstāti novārtā, jo visi jaunumi ir kārtīgi jānotestē. Beidzu filozofēt, tukši trauciņi:
  • Murad Essential C Cleanser - parasts putojošs attīrošs līdzeklis sejai. Smaržo it kā patīkami, bet pārāk intensīvi. Arī attīroša iedarbība ir pārāk agresīva. Nav domāts man.
  • Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream. No sākuma domāju, ka nevarēsim sadraudzēties, jo tie laiki, kad lietoju mitrinošas želejas jau sen aiz muguras. Taču gels man ļoti patika. Normālai/kombinētai/taukainai ādai vasarā ir kā radīts. Gan labi mitrina, gan kosmētika turas labi. Ādu netauko, jo sastāvā nav eļļas. Labs!
  • Clarisonic Cashmere birstīte. Es jau kādu laiku pieturos tieši pie Cashmere birstītēm, jo tās ir pašas maigākas un beidzot tās ir pieejamas arī Latvijā (var nopirkt Stockmann, iespējams, ka Douglas arī parādījās).
  • Babor Derma Cellular Collagen Booster Cream. Patika tekstūra un smarža, bet likās, ka manai ādai tas tomēr ir pa stipru. Es teiktu, ka šis ir labs nakts krēms.
  • Veet vaska strēmeles ķermenim. Puse no strēmelēm vēl palika, bet beidzās derīguma termiņš un vasks palika nelietojams, tāpēc metu ārā. Neiet man ar Veet izstrādājumiem. Kvalitāte šķiet neatbilstoša cenai. Noteikti vairs nepirkšu.
  • Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment. Slavenais Glamglow neattaisnoja cerības. Efekts no viņa ir labs, bet maska (vai tajā esošs pumeks) ir pārāk agresīva manai jutīgai ādai. Kā arī tās lielās tējas lapas es īsti nesapratu. Prieks, ka nepirku pilnu iepakojumu. Plašāka atsauksme šeit
  • Schwarzkopf Bonacure Oil Miracle Light Oil šampūns smalkiem matiem. Labi puto, labi smaržo, labi mazgā matus. Pēc lietošanas prasījās uzklāt kādu kondicionieri, bet kopumā ļoti patika.
  • Benefit Erase Paste konsīleris tumšiem lokiem. Ideāls. Nav ko piebilst. Ar to mazliet jāiemācās apieties, bet, kad atkod pareizo tehniku...Nu tiešām ideāls (drīz būs atsauksme).
  • Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Repair with Liquid Keratin Complex. Viegls pēc tekstūras, bet intensīvas iedarbības kondicionieris. Patīkami saldi smaržo.
  • Dzintars Actual skropstu un uzacu gels. Labs! Gan labi nofiksē uzacis, gan arī sekmē skropstu augšanu. Var klāt apakšā zem tušas. Turklāt, pašmāju produkts un nemaksā dārgi. Sākotnēji bija caurspīdīgs, bet palika tumšs, jo lietoju uz uzacīm, kas jau iekrāsotas ar zīmuli vai ēnām.
  • Vichy Purete Thermale micelārais ūdens. Labs! Lieliski noņem kosmētiku un neatstāj lipīgu kārtiņu. Drīz būs atsauksme.
  • Origins Out of Trouble 10 Minute Mask. Lieliska maska ar nomierinošu un pretiekaisuma iedarbību. Ja uz sejas uzmetas pumpas maska ar tām ātri tiek galā. Jau ir iegādāts jauns iepakojums. Plašāka atsauksme šeit.
  • Bioderma Hydrabio Masque. Šo masku es pavisam nesapratu. Nepatika ne tekstūra, ne efekts. Beigās atdevu māsai, bet māsa atdeva man atpakaļ, jo viņai arī nepatika. Mazliet iepakojumā vēl palicis, bet bez sirdsapziņas pārmetumiem lido miskastē. Neiesaku. Plašāka atsauksme šeit
Paraudziņi:
  • Kiehl's Ultra Light Defence SPF 50 PA+++ UVA. Apbrīnojami vieglas tekstūras krēms ar augstu saules aizsardzību. Lielisks! Būtu normāla vasara, vai, ja taisītos kādā ceļojumā, noteikti iegādātos pilnizmēra iepakojumu. Iet vēlmju sarakstā nākamam gadam.
  • Kiehl's Vetiver and Black Tea dušas želeja. Ak, dievs! Kāpēc konsultante man iedeva šo paraudziņu? Es nespēju beigt domāt par to pasakainu sausu koksnes un tējas aromātu. Noteikti nopirkšu pilnu iepakojumu.
  • Palmer's Cocoa Butter Formula Skin Therapy Oil. Interesanta tieši kakao, nevis šokolādes smarža, bet pati eļļa man likās nedaudz pašķidra, tāpēc ne visai ērta. Sausu ķermeņa ādu kopj labi. Pirkt pilnu iepakojumu uzreiz neskriešu, bet kaut ko no Palmer's nākotnē izmēģināšu.

Tādi man šoreiz tukšie trauciņi. Kā jums sokas ar tukšu taru? Vai daudz?