Sveikas, daiļās! Pirms kāda laiciņa pie manis vērsās TOP cosmetics pārstāvji ar piedāvājumu izmēģināt ādas kopšanas procedūras ar Izraēlas profesionālā zīmola Christina kosmētiku. Pirms vairākiem gadiem man bija pozitīva pieredze ar zīmola BioPhyto sēriju, tāpēc bez vilcināšanas piekrītu par labu piedāvājumam. Jā, uzreiz saku, ka visas procedūras un testējamo kosmētiku dabūju par brīvu, bet mans viedoklis ir absolūti godīgs un, ja ir sakāms kas negatīvs, tad es to darīšu. Galu galā, lasītājas ienāk šajā vietnē, lai tiktu pie viedokļa, nevis reklāmas. 
Kosmētiķe Ludmila Azimova, izpētot manu ādu, ieteica izmēģināt procedūru tieši ar BioPhyto sēriju, kas paredzēta ādai ar dažādām estētiskām (un ne tikai) problēmām, proti, plīsuši kapilāri, dermatīts, nepareiza ādas kopšana, nevienmērīgs ādas tonis, tumšie loki ap acīm. Kā tieši veica procedūru pavisam drīz varēs apskatītes TOP cosmetics FB lapā. No sevis varu teikt, ka nebija nekāds SPA,  jo visi līdzekļi ir domāti profesionāļiem un tāpēc ir visai spēcīgi. Guļot ar BioPhyto pīlinga masku uz sejas, īsti nevarēju saprast vai mana āda svilst vai riktīgi salst, bet pēc procedūras āda bija apsārtusi. Maskas sastāvā ir kastaņas, kosa, ģerānijas, lazdas un kliņģerītes ekstrakti, kas vienlaikus veido gan intensīvi atvēsinošu, gan sildošu efektu. Rezultātā tiek stimulēta asinsrite, mazināti iekaisumi un tūska, āda izskatās svaigāka. Kā vienmēr, bilde izsaka vairāk nekā tūkstoš vārdu:
Pirmā bilde taisīta pirms procedūrām, otra - pārnākot mājās pēc pirmās procedūrās, trešā - pēc otras procedūrās (pēc divām nedēļām). Protams, uz sejas nav nekādas kosmētikas. Var redzēt, ka ādas tonis palika vienmērīgāks, bet āda svaigāka. Vislielākās izmaiņas redzu tieši uz tumšajiem lokiem, pigmentācijas plankumiem uz vaigu kauliem un pūtīšu rētiņām (uz vaigiem). 
Starp procedūrām lietoju Christina BioPhyto Mild Facial Cleanser, Enlightening Eye & Neck Cream un  Ultimate Defence Day Cream SPF20. 
Man ļoti patika Mild Facial Cleanser, jo tam piemīt svaigs aromāts un viegla gela konsistence. Ieliekot nedaudz līdzekļa mitrajās plaukstās, gels pavisam nedaudz puto, bet, tas ir drīzāk slidens, nevis putojošs attīrošais līdzeklis, kas ideāli sadarbojas ar Foreo ierīci. Sastāva pamatā nav SLS, bet gan glicerīns un Sodium Cocceth Sulfate, kas ir ļoti maiga bāze, kas nesausina ādu kā to dara ierastie SLS un SLES. Līdzeklis patīkami atsvaidzina ādu no rīta, bet, lai attīrītu ādu vakarā, pirms tā, iesaku lietot kādu speciālo kosmētikas noņemšanas līdzekli vai micelāro ūdeni. Brightening Eye & Neck Cream no rīta lietoju tieši ādai ap acīm un uz pigmentācija plankumiem, bet vakaros uz visas sejas. Krēma konsistence sākotnēji šķiet pabieza, bet, saskaroties ar ādas siltumu krēms momentā izkūst un iesūcas ādā, matējot to. Jāsaka, ka šis ir viens no efektīvākiem līdzekļiem cīņā ar tumšiem (manā gadījumā - sārtiem) lokiem, ko var redzēt arī bildēs. Ultimate Defence Day Cream ir šķietami patīkami un viegla tekstūra, bet, diemžēl, man rodas sajūta, ka āda zem tā neelpo. Iespējams, tas ir saistīts ar karstu laiku un faktu, ka mana āda pastiprināti taukojas, bet, diemžēl, vismaz vasarā, manai ādai Ultimate Defence krēms neder.

No kreisās uz labo pusi Brightening Eye & Neck Cream un Ultimate Defence Day Cream SPF 20 uz ādas:

Kopumā varu teikt, ka manas ādas stāvoklis ir ievērojami uzlabojies, tas tonis ir vienmērīgāks, pigmentācija plankumi palikuši mazāk pamanāmi un tumšie loki ap acīm mazāk izteikti, savukārt poras vaigiem palika mazākas. Christina BioPhyto Brightening Eye & Neck Cream viennozīmīgi ir favorīts. 
Visus rakstā minētos kopšanas produktus var iegādāties: TOP cosmetics veikalā Dzirnavu ielā 3a. Cenas:
BioPhyto Mild Facial Cleanser 22.50 € par 250 ml (līdzeklis ir ļoti ekonomisks un pietiks vizamas pusgadam).
Enlightening Eye & Neck Cream 39.25 € par 30 ml.
Ultimate Defence Day Cream SPF 20 29.50 € par 75 ml.   

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).