Sveikas, daiļās! Es diezgan bieži saņemu kosmētikas līdzekļus testēšanai. Protams, ka visi zīmoli gribētu, lai viss, sākot ar zīmuļu spicējamo un beidzot ar uber dārgo kopjošas kosmētikas komplektu, parādītos gan blogā, gan soc.tīklos. Šajā ziņā esmu sliktā blogere, jo rakstu (izņemot apkopotus vilšanās produktu rakstus) tikai par to, kas man patīk un no kā redzu labu efektu. Tieši tāpēc izdomāju veidot rakstu par TOP5 Kiehl's produktiem, jo visi šie līdzekļi man patīk un tiek pirkti atkārtoti. Turklāt, man ļoti gribējās, lai arī manas lasītājas varētu šos produktus izmēģināt. Es uzrunāju Kiehl's pārstāvjus un viņi bija tik lieliski, ka sarūpēja jums manu favorītu paraudziņu komplektus! Un, jā, šis nav nekāds reklāmas raksts un iniciatīva nāca no manas puses, ja nu kāds par to šaubās! Informācija kā tikt pie paraudziņiem un konsultācijas ir raksta beigās.
Ultra Facial Cream ir tik universāls, ka šķiet, ka patiks visiem! Noteikti īpaši priecīgas būs sausas ādas īpašnieces. Tam ir klasiska bagātīga un krēmīga (bet ne trekna) tekstūra un nav pievienotas smaržvielas. Toties sastāvā vielas, kas pasargā ādu aukstā laikā un arī Imperata Cylindrica ekstrakts, kas piesaista mitrumu ādas virsējiem slāņiem. Rezultātā krēms ir ļoti patīkams un jūtami mitrina un aizsargā ādu, netaukojot to. Es vienmēr turu Ultra Facial paraudziņus ceļojumiem. (Dāmas, kuras sūdzējās, ka Hydrance Optimale nepietiekoši mitrina ādu - šis ir ievērojami spēcīgāks, bet tekstūra tikai nedaudz krēmīgāka). Pieejama arī versija ar SPF30. Info par sastāviem skat.zemāk.

Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque ir attīroša mālu maska normālai un taukainai ādai. Sastāvā esošie Amazones māli maigi attīra poras no taukiem, netīrumiem un toksīniem. Alveja un auzas mīkstina un nomierina ādu. Pēc konsistences tā ir līdzīga klasiskām mālu maskām. Smarža ir neitrāla, sastāvā smaržvielu nav. Man parasti patīk kā mālu maskas attīra ādu, taču problēma ir tāda, ka pēc maskas noņemšanas rodas diskomforts un velkoša sajūta. Kiehl's Rare Earth attīrošā maska šajā ziņa ir unikāla, jo tā gan lieliski attīra ādu un sašaurina poras, gan arī nodrošina ilgstošu svaiguma sajūtu. Turklāt, pateicoties alvejai un auzām ne maskas "valkāšanas" laikā, ne arī pēc noskalošanas nekādas nepatīkamas emocijas, velkošas vai sūrstošas sajūtas nav, tikai ilgstošs svaigums. Pēc lietošanas poras ir tīrākas un, man šķiet, ka āda paliek nedaudz gaišāka, tonis vienmērīgāks. Maska arī samazina apsārtumus un cīnās ar aktīvām apsārtušām pūtītēm.
Midnight Recovery Concentrate bija pirmais produkts, ko iegādājos no Kiehl's, kad zīmols ienāca Latvijā, jo ārzemju blogeri par MRC bija sajūsmā. Es arī esmu sajūsmā un šis ir mans ceturtais vai piektais iepakojums. Vienīgais, man šķiet, ka MRC vislabāk strādā tieši uz taukainas/kombinētas ādas. MRC satur skvalēnu, naktsveces eļļu, omega-6 taukskābes, ēterisko eļļu maisījumu. Tas satur 99.8% dabīgas sastāvdaļas, bet nesatur parabēnus, minerālo eļļu un smaržvielas. Produkta konsistence līdzīga sausām eļļām un lavandas aromāts ir kolosāls. Turklāt, tas padara vakara uzklāšanas procedūru par īstu SPA. Bet šeit smarža nav vienīgā produkta labā puse. MRC labi mitrina ādu un samazina apsārtumus un iekaisumus. Manā gadījumā tas arī lieliski cīnās ar pūtītēm un palīdz pret galvassāpēm (ja jūtams spiediens, es nedaudz produkta iemasēju deniņos).

Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate satur spēcīgu augu izcelsmes glicerīna kompleksu, kas darbojas kā dabīgs "mitruma magnēts" un Šiso lapu ekstraktu, kas palīdz mitrumu noturēt ādas virsējos slāņos. Hydro-Plumping vienmēr parādās manā kopšanas rutīnā mākslīgās apkures laikā, jo tas efektīvi mitrina sausu un sakairinātu ādu. Serumam arī ir diezgan viegla kūstoša balzama konsistence, kas man asociējas ar biezu glicerīnu. Serums ļoti ātri uzsūcas un lieliski draudzējas ar visiem maniem sejas krēmiem. Hydro-Plumping momentā tiek galā ar sausiem pleķiem un velkošu sajūtu. Liels prieks, ka produktu var lietot arī ādai ap acīm.

Un pēdējais ir ķermeņa kopšanas produkts, kas arī ienāk manā ikdienas kopšanā ziemas laikā. Mana ķermeņa āda ziemā paliek katastrofāli sausa, tā lobās un niez :( Creme de Corps ātri tiek ar šo problēmu galā, turklāt, šis pozitīvais efekts uzkrājas. Proti, pēc nedēļas vairs nav nepieciešams smērēt krēmu katru dienu (es esmu slinka!). Creme de Corps ir bagātīga tekstūra, bet tas momentāni iesūcas ādā. Tas aktīvi mitrina ķermeņa ādu un nerada plēves efektu. Mani kaitina, ja ķermeņa produkti veido plēvi, ko var just nākamajā reizē, kad eju dušā. Creme de Corps ir dažādas (ir arī limitētas kolekcijas) variācijas gan ar aromātu, gan bez tā. Bildē ir kāds limited edition ar lavandu (o, jā!).   
 
Kiehl's produkciju Rīgā iespējams iegādāties t.c. Stockmann un Spice.
Sastāvus produktiem var izlasīt ražotāja mājaslapā pie katra produkta Ingredients un zemāk See Full List
 
Lai tiktu pie manu Kiehl's favorītu paraudziņu komplekta, nāc uz Kiehl's veikalu t.c. Spice un nosauc paroli: Kamilas favorīti un konsultācija. Kiehl's konsultants iedos speciāli sagatavotu komplektu un pastāstīs ar ko produkti ir tik īpaši.
Cien. lasītāji, lūdzu neliekat man izskatīties slikti un nāciet pakaļ paraudziņu komplektiem!
 
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem, ka viņi ir tik forši un dāsni un piekrita piedalīties manā avantūrā :)