ceturtdiena, 2016. gada 28. aprīlis

Party nails, jeb ballītes nagi ar Kinetics RioRio kolekcijas nagu lakām

Sveikas, daiļās! Tikko sapratu, ka nagu lakas (kur nu vēl nagu dizaini) blogā sen nav bijušas. Patiesībā, pēdējā pusgada laikā es visai reti lakoju nagus. Taču, ieraugot krāsaino Kinetics RioRio nagu laku kolekciju, uzreiz sapratu, ka gribu visu šo varavīksni savā īpašumā un gribu paeksperimentēt. Rezultāti ir redzami zemāk. Ļoti atvainojos par nagu stāvokli, kas ir tālu no ideāla jo nagus lakoju reti). 
Pirmais dizains:
Mani ļoti uzrunāja Bossa Nova gaiši rozā nagu laka, tāpēc to ņēmu par pamatu. Virsū, izmantojot Bundle Monster nagu dizaina plāksnīti BM14, izveidoju rozītes. Rozēm izmantoju  One Night Girl (izcili sarkans un zilas bāzes) un Dream High (purpurkrāsa) nagu lakas. Pa virsu uzklāju SolarGel Top Coat.

Ne pārāk estētisks skats tuvplānā:

Otrs dizains:
Lai izveidotu otru dizainu, es no sākuma uz naga uzvilku 3 horizontālas (ne pārāk precīzas, vienkārši novilku ar nagu lakas otiņu) nagu lakas svītras. Zaļā Sambadrome, gaiši rozā Bossa Nova, un spilgti rozā Parrot in the Bar.
Pēc tam ar zobu bakstāmo kociņu izveidoju tādas kā cilpas no augšas uz leju, dabūjot šādu interesantu efektu. Pa virsu uzklāju SolarGel Top Coat. Man šķiet, ka šis ir ļoti vienkāršs, bet efektīgs dizains.

Tuvplānā:
Par noturību, pagaidām, neko nevaru teikt, jo ar katru dizainu nostaigāju vien divas dienas, bet ražotājs sola, ka nagu laka turēsies līdz par 10 dienām. Un, jā, man ir prieks, ka tik foršas nagu lakas ražo tepat Latvijā.

Kinetics nagu lakas pieejamas Douglas veikalos. Cena 6.40 € par 15 ml.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

pirmdiena, 2016. gada 25. aprīlis

Ādas kopšana: viens rīts un vakars 2016. gada aprīlī

Sveikas, daiļās! Dalos ar pēdējā mēnesī regulāri lietotiem ādas kopšanas produktiem, bet šoreiz izdomāju arī pāris vārdus par katru līdzekli.

Rīts:
  • Avene Gentle Gel Cleanser neputojošs ādas attīrīšanas līdzeklis. Maigs, bet šķiet pārāk glums un pārāk stipri smaržo pēc ziepēm. Ekonomisks.
  • Madara Cellular Nutrients Toning Mist superīgs toniks ādai ar mitrinošu funkciju.
  • Indeed Labs Hydraluron viegls, bet intensīvi mitrinošs želejveida serums ar hiāluronskābi.
  • Institut Esthederm Cellular Concetrate patīkamas glicerīnveidīgas konsistences krēms/serums, kas mitrina ādu un normalizē taukainumu / Madara SOS Hydra Recharge Cream intensīvi mitrinošs, bet vieglas konsistences krēms dienām, kad gribas intensīvu mitrināšanu.
  • Lierac Diopticerne Teinte ideāls acu krēms ar korektoru slinkām dienām / Lancome Advanced Genefique Yeux Light Pearl Eye Illuminator fantastiski efektīvi novērš pietūkumu.

Vakars:
  • Boots No7 Beautiful Skin Hot Cloth Cleanser foršs krēmveida neputojošs ādas attīrītājs, kas notīra visu kosmētiku. Ērts iepakojums ar pumpīti.
  • Madara Cellular Nutrients Toning Mist
  • Indeed Labs Hydraluron 
  • Eisenberg Pure White All-Over Nourishing Cream vieglas konsistences barojošs krēms, kas netauko ādu un balina pigmentācijas plankumus / Lierac Hydragenist Moisturizing Resque Balm Oxygenating Replumping lietoju, kad āda ir sausa un savilkta, vajag īpaši intensīvu mitrināšanu. 
  • Lancome Advanced Genefique Yeux Light Pearl Eye Illuminator

sestdiena, 2016. gada 23. aprīlis

Testēju Saneri Box marta kastītes saturu

Sveikas, daiļās! Man ļoti gribētos pieturēties pie sava iedomājamā kalendāra un katru pirmdienu un ceturtdienu veidot rakstus, bet sestdien publicēt video. Bet nesanāk. Katrs pavasaris ir ļoti noslogots un vēl es aizgāju uz akvareļu kursiem un nopirku grāmatu Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (jā, jā zinu, bet es sen gribēju izlasīt, un, kad ieraudzīju filmas reklāmu, sapratu, ka noteikti jāizlasa) un vakarā labprātāk pavadu laiku pie grāmatas, nevis pie datora. Arī Saneri kastīti šoreiz saņēmu vēlāk, kad jau vairākos blogos parādījās saturs. Bet rakstīt piektajai vai sestajai par vienu un to pašu nav ne iedvesmas, ne jēgas. Tāpēc izdomāju, ka šoreiz testēšu visus kastītē esošus produktus un sarakstīšu atsauksmes.

Belita Viteks Avokado un nātru maska matiem (10 ml, norādītā cena 0,85 €). Maskai ir viegla tekstūra un viegls ķīmisks augu aromāts (patīkams, bet nedabīgs). Man nav vannas un es skeptiski skatos uz līdzekļiem, kas jātur matos 10-15 minūtes, jo pa to laiku es varu vai nu mitriem matiem čilot dušā, vai arī nosisunāties ar dvieli un tad pēc 10-15 atkal izģērbties un mazgāt kādu līdzekli no matiem ārā. Ja tur masku īsāku laiku, tad tā darbojas kā parasts kondicionieris. Ja tur norādīto laiku, tad nekas nemainās. Nav slikta, bet arī baigi laba. Nekāda. 
Belita Viteks Dead sea Cosmetics nakts krēms sausai un jutīgai ādai ar Nāves jūras minerāliem, šī sviestu un Makadāmijas riekstu eļļu (2 ml). Sākšu ar to, ka es vispār neesmu Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un tt. līdzekļu cienītāja. Es netaisnošos, bet vienkārši pateikšu, ka neuzticos austrumu kaimiņu kosmētikai. Bet, ja jau izdomāju rakstīt par visu atsauksmes, tad jau jāmēģina. Un ziniet ko? Es kārtējo reizi pārliecinos, man ir taisnība, ka neuzticos. Konsistence šķita dīvaina un baigi slidena. Uzklājot uz ādas, jūtu, ka āda apakšā jūtas kā zem polietilēna plēves. Neelpo un momentā sāk svīst. Ķeros klāt sastāva lasīšanai. Nu, jā, aiz ūdens nāk minerāleļļa (šķidrais parafīns). Tad seko daži silikoni, bišu vasks (priekš kam?) un uz iepakojuma slavinātas eļļas un minerāli sākas ar devīto pozīciju (reāli sastāda 1-2%). Paldies, man nevajag.
Stenders ķermeņa jogurts ar dzērvenēm (paraudziņš, laikam, 5ml). Patīkama viegla tekstūra. Viegli klājas un izlīdzinās. Labi mitrina ādu. Smaržo tāpat kā dzērveņu dušas zefīrs. Īpaši sausai ādai būs par vieglu, bet normālai ādai vai pēc sporta nodarbības būs patīkams produkts.
Stenders greipfrūtu un cidonijas dušas krēms (30 ml). Man patīk Stendera dušas produkti! No šīs sērijas dievinu želeju un ķermeņa losjonu ar liepziedu aromātu. Iesaku pasmaržot. 30 ml iepakojums noderēs ceļojumos vai sporta zālē. 
Schwarzkopf Bonacure Nutri Shield divkomponentu serums (katrs pa 4 ml) un maska (30 ml). No maskas īpašu efektu neredzēju. Jā, mati spīdīgi un viegli ķemmējas, bet tā mani mati reaģē gandrīz uz jebkuru kondicionieri. Neizskalojamie matu kondicionieri, serumi, krēmi un tt. man patīk kā tādi. Schwarzkopf likās foršs, tikai līdzīgu efektu var panākt arī no parasta matu serums, netērējot laiku jaukšanai.
TonyMoly Aquaporin Waterful Emulsion (varētu būt 3 vai 5 ml). Man patīk Āzijas ādas kopšanas produkti. Emulsiju paredzēts lietot kā serumu, uzklājot uz ādas pēc tonika un pirms krēma. Aromāts un tekstūra ir ļoti viegli un patīkami. Manai ādai ļoti patīk. Tiešām foršs produkts. Domāju pamēģināt kaut ko no šī zīmola.
Weleda pret celulīta eļļa ar bērzu (10 ml). Weleda eļļa smaržo drīzāk pēc citrusiem, nevis bērza lapām. Bet produkts neiesūcas momentā, kas ļauj veikt masāžu. Par kādu efektu no šāda maza ķobīša man runāt grūti, bet produkts patika.
YSL Touche Eclat Le Teint tonālais krēms (5 x 1 ml paraudziņi). Es atdzīšos, ka, kad ieraudzīju kādai blogerei (ļoti atvainojos, es neatceros kam redzēju :( ) kastītē 5 ml mini produktu ar pumpīti, padomāju, ka tas ir riktīgi forši. Jā, tas pats vien ir, bet sajūta labāka, kad dabū 5 ml "mini" versiju, nevis 5 paraudziņus. Man šķiet, ka ar mini versiju kastīte uzreiz izskatās solīdāk. Bet pats tonālais krēms ir ļoti pigmentēts un viegli izlīdzinās, izlīdzina ādas toni un maskē sīkas nepilnības un patīkami svaigi smaržo. Noturību nevaru komentēt, jo B40 tonis man ir stipri pa tumšu.

Jāsaka, ka šoreiz kastīte likās sliktāka, nekā iepriekšējās. Kā jums patīk?
Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

pirmdiena, 2016. gada 18. aprīlis

REN skābju maskas: Glycolactic Radiance Renewal Mask un Flash Rinse 1 Minute Facial - atsauksme

Sveikas, daiļās! Es mēģināšu neatkārtoties stāstot, ka es neizmantoju skrubjus, bet jutīga kombinēta āda pieprasa dziļāku attīrīšanu. Priekš sevis atradu lielisku alternatīvu - skābju maskas. Man ir seni favorīti (Avene Cleanance Mask un Dermalogica Gentle Cream Exfoliant), bet vienmēr priecājos atrast jaunus foršus produktus, tāpēc šoreiz izmēģināju amerikāņu zīmola REN Glycolactic Radiance Renewal Mask un Flash Rinse 1 Minute Facial maskas, kas bija saliktas kopā super-duper izmēģināšanai ērtā Glow and Go miniatūru komplektā. Un, uzreiz teikšu, ka āķis ir lūpā un gribu iepazīt REN tuvāk.

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask. Maskai ir ļoti silikonīga, bieza slidena gela konsistence. Tā viegli klājas uz ādas un smaržo pēc citrusaugļiem. Nedaudz kož saskrāpētu vai sakairinātu ādu. Kad maska ir uz sejas, man rodas sajūta, ka tā silst. Uz iepakojuma rakstīts, ka maska nav piemērota jutīgai ādai, bet mana jutīga āda neprotestē.
Pēc lietošanas āda ļoti gluda un jūtas dziļi attīrīta. Poras ir sašaurinātas un melnie punkti uz deguna paliek gaišāki. Lietojot regulāri (reizi nedēļā) melnie punkti pakāpeniski paliek arvien mazāk. 
Sastāvs: Aqua (Water), Polysorbate 60, Glycerin, Lecithin, Lactic Acid, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Xanthan Gum, Maltodextrin, Sodium Lactate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Alcohol Denat., Limonene, Phenoxyethanol, Parfum (100% natural Fragrance), Hippophae Rhamnoides Fruit Extact, Tocopherol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Linalool, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citral, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Oil, Potassium Sorbate, Sodium Bisulfite.

REN Flash Rinse 1 Minute Facial (with ater activated vitamin C) pēc konsistences atgādina kokosriekstu eļļu (kas kūst, saskaroties ar ķermeņa siltumu) sajauktu ar bagātīgu devu pūdercukura. Izklausās dīvaini? Jā, piekritīšu, ka konsistence ir dīvaina. Masku paredzēts uzklāt uz sausas ādas ar masējošām kustībām, tas samitrināt pirkstgalus un iemasēt vēlreiz, aktivējot C vitamīnu. Saskaroties ar ūdeni "pūdercukurs", kas, acīmredzami, ir C vitamīns, izkūst un paliek tikai viegli eļļaina substance. Tā jāatstāj uz ādas uz vienu minūti un tad jāskalo nost. Maska smaržo pēc eļļas sajauktas ar C vitamīnu, t.i. eļļaini un ar skābumiņu. Pēc noskalošanas ir sajūta, ka āda ir attīrīta līdz čīkstēšanai, bet ir arī svaigāka, možāka, izskatās atjaunota. Es teiktu, ka Flash Rinse 1 Minute Facial ir lieliski piemērota ādai, kas izskatās pelēcīga un nogurusi. 
Vienā dienā abas REN maskas es nelietotu, bet abas maskas man ļoti patīk un lieliski, ka REN bieži pieejami mini komplekti (kā šis Glow and Go!), kas ļauj izmēģināt vairākus produktus, nenodarot lielu kaitējumu makam.    
Sastāvs: Coconut Alkanes, Ascorbic Acid, Coco-Caprylate/ Caprate, Silica, Sodium Cocoyl Glutamate, Mannitol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Yeast Extract, Copper Pca, Boswellia Carterii Oil, Boswellia Serrata Extract, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Limonene.

Iegādāties REN produkciju var LookFantastic un BathandUnwind. Glow and Go! komplekts pieejams šeit. Cena komplektam 21,49 € (ieksā divi produkti 20 ml katrs). 

sestdiena, 2016. gada 9. aprīlis

VIDEO: Budžetam draudzīgs make up ar koši sarkanām lūpām

Sveikas, daiļās! Ir gatavs jauns video ar sarkanām lūpām un budžetam draudzīgiem produktiem!

Vēlreiz palūgšu nobalsot par mani mani Cosmo.lv un Lancome rīkotajā konkursā, kur galvenā balva ir brauciens uz Parīzi un daudz Lancome kosmētikas. Lūdzu nobalsot par manu video #Lancomebeautysta konkursā. Mans video ir 6. pēc kārtas :) Balsot var reizi diennaktī un 10 balsotājas saņems jauno Lancome Juicy Shaker lūpu produktu :)   


Izmantotie produkti:
Acu ēnu bāze Catrice Prime & Fine Eyeshadow Base
Tonālais krēms Max Factor Miracle Match (50 Natural)
Baltais tonālais krēms The Body Shop Lightening Shade Adjusting Drops
Acu ēnas Catrice (870 On The Taupe Of The Matt Everest)
Uzacu tuša Maybelline Brow Drama Medium Brown
Acu ēnas Catrice (080 Go, Charlie Brown!)
Acu zīmulis Catrice Longlasting Eye Pencil Waterproof (050 Brown Town Girl)  
Skropstu tuša Max Factor Voluptous False Lash Effect
Konsīleris Maybelline The Eraser Eye (Light) - http://tidd.ly/1a269abe http://tinyurl.com/oafdw2h
Acu ēnas KIKO (236)
NYX Wondersick (WS01 Light/Medium)
Lūpu krāsa L'oreal Infallible Matte 404 Raspoutine Me
Vaigu sārtums Max Factor Creme Puff Blush (20 Lavish Mauve) - http://tidd.ly/e89e0580 https://www.douglas.lv/lv/katalogs/ma...

ceturtdiena, 2016. gada 7. aprīlis

2016. gada marta jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Marts man bija īpaši bagāts ar matu kopšanas produktiem. Tik bagāts, ka protams, visu izmēģināt nepaspēju. Atdzīšos (vai pačīkstēšu), ka vakar nofilmēju video par visiem šiem jaunumiem, kur gan pastāstīju savus iespaidus, gan parādīju kā dekoratīvā kosmētika izskatās uz ādas. Bet! Video vidū fotokamerai izlādējās akumulators, tad es sapratu, ka man ir saburzījusies blūze, viens šampūns izlijis papīra maisā (kurā es turēju visus jaunumus) un notašķīja visus pārējos produktus. Beigās vēl kārtējo reizi izlasīju cosmo forumā, ka dāmas nespēj pārvarēt manu akcentu. Īsāk sakot, es izbesījos un izdomāju, ka šādā garastāvoklī man vieglāk drukāt, nekā rediģēt video. Ja kāds gaidīja video ar jaunumiem, piedodiet, meitenes. Ne šoreiz. 
Viss, es "izrakstīju" dvēseli un ķeros klāt pie jaunumiem.
Ja vēl kāda nav lietas kursā, tad Lancome zīmola klāstā parādījās Juicy Shaker. Pēc būtības tas ir lūpu produkts, kas sastāv no eļļām un pigmentiem. Eļļas kopj un baro lūpas, bet pigmenti dod piesātinātu toni. Jāsaka, ka atkarībā no toņa pigmentācija variē. Man ir tonis Berry in Love, kas ir ļoti skaists pupurs ar smalku smalku zilu šimmeri, kas nav redzams uz lūpām Katram tonim piemīt unikāls aromāts, bet Berry in Love smaržo pēc kazenēm. Produkts un tā koncepts man ļoti patīk (kā jau vairākas reizes minēju, zīmola kreatīvā vadītāja Lisa Eldridge varētu man pārdot jebko), bet es neesmu lūpu spīdumu dāma, man vairāk patīk lūpu krāsas. Ja gribat redzēt Juicy Shaker darbībā te ir mans video. Un tepat palūgšu atbalstīt mani Cosmo.lv un Lancome rīkotajā konkursā, kur galvenā balva ir brauciens uz Parīzi un daudz Lancome kosmētikas. Ja esi reģistrēta cosmo.lv lietotāja, lūdzu nobalsot par manu video #Lancomebeautysta konkursā. Mans video ir 6. pēc kārtas :) Balsot var reizi diennaktī un 10 balsotājas saņems jauno Lancome Juicy Shaker lūpu produktu :)   

Stockmann skaistuma vakarā iegādājos sen kāroto MAC lūpu krāsu Plumful. Tas ir mans ideāls "manas lūpiņas, tikai skaistākas" tonis. Vienīgais, ir neērti, ka MAC visām lūpu krāsu toņiem ir identiski iepakojumi (atšķiras tikai limitētās kolekcijas). Un tagad, kad manā plauktiņā ir vairākas lūpu krāsas, atrast īsto toni ir arvien grūtāk. 

Vēl viens lūpu krāsu jaunums nācis no Maybelline. Tonis 540 Hollywood Red ir neaprakstāmi skaists! Noteikti kaut kad atrādīšu uz lūpām, jo precīzo toņa bildi internetā nevaru atrast. Pati lūpu krāsa ir ļoti krēmīga, pigmentēta un smaržo pēc salda vaniļas saldējuma. 
Turpinot Maybelline tēmu, pastāstīšu vēl par jaunu skropstu tuša Colossal Go Chaotic, kas piešķir skropstām nekārtīgu veidolu. Uklājot vienu kārtu efekts gan ir pavisam vienkāršs un ikdienišķs, bet, ja uzklāj vairākas kārtas un klāj tušu ar zig-zag kutībām, tad zirnekļu kājiņas ir garantētas (bet uz vakara pusi vairākas kārtas uz manām acīm sāk smērēties). Vai vēlies šādu efektu ir atkarīgs no tevis. 
Un vēl kāds sajūsmas vērts līdzeklis ir Maybelline MasterContour konturēšanas zīmulis.  Puse ir tumša un puse gaiša. Ideja apmēram tāda pati kā NYX Wonder Stick, bet izpildījums savādāks. Bet toņi ļoti veiksmīgi (man ir pats gaišākais salikums - 01 Light), produkts viegli klājas un iztušējas. Neizskatās oranžs.

Max Factor produkti pēdējā laikā man ir lielā cieņā, jo kvalitāte ir izcila, bet cena patīkama. Un jauna Voluptous False Lash Effect skropstu tuša pilnībā atbilst visam iepriekš rakstītam. Vienmērīgi klājas, nebirst, nesmērējas, pat, ja uzklāj n-tās kārtas. Bet birstīte ir pati lielākā, kādu man nācās redzēt. Nē, tiešām, tā ir manas acs izmērā. Drīz būs video (jau nofilmēju un ceru līdz sestdienai apstrādāt), kur atrādīšu darbībā.

Sen gaidītais (es zinu, ka gaidīju ne tikai es. Sveiciens manai draudzenei Margaritai :) ). L'oreal Brow Artist Genius Kit beidzot ir klāt arī Latvijā! Iekšā ir uzacu vasks un matēta ēna, kā arī maziņa uzacu birstīte un pincete. Kopumā man patīk. Darbībā atrādīju šajā video.   

Nesen iegāju Inglot veikalā un paņēmu balto AMC laineri (tonis 76), jo gribējās kaut ko neierastu un es zinu, ka AMC gelveida kontūrlīnijas ir vienkārši fascinējošas. Tās ir ūber pigmentētas un notīrīt var tikai ar eļļainu attīrošo līdzekli, tāpēc pat pēc sporta zāles un pirts ar laineri nekas nenotiks. Turpat iegādājos arī burvīga hameleona sarkanīgi-oranžīgi-rozā 607 toņa acu ēnu. Nav ko teikt, tikai sajūsma. 

Es vienmēr priecājos par pašmāju produktiem un viens no foršākiem pavasara jaunumiem viennozīmīgi ir Stenders ābolu ziedu aromāta kolekcija. Brīnumainā kārtā visi produkti smaržo pēc...ābeļu ziediem! Man ir roku krēms (superīgs), ķermeņa pieniņš ar pumpīti (arī superīgs) un ķermeņa skrubis (arī superīgs). Skrubim ir gelveida konsistence ar labu skrubējošo granulu daudzumu. Tas neputo un nav eļļains. Bet aromāts vēl kādu laiku saglabājas uz ādas. Sērijā vēl ir dušas želeja, ķermeņa ūdens (neprasiet kas tas tāds) un lūpu balzams. 

Vēl jaunumi:
Garnier Ultra Doux Mythic Olive sērija paredzēta sausiem un bojātiem matiem. Produkti smaržo drīzāk pēc aromātiskām ziepēm, nevis pēc olīvām. Laura Valuta teica, ka viņa kaut ko no šīs sērijas mēģināja ārzemēs un viņai ļoti patika. Es pati vēl neko nemēģināju.
Tam pašam Garnier ir daudz jaunumi Fructis produktu klāstā. Sērija Grow Storng parerdzēta matiem ar tendenci uz izkrišanu. Sērijā ir šampūns, pret blaugznu šampūns,  kondicionieris, maska un serums. Visi produkti smaržo pēc āboliem un labi attīra matus. Neko vairāk pagaidām teikt nevaru. 
Garnier Neo pagājušajā gadā (vai tas bija agrāk?) iznāca krēmveida dezodoranti, bet tagad parādījās arī sausais dezodorants ar unikālu apļveida smidzinātāju. Ideja tāda, ka tas labāk un vienmērīgāk pārklāj padušu ādu. Man nepatīk pūšamie dezodoranti, jo tā toksiskā migla galina mani nost :)

Un paši pēdējie, bet nebūt ne mazsvarīgākie jaunumi ir L'oreal Elvital Double Elixir divfāžu izsmidzināmi matu kondicionieri. Balts Total Repair ir paredzēs sausu un sašķeltu matu galiņu kopšanai. Rozā Arginine Resist paredzēts matiem ar tendenci uz izkrišanu, bet tas arī pasargā matus no karstu veidošanas ierīču iedarbības. Tirkīzzils Fibralogy piešķir matiem apjomu un aizsargā tos no karstu veidošanas ierīču iedarbības. Patiesībā es reti izmantoju klasiskos (skalojamos) kondicionierus, jo tie manus smalkus matus ātri satauko, kā arī mati zaudē apjomu. Līdz ar to es vienmēr izvēlos vai nu matu krēmus, vai izsmidzināmos kondicionierus, tāpēc dikti priecājos par foršiem jaunumiem. 
L'oreal Elvital Etraordinary Oil nav jaunums, bet tagad tai beidzot ir pieejams mazs (50 ml) plastmasas iepakojums, kas padara eļļu draudzīgāku ceļošanai un vannas telpām ar flīzēm uz grīdas (kuram gan vannas telpas grīdām ir cits segums?). 

Huh! Atrakstījos :) Vai interesē plašākas atsauksmes par kaut ko?

otrdiena, 2016. gada 5. aprīlis

Lūdzu atbalstīt mani #Lancomebeautysta konkursā sadarbībā ar cosmo.lv

Sveikas, daiļās! Es piedalos Lancome & Cosmo.lv konkursā, kura galvenā balva ir brauciens uz Parīzi un daudz kosmētikas no Lancome. Ja esat reģistrētas cosmo.lv lietotāja, būšu ļoti pateicīga, ja atbalstīsiet mani! Zem video jānospiež podziņa Balsot. Balsot var reizi dienā un konkurss norisināsies līdz 15. aprīlim.
Te ir links uz konkursu: http://cosmo.lv/beautysta/#
un te uz manu video: http://cosmo.lv/beautysta/?m=video&id=27

Liels paldies :)

pirmdiena, 2016. gada 4. aprīlis

Empties #41, jeb 2016. gada marta tukša tara

Sveikas, daiļās! Jo vecāka es palieku, jo šķiet, ka laiks skrien arvien straujāk. Nu jau ir aprīlis! Toties ārā silti, spīd saulīte, putniņi čivina. Bet, man, kā parasti, pavasaris ir laiks, kad darbi tik daudz, ka nespēju visam tikt līdzi, tāpēc arī ieraksti blogā tieši pavasarī parādās retāk. Arī pēdējā laikā sāku filmēt video (ja kas - mans youtube kanāls) un tā filmēšana un montāža aizņem traki daudz laika. Bet ticu, ka sakrājot kādu pieredzi, būs vieglāk :) Sāku pamazām revidēt savus plauktus un lietot produktus, kas pustukši stāv un gaida savu kārtu. Te arī būs mani marta mēneša tukšinieki:
  • Rituals Creamy Foam putojošs ādas attīrītājs ar lotosa un moringas ekstraktiem (30 ml). Labi attīra ādu. Patīkama uzpūteņa tekstūra un svaigs lotosa ziedu aromāts. Tomēr, es palieku pie saviem neputojošiem līdzekļiem un jebko putojošu man grūti uztvert. 
  • Madara Ultimate Facelift dienas krēms (50 ml). Patika gan viegla tekstūra, gan efekts, bet apakšā noteikti prasījās kāds mitrinošs serums. Plašāka atsauksme šeit.
  • Vichy Idealia Skin Sleep nakts krēms nogurušai ādai (50 ml). Man ļoti patika kā āda izskatījās no rīta. Noguruma mazināšanas efekts tiešām redzams, bet es nespēju sadraudzēties ar tekstūru. Pat grūti noformulēt kas īsti nepatika, bet nu nepatika. Toties vīram ļoti patika un viņš to iepakojumu arī izlietoja. 
  • Uriage termalais ūdens (400 ml). Ideāls. Labi mitrina un tonizē ādu, mazina apsārtumus. Lietoju tonika vietā uzsmidzinot uz ādas.
  • Biotherm  Biosource Balm-to-oil ādu attīrošs balzams (125 ml). Patika. Man gan gribētos, lai tas būtu nedaudz biezāks un kādu patīkamu aromātu. Bet nekādu objektīvu pretenziju man nav. Prieks, šo balzamu var brīvie iegādāties Latvijā. Plašāka atsauksme šeit.  
  • Batiste XXL Volume sausais šampūns (200 ml). Vienmēr ir manā matu veidošanas produktu plauktā. Kad konstatēju, ka ne asos, ne Stockmanā vairs Batisti netirgo, biju gatava krist panikā. Atradu kādā kolektīvās iepirkšanās portāla, iepirku krājumus un esmu laimīga. Kā sauso šampūnu matu attīrīšanai viņu izmantot nevar. I nemēģiniet, dabūsiet lipīgu ķesku uz galvas. Toties uz tīriem matiem pie saknēm piešķir lielisku apjomu, kas turas visu dienu.
  • Phyto Phytokeratine Extreme šampūns sausiem bojātiem matiem (200 ml). Biezs un krēmīgs un smaržo pēc krējuma karameles. Labi attīra matus, kad tie nebija tik sausi, apkures sezonas un sala nomocīti, tad man pietika tikai ar šampūnu, tagad gan prasās arī pēc papildus kopšanas. Vienīgais mīnuss tas drausmīgais alumīnija iepakojums, jo biezo šampūnu ļoti grūti dabūt ārā, kad produkts iet uz beigām. Plašāka atsauksme par visu Phytokeratine Extreme sēriju šeit.
  • Silk Oil of Morocco dušas želeja ar ēterisko rozes eļļu (100 ml). Es zinu, ka blogerēm ļoti patika, bet man tā smarža šķita tāda nē-nē-nē! Pārlieku vīrišķīga un ar pretīguma piesitienu.
  • Wella Professionnal Elements atjaunojoša maska (30ml). Nesatur silikonus, parabēnus, sulfātus un tt. Ļoti patika gan šīs sērijas maska, gan šampūns. Smarža arī burvīga. Jau stāv plauktā pilnizmēra iepakojumi.
  • Dove Oxygen & Moisture sprejs matu apjomam (150 ml). Paceļ matus pie saknēm un nodrošina papildu kuplumu. Sprejs ir pavisam viegls un nesaķepina un nepadara matus smagus. Palīdz saglabāt tīrus matus ilgāk. Plašāka atsauksme šeit
  • LUSH Yuzu & Cocoa un Happy Hippy dušas želejas (100 ml). Abas ļoti patika. Yuzu & Cocoa smaržo pēc saldiem apelsīniem un baltās šokolāde un vispār pēc saules un vasaras. Happy Hippy piemīt visdabiskākā un atsvaidzinoša saldo greipfrūtu smarža. Noteikti abas pirkšu vēl.

Tādi ir manu tukšie trauciņi. Kā ir jums? Vai lietots kaut kas no maniem tukšiniekiem un vai sakrīt viedoklis?