otrdiena, 2017. gada 27. jūnijs

Makeup look: Pop of teal

Hello, gorgeous! You know I love bright colours! But, yeah, if you want to wear a colourful look in Nordic countries, you need to be prepared for people staring at you :D Well, I got lot of confused women looking at me (maybe because I was at a local store). That does not bother me. And I think this look with a pop of metallic teal is quite versatile and no so overboard.What do you think? Is it too daring? Could you wear such a look for work or going out with girls (or boys?)?

Whitish hair was part of the look (I used Batiste dry shampoo for the photos).  





Products used

Seja/Face:
Chanel Poudre Universalle Compacte (20 Clair)
Chanel Blush Duo Tweed Effect (30 Tweed Rose)
Urban Decay NAKED (Virgin) as facial highlighter

Acis/Eyes
Urban Decay NAKED (Naked, Buck) lid, outer corner
Lancome Reflets Meditarranee palette (golden shade) middle of the eyelid 
NYX Prismatic Eyeshadow Mermaid (teal line on the top)
Lancome Monseur Big Mascara

Eyebrows/Uzacis 
L'oreal Brow Artist Expert (107 Cool Brunette)

Lips/Lūpas

ceturtdiena, 2017. gada 22. jūnijs

Makeup look: Halfbaked Nooner

Hello, gorgeous! Thinking about some organizing and decluttering I came across some old favorites. Urban Decay NAKED and NAKED3. To be honest, NAKED was love since first sight and I use it very often. But NAKED3 somehow does not get so much use. It is absolutely pretty, but for some reason I gravitate towards other eyeshadows. However, I just cannot give it away or sell to someone else, because I always think that next time... So "next time" has come and today I am sharing a look you can wear any day and make it more festive by adding some glitter. And won't give this palette to anyone :D And, yes, Nooner is my favourite shade. Do you know what the name means? In case if you don't "nooner" is a midday sex.


 



Products used
Seja/Face:
Chanel Poudre Universalle Compacte (20 Clair)
Chanel Blush Duo Tweed Effect (30 Tweed Rose)

Acis/Eyes
Max Factor Effinity Smoky Eye Pencil (02 Brushed Copper) outer corner
Urban Decay NAKED3 (Limit, Nooner) outer corner, crease
Urban Decay NAKED (Half Baked, Virgin) lid, inner corner

Eyebrows/Uzacis 
L'oreal Brow Artist Expert (107 Cool Brunette)

Lips/Lūpas

pirmdiena, 2017. gada 19. jūnijs

Dzintars Future Formula Black Caviar (melnie ikri) atsauksme

Dzintars Future Formula Black Caviar serum and day cream review

EN: Hello, gorgeous! Being Latvian myself I am always excited to try local skincare and makeup goodies. Recently Latvian brand Dzinatrs introduced Future Formula series, consisting of three lines including stem cells, caviar and snail extract formulas. After reading descriptions I decided it would be better to give these products to my mum (as they seemed to have quite strong anti aging properties). So my mom is 50+ years old and have combination skin (with dry and sensitive cheeks and oilier T-zone). She says that both tested products (serum and day cream) have nice lightweight whipped consistency and smell nicely. Packages have pumps. Mom preferred using serum (alone) during night and cream for a day as both together they seemed "too much" for the skin. After few weeks she noticed that her skin has become smoother. Skin of a neck and lower part of the face is more tight and firm. The effect is not mind blowing, but it is noticeable. Also products from Black Caviar line contain 90% pf natural ingredients. 

LV: Sveikas, daiļās! Pavasarī pašmāju zīmols Dzintars nācija klajā Future Formula sēriju, kurā ietilpst trīs līnijas ar dažādiem pretnovecošanas produktiem: ar augu cilmes šūnām, ar melniem ikriem un ar gliemežu ekstraktu. Ražotājs Future Formula sēriju pozicionē kā revolucionāru pieeju jebkura ādas tipa kopšanai un plašam vecuma diapazonam. Uzreiz pielikšu darvas karoti un teikšu, ka produktu klāstā ir visai grūti orientēties un grūti saprast ar ko līnijas atšķiras viena no otras, apraksti ir ļoti līdzīgi. 
Lai vai nu kā man bija iespēja izmēģināt serumu un dienas krēmu no melno ikru līnijas. Palasot aprakstus nospriedu, ka līdzekļi būs labāk piemēroti mammai, tāpēc mamma arī produktus mēģināja.
Melno ikru līnija: aktīvi atjaunina ādu, piemīt spēcīga nostiepjoša iedarbība, aktivizē ādas reģenerācijas procesus, apgādā to ar nepieciešamajiem vitamīniem un barības vielām, izlīdzina grumbas un novērš to parādīšanos, novērš ādas blāvumu un sausumu.

Mammai ir 50+ gadi un kombinēta āda (ar sausiem jutīgiem vaigiem un taukaināku T-zonu). Krēma un seruma tekstūras ir līdzīgas, vieglas, uzputotas. Patīkami, ka abi produkti nav smagnēji, ātri iesūcas un neaizsprosto poras. Produktiem piemīt patīkams viegls aromāts un iepakojumi aprīkoti ar ērtu dozatoru.
Mamma teica, ka serumu lietoja uz nakti, bet krēmu dienā, citādāk nepameta sajūta, ka ādai ir "par daudz". Pēc pāris lietošanas nedēļām uzlabojās kakla āda (palika nostieptāka) un arī sejas ovāla kontūras. Sejas āda palika gludāka un patīkama. Efekts nav "WOW", bet ir manāms. Pirms laiciņa mamma pamēģināja arī Dzintara krēmu Opera, bet jaunumi viņai patika vairāk. Priecē fakts, ka produkts satur 90% dabisko sastāvdaļu.
Produktus var iegādāties Dzintara veikalos un interneta veikalā, kā arī citās tirdzniecības vietās. Cenas: serums 50 € par 30 ml, krēms 65 € par 50 ml.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

ceturtdiena, 2017. gada 15. jūnijs

Makeup Look: Everyday Freak

Hello, gorgeous! I haven't showed makeup looks for a while. Being in a rush affects all aspects of life including makeup. But...hey! I haven't lost an interest for bright colours. Digging through makeup stash this bright duo chrome eyeliner (UD Freak) popped out and I immediately knew how I would use it! So, here it is - an everyday golden brown smokey + turquoise green eyeliner. As always, camera and blogger killed some color, but I still like it.   

 





Products used
Seja/Face:
Chanel Poudre Universalle Compacte (20 Clair)
Chanel Blush Duo Tweed Effect (30 Tweed Rose)

Acis/Eyes
Urban Decay NAKED (Naked, Buck, Half Baked)

Eyebrows/Uzacis 
L'oreal Brow Artist Expert (107 Cool Brunette)

Lips/Lūpas
 

otrdiena, 2017. gada 13. jūnijs

Blistex lūpu balzami - atsauksmes un konkurss

Sveikas, daiļās! Laikā, kad matētas īpaši noturīgas (lasi - sausinošas) lūpu krāsas uzņem popularitāti, ir īpaši svarīgi rūpēties par labu lūpu stāvokli. Turklāt, modernais matte pasvītro katru krociņu, sausumiņu un ādas plēksnīti. Cik sevi atceros, gan ziemā, gan vasarā man bijušas sausas un problemātiskas lūpas. Situāciju pasliktina mana pataloģiskā vēlme tās kost un kost nost sausus ādas gabaliņus. Un, es domāju, ka visiem skaidrs, ka tas beidzas ar vēl lielākām problēmām, sāpēm un asinīm. Atvainojos par tik negatīvu un riebīgu sākumu :D
Ar lūpu balzamiem man ir visai negatīva pieredze, jo, lielākoties, tie palīdz īslaicīgi. Un man pat ir sajūta, ka no tiem rodas sava veida atkarība. Kamēr lieto - viss ir labi, tiklīdz pārstāj - lūpu stāvoklis paliek sliktāks, nekā bija pirms balzama lietošanas. Vai tās ir tikai manas iedomas?
Cīnoties ar lūpu sausumu, es izmēģināju ļoti daudz dažādus produktus dažādās cenu kategorijās (sākot no Nivea un beidzot ar Dior). Pirmo reizi ar Blistex iepazinos kādā no Pastaigas (žurnāls) kosmētikas TOPiem, saņemot goodie bag iekš Stockmann. Braucot mājās pamēģināju jaunumu (MedPlus balzamu) un sākotnēji biju pārsteigta par atvēsinošu sajūtu ziemas laikā. Bet, tas tiešām ātri vien sniedza lūpām komfortu un mazināja sausumu. Tāpēc, kad ar mani sazinājās zīmola pārstāvji, es nevilcinoties paņēmu visus 11 produktus izmēģināšanai.
Es izmēģināju visus un teikšu, ka visi Blistex balzami tiešām ir ļoti iedarbīgi. Un pats galvenais, ka ārstējošais efekts un lūpu komforts saglabājas ilgu laiku. Mani favorīti ir:
Intensive Moisture Cherry, kas satur šī sviestu un lanolīnu, kā arī tam ir SPF15.
Daily Lip Conditioner, kas satur alveju, kakao sviestu, olīveļļu un vīnogu kauliņu eļļu, arī ar SPF15.
MedPlus Lip Balm ar eikaliptu, mentolu un kamparu, kas palīdz nomierināt sausas, sasprēgājušas lūpas un atjauno tajās mitruma līmeni.
Lip Relief Cream, kas dziedē lūpu ādā radušās plaisas, mazina aukstumpumpu izraisītas sāpes un palīdz sadziedēt aukstumpumpas, nomierina, ārstē un dziļi mitrina, aizsargā sausas, sasprēgājušas un saulē apsvilušas lūpas.

Balzamus var iegādāties www.internetaptieka.lv Cenas: 2.66-2.81 €. www.internetaptieka.lv ar kodu Kamila saņem 5% atlaidi (es ilgi testēju balzamus, tāpēc ceru, ka kods vēl strādās).

Šobrīd manā Instagram notiek konkurss, kurā sev un draudzenei vari vinnēt Blistex balzamus!

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).