Sveikas, daiļās! Klāt ir 2015. gada pēdējā Saneri Box skaistuma kastīte. Jāatzīmē, ka kastīšu servisi darbojas Latvijā jau gandrīz gadu. Man pašai šķiet, ka skaistuma kastīšu saturs kļūst arvien labāks un aizraujošāks. Pagaidām, mans favorīts viennozīmīgi ir limitēta Latvijas zīmolu Saneri kastīte. Skatāmies kas decembra lācītim vēderā.
Iekšā viens pilnizmēra produkts (Gosh skropstu tuša), 5 mini produkti, 3 paraudziņi un bonuss kastīšu abonementu īpašniekiem (Dove matu eļļa).
  • Domina Elegans Rejuvenating sejas maska (iepakojums vienai lietošanas reizei 7 ml). Maska satur skābekli un sola dziļi attīrīt un atsvaidzināt ādu, uzlabot asins cirkulāciju, atbrīvot ādu no toksīniem, novērst ādas novecošanas pazīmes (kā arī cīnīties ar kariesu, veicināt matu augšanu vajadzīgās vietās un to izkrišanu nevajadzīgās - nenoturējos, bet mani mulsina šādi solījumi). Neko nezinu par šādu zīmolu. Labprāt izmēģināšu. 7 ml cena 9.90 €, bet 6 x 7 ml 47.90 €. Sajūsmas līmenis 8 no 10, jo tie pārsolījumi mani tomēr turpina mulsināt. 
  • Rituals Creamy Foam putojošs ādas attīrītājs ar lotosa un moringas ekstraktiem (30 ml). Šo mazulīti jau paspēju izmēģināt, tas labi attīra ādu, pārlieku to neattaukojot. Patīkama uzpūteņa tekstūra un svaigs lotosa ziedu aromāts. Produkta cena  4.50 € par 30 ml. Sajūsmas līmenis 9 no 10, jo putojošie līdzekļi nav līdz galam manā gaumē.
  • Caudalie Gentle Cleansing Milk attīrošais pieniņš ar mandeļu un rudzupuķes ekstraktiem (mini versija 30 ml). Man ļoti patīk Caudalie, lai gan tikko sapratu, ka īstu sajūsmu ir izraisījuši tikai ķermeņa produkti. Pieniņam ir patīkama tekstūra (šo arī paspēju izmēģināt), tas lieliski noņem kosmētiku, arī skropstu tušu, nekairina ādu un nekož manas jutīgas acis, protams, ka acīs iekšā speciāli nebāzu. Principā man viss patika, izņemot manai gaumei pārāk intensīvu aromātu. Produkta cena  11.50 € par 100 ml,  19.20 € par 200 ml. Sajūsmas līmenis 10 no 10
  • Dove Pure Care sausā eļļa matiem (pilns izmērs, bet pienākas kā bonuss kastīšu vairāku mēnešu abonementu īpašniekiem). Tiešām labs produkts matiem. Plašāka atsauksme šeit.  Produkta cena  11.99 € par 100 ml. Sajūsmas līmenis 7 no 10, jo eļļu jau mēģināju un krājumos stāv kādi divi iepakojumi.
  • Gosh Bombastic skropstu tuša melna (pilnizmēra produkts - 13 ml) ar traki lielu birstīti, gandrīz manas acs lielumā. Pirms gadiem (bail teikt!) 10 man ļoti patika viena Gosh tuša, kuras nosaukumu galīgi neatceros un to aktīvi lietoju, līdz mainījās produkta formula un tuša sāka traki birt. Bombastic no manām skropstām arī traki birst jau pēc dažām stundām :( Zīmols kā tāds šķiet ļoti interesants un ļoti gribu izmēģināt Foundation Drops (kāda mēģināja? Kā patīk?). Produkta cena  12.90 € par 13 ml. Sajūsmas līmenis 6 no 10, jo tuša pievīla, ja nebūtu mēģinājusi, novērtētu uz 10.
  • John Master Organics lavandas un rozmarīna šampūns un citrusaugļu un neroli kondicionieris (mini versijas pa 30 ml). Cosmo Beauty Awards izmēģināju ķermeņa produktus un tie ļoti patika, tāpēc lieku lielas cerības, daļēji arī tāpēc, ka zīmola produktu cenas ir visai iespaidīgas. Abi produkti burvīgi smaržo un satur daudz vērtīgos ekstraktus. Produkta cena  17.80 € par 236 ml. Sajūsmas līmenis 10 no 10.
  • Max Factor Miracle Match tonālā krēma paraudziņš (2? ml). Sola barot sausu ādu un izlīdzināt nepilnības. Zinu, ka tonālais krēms parādīsies veikalos februārī. Sajūsmas līmenis 7 no 10, jo tonis man ir stipri pa tumšu.
  • Caudalie Instant Detox maska (paraudziņš 3 ml). Kad tikko parādījās jaunās Caudalie maskas, es biju gatava grābt visas, bet visas uzreiz nebija pieejamas, tad veselais saprāts ņēma virsroku un es atjēdzos, ka man jau tā ir pārāk daudz sejas maskas. Tāpēc īpaši priecājos tomēr tikt pie kāda paraudziņa. Sajūsmas līmenis 10 no 10.
  • Dove Derma Spa Goodness ķermeņa losjons (paraudziņš 10 ml). Losjonam ir pabieza konsistence un burvīgs puķains aromāts. Lieliski mitrina ādu.  Produkta cena  7.99 € par 200 ml. Sajūsmas līmenis 9 no 10.

Man kastītes satur nu ļoti patīk un liels prieks, ka ir daudz jauni intriģējoši ne tik populāru zīmolu produkti. Kopējā kastītes produktu vērtība (pēc mana aprēķina) ~36 €.  Kā jums patīk?

Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).