Sveikas, daiļās! Pie manis ir nonākusi jaunā Saneribox kastīte un es bez gara ievada aicinu jūs ieskatīties iekšā:
Kastītē bez pamatsastāva bija kupons matu griešanai un krāsošanai salonā Maija 10 € vērtībā, kupons 15 € vērtībā frakcionētās mezoterapijas veikšanai (ādas atjaunošana ar mikroadatiņu palīdzību), kupons 20 € vērtībā permanentam grimam. Var sadurstīt seju no visām pusēm :D
  • Šampūns un kondicionieris Keune Satin Oil 80 ml katrs. Sērija paredzēta intensīvai matu atjaunošanai. Pilna izmēra produktu cena (250 ml) ap 14 €. Vienmēr priecājos izmēģināt kaut ko no Keune.
  • Māra Naturals Elderberry dušas želeja/vannas putas ar plūškoka aromātu. Es netiku uz zīmola prezentāciju un līdz šim nav sanācis neko no Māra Naturals izmēģināt, tāpēc priecājos par šo produktu. Taču jāsaka, ka bukletā norādīts, ka šis 50 ml mazulītis maksā 14 €!!! Come on! Es ceru, ka tā ir kļūda, jo izdot tādu naudu par dušas želeju man šķiet cenzēts nepareizi. Bet smaržo tiešām patīkami, pēc karamelēm vai kāda viegla alkoholiskā kokteiļa. Kaut kas aromātā ir tāds alkoholisks :) Bet kastītē izmēģināt gan forši.
  • Absolute Organics roku krēms 100 ml. Var just, ka krēms ir ļoti barojošs, jo tam ir ļoti bagātīga tekstūra. Uz ādas veido aizsargslāniti. Un, piedodiet, bet man šķiet, ka uzreiz pēc uzklāšanas krēms smaržo pēc netīrām zeķēm. Cena 6.20 €
  • DNC kopjošais kāju krēms/maska 80 ml. Satur kamparu un smaržo pēc "zvaigznītes". Pārdots! Ja produktā ir kampars, es esmu sajūsmā. Pēc konsistence līdzinās vaskam un pateicoties kamparam rada atvēsinošu sajūtu. Cena 5.61 € 
  • LAYLA pūlējoša mini vīlīte. Vienmēr noderēs. Bukletā nav iekļauta, tāpēc pieņemu, ka nāk kā bonuss.
  • SPLAT zobu pasta White Plus 15 ml. Noderēs ceļojumos.
Vēl manā kastītē bija Keune produkti no Sun Shield sērijas, kas paredzēta saules novājinātu matu atjaunošanai un matu aizsardzībai vasarā, jo satur saules filtrus. Un produkti Color Brillianz krāsotu matu kopšanai. Bet, cik saprotu, tas ir blogeru blats, vai arī bonuss (piemēram pirmajiem 100 kastītes pircējiem).
Ko domājat par kastītes saturu? Uzrunā?
Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).