Sveikas, daiļās! Turpinot viesu atsauksmju tēmu, šodien Agneses atsauksme par L'oreal Elvital Extraordinary matu kopšanas līdzekļiem.
Uz jaunajiem Elvital šampūniem raudzījos ar lielu cerību, kaut arī tie gluži neatbilst manam matu tipam. Esmu garu, taisnu, smalku matu īpašniece. Tie ir sausi un šķeļas sākot no ausīm, biežas zirgastes nēsāšanas dēļ. 
Visi produkti smaržo ļoti labi, smarža no balzāma un maskas vēl pāris stundas ir jūtama pēc matu mazgāšanas (vai ilgāk - nezinu, jo lietoju matu eļļas un citus līdzekļus). 
Šampūns ir "pasmags", vismaz maniem matiem. Parasti no mazgāšanas līdz mazgāšanai ir 3-3,5 dienas, taču ar šo šampūnu 2-2,5. Skaidroju ar to, ka tas nav gluži domāts manam matu tipam. Kad to izmēģināja mana mamma, kura ir īsu un raupju matu īpašniece, viņai tas ļoti patika un nepaātrināja matu taukošanos. Mati palika baroti un spīdīgi, mati arī palika ievērojami mazāk sausi.
Šampūns ir gel-veida konsistences,oranžā krāsā, vajag pavisam nelielu daudzumu, tas ļoti labi putojas.
Balzāms ir, manuprāt, dikti maigs. Lietoju to no matu ausu rajona (kur tie sāk šķelties un ir sausi) līdz matu galiem. Un varu teikt, ka tas dara brīnumus! Mati paliek mirdzošāki, gludāki, vieglāk ķemmējami, un, kas man ir pats galvenais - pabaroti! Mati ir vijīgi un viegli izķemmējami (kas gan parasti tā nav). Balzāmu lietoju mēnesi un atšķirības visu lietošanas laiku ir redzamas un jūtamas. Nezinu, cik ilgnoturīgs ir efekts - kā būs, kad to pārtrauc lietot, taču tā kā pagaidām to netaisos darīt, par to nedomāju. Tas noteikti man būs liels palīgs vasaras sezonā, kad mati bieži tiek slapināti peldoties dažādos ūdeņos un mazgāti daudz biežāk nekā parasti. Ceru, ka no sausuma un matu "nespēka" nebūs ne miņas!
Un visbeidzot - matu maska, kuru lietoju ik pēc 2-3 matu mazgāšanas reizēm, kad ir vairāk laika. Nu, tā ir īsta smaržu pasaka. Maska ir nedaudz biezāka par balzāmu, skaisti zeltainā krāsā (gluži kā balzāms, un tiešām - zeltaina,ar zelta mirdzumiņiem). 
Masku klāju zemāk, nekā balzāmu, jo baidos, ka citādi būs par "smagu". Ir atšķirība, kad lietoju tikai balzāmu vai balzāmu+masku, otrajā gadījumā, tie ir daudz spīdīgāki, dzīvīgāki un vijīgāki. Īpaši maska patīk matu galiņiem.

Balzāms konkurē ar manu iecienīto Eveline Argan+Keratin (kas ir mans visu laiku favorīts līdz šim brīdim), maska ir izkonkurējusi līdz šim lietotās Attirances matu maskas (salīdzinot varu teikt, ka pēdējās ir galīgi metamas ārā).

Labi, ka noriskēju (un,ka bija iespēja) izmēģināt šo sēriju, tagad zinu, ka ne vienmēr tie labākie un atbilstošākie produkti slēpjas zem produktu aprakstiem par matu tipiem. 
Produktus var iegādāties Drogas, Rimi, Maxima veikalos. Cenas: šampūns ~3.50€,  kondicionieris ~3.50€, maska ~6.50€.
Reklāmas materiālus un vairāk informācijas par L'oreal Elvital Extraordinary var atrast šeit.
 
P.S. Liels paldies Agnesei par atsauksmi un zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja atsauksmi).