pirmdiena, 2015. gada 28. decembris

Pirmssvētku giveaway Lancome Hypnose zelta tuša un La Vie Est Belle aromatiskā svece

Sveikas, daiļās! Es vēl aizvien nevaru sataisīt normālas bildes, lai varētu atrādīt vairākas svētku dekoratīvās kosmētikas kolekcijas. Es obligāti saņemšos arī gada favorītiem, bet pirms jaunā gada ribu paspēt kādu lasītāju iepriecināt ar Lancome svētku brīnumiem - La Vie Est Belle smaržīgo sveci un Hypnose Golden Top Coat tušu. Gribu tikai pabrīdināt, ka šī nav tuša klasiskā izpratnē, bet gan zelta virskārta.
Giveaway norisinās līdz 29.decembra pl 24:00, lai piedalītos, ieraksti savu vārdu, e-pastu un, ja esi no Rīgas vai Jelgavas un vēlies tikt pie balvas 30. vai 31. decembrī, tad arī telefonu Rafflecopter formā, lai varu ātrāk sazināties. Papildus punkts pienākas sugarmakeup FB lapas sekotājām.

a Rafflecopter giveaway

Uzvarētāja vārds parādīsies tepat Rafflecopter formā 30. decembrī no rīta. Lai veicas!
Konkurss ir beidzies. Uzvarētāja ir Anna A., kurai jau nosūtīju sms. Apsveicu Annu un paldies visiem, kas piedalījās!

P.S. Ja netiksi pie balvas, nebēdājies, jo pavisam drīz būs vēl daudz konkursi un balvas, kas sastāvēs no maniem mīļākiem kosmētikas produktiem.

svētdiena, 2015. gada 27. decembris

Saneri Box 2015. gada decembra skaistuma kastīte

Sveikas, daiļās! Klāt ir 2015. gada pēdējā Saneri Box skaistuma kastīte. Jāatzīmē, ka kastīšu servisi darbojas Latvijā jau gandrīz gadu. Man pašai šķiet, ka skaistuma kastīšu saturs kļūst arvien labāks un aizraujošāks. Pagaidām, mans favorīts viennozīmīgi ir limitēta Latvijas zīmolu Saneri kastīte. Skatāmies kas decembra lācītim vēderā.
Iekšā viens pilnizmēra produkts (Gosh skropstu tuša), 5 mini produkti, 3 paraudziņi un bonuss kastīšu abonementu īpašniekiem (Dove matu eļļa).
  • Domina Elegans Rejuvenating sejas maska (iepakojums vienai lietošanas reizei 7 ml). Maska satur skābekli un sola dziļi attīrīt un atsvaidzināt ādu, uzlabot asins cirkulāciju, atbrīvot ādu no toksīniem, novērst ādas novecošanas pazīmes (kā arī cīnīties ar kariesu, veicināt matu augšanu vajadzīgās vietās un to izkrišanu nevajadzīgās - nenoturējos, bet mani mulsina šādi solījumi). Neko nezinu par šādu zīmolu. Labprāt izmēģināšu. 7 ml cena 9.90 €, bet 6 x 7 ml 47.90 €. Sajūsmas līmenis 8 no 10, jo tie pārsolījumi mani tomēr turpina mulsināt. 
  • Rituals Creamy Foam putojošs ādas attīrītājs ar lotosa un moringas ekstraktiem (30 ml). Šo mazulīti jau paspēju izmēģināt, tas labi attīra ādu, pārlieku to neattaukojot. Patīkama uzpūteņa tekstūra un svaigs lotosa ziedu aromāts. Produkta cena  4.50 € par 30 ml. Sajūsmas līmenis 9 no 10, jo putojošie līdzekļi nav līdz galam manā gaumē.
  • Caudalie Gentle Cleansing Milk attīrošais pieniņš ar mandeļu un rudzupuķes ekstraktiem (mini versija 30 ml). Man ļoti patīk Caudalie, lai gan tikko sapratu, ka īstu sajūsmu ir izraisījuši tikai ķermeņa produkti. Pieniņam ir patīkama tekstūra (šo arī paspēju izmēģināt), tas lieliski noņem kosmētiku, arī skropstu tušu, nekairina ādu un nekož manas jutīgas acis, protams, ka acīs iekšā speciāli nebāzu. Principā man viss patika, izņemot manai gaumei pārāk intensīvu aromātu. Produkta cena  11.50 € par 100 ml,  19.20 € par 200 ml. Sajūsmas līmenis 10 no 10
  • Dove Pure Care sausā eļļa matiem (pilns izmērs, bet pienākas kā bonuss kastīšu vairāku mēnešu abonementu īpašniekiem). Tiešām labs produkts matiem. Plašāka atsauksme šeit.  Produkta cena  11.99 € par 100 ml. Sajūsmas līmenis 7 no 10, jo eļļu jau mēģināju un krājumos stāv kādi divi iepakojumi.
  • Gosh Bombastic skropstu tuša melna (pilnizmēra produkts - 13 ml) ar traki lielu birstīti, gandrīz manas acs lielumā. Pirms gadiem (bail teikt!) 10 man ļoti patika viena Gosh tuša, kuras nosaukumu galīgi neatceros un to aktīvi lietoju, līdz mainījās produkta formula un tuša sāka traki birt. Bombastic no manām skropstām arī traki birst jau pēc dažām stundām :( Zīmols kā tāds šķiet ļoti interesants un ļoti gribu izmēģināt Foundation Drops (kāda mēģināja? Kā patīk?). Produkta cena  12.90 € par 13 ml. Sajūsmas līmenis 6 no 10, jo tuša pievīla, ja nebūtu mēģinājusi, novērtētu uz 10.
  • John Master Organics lavandas un rozmarīna šampūns un citrusaugļu un neroli kondicionieris (mini versijas pa 30 ml). Cosmo Beauty Awards izmēģināju ķermeņa produktus un tie ļoti patika, tāpēc lieku lielas cerības, daļēji arī tāpēc, ka zīmola produktu cenas ir visai iespaidīgas. Abi produkti burvīgi smaržo un satur daudz vērtīgos ekstraktus. Produkta cena  17.80 € par 236 ml. Sajūsmas līmenis 10 no 10.
  • Max Factor Miracle Match tonālā krēma paraudziņš (2? ml). Sola barot sausu ādu un izlīdzināt nepilnības. Zinu, ka tonālais krēms parādīsies veikalos februārī. Sajūsmas līmenis 7 no 10, jo tonis man ir stipri pa tumšu.
  • Caudalie Instant Detox maska (paraudziņš 3 ml). Kad tikko parādījās jaunās Caudalie maskas, es biju gatava grābt visas, bet visas uzreiz nebija pieejamas, tad veselais saprāts ņēma virsroku un es atjēdzos, ka man jau tā ir pārāk daudz sejas maskas. Tāpēc īpaši priecājos tomēr tikt pie kāda paraudziņa. Sajūsmas līmenis 10 no 10.
  • Dove Derma Spa Goodness ķermeņa losjons (paraudziņš 10 ml). Losjonam ir pabieza konsistence un burvīgs puķains aromāts. Lieliski mitrina ādu.  Produkta cena  7.99 € par 200 ml. Sajūsmas līmenis 9 no 10.

Man kastītes satur nu ļoti patīk un liels prieks, ka ir daudz jauni intriģējoši ne tik populāru zīmolu produkti. Kopējā kastītes produktu vērtība (pēc mana aprēķina) ~36 €.  Kā jums patīk?

Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

pirmdiena, 2015. gada 21. decembris

2015. gada decembra kosmētiskie un nekosmētiskie favorīti

Sveikas, daiļās! Ļoti atvainojos, ka pēdējā laikā ieraksti blogā parādās retāk, bet man ir sajūta, ka esmu izsmēlusi gada enerģijas krājumu. Vakaros man gribas sēdēt pie kamīna un lasīt grāmatu, vai skatīties video iekš youtube. Noteikti rakstīšanas procesu ietekmē arī apgaismojuma trūkums, jo dienas palika kritiski īsas! Bet nekas, es saņemšos. Jau sagatavoju foršas dāvanas svētku giveaway (šeit es enerģiski situ plaukstas).
Kosmētiskie favorīti šoreiz nav pārāk daudz, tāpēc saliku visus vienā bildē:
  • L'oreal Professionnel Pro-Keratin Refill šampūns un maska (man ir mini versijas no LF skaistuma kastītes). Abi produkti ir diezgan biezi un lieliski kopj matus, samazina pukošanās un padara tos ievērojami gludākus un spīdīgākus. Jāsaka, ka man vispār ļoti patīk L'oreal Pro produkcija, kvalitāte pat labāka nekā Kerastase, bet cenas krietni patīkamākas.
  • L'oreal L'extraordinaire šķidrā lūpu krāsa tonī 304 Ruby Opera. Tonis ir vienkārši pasakains un ļoti atbilst svētku sezonai un dienām, kad gribas kaut ko košāku. Lūpu krāsas formula arī forša, jo labi kopj lūpas, nepadarot tās sausa, bet tieši otrādi lieliski mitrinot. Plašāka atsauksme ar bildēm darbībā ir šeit
  • Lancome lūpu balzams tonī 205 Rose Peau Nue. Noder dienās, kad gribas lūpu kopšanu un pavisam vieglu tonīti. Esmu mēģinājusi dažādus selektīvo zīmolu lūpu balzamus, bet šis šķiet vislabākais.
  • L'oreal Brow Artist Plumper (uzacu tuša) un Designer (zīmulis). Abi produkti padara uzacis biezākas un padara koptēlu koptāku. Zīmulis ir vispār ideāls, bet tuša ir laba, bet man gribētos, lai birstīte ņemtu mazāk produkta, vai arī lai tuša būtu nedaudz biezāka. Iespējams, ka paelpos un būs labāk. Pārdošanā būs janvārī vai februārī.
  • RICA Avocado Milk After Wax Serum līdzeklis pēc vaksācijas. Delikāta tēma, bet pēc vaksācijas vai citām matiņu atbrīvošanās tehnikām, man ieaug matiņi un tā ir vienkārši katastrofa (Tikai nevajag stāstīt man, ka jālieto skrubis. Tiem, kas tā saka, nav ne mazākas nojausmas kā tas ir, kad matiņi aug vertikāli uz leju zem ādas! Nav tā, ka viņus var redzēt vai viegli izvilkt ar adatu). Izmēģināju 1000 un vienu dažādu līdzekli un šis viens no pavisam nedaudziem, kas sniedz ievērojami efektu. Matiņi ieaugs daudz mazāk (es teiktu, ka vispār neieaug)  un ataug daudz lēnāk. Pieniņš satur arī atvēsinošu mentolu, kas patīkami atvēsina ādu un noņem kairinājumu, ja tāds ir.
  • Madara Time Miracle Ultimate Facelift dienas krēms. Ļoti vieglas ne-taukainas tekstūras sejas krēms, kas momentāni iesūcas ādā un kalpo kā laba kosmētikas bāze. Aromāts arī patīkams (nav Madaras tipiska zāle-zāle). Drīz būs plašāka atsauksme.
  • Donna Karan Gold (EDP) smaržas. Ļoti silts aromāts. Ak, šīs burvīgās lilijas! Kombinācija ar ambru, pačūlijām un krustnagliņām ir dievīga.
Vēl nedaudz par kosmētiku un citām lietām:
Mēneša sākumā apmeklēju zīmola Model Launcher prezentāciju Starlet Studio, kur meitenes pastāstīja kā zīmols ir radies, nedaudz par produktu izcelsmi un filozofiju. Pats zīmols ir jauns un par katru produktu gaida atsauksmes no klientiem un ar vieglu roku izņem no ražošanas produktus, kuri klientiem nešķiet interesanti vai gana labi un tikpat ātri ievieš jaunus produktus pēc pieprasījuma. Ir skaidrs, ka jauns zīmols nevar atļauties ne atsevišķu ražotni, ne laboratorijas produktu izstrādei un testēšanai, kur nu vēl ātri reaģēt uz klientu vēlmēm. Atzīšos, ka produktus, kuri mani uzrunāja prezentācijā es uzreiz atpazinu. Es zinu kur tie tiek ražoti un kādi ir iespējamie analogi, taču ļoti priecē, ka cenas ir patīkamas. Sev izvēlējos acu laineri un konsīleri un abi produkti ir absolūti lieliski, bet man jau zināmi. Taču lainera tonis gan ir unikāls un konsīlera kvalitāte arī izcila. Iesaku! Starlet Studio meitenes ir ļoti foršas un pretimnākošas un piedāvā gan konsultācijas, gan apmācības, gan var pastāstīt par interesējošiem produktiem un piemeklēt atbilstošu toni.   

Ziema nāk! Arvien vairāk vakaros gribas pavadīt laiku draugu lokā, nevis sporta zālē, tāpēc kļūst aktuāls jautājums par jaukām pasedēšanas vietām, kur patīkamā gaisotnē var padzert tēju un nedaudz panašķoties. Tieši laikā ieraudzīju brunch.lv rakstu (krievu val.) par romantiskām kafejnīcām Rīgā. Starp citu, kādas ir jūsu mīļākās kafejnīcas vai restorāni?

Diezgan interesants šķita raksts, kurā ir apkopotas dažādas pasaules faktu kartes. Vai zinājāt, ka Latvijā 57.9% pieaugušu cilvēku ir problēmas ar lieko svaru? Es gan nezinu cik šī informācija ir patiesa, bet mani uzrunāja informācijas pasniegšanas veids. 

Vai zini kādi ir 2016. gada toņi? Katru gadu Pantone LCC nāk klājā ar jaunām krāsu tendencēm. Pantone ir pasaules references standartu izstrādātājs. Pēc viņu toņiem veido krāsu un pigmentu paletes gan būvniecības, gan kosmētikas un  citu industriju vajadzībām. 2016. gada toņu tendences ir apkopotas šeit, bet par gada populārākiem toņiem tiek saukti 13-1520 Rose Quartz un 15-3919 Serenity:
Starp citu, redzējāt Pastaigas decembra žurnāla vāku?
Ziemai gan, vismaz man, šādus toņus ne īpaši gribās, bet pavasarī pilsētas ielas būs pārpildītas ar "zefīriem" (Alise, tev sveiciens! :) ) Kā jums patīk 2016. gada krāsu gamma?

pirmdiena, 2015. gada 14. decembris

Ādas kopšana: viens rīts un viens vakars 2015. gada decembrī

Sveikas, daiļās! Te būs mana mēneša atskaite par ādas kopšanu. Vakara bildēs izlaidu acu kosmētikas noņēmēju, bet sarakstā iekļāvu.

Rīts:
 
  • Biotherm Bioshource Balm-to-Oil Deep Cleanser
  • Madara Cellular Nutrients Toning Mist
  • Lancome Genefique Youth Activating Concentrate
  • Madara Time Miracle Ultimate Facelift Day Cream
  • Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm

Vakars: 


  • Institut Esthederm Osmoclean High Tolerance Waterproof Makeup Remover
  • Davines Authenic Moisturizing Balm
  • Madara Cellular Nutrients Toning Mist
  • Lancome Genefique Youth Activating Concentrate
  • Eisenberg Pure White All-Over Nourishing Cream
  • Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm

Kādi izskatās jūsu šī brīža iecienīties produkti? Vai ir kaut kas meģināts no manis minētiem? Kā patīk?

sestdiena, 2015. gada 12. decembris

Šikas otas par lielisku cenu - Sonia Kashuk Color Crazed otu komplekts

Sveikas, daiļās! Jau sen ar sajūsmu skatījos youtube video, kur skaistuma guru slavē budžetam draudzīgas Sonia Kashuk otas. Turklāt zīmolam regulāri iznāk limitēti otu komplekti, kas izskatās pēc gatavām pasakām un desmit (!!!) otas maksā tik, cik viena (!!!) MAC sejas ota. Diemžēl, Eiropā, vismaz pagaidām, Sonia Kashuk dabūt visai pagrūti :( Tāpēc no manis milzīgs paldies Unai, kas bija tik laipna un izpalīdzīga, ka es tiku pie superīga Color Crazed komplekta.
10 otu komplekts maksā 38$, kas ir apmēram tie paši 38 €. Visām otām ir piesātinātas tirkīzzilas krāsas sari, labas kvalitātes kāti un zelta krāsa metāla daļas (angliski sauc ferrules, bet kā latviski - man nav ne jausmas (sakabe?), ja kāds mani komentāros apgaismos, būšu ļoti priecīga). Komplekts ir izveidots tā, lai ar viņu varētu veikt pilnu grimu.  
Una teica, ka viņu mulsina tā tirkīzzila krāsa, bet es esmu stāvā sajūsmā! Visas otiņas lieliski uzvedās nu jau vairākās mazgāšanas reizēs. Lielās dabisko sariņu otas minimāli iekrāsoja ūdeni un pie pirmās mazgāšanas pazaudēja pāris matus, bet tā ir absolūti normāla parādība un patiesībā Sigma otām sari birst daudz vairāk un krāsa arī izdalās krietni lielākā daudzumā.

Pāris teikumi par katru otu.
Pūdera otas forma un izmērs precīzi atbilst Sigma F25, bet sariņi ir mīkstāki. Sari dabiski, forma ļoti ērta, lai precīzi uzklātu pūderi. 

 Kontūrēšanas otai arī dabīgi mīksti, bet atsperīgi sariņi, ērta pūderveida produktu uzklāšanai.

Tonālā krēma otai ir sintētiski sariņi un man gribētos, lai tie būtu nedaudz cietāki, savādāk ota tāda ļumīga un klāj tonālo krēmu ar švīkām, vajag pēc tam izlīdzināt ar pirkstiem vai buffer otu. 

Buffer otai ir sintētiski sari un tā labi iztušē tonālo krēmu, panākot ļoti dabisku izskatu. 

Vaigu sārtuma otai ir dabiski mīksti sari, bet man gribētos, lai tā būtu nedaudz lielāka vai mazliet savādākas formas, savādāk sanāk uzklāt sārtumu pārāk koncentrēti vienā vietā. Ļoti pigmentētiem sārtumiem nederēs. 

Acu ēnu otiņai ir dabiski sari, ērta forma, labs izmērs, lai gan varētu būt nedaudz plakanāka. Bet kopumā laba.

Konsīlera/lūpu krāsas otai ir sintētiski sari. Nav slikta, bet man gribētos, lai lūpu krāsai tā būtu nedaudz šaurāka, bet konsīlerim, lai sariņi būtu garāki. 

Otiņa ēnu uzklāšanai uz ieloces līnijas. Dabiski sariņi, ērta forma precīzai uzklāšanai. Patīk!

Uzacu/skropstu ķemme. Nav ne vainas, bet es vairāk pieradu pie tušas birstītes tipa. 

Lainera ota ar sintētiskiem sariem. Šādas salocītas lainera otas man vēl nav bijušas. Ērta!

Kopumā esmu vairāk nekā apmierināta ar komplektu un, ja rodas iespēja, noteikti iesaku pamēģināt kādu Sonia Kashuk otu komplektu.

pirmdiena, 2015. gada 7. decembris

2015. gada novembra jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Decembris ir klāt kopā ar oficiālo ziemu. Es priecājos, ka ārā joprojām ir silti, bet labprātāk redzētu, lai termometra stabiņš noslīdētu līdz pāris grādiem zem nulles, toties parādītos saulīte, savādāk pēdējās dienas ir tik pelēkas un drūmas. Jā, arī bildes blogam paliek taisīt teju neiespējami :( 
Drīz būs svētki un veikalu plauktos viss raibs gar acīm no Ziemassvētkiem atbilstošiem košiem sarkaniem un zelta toņiem. Jaunumi šoreiz nav daudz, bet visi interesanti un skaisti. 
Madara nomainīja sastāvu un iepakojumus daudziem produktiem. Man ir Become Organic komplekts, kurā ietilpst Attīrošās putas (150 ml), Atjaunojošs nakts krēms (25 ml) un Dziļi mitrinošs fluīds (25 ml). Komplekts maksā tikpat, cik tikai attīrošās putas (16.95 €). Komplektu var saņemt dāvanā, iegādājoties kādu no Madaras Insider's beauty box'iem, jeb skaistuma kastītēm. Ir forši, ka populārais Tonējošais Fluīds (Moon Flower un Sun Flower) tagad pieejams arī mini iepakojumā (15 ml), kas bildēšanas brīdī cītīgi slēpās. 
Es jau teicu, ka man ir daudz roku krēmi. Novembrī krēmu armijai pievienojās arī aptieku zīmolu pārstāvji: SebaMed Hand + Nail Balm, SVR Xerial intensīvas iedarbības krēms rokām un pēdām, Bioderma Atoderm Ultra Repair krēms rokām un nagiem. Ziemai esmu gatava :)
Douglas Naturals Cleansing Peeling un Deo Roll-On iespējams jau rādīju. Man ļoti patīk abu produktu dabiskie aromāti un sastāvi, bet skrubis man šķiet pārāk agresīvs, lai lietotu uz sejas ādas, tāpēc lietoju ķermenim. Dezodorantam sastāvs labāks nekā dažam labam sejas krēmam. Tam piemīt ļoti svaigs augļu aromāts. Jāatzīmē, ka tas ir dezodorants, nevis antiperspirants, proti tas nomaskē sviedru smaržu un nedaudz kavē svīšanu. Nesatur alumīnija sāļus. Naturals sērijas produkti ir vegāniski. 
Latvijā parādījās BeautyBlender zīmola taukus absorbējošais sūklis Blotterazzi. Izskatās jau interesanti, bet es neesmu droša par pašu ideju. Tātad, tas ir taukus absorbējošu papīrīšu atkārtoti lietojamais analogs. Iepakojums aprīkots ar spogulīti, iekšā divi sūklīši. Es diezgan aktīvi lietoju tauku papīrīšus siltajā gadalaikā, pēc novērojumiem man absolūti pietiek ar vienu salvešu iepakojumu sezonā (sen neesmu pirkusi, cenu precīzi nepateikšu, bet nu gan jau Catrice brīnums dārgāk par 5 € nemaksā). Tāpēc neredzu baigo jēgu no divreiz lielāka iepakojuma ar sūkļiem, kurus vēl pēc tam vajag mazgāt un žāvēt, it īpaši, ņemot vērā, ka cenas ir teju trīs reizes augstāka. Bet nu, redzēsim!
Lancome Ziemassvētku kolekcijas brīnumi: zelta tuša, divas nagu lakas Rouge Midnight (dziļš bordo ar smalku sarkanu šimmeri) un Golden Leaf Top Coat. Nagu lakas ir vienkārši kolosālas! Un noturība arī. Zelta tušai savā ikdienā īsti pielietojumu neredzu (bet nu tas arī īsti nav ikdienas produkts), tāpēc tā noteikti būs svētku giveaway. Vaigu sārtums tonī Rose Givre arī burvīgs un ļoti sezonai atbilstošs. 
Ieraugot H&M Ziemassvētku kolekciju brīnumus, nenoturējos un nopirku izcili glītu un svinīgu Winter's Tale nagu laku, kas ir zila ar hologrāfiskiem gliteriem. Tāpat, ieraugot skaistus nadziņus vietējo meiteņu blogos, iegādājos L'oreal nagu laku 2015. gada tonī Marsala Palace.
Latvijā parādījās jauns nagu kopšanas zīmols Trind. Par zīmolu un produkciju neko daudz nezinu, bet dabūju izmēģināšanai Nail Repair Color. Jāsaka, ka iepakojums neizskatās dikti glauns un produkta tonis man arī ne īpaši patīk, bet, kas to lai zina, iespējams, ka iekšā ir īsts zelts.
Slavenais Institut Esthederm celulārais ūdens sola darīt brīnumus ar sausu ādu. Laiks rādīs, bet smidzinātājs ir super smalks, kas man ļoti patīk.

Tādi ir mani novembra un, droši vien, arī decembra jaunumi, jo šaubos, ka būs vēl kādas prezentācijas vai pašai būs vēlme šiverēt pa veikaliem. Vai jums daudz jaunumi?

sestdiena, 2015. gada 5. decembris

Produkti skaistām un dabiskām uzacīm (Catrice, Inglot, Maybelline, Rimmel)

Sveikas, daiļās! Es esmu uzacu produktu (kā arī acu ēnu) frīks. Ja man ir tikai divas minūtes laika, lai izveidotu dienas grimu, atvēlēto laiku veltīšu uzacu sakopšanai un, ja paliks kaut kas pāri - ādas toņa izlīdzināšanai. Vismaz manai sejai sakoptas uzacis uzreiz koptēlu padara spilgtāku, koptāku, solīdāku. Kopš sāku blogošanas gaitas, esmu izmēģinājusi ļoti daudz produktus dažādās cenu kategorijās. Favorītos jau ilgus gadus turas The Body Shop uzacu zīmulis (es izmantoju toni 03 Dark Brown), bet tikko ar šausmām ieraudzīju TBS lapā, ka parādījās jauns zīmulis, bet mans mīlulis vairs nav. TBS, es tiešām ļoti ceru, ka ir mainīts tikai zīmuļa dizains un pievienota ķemmīte, bet formula tā pati! Galvenais iemesls izvēlei ir tonis, parasti budžetam draudzīgiem zīmoliem uzacu zīmuļi tumšos toņos ir sarkanu apakštoni, kas man galīgi nepatīk, jo neizskatās dabiski.
Šodien par pieciem superīgiem budžetam draudzīgiem uzacu produktiem:
No kreisās uz labo pusi: Catrice Eyebrow Set, Inglot AMC Brow Liner Gel, Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara, Rimmel London Brow This Way Eyebow Sculpting Kit, Catrice Absolute Eye Colour Mono.
Uzacis, pirms produktu uzklāšanas, izķemmēju ar tušas birstītes tipa ķemmīti (Sigma E80, bet var izmantot arī izmazgātu tušas birstīti). Uzklāšanai neesmu atradusi nevienu labāku otiņu par MAC 266.
 
Catrice Eyebrow Set (pieejams tikai viens tonis) iekšā ir divas matētas uzacu ēnas, spogulītis, izbīdāmā apakšējā nodalījumā atrodas mini otiņa ar uzacu ķemmīti vienā galā un slīpo otiņu otrā un mini pincete, kas, diemžēl, ir absolūti bezjēdzīga, jo ir cieta un ne pārāk precīza (avārijas gadījumiem varētu būt lietojama). Ēnas ir labi pigmentētas, augšējais gaišākais tonis ir silts gaiši brūns, lai gan iepakojumā izskatās drīzāk vēss. Apakšējais tonis - vidēji brūns, neitrāls. Ēnas viegli klājas, labi turas dienas laikā. 
Iegādāties var Drogas veikalos. Cena 4.19 €.
  
Inglot AMC Brow Liner Gel ir gelveida produkts, kas ļoti atgādina Inglot gela acu lainerus. Super viegli klājas, dabiski izskatās, produkta tekstūra ļauj izveidot individuālu matiņu ilūziju (skaties bildi uz ādas). Noturība ir vienkārši kolosāla. Kamēr nenomazgāsi, nekur nepazudīs pat pēc sporta zāles un pirts apmeklējuma. Tonis 11 ir pats gaišākais no pieejamiem 12 toņiem. Tas ir izteikti vēss (personīgi man šobrīd mazliet pa vēsu) pelēkbrūns, kas varētu derēt arī blondīnēm. Biju pārsteigta cik maza ir gela burciņa (2g), bet produkts noteikti pietiks ilgam laikam.
Iegādāties var Inglot veikalos. Cena 12.50 €.

Rimmel London Brow This Way Eyebrow Kit ir kompleks, kas sastāv no pūdera, tonēta vaska un otiņām produktu uzklāšanai. Otiņas nav pārāk ērtas lietošanā, jo ir ļoti mazas, tāpēc vieglāk izmantot normāla izmēra otas. Pūderis pats par sevi pazūd diezgan ātri, tāpēc tas jānostiprina ar vasku vai caurspīdīgo želeju uzacīm, kā to daru es. Produkts pieejams trīs toņos. Ņēmu vidējo, jo gaišākais ir blondīnēm, bet tumšākais domāts melnmatēm. Vidējais tonis, manuprāt, nav pārāk veiksmīgs, jo ir par tumšu. Kopumā eyebrow kit man patīk, jo ir viegli lietot un noturība nav pievīlusi.
Iegādāties var FeelUnique, LookFantastic Cena ~5.50 €. 

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara priekš manis ir vairāk perfekts finiša produkts. To lietoju, lai nofiksētu ar citu produktu jau iekrāsotas uzacis, jo viena pati uzacu tuša tikai mazliet ietonē matiņus, bet plikumus neaizpilda. Taču man Brow Drama patīk daudz vairāk par parastām caurspīdīgiem uzacu želejām gan toņa, gan fiksācijas, gan noturības ziņa. Pieejami trīs toņi, man ir vidējais - Medium Brown, kas ir silts vidēji brūns. Neliela piezīme - es nedaudz izmainīju tušas birstītes frizūru, ar manikīra šķērēm saīsinot sariņu garumu un likvidējot to bumbuli birstītes galā, savādāk birstīte uzņem pārāk daudz produkta un veido nejaukus krikumus uz uzacu matiņiem, tos salipinot.
Iegādāties var Drogas, Rimi, Stockmann, LookFantastic, FeelUnique. Cena no 7 €.

Catrice Absolute Eye Colour Mono tonī 350 Starlight Expresso ir matētas pelēkbrūnas ēnas ar vēsu apakštoni. Viegli klājas, dabiski izskatās, laba noturība. Lielisks budžetam draudzīgs produkts.
Iegādāties var Drogas veikalos. Cena ap 3 €.

Produkti uz ādas:
No kreisās uz labo pusi: Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara, Inglot AMC Brow Liner Gel, Rimmel London Brow This Way Eyebow Sculpting Kit, Catrice Eyebrow Set, Catrice Absolute Eye Colour Mono. 

Zinu, ka daudzi interesējas par slaveniem L'oreal uzacu kit'iem un tušām. Jau janvārī tie beidzot būs pieejami arī Latvijā :) 

Kādi ir jūsu iecienītākie produkti uzacu noformēšanai?

ceturtdiena, 2015. gada 3. decembris

Empties #38, jeb rudens tukša tara

Sveikas, daiļās! Te būs mana tukša tara par visu rudeni (3 mēnešiem). Es domāju, ka būs daudz vairāk, bet patiesībā man tagad ir daudz pa 90% tukši iepakojumi, taču kopumā vannas istabas skapīši ar krājumiem ir palikuši nedaudz vieglāki.
 
  • Kinetics pulējošā nagu vīlīte (jau riktīgi veca, kad vēl neveidoja uzrakstus uz pašas vīlītes). Ļoti patīk, jau esmu nopirkusi vairākas jaunas, bet parasti izmetu, nevis atrādu pie tukšas taras.
  • Attirance meloņu dušas želeja. Man patīk Attirances želejas, bet šie mazie iepakojumi dikti neērti.
  • Attirance vīriešu dušas želeja ar kadiķi. Man patīk vīrišķīgi aromāti. Lieliska želeja, noteikti atkārtošu.
  • Batiste XXL Volume sausais šampūns. Lielisks, lai piešķirtu matiem apjomu, kas saglabājas visu dienu. Bet tikai apjomam! Kā īsto sauso šampūnu šo nedrīkst izmantot, jo dabūsi neizķemmējamu lipīgu kušķi uz galvas.
  • Madara micelārais ūdens. Īsti nepatika, lai gan no organiskiem micelāriem ūdeņiem šis bija pats labākais. Plašāka atsauksme šeit.
  • Vichy Purete Thermale micelārā (hidrofīlā) eļļa sejas ādas attīrīšanai. Ļoti patika gan kā attīrošais līdzeklis, jo izšķīdina praktiski jebkuru kosmētiku, gan limfas drenāžas masāžai. Plašāka atsauksme šeit.
  • Orly nagu lakas noņemšanas šķidrums bez acetona. Nekas īpašs, ar baigām tīrīšanas īpašībām neizceļas.
  • Eve Lom Cleanser. Patika gan ādas attīrīšanai, gan masāžai, bet, priekš līdzekļa uz minerāleļļas bāzes, cena ir neadekvāta. Plašāka atsauksme šeit
  • Lancome Hypnose Volume-a-Porter skropstu tuša. Absolūti ideāla. Plašāka atsauksme šeit.
  • Crabtree & Evelyn La Source roku krēms. Ideāls. Plašāka atsauksme šeit.
  • Make Up For Ever konsīleru palete. Patika, bet ir jau pavisam veca un konsīleru konsistence atgādina plastilīnu. Lai gan...tikko pabakstīju un šķiet, ka viss kārtībā. Iespējams vēl paturēšu :)
  • Biotherm Biosource Hydra-mineral Cleanser muss ādas attīrīšanai. Pārsvarā izmantoja vīrs, bet man arī patika. Plašāka atsauksme šeit.  
  • The Body Shop uzacu zīmulis. Ideāls, nu vienkārši ideāls gan toņa (kas nav sarkans), gan konsistences un noturības ziņā. Bija ideāls! Jo noņemts no ražošanas :( Ir pieejams jauns zīmulis, to vēl neesmu mēģinājusi, bet ceru, ka tikpat labs.
  • Lancome Hypnose Dool Eyes skropstu tuša. Ļoti patika. Nebirst, neizsmērējas. Skropstas tiešām kā lellei.
  • This Works Deep Sleep + spilvena sprejs. Jā, es zinu, ka biju pirmā, kas kliedza, ka kam tāda manta vispār vajadzīga. Taču brīnišķīgā lavandas smarža uz spilvena man ļoti patika. Pati droši vien kā nepirkšu par pilnu, bet, ja būs labas atlaides, tad ieķeršu.
  • Bourjois Volume Glamour Max Holidays skropstu tuša (zila). Lieliska! Nav tik intensīvi zila kā iepakojums, bet izskatās ļoti interesanti un piešķir skropstām labu apjomu, nebirst un neizsmērējas.
  • Lancome Grandiose skropstu tuša. Ir laba, bet Hypnose Volume-a-Porter man patīk vairāk. Plašāka atsauksme šeit.

Vienreiz lietojamās maskas un paraudziņi:
  • Missha Pure Source Sheet Mask Honey (maska - drāniņa). Labi mitrina ādu un padara to gludāku, bet tā sintētiskā medus smarža ir vienkārši neciešama manam degunam.
  • Missha Super Aqua Pore Correcting (maska - drāniņa) pret melniem punktiem. Es biju gaidījusi, ka iekšā būs tipisks plāksteris, ko līmē uz deguna un tad ar plāksteri izņem melnos punktus. Patiesībā maska uzbriedina melnos punktus. Instrukcijā rakstīts, ka melnie punkti paši izlīdīs ārā un tos varēs noņemt ar vates kociņu. Tik skaisti, diemžēl, tas viss nenotiek. Taču pēc maskas lietošanas melnos punktus ir daudz vieglāk izspiest. Jāsaka, ka man patika!
  • Babor Triple Booster Fluid. Ļoti efektīvi mitrina un atjauno ādu.
  • Dzintars Be Trendy attīrošā sejas maska. Forša! Nu riktīgi forša! Šī ir mālu maska, ar skābēm, kas efektīvi attīra ādu un samazina tauku sekrēciju. Noteikti nopirkšu pilnu izmēru.
  • Lierac Hydragenist serums. Lielisks! Kombinācija ar balzamu mitrināšana ir kolosāla!
  • Kiehl's Ultra Facial Cream. Superīgs! Noteikti būs pilns iepakojums. Līdzīgs Avene Hydrance Optimale Light, bet nedaudz biezāks un vēl vairāk mitrina.
  • Kiehl's Over-Night Biological Peel. Lielisks! Man jau ir pilns iepakojums. Labi attīra no atmirušajām šūniņām, bet ir ļoti maigs un nepadara ādu jutīgu. 

Vai jums daudz tukši trauciņi? Vai ir kaut kas mēģināts no manējiem tukšiniekiem, vai viedokļi sakrīt?