BeautyBlender INSTACLEAN review

EN: Please scroll down for the review in English
LV: Sveikas, daiļās! Cik bieži jūs tīriet kosmētiskos sūkļus un ar kādiem līdzekļiem? (Lūdzu, ierakstiet komentāros, man tiešām ir interesanti. Ierakstiet arī vai gribas redzēt rakstu par otu un sūkļu attīrīšanu). Atzīšos, es pati nedaudz grēkoju. Zinu, ka teorētiski sūklis jāmazgā pēc katras lietošanas reizes, bet "Ain't Nobody Got Time for That"! Tāpēc, ieraugot BeautyBlender INSTACLEAN bezūdens ātri attīrošo sūkļu spreju es sapratu, ka tas man noteikti jāizmēģina!

INSTACLEAN attīrošs sprejs grima sūkļu + otu tīrīšanai
Nav laika kārtīgi notīrīt grima sūkļus vai otas? Nekādu problēmu. Kā sausais šampūns taviem matiem, šis sprejs ātri nožūst un acumirklī notīra tavu beautyblender® vai grima otas—bez skalošanas. Viegli vari pāriet no viena produkta uz otru un panāktu precīzu krāsas efektu katrā reizē—no tonālā krēma līdz vaigu sārtumam un citiem produktiem. Ceļojumiem draudzīgs izmērs, ko vienmēr vari paņemt līdzi. Sastāvs nesatur spirtu, bet sniedz maigu, nomierinošu lavandas aromātu.
Lietošana
1. Uzsmidzini tieši beautyblender vai otai un ļauj iesūkties. 
2. Noslauki sūkli vai otu salvetē vai dvielī, lai noņemtu atlikumus—nav jānoskalo. Pēc vajadzības atkārto.
Izklausās vienkārši? Taču man ar pirmo reizi īsti nekas nesanāca, jo visas rokas un apkārtne pludoja silikona eļļā, papīra dvielis teju izšķīda no beršanas, bet sūklis kā bija netīrs, tā arī palika. Vēlāk sapratu dažus knifiņus:
1. Uzklāj Instaclean TIEŠI uz netīrumiem (nekāda 15 cm attāluma). Šādā veidā gan līdzeklis iztērēsies krietni mazāk, gan apkārtne nepludos.
2.  Nekas nav jāberž. Es teiktu, ka "eļļa" vienkārši jāuzsūc ar papīra dvieli.
3.  Izmanto pēc iespējas blīvāku/cietāku papīra dvieli, jo salvetes ātri samirks un sanāks šmuce.
Kad iepraktizējas, tad tīrīšana tiešām sanāk ļoti ātra un efektīva. Līdzeklis, kā jau solīts, patīkami smaržo pēc lavandas. Eļļa izgaro un nekādus taukainus pleķus neatstāj.
Ko domājiet par šādu līdzekli? Gribētu izmēģināt?
Iegādāties var Stockmann un citās BeautyBlender tirdzniecības vietās.
Cena 29.90€.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (bet jūs jau ziniet, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).  

EN: Hello, Gorgeous! How often do you clean your brushes? (Please write me a comment, I am very curious to know that). I am a lazy person when it comes to brush (and BeautyBlenders) washing. You shoud wash your cosmetic sponges right after EVERY SINGLE USE. But! "Ain't Nobody Got Time for That!" Right? So, when I first saw a "dry shampoo" for brushes I knew I should try it!
No time for a full cleanse? No problem. Like a dry shampoo for your hair, this fast-drying spray spot cleans your beautyblender® or makeup brushes—sans rinsing. This quick change spray allows you to switch from one product to the next for a true-to-color application every time—from foundation to blush and everything in between. The travel-friendly size allows you to keep your tools clean, no matter where you are or where you’re going.
Spray directly onto the beautyblender® or brush until the stain is saturated.
Sweep tool onto tissue or towel to remove residue – no rinsing needed
Repeat if necessary.
Sounds pretty easy, right? However, my first try was not that succesfull...My hands and all of the things around were covered with silicone-oily substance, paper towel just dissolved due to rubbing, but the BeautyBlender was as dirty as before. Lated I come with several tips and tricks:
1. Spray Instaclean DIRECTLY on dirt patches (not from distance of 15 cm). This way you will use way less Instaclean and won't cover all arount with oil. 
2. Don't rub! Just let Instaclean dissolve a foundation from a sponge and squeeze your sponge into the towel. 
3. Use quite thick/dense paper towel, because cosmetic tissues will dissolve quite quickly. 
When I got these tricks the brush and sponge cleaning procedure become very quick and easy. Instaclean smells like laneder and all of the "oily" residue just evaporates, leaving your brushes clean.