ceturtdiena, 2016. gada 1. decembris

MISSHA 7 days tinted eyebrow atsauksme

MISSHA 7 days tinted eyebrow review

Please scroll down for the summary in English.
Sveikas, daiļās! Kā jau lielākai daļai daiļā dzimuma pārstāvju, man gribētos, lai manas uzacis būtu izteiktākas un kuplākas. No vienas puses man patīk kā izskatās kvalitatīvi veidotas permanentās uzacis, bet, no otras puses, man ir bail parakstīties uz ko tādu. Ja nu nepatiks? Ja tonis nebūs īstais? Ja meistarei uznāks kāda krīze un tieši es būšu upuris. Tāpēc es katru dienu turpinu iezīmēt uzacis ar zīmuli/ēnu/pomādi. Bet tad es pamanīju, kas Korejas zīmolam MISSHA ir pieejams ļoti interesants produkts, proti, 7 Days Tinted Eyebrow. Ražotājs sola, ka flomasteris ietonēs uzacis uz veselām 7 dienām! Izklausās kārdinoši, vai nē? 
Es nebūtu es, ja neizgāztos kā veca sēta un no pirmās reizes pasūtītu īsto toni. Saņemot paciņu konstatēju, ka pasūtīju Sepia Brown, kas ir diezgan gaišs un oranžīgs. Nu neko, sūtīju pašu tumšāko Sinopia Brown.
Flomateriem ir ļoti smalki galiņi, bet, manuprāt, tie izdod pātāk daudz tintes un pavisam smalkas līnijas uzzīmēt ir pagrūti. 
Ražotājs iesaka iezīmēt uzacis vakarā, no rīta līdzekļa pārpalikumus nomazgāt un Voila! 7 dienas par uzacīm var nedomāt. Praksē gan nav tik rožaini, jo:
ja gribi smalkas matiņiem līdzīgas līnijas, tas jāzīmē patālāk vienu no otras un jāgaida, kamēr pilnībā izžūs, pirms būvēt biezumu, savādāk viss satecēs vienā gabalā un izskatīsies pēc uzacu tetovēšanas pirmsākumiem;
pēc nomazgāšanas no rīta, tinte uzacīm paliek pavisam nedaudz, turklāt, tonis ir rūsgans;
ja procedūru atkārto vairākas dienas pēc kārtas, tonis paliek arvien oranžāks, bet ideālu, vai vismaz labu efektu (lai nevajadzētu piekoriģēt ar zīmuli) man panākt tā arī neizdevās;
un, jā, 7 dienas nekad neturas. Reāli kādas 3-4 dienas.  

Bildēs no augšējās kreisās puses pirms uzklāšanas, uzreiz pēc uzklāšanas,
apakšējā kreisā - no rīta, labā - pēc nomazgāšanas. 
Uz ādas nobildēt aizmirsu, bet toņi ļoti precīzi šeit

Vērtējums: ★★☆☆☆

P.S. es atvainojos par nesakoptām uzacīm, šobrīd sēžu slima mājās un baigi negribas sevi mocīt vēl ar uzacu kārtošanu.

Uzacu flomasterus var iegādāties šeit, vai šeit, vai ebay. Cena ap 10 € gabalā.

EN: Hello gorgeous! As the majority of women (I believe) I would like my eyebrows to be thicker and and more defined. On one hand I like a look of nice permanent eyebrows, but on the other I am scared to do this. What if I won't like a result or a color, or a shape? So for now I stick to shading my eyebrows everyday with a pencil/shadow/pomade. But recently I have discovered, that Korean brand MISSHA has 7 Days Tinted Eyebrow. The product is supposed to to naturally dye the skin and last up to several days. Sound great, right? So, what do we have in reality? I like fine nibs of the pens, however, to my taste, they give too much product and it is quite runny. So if you wish to draw a hair like shapes, you need to make them quite spars, wait until first part completely dries out and then building a thickness. MISSHA suggests to put the product on before going to sleep. In the morning after washing the residue off you are supposed to have nicely tinted eyebrows. In reality a shade left behind is very light and has an orange hint to it. I tried to repeat the procedure next evening, but the tint become even more orange. And, finally, it does not stay for 7 days! Maybe 3-4, not more. 
You can see the picture above, showing from upper L-R before product, right after the application; down L-R in the morning, after removing a residue.
P.S. I am very sorry for my not-so-perfect eyebrows. I am just feeling very sick for more than a week and too tired to get eyebrows done.

pirmdiena, 2016. gada 28. novembris

Lancome Visionnaire sejas un acu krēmi (atsauksme) + konkurss

Sveikas, daiļās! Esmu vecuma kategorijā "trīsdesmit ar astīti" un, lai gan izvairos pati sev atzīties, arvien biežāk ar entuziasmu izmēģinu kādu produktu ar pret novecošanas īpašībām. Kad tas ir pateikts, piebildīšu, ka Lancome Visionnaire un Genegique sēriju produkti patiesībā ir domāti visām vecumu kategorijām un ar šīm sērijām var arī papildināt jebkuru kopšanas rutīnu. Jāsaka, ka Visionnaire sērija mani ieinteresēja tieši ar solījumiem padarīt ādu gludāku.
Lancôme Visionnaire Advanced Multi-Correcting krēms samazina grumbas, ādas elastības zudumu un blāvu sejas toni. Krēma sastāvā ir unikālas multikoriģejošas LR2412 Jasmonate molekulas un hialuronskābe. Tūlītējs svaigums. Pēc trīs dienām āda kļūst maigāka, mitrināta un starojoša. Pēc četru nedēļu lietošanas āda ir elastīgāka, un grumbas mazinājušās.
 
Sākšu ar to, ka Lancome vienmēr priecē ar skaistiem iepakojumiem un acīm tīkamu dizainu. Burciņā ir pabiezas konsistences silikonīgas tekstūras krēms, kas kūst, saskaroties ar ādas siltumu. Pateicoties šādai tekstūrai, tas ātri iesūcas ādā un nerada nedz plēves, nedz smaguma sajūtu. Āda uzreiz paliek zīdaini maiga. Nekādu izteiktu krunku man nav, tāpēc šo aspektu komentēt nevarēšu, taču pēc pāris nedēļām pamanīju, ka āda kļuva zīdaini gluda un man šķiet, ka arī nedaudz gaišāka. Lielākos uzlabojumus redzēju tieši tekstūras izlīdzināšanā un un ādas toņa vienmērīgumā. Īsāk sakot, efekts man ļoti patika, bet gribētos, lai krēms sniegtu nedaudz vairāk mitrināšanas. Lai gan iespējams, es līdz galam nevaru izprast tieši tekstūru. Es teiktu, ka sausai ādai ar to būs pa maz. Taču, sērijā ir pieejams arī Rich Cream (to gan neesmu mēģinājusi). Krēmu uz ādas var redzēt zemāk. Un, jā, tas strādā kā ideāla izlīdzinoša kosmētikas bāze.

Vērtējums: ★★★★☆
 
Lancôme Visionnaire Multi-Correcting Eye Balm ir ērts iepakojums ar pumpīti, kas ļauj dabūt nepieciešamo krēma daudzumu. Acu krēmam ir vēl izteiktāka kūstoša tekstūra, kas zibenīgi iesūcas ādā. Spilgtā mākslīgā apgaismojumā var pamanīt, ka krēms satur pavisam smalkas gaismu atstarojošas vizuļojošas daļiņas. Krēms tiešām efektīvi izlīdzina ādu ap acīm un samazina krunciņas. Jāsaka, ka šāda balzama tekstūra  nav mana mīļākā. Ir bijis pāris balzama līdzekļi, kas likās satriecoši patīkami, taču Lancome Visionnaire manai gaumei ir mazliet pa biezu. Taču, sajaucot to ar konsīleri, tas dara brīnumus! Gan konsīleris labi turas un neizskatās sauss, gan krēms sniedz savas labākās īpašības ādai. Jāsaka, ka ar lielāko daļu acu krēmu, konsīleris vispār vienkārši sagāja kunkuļos.

Vērtējums: ★★★1/2 (jo man taču gribas, lai krēms par tādu naudu būtu izcils gan efekta, gan tekstūras ziņā)
 Abi produkti uz ādas:
No kreisās puses sejas krēms, no labās acu krēms.

Krēmus var iegādāties Lancome tirdzniecības vietās. Cenas: sejas krēms 85 € par 50 ml (Douglas šobrīd ir akcija 30 ml iepakojumam, tas maksā 33.57 €), acu krēms 65 € par 50 ml.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

Un solītais konkurss, kura balva ir Lancome Visionnaire sejas (50ml) un acu krēms (15 ml). Lai piedalītos konkursā, aizpildi Rafflecopter formu, ierakstot savu mīļāko Lancome produktu (ja tāds ir, ja vēl nav, nekautrējies), tavu e-pastu un telefona numuru, lai varu sazināties (datus, protams, nepublicēšu).
Konkurss noslēgsies 1. decembrī pl 23:59. Uzvarētāju paziņošu piektdien 2. decembrī. Balvu sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt satikties. 
Vēlu veiksmi! Sākam!
a Rafflecopter giveaway

ceturtdiena, 2016. gada 24. novembris

Kas ir manā ikdienas kosmētikas maciņā

Sveikas, daiļās! Nē, es neesmu atmetusi ar roku blogošanai. Man ir uznākuši saules gaismas trūkuma blogošanas melnie. Tas ir kad tu bildē, bildē, pēc tam skaties uz rezultātu un tev viss šķiet tizls. Lai vai nu kā, es turpinu tīrīt veikalu plauktus un priecāties par jaunumiem. Vispār, kāds kādreiz lasa manus ievadus - spriedelējumus par dzīvi? 
Īsāk sakot, ikdienā es pieturos pie pārbaudītām vērtībām, jo parasti ir maz laika. Manuprāt, šeit galvenais ir būt organizētai gan pašai, gan arī organizēt savu kosmētiku tā, lai nevajadzētu rakņāties caur kalniem (jā, es saprotu, ka ne visiem ir kalnu kalni, bet man ir!) un domāt vai izvēlēties šo devīgo šokolādes brūno vai sen nelietoto pelēko ar satīna finišu un burvīgu zilo atblāzmu. Tāpēc manā ikdienas maciņā (tas melnais pusmēness bildē - dāvana no kādas foršas būtnes) ir, tā teikt, standarta komplekts, uz kuru varu paļauties vienmēr. Kam atradu, pieliku linkus.
  • Urban Decay Primer Potion ir ideāla acu ēnu bāze, kas lieliski notur ēnas pat uz maniem taukainiem un smagnējiem plakstiņiem. Neko labāku neesmu atradusi.
  • Oil Control Tissues, jeb taukus absorbējoši papīrīši vienmēr ir somiņā līdzi. Speciāli pieliku klāt bildē, jo kombinētas ādas īpašniecei tie ir must have. Parasti izvēlos lētākos variantus no Drogu klāsta, jo izmēģināju dažādus un starpības starp Chanel, Artdeco, The Body Shop, Catrice un Essence es neredzu. Vienīgi dārgākām ir glauns iepakojums, bet pavisam lētos variantus ir grūtāk dabūt ārā no iepakojuma, jo salvetes nav speciāli salocītas.
  • Acu ēnas. Kāpēc acu ēnas? Es esmu atkarīga no acu ēnām. Ikdienā (pārsvarā) izvēlos neitrālos toņus. Bildē ir nepārspējama Urban Decay Ultimate Basics palete (ja vēl nav, tad drīz būs pieejama Douglas veikalos Galerija Centrs un Spice), Illamasqua matēts ziloņkaula tonis Control, kas ideāli noder citu toņu pludināšanai, un Urban Decay Deluxe ēnas ideālā pelēkbrūnā tonī ar sudrabotu satīna finišu Ruthless. Ļoti vecas un daudz lietotas, tāpēc gandrīz nekas nav palicis. Starp citu, ar Elīnu izsecinājām, ka tagad tādas pašas ēnas (ne toņi, bet kvalitāte, tilpums un ražotājvalsts) ir pieejamas Burberry un Lancome. Es jūtos veca, vai vēl kāda atceras šos trakos iepakojumus ar mazu ovālu spogulīti?
  • Bourjois CC cream ir labs tonālais krēms visiem gadalaikiem. Lai gan šobrīd vienkārši cenšos viņu piebeigt, jo sakrājušies pārāk daudz iesāktie tonālie un šim ir man šobrīd atbilstošs tonis 31 Ivory. Nē, nepārprotiet, viņš tiešām ir labs, bet pēdējā laikā esmu sajūsmā par jaunu Lancome Teint Idole Cushion (par to drīz būs ieraksts). 
Es varētu rīkot konkursu: atrodi bildēs 5 atšķirības. Atvainojos par savu asprātību uzplūdumu, vienkārši šobrīd esmu slima un traki sāp kakls un īsti grūti ar kādu sarunāties, tāpēc runāju galvā pati ar sevi un pati smejos par saviem jociņiem. Turpinu par maciņa saturu.
  • Mīļākās otiņas: maza muciņas formas otiņa ēnu uzklāšanai acu kaktiņos Douglas Eye Bleing Brush. Uzacu noformēšanai un grafiskām kontūrlīnijām MAC 266. Konsīlera nofiksēšanai zem acīm Boots No7 Concealer Brush. Acu ēnu pludināšanai Zoeva 228 Crease Brush (es nezinu kāpēc tagad pieejama tikai ota ar baltiem sariņiem. Man ir abas un tumšā patīk labāk, lai gan par šādu cenu kvalitāte ir izcila abām. Pūdera uzklāšanai ļoti patīk tulpes formas Sigma F25 Brush, bet sārtumam Kent Twelve 10 Brush (veca kā pasaule). Tonālam krēmam Shiseido Perfect Foundation Brush vai lielisks analogs, jeb atšķiras tikai ar roktura krāsu ir Shiseido #131. Ja kādu interesē, tas šeit ir raksts par abām Shiseido otām.
  • Uzacu zīmulis L'oreal Brow Artist Designer. Absolūti perfekts. Nu jau piebeidzu.
  • Skrosptu tuša Urban Decay Perversion. Piešķir izteiktu apjomu skropstām, bet man gribētos, lai tā būtu mazliet sausāka. Tuša ir piķa melna un labi turas.
  • Lūpu balzams, bez kura nevaru iztikt vēsajā laikā ir La Roche Posay Cicaplast. Tas lieliski atdzīvina un sadziedē pat vissausākās un sakostas lūpas.
  • Konsīleris KIKO Natural Concealer tonī 02 lieliski nomaskē visu ko, bet mēdz sausināt ādu ap acīm, tāpēc to atjaucu ar Lancome Visionnaire acu krēmu. Kombinācija ir īsts uzvaras gājiens.
  • Pūderis Chanel Poudre Uliversalle Compacte tonī 20 Translucent ir lielisks, vienīgais, viņu nevajadzētu pat mēģināt klāt ar mitru sūkli. Sakaltīs. Var šķist padārgs, bet iekšā 15 grami ierasto 9-10 gramu vietā.
  • Vaigu sārtums ziemas sezonā ir Chanel Les Tissages tonī 30 Tweed Rose (2012. gada limitētā kolekcija, atvainojos) tieši dēļ mana ideālā sārtuma toņa. Nu jau ar lielu caurumu vidū.  

Kāds ir jūsu ikdienas kosmētikas maciņa saturs?

svētdiena, 2016. gada 16. oktobris

Sauso šampūnu tests (8 dažādi produkti)

Sveikas, daiļās! Man ir smalki mati, kas ātri taukojas. Bet, staigāt ar netīriem matiem atļauties nevaru, tāpēc izvēle ir vai nu tos mazgāt katru dienu, vai arī lietot sauso šampūnu. Kā varat saprast pēc mana sauso šampūnu pārpilnības raga, es izvēlos otro variantu. Man ļoti patīks, ka piedāvājums Latvijā kļūst arvien plašāks un pieejami diezgan daudz šampūni dažādās cenu kategorijās. Izmēģinot dažādus produktus nonācu pie secinājumiem, ka dārgākie sausie šampūni satur smalkākas pulvera (rīsu cietes) daļiņas un tāpēc mati izskatās tīrāki, taču patēriņš ievērojami palielinās. Kā arī dārgākos produktos parasti ir pieliktas kopjošās sastāvdaļas. Taču gan veiksmīgie, gan neveiksmīgie produkti ir atrodami abās cenu katgorijās. Šajā rakstā es vērtēju tieši katra šampūna attīrošas vai apjomu palielināšanas īpašības, kā arī iepakojuma kvalitāti un lietošanas ērtību. Galu galā summa, kuru katrs ir gatavs maksāt par sauso šampūnu, var būt ļoti atšķirīga.

Kardashian Beauty Take 2 Dry Shampoo. Ļoti smalks pulveris, tāpēc mati tiešām izskatās spīdīgi un tīri kā tikko mazgāti. Strūkla ir laba izmēra un var notēmēt konkrētā vietā.  Taču, ja šampūnu uz kādu laiciņu atstāj plauktā, tad ir riktīgi jāpacenšas, lai pēc tam aerosolu varētu zimantot. Smaržo pēc parfīma. Man netraucē, bet aromāti ir gaumes lieta. Sastāvā melno ķimeņu eļļa, hidrolizēts zīds, E vitamīns, A vitamīns, pantenols. Patēriņš baigi liels.
Cena € 16,45 par 150 ml. Pieejams Douglas.
Vērtējums: ★★★☆☆

Umberto Gianni Cheat Volumising Dry Shampoo satur diezgan smalkas pulvera daļiņas, kas labi attīra matus, bet padara tos nedaudz matētus (kā jau visi baltie šampūni manus teju melnus matus). Viegls un patīkams parfīma aromāts, kas dienas laikā nav jūtams. Sastāvā nav nekādi kopjošie komponenti. Patēriņš vidējs.
Cena  ap € 7 par 200 ml. Pieejams Drogas.
Vērtējums: ★★★★☆
John Frieda Luxurious Volume Dry Shampoo. Šeit es neredzu vispār nekādu pulveri un arī absolūti nekādu efektu uz matiem. Arī iepūšot produktu korķītī, pēc izžūšanas nekas nepaliek. Iespējams, ka man patrāpījās brāķis, kurā aizmirsa pielikt rīsu cieti? Smaržo pēc citrusiem. Sastāvā nav nekādi kopjošie komponenti. Par patēriņu grūti spriest, jo vienmēr pēc viņa sanāk lietot vēl kādu citu sauso šampūnu.
Cena €  par 150 ml. Pieejams Douglas.
Vērtējums: ★☆☆☆☆
 
Batiste Stylist XXL Volume Dry Shampoo*. Pavisam nesen nomainījās formula, tāpēc arī iepakojums neierasts. Jāsaka uzreiz, ka ir jābūt īstam kamikadze, lai Batiste Volume mēģinātu atsvaidzināt matus. Tas tik traki pieķeras matiem, ka dabūt viņu ārā ir teju neiespējami. Vispār, mati šķiet kā sapūsti ar matu laku. Taču XXL Volume lieliski der matu apjoma palielināšanai lietošanai uz tīriem matiem. Vienkārši nedaudz uzpūt pie matu saknēm, sabužini, un seksīgs apjoms turēsies visu dienu. Sastāvā nav nekādi kopjošie komponenti. Patēriņš apjoma uzturēšanai ir pavisam neliels.
Cena  ap € 6 par 200 ml. Pieejams Drogas.
Vērtējums: ★★★★★ (ja lieto apjoma piešķiršanai vai kā texturizing spray) un ★★, ja lieto matu attīrīšanai.
Batiste Blush Dry Shampoo. Man šķiet, ka Batiste sausie šampūni atšķiras savā starpā tikai ar aromātu (izņemot jau pieminēto XXL Volume un divus, kas tomāti tumšmatēm). Blush ir sintētiska augļu/ziedu smarža, Tropical smaržo pēc kokosriekstiem, bet Original pēc svaiguma. Pulveris ir vidēji smalks. Mati izkatās gandrīz kā tikko mazgāti (pēc šampūniem tumšmatēm, tie izskatās tiešām svaigi). Patēriņš vidējs. Sastāvā nav nekādi kopjošie komponenti. Taču priecē, ka Batiste beidzot var brīvi dabūt Latvijā. Un vēl ir prieks, ka Batiste ir daudz ierobežotu izlaidumu produktu ar foršiem aromātiem.
Cena  ap € 6 par 200 ml. Pieejams Drogas.
Vērtējums: ★★★★★

Collistar Magic Dry Shampoo revitalizing (all hair types)*. No uzgaļa nāk ārā vidēji smalkas/smalkas daļiņas. Strūkla ir laba izmēra un var notēmēt konkrētā vietā. Man nebija problēmu ar to, ka pēc lietošanas pudele šņaca. Sampūnam ir viegls aromāts, kas man asociējas ar piedegušajiem marshmallows. Pēc lietošanas mati nav gluži kā tikko mazgāti, jo, acīmredzot baltās daļiņas tomēr paliek matos un atstāj tādu nedaudz matētu virskārtu. Bet, kopumā mati izskatās ievērojami labāk, nekā pirms produkta lietošanas. Sastāvā ir glicerīns, E vitamīns, linsēklu eļļa, pantenols, moringas ekstrakts. Patēriņš vidējs.
Cena € 14,45 par 150 ml. Pieejams Douglas.
Vērtējums: ★★★★☆
Aussie Miracle Dry Shampoo Aussome Volume*. Šis ir līdzīgs Batiste XXL Volume šampūnam, jo tikko apstrādāti mati šķiet, ka ir sapūsti ar laku. Taču, pēc izķemmēšanas mati vairs nav salipuši un lieliski tur formu visas dienas garumā. Nepieciešamības gadījumā matu sakārtojumu var pielabot ar rokām. Mati pēc lietošanas neizskatās gluži kā tikko mazgāti, jo ir viegli matēti, bet izskatās gana labi, lai izietu ārā no mājas. Sastāvā jojobas eļļa. Patēriņš vidējs, ja lieto tikai matu apjomam, tad iepakojums kalpos ilgi.
Cena  € 6,99 par 180 ml. Pieejams Drogas.
Vērtējums: ★★★★★ (ja lieto apjoma piešķiršanai vai kā texturizing spray) un ★★★1/2, ja lieto matu attīrīšanai.
 
Klorane Dry Shampoo with nettle. Kulta klasika un vienīgais aptieku sektora pārstāvis. Smalks pulveris, laba lieluma un viegli regulējama strūkla. Pēc lietošanas mati izskatās tīri, bet matēti (jā, tas pats baltais pulveris). Smaržo pēc zālītēm. Sastāvā silīcijs un nātru ekstrakts. Patēriņš vidējs. Kopumā nav slikts, bet šaubos, ka atkārtoti pirkšu dēļ tā, ka līdzīgas kvalitātes produktu var atrast par zemāku cenu.
Cena € 12,70 par 150 ml. Pieejams aptiekās un Neroli veikalā.
Vērtējums: ★★★★☆
 
Vai esat mēģinājušas kaut ko no pieminētiem sausiem šampūniem? Vai viedokļi sakrīt? Kāds ir iecienītākais sausais šampūns?

ceturtdiena, 2016. gada 13. oktobris

YSL Couture Variation NU neutral makeup look

Please scroll down for the summary in English.

Sveikas, daiļās! Šodien rādu pavisam vieglu ikdienas grimu ar vienu no manām mīļākājām acu ēnu paletēm - YSL Couture Variation 1-NU. Paletes toņi ir ļoti universāli un kvalitāte ir izcila katram tonim. Plašāka atsauksme ar swatcheim ir šeit.
No sākuma 1.toni no kreisās puses (ziloņkaulu) uzklāju pāri visam plakstiņam. Tad sajaucu pirmo un pēdējo (tumši brūno) toni uz uzklāju uz ieloces līnijas un acs ārējā kaktiņā. Tad ar sesto toni (metālisku pelēkbrūnu) iekrāsoju kustīgo plakstiņu un vidusdaļā ar pirkstu pieliku trešo (metālisku gaiši rozā) toni. Manuprāt, šādam grimam labi piestāv Dr.Hauschka Lipstick Novum (man tonis 08). Lūpu krāsai ir dabīgs sastāvs, lieliskas kopjošas īpašības un burvīgs aromāts.

EN: Hello gorgeous! Today I did this very neutral and working day appropriate look with one of my favourite eye shadow palettes - YSL Couture Variation 1-NU. All of the shades in the palettes are very wearable and the quality of every single one is just amazing. You can see swatches here.
At first I applied the first shade from the left (ivory) all over the lid. Then I mixed it with the last (dark brown shade) and applied it in the crease and outer corner of the eye. Then I covered all the mobile lid with the sixth (metallic taupe) shade and added a little bit of the third (metallic rose) shade in the middle of the lid with a finger. I think the look is greatly complimented by the Dr.Hauschka Lipstick Novum (shade 08). The lipstick has all the natural ingredients, smells divine and gives a feeling of a lip balm on the lips.

Izmantota kosmētika/Makeup used:
Seja/Face
Giorgio Armani Lasting Silk (shade 2) + Catrice HD Liquid Coverage foundation (030)
Chanel Poudre Universalle Compacte (20 Clair)
Chanel Blush Duo Tweed Effect (30 Tweed Rose)
 
Acis/Eyes
YSL Couture Variation 10 Color Eye Palette (1 NU)

Eyebrows/Uzacis 
L'oreal Brow Artist Designer pencil (303 Dark Brunette)
Lips/Lūpas

svētdiena, 2016. gada 9. oktobris

The Body Shop sejas maskas (Himalayan Charcoal, Chinese Ginseng & Rise, British Rose)

The Body Shop facial masks (Himalayan Charcoal, Chinese Ginseng & Rise, British Rose) review

Please scroll down for summary in English.
Sveikas, daiļās! Pirms kāda laiciņa The Body Shop iepriecināja savus klientus ar veselām piecām jaunām sejas maskām. Es izmēģināju Himalaju kokogles, Ķīnas žeņšeņa un rīsu, kā arī Britu rozes maskas. Mans favorīts viennozīmīgi ir Chinese Ginseng & Rice.
Himalayan Charcoal purifying glow maskai ir atsvaidzinošs burvīgs tējas aromāts. Konsistence ir neviendabīga dēļ tējas lapu gabaliņiem. Patiesībā gan konsistence, gan aromāts man atgādina Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment leģendāro masku, tikai TBS versijā asi pumeka graudiņi ir ievērojami smalkāki. Uzklājot uz ādas es jūtu vieglu kņudēšanu un  atvēsinošu efektu. Pēc piecām minūtēm kņudēšana uz vaigiem kļūst nepatīkama, bet vaigu āda man ir izteikti jutīga. Atvēsinošais efekts saglabājas arī pēc maskas nomazgāšanas. Starp citu, nomazgāt viņu, kā jau mālu maskas, ir pagrūti. Pēc lietošanas āda jūtas svaiga un attīrīta. Es redzu, ka āda palikusi starojoša, tāda sajūta, ka arī jaunāka. Īsāk sakot šis ir lielisks GlamGlow analogs. Sastāvs.
Chinese Ginseng & Rice clarifying polishing maskai ir patīkama un viegla, tāda kā uzputota konsistence, jo pirms māliem sastāvā ir ūdens, glicerīns un lufa. Aromātu man grūti aprakstīt, bet, katrā ziņā tas ir neitrāls un nav uzbāzīgs. Pāris minūtes pēc uzklāšanas es sajutu atvēsinošu efektu, paskatoties sastāvu, pamanīju, ka klāt ir arī mentols. Sastāvā ir arī salicilskābe, sezama sēkliņu eļļa un šī sviests. Protams, ka arī dažādi augu ekstrakti. Man patīk maskas radīta relaksējoša sajūta un patīk, ka maska desmit minūšu laikā nesakalst. Noņemot masku āda nejūtas atūdeņota, bet tieši otrādi - labi mitrināta. Pēc lietošanas āda ir gludāka, bet, pats galvenais, ka vēl kādu laiku man ir sajūta, ka es pabiju SPA. Sastāvs.  
British Rose fresh plumping maskai ir viegla gelveida konsistence ar rožu ziedlapiņu krikumiem un viegls ziedu (man vairāk asociējas ar tējas rozi) aromāts. Teikšu tā, maska ir ļoti patīkama un labi mitrina, mīkstina ādu un padara to jauneklīgāku. Patiesībā, neviena slikta vārda nevaru teikt, bet tā nav arī unikāla. Tirgū ir diezgan daudz analogi dažādās cenu kategorijās. Bet, vēlreiz atkārtošu, ka produkts ir ļoti jauks un, ja vēleies izmēģināt jaunu mitrinošu masku, British Rose varētu būt patīkams jaunums. Sastāvs.
Maskas var iegādāties The Body Shop veikalos. Cena 28,80 € par 75 ml. 

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).
EN: Hello gorgeous! Recently The Body Shop brought out five new facial masks. I've tried three of them: Himalayan Charcoal, Chinese Ginseng and British Rose. And Chinese Ginseng is definitely my favourite.

Himalayan Charcoal purifying Glow mask has lovely refreshing tea scent. The consistency is not homogeneous due to tea leaf pieces. Actually, both the consistency and the scent remind me of famous GlamGlow mask (the black one). The little difference is that exfoliating loofah particles are less abrasive in TBS mask then in GlamGlow. Immediately after an application I feel a slight stinging and cooling sensations. After a while the stinging becomes uncomfortable on my sensitive cheekbones. Cooling effect stays on the skin for some time after the mask is removed. And yes, It is a clay based mask, so you need to make some effort to remove it. Afterwards my skin does feel fresh ans purified. This one is definitely a good (and more affordable) dupe for GlamGlow mask.    

Chinese Ginseng & Rice clarifying polishing mask has quite light and whipped texture as there is a water, glycerin and loofah in the ingredients standing before a clay. It is hard to describe a scent, however, it is light and non overwhelming. I've noticed slight cooling sensation, but afterwards I found a menthol among the ingredients. There is also sesame oil, shea butter and salicylic acid in the composition. I really enjoy the relaxed feeling the mask brings to my skin. Also, I like the fact, that the mask does not dry out during ten minutes, meaning there are no issues in removing it. In opposite to regular clay masks, after washing off this one, my skin feels moisturized and replenished. After the Chinese Ginseng mask the texture of the skin is refined, and the most important - I feel like I visited a SPA. 
   
British Rose fresh plumping mask has a light gel like texture and pleasant floral (I would say tea rose) scent. I really like this mask, but have to say It is not a unique one, as there are a lot of similar products in the market. But, as I already said, the product is nice and does give extra moisture and plums my skin.

ceturtdiena, 2016. gada 6. oktobris

Garden of Eden makeup look

Please scroll down for the summary in English.

Sveikas, daiļās! Blogā reti parādās makeup look'i (man vienīgajai šķiet, ka "tēls" izsklausās dikti pompozi?), taču es darbojos viena pati, proti, pati gan krāsojos, gan taisu bildes, gan taisu ierakstus. Nē, es nesūdzos, vienkārši ar bildēm tumšajā gada laikā ir kā ir. Nav dižas jēgas taisīt kādu sapņu tēlu vakarā. Nē, nu taisīt jau var, bet par bildēm var aizmirst. Tagad man apgaismojums! Es esmu starā! Gan tiešajā, gan pārnestajā nozīmē. Tagad varēšu realizēt košas idejas un arī tās iemužināt. Es uzreiz zināju, ka sākšu ar Sleek Garden of Eden 447 ēnu paleti. Lai gan izmantotas šķietami krāsainas ēnas, man liekas, ka ar šādu grimu var mierīgi doties ar darba gaitās, ja, protams, nav jāievēro stingrs biznesa stils. Izmantotas kosmētikas saraksts ar linkiem ir zemāk.


Hello, gorgeous! I rarely do makeup looks on the blog, because I do all by myself (here I start singing like Bridget Jones). I mean the actual makeup, photos and text. I don't complain! It's more about dark time of the year when it's hard to make pictures. But now I have lights! I am so excited! So I knew the first look I want to create has to be done with Sleek makeup Garden of Eden palette. Even if this look include quite colorful shades I still think it is wearable during daytime. Used products are listed below.

Seja/Face
Giorgio Armani Lasting Silk (shade 2) + Catrice HD Liquid Coverage foundation (030)
Chanel Poudre Universalle Compacte (20 Clair)
Dolce & Gabbana The Blush (22 TAN) as bronzer
Chanel Blush Duo Tweed Effect (30 Tweed Rose)

Acis/Eyes
Urban Decay Primer Potion
NYX Glam Liner Aqua Luxe (Glam Lagoon)
Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara (01 Extreme Black)
Eylure Katy Perry eyelashes (trimmed in half ant then trimmed to make sharp edge look)

Eyebrows/Uzacis 
L'oreal Brow Artist Designer pencil (303 Dark Brunette)

Lips/Lūpas

sestdiena, 2016. gada 1. oktobris

Biotherm Blue Therapy cream - in - oil (atsauksme)

Biotherm Blue Therapy Cream in oil review

Please scroll down for the summary in English.

Sveikas, daiļās! Ar katru gadu mana āda ziemā paliek arvien sausāka. Vai drīzāk jāsaka - atūdeņota, jo tā mēdz sausa un trausla kā papīrs, bet tajā pat laikā ir paplašinās poras un rodas taukainais spīdums. Es katru gadu mēģinu atrast labu krēmu, kas pabaros ādu, bet nebūs smagnējs un viss beidzas ar pumpām un aizdambētam porām no krēma sastāvā esošām eļļām. Nemaz nerunājot par manu antipātiju pret biezajām tekstūrām, kas šķiet vienkārši arhaiskas. Taču izskatās, ka beidzot esmu atradusi glābiņu - tas ir jaunais Biotherm Blue Therapy Cream-In-Oil želejveida krēms.

Blue Therapy Cream-in-Oil  barojošs, atjaunojošs krēms uz eļļas bāzes normālai un sausai ādai. Jaunās paaudzes tekstūra apvieno barojošas un atjaunojošas eļļas ar medum līdzīga želejkrēma vieglumu. Sastāvā iekļauti: „jaunības aļģes” ekstrakti, augu eļļas, bagātīga omega 3 un omega 6 taukskābju deva, kā arī efektīvais „jūras cukurs”. Dienu no dienas āda tiek barota, izlīdzināta, izskatās starojoša un intensīvi atgūst apjomu, jo 80% ādas novecošanās izraisa tavs dzīvesstils. 
Kā jau minēju, krēmam ir viegla želejveida konsistence un patīkams nektāra aromāts, kas momentāni pazūd un nav jūtams uz ādas. Pateicoties vieglai tekstūrai, krēms ātri iesūcas ādā un neatstāj taukainu spīdumu, taču uzreiz var just, ka āda burtiski piepildās ar mitrumu (sastāvā uzreiz aiz ūdens nāk glicerīns). 
Lietojot krēmu mēneša garumā (lietoju gan uz sejas, gan arī bieži ādai ap acīm), pamanīju, ka mana āda kļuva tvirtāka, tā mazāk apsārst un ir (tik grūti atrast analogu vārdam plumped) jauneklīgāka, piepildīta ar mitrumu. Starp citu, vakar no draudzenes saņēmu komplimentu par savu ādu. Un pats galvenais, ka sastāvā esošās eļļas neprovocē pumpu un melno punktu veidošanos. 
Sastāvs/Ingredients: Aqua, Glycerin, Glycine Soja Oil, Dimethocone, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol Denat., Isocetyl Stearate, Isononyl Isononanoate, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-2 Stearate, Stearyl Heptanoate, PEG-8 Stearate, Disodium Stearoyl Glutamate, Cetyl Alcohol, Stearyl Caprylate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Methyldihydrojasmonate, Srearic Acid, Palmitic Acid, Caprylic/Capric Triglycerides, Steareth100/PEG-136/HDI Copolymer, Triethanolamine, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl, Hydroxyhydrocinnamate, Helianthus Annuus Seed Oil, Vitreoscilla Ferment, Limonene, AmmoniumPolyacryloyldimethyl Taurate, Adenosine, Linalool, Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Myristic Acid, Geraniol, Mel, Saccharide Isomeate,  Citronellol, Tocopherol, Ceramide 3, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Rosa Canina Fruit Oil, Algae extract, Ribes Nigrum Seed Oil, T-Butyl Alcohol,  Benzyl Alcohol, Citral, Haematococcus Pluvialis Extract, BHT, Parfum.

Biotherm Blue Therapy Cream-In-Oil var iegādāties Douglas, Stockmann un citās zīmola tirdzniecības vietās. Produkta cena ap 63 € par 50 ml.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).     

EN: Hello, gorgeous! Every year I notice that my skin becomes more and more dry during cold period of the year. However, dry is not the correct word. I'll better say dehydrated, because on one hand it tends to be fragile, sensitive and easily irritated, but on the other hand - it has enlarged pores and some blackheads. Every year I try to find an appropriate cream, which will give my skin necessary nourishment without being heavy. But every time I end up with blocked pores because of oils in the ingredients. Oh, and I find these heavy textures just so old fashioned. However, it seems that I finally found a saviour for my skin, and it is the new Biotherm Blue Therapy Cream-In-Oil gel cream!

Nourish yourself. Nourish your skin & repair fast visible aging: In only 2 weeks even dry skin regains. Visibly smoothness, bounce and radiance. The restructuring power of sea sugar (Marine ConnectumTM) and the repair of natural-origin oils combined in an ultra-fresh fast-fusing formula. Skin feels intensely nourished in an instant. Day by day, lines are smoothed out, the skin’s bounce returns. The complexion looks vivid. The nutritive repair of oils fused with the lightness of a honey-like gel-cream. The highest concentration in nutritive natural oils, similar to that found in a butter, yet in the freshest possible gel texture, thanks to a high pressure micronizing process, similar to that experienced 6,000 meters under sea. Formulated in perfect affinity with skin, the cream breaks into oil on skin contact for better release of actives, which are instantly recognized by the skin for innermost repair and restructuration

As I already mentioned, Biotherm Cream-In-Oil has gel like texture and pleasant nectar scent, which is undetectable on the skin. Because of light texture cream absorbs very quickly without leaving any sticky residue or oily shine. I can literally feel how my skin get soaked in moisture (glycerine is second in the ingredients just right after water). Using Cream-In-Oil for a month (quite often I use it on eye eye area as well), I noticed that my skin is looking younger and more plumped. Also, the redness  calmed down. By the way, yesterday I received a compliment for my skin from a fiend. But the most important part, that the cream does not promote blackheads and pimples appearing on my skin.

otrdiena, 2016. gada 27. septembris

Iepazīšanās ar EVODY zīmolu un atsauksme par Noir D'Orient aromātu

EVODY parfumes introduction to the brand and Noir D'Orient perfume review 

Please scroll lown for summary in English.

Sveikas, daiļās! Sākšu ar to, ka blogošana raisa manī daudz pozitīvu emociju un vislielāko prieku man sagādā tieši dažādi zīmolu rīkoti pasākumi. Pasākumos vienmēr priecājos satikt gan "kolēģes" blogeres, gan industrijas pārstāvjus, gan skaistuma sleju redaktores. Šoreiz man bija brīnišķīga iespēja iepazīties ar EVODY zīmola radītajām Régine Droin un Cérine Vasseur. Ziniet, pasmaržot jaunu parfīmu veikalā tas ir viens, bet, dzirdēt katra parfīma stāstu no paša radītāja ir kas pavisam cits. Un nišas parfimērija atrodas vēl citā līmenī. Vairāk par zīmolu vari izlasīt šeit.
Bet tagad par Noir D'Orient aromātu:
Aromāts iedvesmots ar ceļojumu uz Indiju. Ieelpojot aromātu ceļotājs var sakjust un piedzīvot Indijas valsts garšu: izbaudot garšvielu tirgu krāšnumu un aromātu dažādību vai eksotisko ziedu ziedēšanu. Pēc pirmās smaržas iedvesmots vīraks apņem jūsu mieru. Vēlāk iekļūst karsts, juteklisks un intensīvs kanēļa lietus. Aromātu apvieno silts un vilinošs koksnes akords, papildinot to ar ruma garšu un kopā ar pačūlijas smaržu,  piešķir tai pasakainu un unikālu tēlu.
Augšējās notis: vīraks, lauru lapas
Sirds notis: ambra, pačūlija, kanēlis, krustnagliņas
Pamata notis: sandalkoks, Tonka pupas, dzintara rums
.

Tikko atverot koka korķi es jūtu viegli piepūderētu, bet ļoti siltu ķiršu un krustnagliņu aromātu. Noir D'Orient (Austrumu nakts) ir bezgala silts un kaislīgs. Uz sevis es gandrīz nekad nejūtu solītās augšējās notis. Laikam, ķermeņa ķīmija tāda, ka aromāts uzreiz parāda savu bāzi. Uz manis Austrumu nakts atveras ar  krustnagliņām un koksni. Vēlāk siltums mazliet nomierinās, bet joprojām var sajust pačūlijas (es dievinu pačūlijas smaržās) un ambru. Un, jā, Austrumu nakts man asociējas tieši ar tumšo diennakts laiku. Aizverot acis es jūtos kā meitenes rēgs kas, klejo pa naksnīgām pilsētas ielām. Kaut kur netālu notiek svinības, var dzirdēt mūzikas skaņas, sajust garšaugu pikanto aromātu un nojaust, ka tur cilvēki dejo un priecājas. Bet es negribu būt uzmanības centrā, es gribu visu redzēt un izjust, bet novērot no malas. Es gribu palikt rēgs, kas atstāj aiz sevis vīraka un krustnagliņu aromātu.
Man patīk, ka Noir D'Orient ir pamanāms, bet nav pompozs, tas liek man justies labi gan vakarkleitā, gan džinsos un džemperī. Pilnīgi noteikti iesaku pasmaržot!

Vēl dažas bildes no Evody pasākuma:




 


Kā jau nišas zīmols EVODY piedāvā discovery kit'u ar 12x2 ml paraudziņiem par 12 € un ar bezmaksas piegādi.
EVODY parfīmus var iegādāties Douglas veikalos. 
Cena 109 € par 50 ml.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).      

Hello, Gorgeous! I really enjoy blogging and one the most satisfying and inspiring moments are brand events. I love events because they give a great opportunity to meet industry insiders, beauty editors and fellow bloggers. I had a great time meeting Régine Droin and Cérine Vasseur. These lovely ladies are mother and daughter who founded the EVODY parfums brand. You know smelling a new perfume in store is one thing, but hearing the story behind every scent from the founder is something completely different! And brand being niche takes this all to the completely another level!  If you wish to know more about the brand you can find an information here.
But now let's head on to the Noir D'Orient perfume:
NOIR D'ORIENT was constructed around India’s olfactory richness. Opening up, the incense brings out its serenity. The heart reveals a rain of hot, sensual and intense spices as cloves and cinnamon. The soul is both beastly and tender with the mixt of notes of wood, brown rum and patchouli. Heady oriental wake.

Top notes: Incense, Bay leaf
Heart: Amber, Patchouli, cinnamon, cloves
Base notes: Sandal wood, Tonka, Amber rum agreement


Just opening a heavy wooden lid I feel a slightly powdered cherry and cloves. Noir D'Orient (Oriental night) is very warm and passionate. Obviously, a chemistry if my skin always eats up top notes, so I can only sense the heart and the base of a perfume. On me Oriental night opens with cloves and burnt wood. When the heat calms down a little bit I can clearly feel patchouli and amber. Closing my eyes I can see myself being a ghost of a young woman wondering oriental city in the night. Somewhere not so far some festival is taking place and I can hear the music, feel the scent on spices and cheer of the people dancing. But I am not in the middle of the celebration and I don't want to be there. I just want to feel all these emotions and keep watching from the side. And then leave. I want to be a ghost leaving clove and incense scent. 

Being niche EVODY parfums have a great discovery kit holding 12x2 ml samples retailing for  12 € with free shipping. 
EVODY perfumes can be found in Douglas stores. They retail for 109 € for 50 ml.

sestdiena, 2016. gada 24. septembris

Ādas kopšana: viens rīts un vakars 2016. gada septembrī

My skincare routine in October 2016th

Rīts/Morning:
  • Christina Mild Facial Cleanser vienkārši ļoti patīkams gandrīz neputojošs ādas attīrītājs, kas labi sadarbojas ar Foreo.
  • L'oreal Hydra Fresh Genious Multi-Active Water toniks, kas piešķir svaiguma sajūtu un papildus mitrina ādu (Latvijā, diemžēl, nav nopērkams).
  • Lancome Advanced Genefique Yeux Light Pearl Eye Illuminator fantastiski efektīvi novērš pietūkumu.
  • Eisenberg Trio-Moleculaire Pure White dienas krēms ar SPF30 ir visforšākais dienas krēms ar SPF30. Labi iesūcas ādā, neatstāj baltus pleķus. Labi kopj ādu.
  • Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil lietoju dienās, kad neplānoju ilgstošu uzturēties ārā. Viegla gelveida konsistence, neskatoties uz sastāvā esošām eļļām. Burvīgs aromāts. Ļoti patīkams.
  • Christina Mild Facial Cleanser  is just a nice mildly foaming cleanser working good together with Foreo.
  • L'oreal Hydra Fresh Genious Multi-Active Water is a toner giving my skin extra moisture and freshness.
  • Lancome Advanced Genefique Yeux Light Pearl Eye Illuminator is extremely good in eliminating puffiness around the eye area
  • Eisenberg Trio-Moleculaire Pure White is the best day cream with such a good SPF. Does not leave white residue. Quick absorbing.
  • Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil  I use this cream on days I'm not planning to hang out outside for a long time. Nice lightweigt gel like consistency even with all the oils inside. Helps to revive my skin and brings plenty of nourishment.  

Vakars/Evening:
  • Biotherm Biocils Eye Makeup Remover Gentle Jelly/Removal Care lietoju atkarībā no tā cik intensīvs grims. Vieglam variantam izmantoju želeju (gaiši zilo), kas labi noņem gan ēnas, gan tušu. Tumšākam variantam lietoju divfāžu līdzekli, kas palīdz mazināt skropstu izkrišanu.  
  • Superdrug Vitamin E Hot Cloth Cleanser ir viens labs pēc kokosriekstiem smaržojošs neputojošs ādas attīrītājs, kas nomazgās jebkuru kosmētiku. 
  • Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence palīdz mitrināt ādu un nodrošina vieglu atmirušu šūniņu noņemšanu (sastāvā ir augļskābes). 
  • Lancome Vissonnaire Advanced Multi Correcting Eye Balm labi novērš vārnu kājiņas ap acīm, bet man ne visai patīk bieza konsistence. 
  • Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil 
  • Biotherm Biocils Eye Makeup Remover Gentle Jelly/Removal Care on days using light makeup I prefer using a jelly for makeup removal. On days whan when I have quite dark makeup I use  Removal Care which helps to iliminate lash loss. 
  • Superdrug Vitamin E Hot Cloth Cleanser smells like coconuts and removes makeup completely. I love non foaming cleansers in the evening.
  • Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence bring extra moisute to my skin and helps to remove dead cells thus makeing my skin looking younger and more clear (it contains fruity acids).
  • Lancome Vissonnaire Advanced Multi Correcting Eye Balm is good to fight those nasty crows feets, but I don't like thick balmy texture.
  • Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil
 

ceturtdiena, 2016. gada 22. septembris

Scholl pēdu vīles pakaļdarinājums - zini atšķirību! (neapmierinātas Annas pieredze)

Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par savu nepatīkamo pieredzi ar interneta pirkumiem. Ceru, ka vismaz kāds atradīs šo rakstu sev par noderīgu.
Jau kādu laiku gribēju iegādāties kādu no pēdu vīlēm, jo vasaras sandales jau  paglabātas skapī, bet ar saviem nesmukajiem papēžiem diemžēl to izdarīt nevar – jādzīvo ar tādiem, kādi ir. Vai arī jāmēģina kaut kas darīt lietas labā. Dažādos veikalos staigāju garām Scholl pēdu vīlei un ik pa laikam domāju, ka pirkšu, bet skopums ņēma virsroku katru reizi, lai gan esmu dzirdējusi ļoti labas atsauksmes.
Kādā kolektīvās iepirkšanās portāliem, pamanīju, ka tiek piedāvāta manis ilgi kārotā pēdu vīle par tik lielisku cenu (14 €), ka nu šoreiz nevarēju nepasūtīt. Pasūtīju, samaksāju, gaidīju piegādi. Jau nākamās dienas vakarā saņēmu īsziņu, ka mana prece ir nogādāta uz Omnivas pakomātu. Gāju pakaļ nākošajā dienā un nevarēju vien nopriecāties, ka tik ātri un tik lēti un tik forši, biju aizmirsusi, ka ja kaut kas liekas pārāk labs, lai būtu patiesība, tad ticamākais, ka tā arī ir.
Atvēru iepakojumu un pamanīju, ka caurspīdīgais plastmasas iepakojums ir atvērts un pēc tam aizvērts ar metāla skavām. Nodomāju, ka droši vien tāpēc, ka iekšā ir ievietota instrukcijā latviešu valodā, kas man likās pilnīgi saprotami. 
 
Tāpat likās aizdomīgi, ka ierīcei komplektā nebija 4 baterijas, kas nepieciešamas ierīces darbībai, lai gan uz iepakojuma ir norādīts, ka komplektācijā tām IR jābūt (vēlāk, iepazīstoties ar iepirkšanās portāla preces aprakstu tik tiešām pamanīju, ka baterijas komplektā neietilpst).
Visbeidzot izņemu pašu “Scholl” ierīci un sapratu, ka kaut kas nav tā. Izpildījums likās pa galam slikts – plastmasa tāda nekvalitatīva, pavisam cits materiāls, nekā biju redzējusi veikalos, savienojuma vietas pārāk pamanāmas un vispār ierīce atstāja tādu dīvainu/nekvalitatīvu iespaidu. Uzriezi sniedzos salīdzināt ar citu (mammas) nagu vīlīti no Scholl un tik tiešām  atšķirība bija ļoti manāma. Sapratu, ka  neapzināti esmu nopirkusi pakaļdarinājumu. Lai par to pārliecinātos, aizņēmos no mammas viņas pēdu vīli, lai uzskatāmāk redzētu atšķirības.
Galvenās atšķirības, ko saskatīju:
1)    Iepakojums – caurspīdīgais iepakojums oriģinālajai Scholl pēdu vīlei ir cietāks, attaisāms speciālā ar bultiņu norādītā vietā, nevis ir viegli attaisāms;
2)    Baterijas – ierīces oriģinālā komplektācija paredz, ka 4 baterijas IR komplektā;
3)    Ierīces materiālam jābūt viegli matētam - nedaudz ar gumijas pārklājumu;
4)    Ierīces rotējošā daļai ir jāgriežas ap savu asi un nav jāstaigā no augšas uz leju un otrādi;
5)    Ierīces rotējošās daļas aizsarg-vāciņš pieguļ labi un uz tā ir uzraksts “Scholl”;
Katram cilvēkam ir savs viedoklis par pakaļdarinājumiem un tā ir katra paša izvēle vai apzināti iegādāties šādu preci. Šoreiz neiet runa par to, bet gan par apzinātu pircēju (mūsu) maldināšanu, jo prece portālā tiek pozicionēta kā oriģināls Scholl izstrādājums, kas patiesībā tas nemaz nav. Mani atvieglotai liek justies doma, ka jebkuru internetā iegādātu preci 14 dienu laikā var atgriezt, ko es noteikti izmantošu. Ja mēs paši neļausim sevi mānīt un ziņosim par tādiem gadījumiem, tad preču piegādātāji un izplatītāji būs spiesti pielāgoties pircēju augošajām prasībām, ka mums, pircējiem, nāks tikai par labu.

pirmdiena, 2016. gada 19. septembris

Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick in Love Liberty

Sveikas, daiļās! Rudens ir klāt un tas nozīmē, ka modē ienāk dziļi piesātināti toņi. Tāpēc šodien pastāstīšu par matētu ogu toņa lūpu krāsu no Charoltte Tilbury. Un, jā, šīs ir sadarbības raksts ar eshopwedrop, kas man palīdzēja pie Charlotte Tilbury labumiem tikt. Par sūtīšanu un izmaksām es pastāstīšu raksta beigās.
Vai jūs redzat šo būvīgo vintage stila rozā zelta iepakojumu? Manās acīs Charlotte Tilbury lūpu krāsas ir īsts šedevrs, sākot ar pārdomātu iepakojumu un neierastas formas lūpu krāsu un beidzot ar patīkamu formulu un zefīru aromātu.
Matte Revolution lūpu krāsas formula sola palielināt lūpu apjomu un radīt "iekšējā starojuma" efektu. Un man jāsaka, ka lūpas tiešām izskatās apjomīgākas. Pats galvenais, ka Matte Revolution ir apbrīnojami komfortabla un necik un ne drusciņ nesausina lūpas. Un arī esošus sausumiņus baigi nepasvītro.
Pretēji citu zīmolu matētām lūpu krāsām, Matte Revoluton klājas izcili gludi un vienmērīgi. Nav tāda riebīga pasteļkrītiņa efekta (MAC Ruby Woo, es runāju par tevi!). Klāt pie visām pozitīvām īpašībām nāk arī ilga noturība. Pāris reizes gadījās uzkrāsot lūpas tieši pirms banketa un par brīnumu Matte Revolution turējās godam vairākas stundas. Un te neiet runa tikai par tinti (jeb, kā angliski saka - stain), kas paliek pāri pēc lūpu krāsas "noēšanas". Nē, pati lūpu krāsa tiešām turas.
Jā, kā kosmētikas un paraudziņu mīle, es nevaru neatzīmēt, ka klāt pie pasūtījuma saņēmu arī vairākus lūpu krāsu un spīdumu paraudziņus sievišķīgās aploksnītēs.
Turklāt, arī izmēģināšana ir dikti ērta un interesanta.
Un te būs manas lielas lūpas (un arī acis). Jāatzīmē, ka Matte Revolution neizskatās pilnībā matēta. Es, drīzāk, teiktu, ka redzu satīna finišu. Taču manu iespaidu tas noteikti necik nebojā.
Love Liberty ir skaists vēss rudenīgs ogu tonis, kas noteikti piestāvēs sniegbaltītēm. Īsāk sakot, es ļoti iesaku izmēģināt Charlotte Tilbury Matte Revolution lūpu krāsas.
Tuvplānā:
Charlotte Tilbury Matte Revolution lūpu krāsu cena ir 30 €.

Kā jau minēju, CT pasūtīju no Lielbritānijas izmantojot eshopwedrop pakalpojumus. Piereģistrējos mājaslapā un veicu pasūtījumu 14. jūlijā un jau 21. jūlijā turēju kastīti savās rokās! Starp citu, eshopwedrop piegādā preces arī no Vācijas un Polijas. Piegādes cenas ir atrodamas šeit, bet mana 250 g smaga kastīte izmaksāja 4.20 €. Paciņu saņēmu pati Baltā ielā 1. Ja pasūta piegādi ar kurjeru, tad cenas ir apmēram 2x augstākas, bet, manuprāt, vienalga sanāk diezgan izdevīgi. Visu paciņas ceļu var vērot savā eshopwedrop kontā un, kad paciņa nonāk Latvijā, atnāk e-pasts, ka var nākt pakaļ. 

Kādas ir jūsu mīļākās matētās lūpu krāsas?