Sveikas, daiļās! Pēdējā ziemas dienā atrādu februāra jaunumus:
Douglas Lost in Galaxy kolekcijas labumi: krēmveida izgaismotājs Maxi Highlighter ir vienkārši superīgs (to lietoju pavasara rozā toņu grima video); acu laineris #1 un acu ēnas #2 ir vienādā skaistā hameleona tonī, kas atkarībā no apgaismojuma, mainās no purpura sārta/violeta uz zeltaini brūnu. Laineris ir ļoti labs, pigmentēts, laba noturība. Ēnas iepakojumā izskatās šikas, bet pigmentācija galīgi nekāda. Vēl pamēģināšu uzklāt ar mitru otu, bet pagaidām neizskatās baigi cerīgi. Nagu lakas Spectral Green un Spectral Violet arī ir ar hameleona efektu. Zaļo mazliet pagrūti vienmērīgi uzklāt, bet violeta superīga.
Clinique POP kolekcijas jaunumi: Pop Laquer lūpu spīdums 05 Wink Pop ir skaists ikdienas tonis, kas, diemžēl ir vienkārši bezgala lipīgs. Pat lūpas grūti atvērt. Tās lēni līmējas nost viena no otras. Pop Glaze lūpu krāsa 06 Bubblegum Pop īstā Bārbiju rozā tonī viegli klājas, atkarībā no tā cik daudz uzklāj, var panākt vai nu pavisam viegli tinti uz lūpām, vai nu ļoti spilgtu un košu toni. Patīk! Lid Pop acu ēnas 08 Petal Pop ļoti viegli pludinās, hameleona maigi rozā/zelta tonis izskatās ļoti pavasarīgi. Laba noturība. Var lietot arī kā sejas izgaismotāju. Ar šiem labumiem plānoju izveidot kādu pavsarīgu grimu.
Beidzot es izmēģināju slavenās Christian Faye uzacu ēnas ar trafaretiem. Pēc trafaretu izmēriem konstatēju, ka man ir biezas uzacis, tas gan man bija pārsteigums. Tonis CF65 Black man ir nedaudz pa tumšu, bet var labi iztušēt. Es vēl īsti nevaru saprast vai man patīk, jo ar uzacu zīmuli darboties sanāk ātrāk. Padošu ziņu pēc laika.
Douglas Nail Polish Corrector Pen pēc būtības ir kaut kas līdzīgs flomasterim, bet pildīts ar nagu lakas noņemšanas līdzekli bez acetona. Izrādījās ļoti parocīga lietiņa, ja nagu laka nonāk kādā grūti sasniedzamā vietā. Nav pirmās nepieciešamības lieta, bet atvieglo manikīra procedūru.
Lierac jaunumi: Diopticerne Teinte ir krēms ādai ap acīm pret tumšiem lokiem ar tonīti. Tonis ir pamatīgs un lieliski nomaskē tumšos lokus. Mani zilumi rodas no tā, ka ir plāna āda un caru spīd vēnas, tāpēc kādu paliekošu efektu diez vai varēs novērot, bet pats par sevi krēms man patīk un tas, ka klāt ir arī korektors ir superīgs bonuss. Micelārais ūdens (man mini iepakojums 50 ml) labi noņem kosmētiku.
Pašmāju Stenders jaunumi: barojoša sērija ar bišu māšu Peru pieniņu. Sērijā ir pieci produkti, man ir eļļa intensīvai sejas kopšanai, nakts sejas maska un lūpu balzams. Noteikti būs atsevišķa atsauksme, bet pagaidām varu teikti, ka visi produkti forši smaržo pēc kaut kā līdzīga medum un vaniļai, lieliski uzsūcas un labi baro ādu. Man patīk! Stenderam ir iznākuši arī divi jauni aromāti Glamorous Gold un Pure Pearl. Ja pareizi saprotu aromāti ir tādi paši kā zelta un pērļu sērijas produktiem. Man ir Glamorous Gold un tam ir viegls pavasarīgs silts aromāts, kas man nedaudz atgādina Lanvin Eclat d'Aperge.
Jau kādu laiciņu nevaru atrast skropstu tušu, kas man patiktu (nē, mīļais Lancome Hypnose joprojām ir topā, bet gribas izmēģināt kaut ko jaunu). Palasīju atsauksme un pasūtīju Givenchy Noir Couture Volume skropstu tušu. Vēl neesmu notestējusi, bet cerības lielas.
Pēdējā laikā man pavasaris galvā un sagribējās atgriezties pie vieglām cirtām, tāpēc iegādājos  L'oreal Professionnel Curl Contour šampūnu un masku un šī kombinācija tiešām sekmē sprogu veidošanās. Savukārt Hollywood Waves matu putas Spiral Queen un gels Waves Fatales palīdz šo rezultātu noturēt matos ilgāk. Man īpaši patīk putas, jo labi nofiksē vilnīti matos, bet nepadara matus smagus un kraukšķīgus.
Un pēdējais, bet ne būt ne mazsvarīgākais jaunums ir FOREO ierīce sejas ādas attīrīšanai. Es tik ļoti gribēju šo izmēģināt! Un jā, patīk! Šķiet, ka ir maigāks par Clarisonic, tāpēc manai jutīgai ādai patīk vairāk. Pēc lietošanas visa kopjošā kosmētika uzsūcas zibenīgi. Ādas tonis ir vienmērīgāks un svaigāks. Domāju, ka pēc mēneša (gribu būt pārliecināta, ka produkts nekairinās manu ādu) varētu sniegt pilnvērtīgu atsauksmi un salīdzināt ar Clarisonic.  

Tādi ir mani jaunumi, kas, man šķiet, ka šoreiz ir riktīgi forši :) Vai jums daudz jaunumi? Par ko gribat redzēt atsauksmes?