Sveikas, daiļās! Es esmu uzacu produktu (kā arī acu ēnu) frīks. Ja man ir tikai divas minūtes laika, lai izveidotu dienas grimu, atvēlēto laiku veltīšu uzacu sakopšanai un, ja paliks kaut kas pāri - ādas toņa izlīdzināšanai. Vismaz manai sejai sakoptas uzacis uzreiz koptēlu padara spilgtāku, koptāku, solīdāku. Kopš sāku blogošanas gaitas, esmu izmēģinājusi ļoti daudz produktus dažādās cenu kategorijās. Favorītos jau ilgus gadus turas The Body Shop uzacu zīmulis (es izmantoju toni 03 Dark Brown), bet tikko ar šausmām ieraudzīju TBS lapā, ka parādījās jauns zīmulis, bet mans mīlulis vairs nav. TBS, es tiešām ļoti ceru, ka ir mainīts tikai zīmuļa dizains un pievienota ķemmīte, bet formula tā pati! Galvenais iemesls izvēlei ir tonis, parasti budžetam draudzīgiem zīmoliem uzacu zīmuļi tumšos toņos ir sarkanu apakštoni, kas man galīgi nepatīk, jo neizskatās dabiski.
Šodien par pieciem superīgiem budžetam draudzīgiem uzacu produktiem:
No kreisās uz labo pusi: Catrice Eyebrow Set, Inglot AMC Brow Liner Gel, Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara, Rimmel London Brow This Way Eyebow Sculpting Kit, Catrice Absolute Eye Colour Mono.
Uzacis, pirms produktu uzklāšanas, izķemmēju ar tušas birstītes tipa ķemmīti (Sigma E80, bet var izmantot arī izmazgātu tušas birstīti). Uzklāšanai neesmu atradusi nevienu labāku otiņu par MAC 266.
 
Catrice Eyebrow Set (pieejams tikai viens tonis) iekšā ir divas matētas uzacu ēnas, spogulītis, izbīdāmā apakšējā nodalījumā atrodas mini otiņa ar uzacu ķemmīti vienā galā un slīpo otiņu otrā un mini pincete, kas, diemžēl, ir absolūti bezjēdzīga, jo ir cieta un ne pārāk precīza (avārijas gadījumiem varētu būt lietojama). Ēnas ir labi pigmentētas, augšējais gaišākais tonis ir silts gaiši brūns, lai gan iepakojumā izskatās drīzāk vēss. Apakšējais tonis - vidēji brūns, neitrāls. Ēnas viegli klājas, labi turas dienas laikā. 
Iegādāties var Drogas veikalos. Cena 4.19 €.
  
Inglot AMC Brow Liner Gel ir gelveida produkts, kas ļoti atgādina Inglot gela acu lainerus. Super viegli klājas, dabiski izskatās, produkta tekstūra ļauj izveidot individuālu matiņu ilūziju (skaties bildi uz ādas). Noturība ir vienkārši kolosāla. Kamēr nenomazgāsi, nekur nepazudīs pat pēc sporta zāles un pirts apmeklējuma. Tonis 11 ir pats gaišākais no pieejamiem 12 toņiem. Tas ir izteikti vēss (personīgi man šobrīd mazliet pa vēsu) pelēkbrūns, kas varētu derēt arī blondīnēm. Biju pārsteigta cik maza ir gela burciņa (2g), bet produkts noteikti pietiks ilgam laikam.
Iegādāties var Inglot veikalos. Cena 12.50 €.

Rimmel London Brow This Way Eyebrow Kit ir kompleks, kas sastāv no pūdera, tonēta vaska un otiņām produktu uzklāšanai. Otiņas nav pārāk ērtas lietošanā, jo ir ļoti mazas, tāpēc vieglāk izmantot normāla izmēra otas. Pūderis pats par sevi pazūd diezgan ātri, tāpēc tas jānostiprina ar vasku vai caurspīdīgo želeju uzacīm, kā to daru es. Produkts pieejams trīs toņos. Ņēmu vidējo, jo gaišākais ir blondīnēm, bet tumšākais domāts melnmatēm. Vidējais tonis, manuprāt, nav pārāk veiksmīgs, jo ir par tumšu. Kopumā eyebrow kit man patīk, jo ir viegli lietot un noturība nav pievīlusi.
Iegādāties var FeelUnique, LookFantastic Cena ~5.50 €. 

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara priekš manis ir vairāk perfekts finiša produkts. To lietoju, lai nofiksētu ar citu produktu jau iekrāsotas uzacis, jo viena pati uzacu tuša tikai mazliet ietonē matiņus, bet plikumus neaizpilda. Taču man Brow Drama patīk daudz vairāk par parastām caurspīdīgiem uzacu želejām gan toņa, gan fiksācijas, gan noturības ziņa. Pieejami trīs toņi, man ir vidējais - Medium Brown, kas ir silts vidēji brūns. Neliela piezīme - es nedaudz izmainīju tušas birstītes frizūru, ar manikīra šķērēm saīsinot sariņu garumu un likvidējot to bumbuli birstītes galā, savādāk birstīte uzņem pārāk daudz produkta un veido nejaukus krikumus uz uzacu matiņiem, tos salipinot.
Iegādāties var Drogas, Rimi, Stockmann, LookFantastic, FeelUnique. Cena no 7 €.

Catrice Absolute Eye Colour Mono tonī 350 Starlight Expresso ir matētas pelēkbrūnas ēnas ar vēsu apakštoni. Viegli klājas, dabiski izskatās, laba noturība. Lielisks budžetam draudzīgs produkts.
Iegādāties var Drogas veikalos. Cena ap 3 €.

Produkti uz ādas:
No kreisās uz labo pusi: Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara, Inglot AMC Brow Liner Gel, Rimmel London Brow This Way Eyebow Sculpting Kit, Catrice Eyebrow Set, Catrice Absolute Eye Colour Mono. 

Zinu, ka daudzi interesējas par slaveniem L'oreal uzacu kit'iem un tušām. Jau janvārī tie beidzot būs pieejami arī Latvijā :) 

Kādi ir jūsu iecienītākie produkti uzacu noformēšanai?