Sveikas, daiļās! Esmu vecuma kategorijā "trīsdesmit ar astīti" un, lai gan izvairos pati sev atzīties, arvien biežāk ar entuziasmu izmēģinu kādu produktu ar pret novecošanas īpašībām. Kad tas ir pateikts, piebildīšu, ka Lancome Visionnaire un Genegique sēriju produkti patiesībā ir domāti visām vecumu kategorijām un ar šīm sērijām var arī papildināt jebkuru kopšanas rutīnu. Jāsaka, ka Visionnaire sērija mani ieinteresēja tieši ar solījumiem padarīt ādu gludāku.
Lancôme Visionnaire Advanced Multi-Correcting krēms samazina grumbas, ādas elastības zudumu un blāvu sejas toni. Krēma sastāvā ir unikālas multikoriģejošas LR2412 Jasmonate molekulas un hialuronskābe. Tūlītējs svaigums. Pēc trīs dienām āda kļūst maigāka, mitrināta un starojoša. Pēc četru nedēļu lietošanas āda ir elastīgāka, un grumbas mazinājušās.
 
Sākšu ar to, ka Lancome vienmēr priecē ar skaistiem iepakojumiem un acīm tīkamu dizainu. Burciņā ir pabiezas konsistences silikonīgas tekstūras krēms, kas kūst, saskaroties ar ādas siltumu. Pateicoties šādai tekstūrai, tas ātri iesūcas ādā un nerada nedz plēves, nedz smaguma sajūtu. Āda uzreiz paliek zīdaini maiga. Nekādu izteiktu krunku man nav, tāpēc šo aspektu komentēt nevarēšu, taču pēc pāris nedēļām pamanīju, ka āda kļuva zīdaini gluda un man šķiet, ka arī nedaudz gaišāka. Lielākos uzlabojumus redzēju tieši tekstūras izlīdzināšanā un un ādas toņa vienmērīgumā. Īsāk sakot, efekts man ļoti patika, bet gribētos, lai krēms sniegtu nedaudz vairāk mitrināšanas. Lai gan iespējams, es līdz galam nevaru izprast tieši tekstūru. Es teiktu, ka sausai ādai ar to būs pa maz. Taču, sērijā ir pieejams arī Rich Cream (to gan neesmu mēģinājusi). Krēmu uz ādas var redzēt zemāk. Un, jā, tas strādā kā ideāla izlīdzinoša kosmētikas bāze.

Vērtējums: ★★★★☆
 
Lancôme Visionnaire Multi-Correcting Eye Balm ir ērts iepakojums ar pumpīti, kas ļauj dabūt nepieciešamo krēma daudzumu. Acu krēmam ir vēl izteiktāka kūstoša tekstūra, kas zibenīgi iesūcas ādā. Spilgtā mākslīgā apgaismojumā var pamanīt, ka krēms satur pavisam smalkas gaismu atstarojošas vizuļojošas daļiņas. Krēms tiešām efektīvi izlīdzina ādu ap acīm un samazina krunciņas. Jāsaka, ka šāda balzama tekstūra  nav mana mīļākā. Ir bijis pāris balzama līdzekļi, kas likās satriecoši patīkami, taču Lancome Visionnaire manai gaumei ir mazliet pa biezu. Taču, sajaucot to ar konsīleri, tas dara brīnumus! Gan konsīleris labi turas un neizskatās sauss, gan krēms sniedz savas labākās īpašības ādai. Jāsaka, ka ar lielāko daļu acu krēmu, konsīleris vispār vienkārši sagāja kunkuļos.

Vērtējums: ★★★1/2 (jo man taču gribas, lai krēms par tādu naudu būtu izcils gan efekta, gan tekstūras ziņā)
 Abi produkti uz ādas:
No kreisās puses sejas krēms, no labās acu krēms.

Krēmus var iegādāties Lancome tirdzniecības vietās. Cenas: sejas krēms 85 € par 50 ml (Douglas šobrīd ir akcija 30 ml iepakojumam, tas maksā 33.57 €), acu krēms 65 € par 50 ml.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

Un solītais konkurss, kura balva ir Lancome Visionnaire sejas (50ml) un acu krēms (15 ml). Lai piedalītos konkursā, aizpildi Rafflecopter formu, ierakstot savu mīļāko Lancome produktu (ja tāds ir, ja vēl nav, nekautrējies), tavu e-pastu un telefona numuru, lai varu sazināties (datus, protams, nepublicēšu).
Konkurss noslēgsies 1. decembrī pl 23:59. Uzvarētāju paziņošu piektdien 2. decembrī. Balvu sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt satikties. 
Vēlu veiksmi! Sākam!
a Rafflecopter giveaway