Sveikas, daiļās! Sen blogā nav bijis atlaižu apkopojums. Turklāt, nāk svētki, tāpēc daudzi veikali piedāvā dažādus komplektus par īpaši izdevīgām cenām. Šo piektdien (24.11) ir arī melnā piektdiena, kad daudzi veikali rīko akcijas un piedāvā atlaižu kodus. Ja plāno sev vai kādam citam iegādāties kosmētiskās dāvanas, tad iesaku to darīt līdz 7.-8. decembrim, jo svētku un pirms svētku laikā paciņas nāk ilgāk. Šajā rakstā apkopoju uz doto brīdi man zināmas atlaides, kodus un piedāvājumus. Ja ziniet vēl kaut ko - lūdzu dalieties komentāros, es labprāt pielikšu klāt :) Kā arī es ļoti gribētu zināt kas ir jūsu kosmētiskajā vēlmju sarakstā un vai ir jau kaut kas sagādāts atlaižu laikā.
Sākšu ar feelunique, lai gan pati sen neesmu sūtījusi un tāpēc nezinu kāda situācija šobrīd ir ar PVN. Vai kāda ir nesen sūtījusi? Ir jāmaksā PVN? Tātad, feelunique šeit apkopoti dažādi Black Friday piedāvājumi.
Iesaku pievērst uzmanību miniatūru komplektiem. Piemēram, šis REN komplekts ir vienkārši kolosāls! Flash Rinse 1 Minute Facial un Glycolactic Radiance Renewal Mask jau sen ir manos favorītos un noteikti patiks skābju produktu cienītājām. Feelunique ir arī labas cenas Giorgio Armani kosmētikai. Un, protams, ir pieejami Adventes kalendāri dažādās cenu kategorijās.  
ATLAIŽU KODI:
SCENT                         -15% smaržām                           līdz 21.12.2017
SHINE15                      -15% pirkumam virs £50           līdz 30.11.2017
20SHINE                      -20% pirkumam virs £100         līdz 30.11.2017   

BeautyBay piedāvā atlaides līdz 30% tiešām daudz labām lietām. Pašai vēlmju sarakstā jau sen ir leģendārā Juvia's Place The Magic Palette. Ja vēlies iegādāties 9 otu komplektu par 32.50, šis Juvia's Place 9 Pc Brush Set izskatās ļoti labi (teikšu gan, ka pati nemēģināju, bet internetā atsauksmes ir ļoti labas). Atlaides ir arī Morphe 35 (un arī mazāk toņu) paletēm un citiem labumiem. Pašai ir Morphe 35U (rādīju šajā video) un esmu sajūsmā. Vēl ir labas atlaides Jefree Star dekoratīvai kosmētikai. Visus piedāvājumus kopā var apskatīties šeit.  

Lookfantastic piedāvā daudz dažādus dāvanu komplektus. Man šķiet, ka mūsu veikalos MAC Ziemassvētku 12 mini lūpu krāsu komplekts tika iztirgots pāris dienu laikā, bet LF vēl pieejams šeit. Īpaši izdevīgi izskatās Clinique komplekti (uz tiem darbojas arī 20% atlaide ar zemāk minētu kodu). Piemēram, šeit ir teju "pilns" makeup komplekts, kas varētu būt laba dāvana mammai vai māsai. Ir arī labi piedāvājumi Kerastase, Benefit un tt. Visi piedāvājumi apkopoti šeit
ATLAIŽU KODI:
UNLOCK                   -15% + pirkumam virs £60 dāvanā Dr Botanicals Moroccan Rose Light Cream.
CHRISTMAS20         -20% dažiem Ziemassvētku komplektiem.
 
CultBeauty  ir "retāki" zīmoli, tādi kā Becca, Huda Beauty, Aesop, By Terry, Zelens un tt.
ATLAIŽU KODS:
15BLACK                         -15% pirkumam virs £20                           līdz 24.11.2017

Dažādi skaisti piedāvājumi ir arī Douglas klāstā. Man šķiet ļoti izdevīgi un patīkami Lancome komplekti, kuros par tušas vai lūpu krāsas cenu, iegūsi arī mini zīmuli, nagu laku, vai tušu.

Lieliskas ziņas! Sephora!!!! Beidzot piegādā preces uz Latviju! Jā, tas ir Polijas veikals, līdz ar to izvēle nav tik plaša, ka ASV, toties ir daudz forši piedāvājumi. Cenas norādītas Polijas zlotos (tātad cena jādala ar 4). Piegāde uz Latviju maksā ~12 EUR. Vienu lietiņu sūtīt nav izdevīgi, bet vairākas preces (vai taisīt koppasūtījumu gan visai labi). Ir tādi zīmoli kā Helena Rubinstein, Kat Von D, Marc Jacobs, NARS, un, protams, Sephora Collection. Veikalā ir arī plašs nišas parfimērijas zīmolu piedāvājums. Pieļauju, ka sākotnēji lapa izskatās mulsinoši, taču, ja ir krievu valodas zināšanas, visu var saprast. Ja nav, iesaku izmantot translate google.

ASOS! Kurš tad neiepērkas ASOS? Ir pieejams gan plašs apģērbu un apavu klāsts, gan daudz dažādas kosmētikas. Svētku dāvanām ir atsevišķa kategorija Stocking Fillers. Pati nemēģināju, bet dzirdēju ka Lisa Eldridge slavēja It's Skin serumus, jo tie esot lēti, bet ļoti efektīvi. Esmu starā par visu, ko iepirku pēc Lisas ieteikumiem :) Skatos, ka parādījās arī Indeed Labs leģendārā produkcija (man ļoti patika Hydraluron hiāluronskābes serums, blogā ir atsauksme). Ir arī The Ordinary (un tā paša zīmola NIOD un Hylamide produkcija). Manā vēlmju sarakstā ir Pixi Glow Tonic (skābju toneris. Kur tad es bez skābēm?).
ATLAIŽU KODS:
WIN20                   -20% VISAM!!!!! līdz 28.11.2017 pl 10:00 (pēc Latvijas laika) 

Ou, jeeee! Beidzot nopirkšu tos dikti vajadzīgos, bet smukos leoparda apavus :)