Sveikas, daiļās! Jo vecāka es palieku, jo šķiet, ka laiks skrien arvien straujāk. Nu jau ir aprīlis! Toties ārā silti, spīd saulīte, putniņi čivina. Bet, man, kā parasti, pavasaris ir laiks, kad darbi tik daudz, ka nespēju visam tikt līdzi, tāpēc arī ieraksti blogā tieši pavasarī parādās retāk. Arī pēdējā laikā sāku filmēt video (ja kas - mans youtube kanāls) un tā filmēšana un montāža aizņem traki daudz laika. Bet ticu, ka sakrājot kādu pieredzi, būs vieglāk :) Sāku pamazām revidēt savus plauktus un lietot produktus, kas pustukši stāv un gaida savu kārtu. Te arī būs mani marta mēneša tukšinieki:
  • Rituals Creamy Foam putojošs ādas attīrītājs ar lotosa un moringas ekstraktiem (30 ml). Labi attīra ādu. Patīkama uzpūteņa tekstūra un svaigs lotosa ziedu aromāts. Tomēr, es palieku pie saviem neputojošiem līdzekļiem un jebko putojošu man grūti uztvert. 
  • Madara Ultimate Facelift dienas krēms (50 ml). Patika gan viegla tekstūra, gan efekts, bet apakšā noteikti prasījās kāds mitrinošs serums. Plašāka atsauksme šeit.
  • Vichy Idealia Skin Sleep nakts krēms nogurušai ādai (50 ml). Man ļoti patika kā āda izskatījās no rīta. Noguruma mazināšanas efekts tiešām redzams, bet es nespēju sadraudzēties ar tekstūru. Pat grūti noformulēt kas īsti nepatika, bet nu nepatika. Toties vīram ļoti patika un viņš to iepakojumu arī izlietoja. 
  • Uriage termalais ūdens (400 ml). Ideāls. Labi mitrina un tonizē ādu, mazina apsārtumus. Lietoju tonika vietā uzsmidzinot uz ādas.
  • Biotherm  Biosource Balm-to-oil ādu attīrošs balzams (125 ml). Patika. Man gan gribētos, lai tas būtu nedaudz biezāks un kādu patīkamu aromātu. Bet nekādu objektīvu pretenziju man nav. Prieks, šo balzamu var brīvie iegādāties Latvijā. Plašāka atsauksme šeit.  
  • Batiste XXL Volume sausais šampūns (200 ml). Vienmēr ir manā matu veidošanas produktu plauktā. Kad konstatēju, ka ne asos, ne Stockmanā vairs Batisti netirgo, biju gatava krist panikā. Atradu kādā kolektīvās iepirkšanās portāla, iepirku krājumus un esmu laimīga. Kā sauso šampūnu matu attīrīšanai viņu izmantot nevar. I nemēģiniet, dabūsiet lipīgu ķesku uz galvas. Toties uz tīriem matiem pie saknēm piešķir lielisku apjomu, kas turas visu dienu.
  • Phyto Phytokeratine Extreme šampūns sausiem bojātiem matiem (200 ml). Biezs un krēmīgs un smaržo pēc krējuma karameles. Labi attīra matus, kad tie nebija tik sausi, apkures sezonas un sala nomocīti, tad man pietika tikai ar šampūnu, tagad gan prasās arī pēc papildus kopšanas. Vienīgais mīnuss tas drausmīgais alumīnija iepakojums, jo biezo šampūnu ļoti grūti dabūt ārā, kad produkts iet uz beigām. Plašāka atsauksme par visu Phytokeratine Extreme sēriju šeit.
  • Silk Oil of Morocco dušas želeja ar ēterisko rozes eļļu (100 ml). Es zinu, ka blogerēm ļoti patika, bet man tā smarža šķita tāda nē-nē-nē! Pārlieku vīrišķīga un ar pretīguma piesitienu.
  • Wella Professionnal Elements atjaunojoša maska (30ml). Nesatur silikonus, parabēnus, sulfātus un tt. Ļoti patika gan šīs sērijas maska, gan šampūns. Smarža arī burvīga. Jau stāv plauktā pilnizmēra iepakojumi.
  • Dove Oxygen & Moisture sprejs matu apjomam (150 ml). Paceļ matus pie saknēm un nodrošina papildu kuplumu. Sprejs ir pavisam viegls un nesaķepina un nepadara matus smagus. Palīdz saglabāt tīrus matus ilgāk. Plašāka atsauksme šeit
  • LUSH Yuzu & Cocoa un Happy Hippy dušas želejas (100 ml). Abas ļoti patika. Yuzu & Cocoa smaržo pēc saldiem apelsīniem un baltās šokolāde un vispār pēc saules un vasaras. Happy Hippy piemīt visdabiskākā un atsvaidzinoša saldo greipfrūtu smarža. Noteikti abas pirkšu vēl.

Tādi ir manu tukšie trauciņi. Kā ir jums? Vai lietots kaut kas no maniem tukšiniekiem un vai sakrīt viedoklis?