Sveikas, daiļās! Pēdējā laikā arvien biežāk dzirdu jautājumu par to kāpēc tad blogeri neraksta sliktās atsauksmes, jeb atsauksmes par produktiem, kas nelikās pietiekami labi. Personīgi man raksta tapšanas process (par produktu, kurš sagādā baudu) ļoti patīk (tieši tāpēc arī sāku blogot). Patīk gan produkta lietošana, gan produkta fotosesija, gan gatavās skaistas bildes, gan smalks izklāsts. Un man ļoti žēl ieguldīt tādu enerģiju negatīvā atsauksmē. Un te nav ne mazākā sakara ar to vai produktu iedeva testēšanai, vai pirku to par savu naudu. Man žēl sava laika. Taču šoreiz sakrājas vairāki nesekmīgie produkti un ārā spīd saulīte un dod lielisku apgaismojumu bilžu tapšanai. Tāpēc aiziet:
  • Bare Minerals Lash Domination skroptu tuša. Ilgu laiku Bare Minerals Flawless Definition Volumizing tuša bija mans favorīts (ja interesē, tad atsauksme pieejama šeit), tāpēc, ieraugot, ka BareMinerals parādījās jauna apjoma tuša, es uzreiz iegādājos un gaidīju brīnumu. Nesagaidīju! Jo īsti nepatīk ne birstīte (liela silikona birstīte, ar pa spirāli novietotiem sariņiem), ne tušas formula. Mazliet saķepina skropstas, mazliet smērējas vakara pusē. Nevarētu teikt, ka tuša ir galīgi drausmīga, bet cerības pavisam noteikti neattaisnoja.
  • Bourjois Happy Light Luminous Serum Primer, jeb izgaismojošais serums pie manis nonāca no kolēģes. Kolēģe teica, ka galīgi neredz efektu no šī praimera un varbūt tas vienkārši neder viņas ādai, vai arī īsti nemāk ar produktu rīkoties, varbūt man veiksies labāk. Nē, man neveicās labāk. Praimerim ir viegla, bet ļoti slidena silikonīga konsistence un tad nedod absolūti nekādu efektu uz ādas. Vienīgi piere man sāk spīdēt ātrāk. Mana pirmā vilšanās no Bourjois.
Atradu fotoaparātam interesantu funkciju, tāpēc vēl viena bilde:
  • Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment, jeb leģendārā maska, kas padara slavenību sejas pasakainas (man ir mini versija no kādas LF kastītes). Ļoti gribēju izmēģināt, bet vienmēr kaut kas atturēja no pirkuma, un pareizi tas kaut kas darīja). Pirmajā reizē spiežot masku ārā no tūbiņas konstatēju, ka maskai ir pasakaina zaļās tējas smarža, bet pēkšņi kaut kas iesprūda un nevarēju vairs dabūt produktu ārā no tūbiņas. Pieliku kārtīgu piepūli un izlidoja kaut kāds baļķis?! Pie detalizētākas apskates nonācu pie secinājuma, ka tas līdzinās tējas lapai vai lapas kātam. Sāku lasīt sastāvu un tā arī ir, sastāvā zaļā tēja. Glamglow, jums galīgi kauna nav? Par tādu naudu varējāt to tēju vismaz labi samalt! Man īpaši nepatika arī ļoti raupjas eksfoliējošas daļiņas (pumeks!). Un jā, nekādu dižo efektu uz savas ādas arī neredzēju. Tiešām jāpriecājas, ka nenopirku pilnizmēra versiju.
  • Clinique High Impact tuša. Es zinu, ka daudzām dāmām HI tuša ļoti patīk, bet uz manām skropstām nav nekāda Impact'a, kur nu vēl High. Jā, nebirst un acis nekairina, bet efekts tiešām pavisam nemanāms.
  • BeYu acu ēnu bāze jau nesen tika pieminēta rakstā par acu ēnu bāzēm šeit. Īstumā - silikonīga tekstūra, jocīga smarža un nekāda efekta, ja runājam par acu ēnu noturību. Ļoti ātri viss sakrājas krociņās. 

Tāds lūk ir mans neliels negatīvo produktu apkopojums. Vai jums bieži gadās vilšanās?