Sveikas, daiļās! Vai jūs mīlat acu ēnas tikpat stipri cik es? Turklāt, interesantākas ir tās lietas, kuras grūtāk dabūt, vai nē? Viesojoties ārzemēs es parasti cenšos veltīt arī neilgu laiku kosmētiskajam šoppingam. Bet, kad iepazīsties ar jaunu zīmolu, acis skrien uz visām pusēm. No vienas puses gribas izmēģināt visu, no otras - neko, jo visa kā tik daudz un grūti orientēties. Tāpēc iesaku, pirms fiziski doties veikalā, izpētīt atsauksmes internetā un uzmest sev vēlmju sarakstu. KIKO šajā ziņā ir ļoti ērta mājaslapa, jo visiem produktiem ir redzami reitingi. Tā es nonācu pie Long Lasting Stick Eyeshadow. Pirms pāris dienām instagram pavaicāju vai meitenes izvēlās krēmveida vai pūdera acu ēnas. Biju pārsteigta, ka lielākā daļa (58%) izvēlās pūderveida produktu. 
Personīgi man šķiet, ka krēmveida ēnas ir daudz "ātrākas". Ja no rīta maz laika, bet gribas kādu ēnojumu, pāris pirkstu vēzieni - gatavs! Nevis ņemšanās ar otām un pludināšanu (nē, nav tā, ka pludināt man nepatīk). Lai vai nu kā - steidzīgiem rītiem krēmveida un zīmuļveida ēnas, man šķiet super ērtas.
Kā varējāt noprast, šodien es stāstu par itāļu zīmola KIKO Long Lasting Stick Eyeshadow.
Krēmveida tekstūra. Viegli izpludināmas. 8 stundu noturība. Ūdens izturība. 32 tīri un spilgti toņi. Vai nav iespaidīgi? Un ziniet kas pats foršākais? Tā tas arī ir!
Ēnas ziežas kā sviests. Tikko uzklātas viegli pludinās, bet, tiklīdz nosēžas, tās var noņemt tikai ar eļļu vai kādu stipru kosmētikas noņēmēju. Un, jā, tās lieliski turas pat uz maniem taukainiem un smagnējiem (hooded lids) plakstiņiem bez jebkādas bāzes.
No sākuma manā kolekcijā nonāca 2 toņi, bet nu ir jau 7. Un 6 no tiem ir absolūti lieliski!
No kreisās uz labo pusi:
toņi:
05 Rosy Brown ir brūns uz neitrālas bāzes ar rozā šimmeri;
07 Golden Beige ir īsts zelta tonis ar zelta un nedaudz arī sudraba šimmeri;
15 Lilac ir ceriņu tonis ar rozā atspīdumu un satīna finišu;
21 Passion Fruit ir persiku tonis ar zeltainu satīna finišu;
25 Light Taupe gandrīz matēts gaišs pelēkbrūns tonis uz aukstas bāzes, spilgtā gaismā var redzēt minimālu rozā atspīdumu;
34 Pearly Quartz Rose ir hameleona tonis, kas, atkarībā no apgaismojuma, atspīd vai nu ar laša krāsu, vai ar pelēkzaļu. Pateicoties šādam efektam, izskatās, ka ēna burtiski spīd. Pamata tonis ir silti rozā;
36 Golden Mauve bāzē ir vēss tumši rozā tonis, bet ar izteiktu zelta šimmeri.
Uz rokas.
Kā var redzēt bildē uz ādas, visi toņi ir lieliski pigmentēti. Izņēmums ir tikai 25 Light Taupe. Tonis pats par sevi ļoti skaists un ir labi pigmentēts, bet tas gandrīz saplūst ar manu ādas krāsu. Zinu, ka izklausās jocīgi, bet uz plakstiņiem tas ir tikpat kā nemanāms :( Pārējie toņi ir tiešām ideāli. Ļoti gribēju parādīt arī uz acīm, bet esmu apslimusi un man nav spēka tagad krāsoties un bildēties. Bet, toni 05 rādīju šajā video
Īsāk sakot, es esmu sajūsmā par KIKO Long Lasting Stick. Toņi dzīvē gan nedaudz atšķiras no toņiem mājaslapā, tāpēc iesaku meklēt swatchus.
Kādas ir jūsu mīļākās ēnas?

Iegādāties var KIKO interneta veikalā.
Cenas ~7 €. KIKO mēdz būt arī atlaides un dažus toņus nopirku par nepilniem 4 €.