svētdiena, 2018. gada 2. decembris

Bourjois Healthy Mix jaunumi, acu ēnas un Adjustable Volume tuša (atsauksme)

Sveikas, daiļās! Ja man uzprasītu kurš ir mans mīļākais budžetam draudzīgas kosmētikas zīmols, es bez šaubām atbildētu - Bourjois! Healthy Mix un Healthy Mix Serum tonālo krēmu formulas neatpaliek no selektīvo zīmolu formulām, kuru produktu cenas ir vismaz 2-3 reizes augstākas. Starp citu, 123 CC Cream man arī ļoti patīk (atsauksme te). Vēl pavasarī tiku pie dažiem jaunumiem, par kuriem dažādu apstākļu dēļ tā arī neatrakstījos. Lai nu kā būtu, pa šo laiku visu kārtīgi notestēju un te būs atsauksmes. Pie produktu cenām ir salikti linki uz Drogas interneta veikalu (tie nav komisijas linki) jūsu ērtībai.  

Bourjois Healthy Mix tonālā krēma tonizējošais sastāvs ar C, E un B5 vitamīna maisījumu izgaisina noguruma pēdas un piešķir ādai veselīgu sārtumu. Sastāvā esošie pigmenti ar īpašu pārklājumu līdz pat 16 stundām nodrošina nemanāmu dabiska izskata grimu un piešķir ādai spirgtumu. Pēc krēma uzklāšanas āda jūtas dzīvināta un tiek mitrināta pat 24 stundu garumā, savukārt tumšie loki un apsārtums ir nomaskēti, un seja turpina mirdzēt visu dienu.

Salīdzinoši nesen Bourjois nomainīja Healthy Mix iepakojumu un arī produkta formulu. Vismaz agrāk aprakstā bija pieminēti augļu ekstrakti, bet tagad vitamīni un hialuronskābe. Tonālā krēma formula ir ļoti plastiska, produkts lieliski izlīdzinās uz ādas. Pārklājums ir vidējs un finišs ļoti dabisks, tonālais ir nemanāms uz ādas. Tas neoksidējas dienas laikā un nesakrājas porās un krociņās. Uz manas ādas tas nepasvītro sausumus, taču izteitki sausas ādas īpšniecēm es ieteiktu Healthy Mix Serum tonālo krēmu. Jāsaka, ka Bourjois tonālie krēmi ir slaveni ar savu silto apakštoni, pateicoties kam, tie labi neitralizē ādas apsārtumu un plīsušus kapilārus. Bildes pirms un pēc:
 
Kā var redzēt tonālais nosedza visus apsārtumus, bet pigmenta plankums uz vaigu kaula nedaudz spīd cauri.

 
Healthy Mix konsīleris palīdz novērst pat pavisam niecīgas noguruma pazīmes, kas vispirms parādās acu apvidū. Tas nevainojami saplūst ar ādu un jau ar vienu uzklāšanas reizi manāmi novērš noguruma pēdas, kā arī izgaismo un tonizē acu apvidu. Pūdera lodītes rada miglojuma efektu, izlīdzina ādu un veido zīdainu klājumu, savukārt gaismu atstarojoši pigmenti sniedz tūlītēju mirdzumu un klājumu padara nemanāmu.

Ko laik saka? Konsīleris tiešām labs. Tas ir ļoti labi pigmentēts, labi nosedz gan tumšos lokus ap acīm, gan apsārtumus. Sausākai ādai pat nevajadzēs piepūderēt, manai ādai prasās nedaudz pūderi, lai nekas nesaietu krociņās ap acīm. Konsīleris ne tikai nosedz tumšos lokus, bet arī nedaudz izgaismo (nekādas atstarojošas daļiņas vai spīguļi tajā nav), vizuāli koriģē tos. Šī nebūs "smagā artilērija", kas nošpaktelēs visu, toties rezultāts ir ļoti dabisks un dienas laikā noturība (ar pūderi) arī laba.  

Cena Drogās 10.99 € par 3.5g. 

Healthy Mix konsīleris (tonis 51) un Healthy Mix (tonis 53) tonālais krēms uz ādas:

Satin Edition 24H šķidrās acu ēnas ir viegli lietojamas, pateicoties krēmveida konsistencei, aplikators ir pielāgots acu formai. Noturīga formula ar 24 stundu noturību, kas neizsmērējas, ļoti precīzs aplikators. Ideālā forma un tekstūra palīdzēs jums izskatīties perfekti!

Man ir divi toņi: pelēks 06 Drive Me Grey-Zy un zeltainais 01 Beige-Seller. Abiem toņiem ir vienāda krēmīga konsistence un ēnas ir viegli uzklāt un izlīdzināt uz plakstiņa. Taču par 24h noturību, vismaz uz maniem plakstiņiem nevar būt nekādas runas.

Jau pēc pāris stundām ēnas sakrājas krociņās un izveido ne pārāk estētiskas līnijas plakstiņa locījuma līnijā. Var jau izlīdzināt ar pirkstiem, bet vai vajag? Mēģināju klāt arī uz bāzes un situācija bija stipri līdzīga. Iespējams, ka ne tik taukainu un nokareno plakstiņu īpašniecēm viss būtu labi.
Abi toņi uz ādas:

Zeltainais 01 Beige-Seller veido vieglu starojumu uz plakstiņa un piešķir šampānieša toni, kad, mainoties apgaismojumam, atspīd nedaudz oranžīgs. Pelēkais 06 Drive Me Grey-Zy ir asfalta tonis ar atstarojošām daļiņām, kas varētu labi izskatīties smokey eyes variantā.

Cena ap 14 € par 8ml.

Volume Reveal Adjustable skropstu tuša ir melna, piesātināta un pigmentēta, tā piešķir apjomu katrai skropstai. Papildināta ar spoguli trīskāršam palielinājumam.

Iepakojumam ir interesanta trīsstūra forma un viena skaldne ir ar palielināmo spoguli. No sākuma nodomāju: vai tiešām kas tāds varētu būt vajadzīgs? Bet, patiesībā, sporta zāles ģērbtuvēs tīri labi noderēja :)

Skropstu tušai ir klasiskā birstīte un izteikti melns tonis. Var uzklāt vienu kārtu un dabūt pavisma ikdienišķu variantu, vai arī uzklāt 2 vai 3 kārtas un dabūt īstu drāmu uz skropstām. Dienas laikā labi nēsājas, nebirst un neizsmērējas. Manas jutīgas acis nekairināja. Godas nokalpoja visus trīs mēnešus (nesakalta vai nesāka birst 2 nedēļu laikā, kā tas mēdz gadītites).

Cena Drogās 15.19 € par 7.5ml.

Kādi ir jūsu mīļākie Bourjois produkti? Vai kāds mēģināja Blur the Lines vai Radiance Reveal konsīlerus? Kādas atsauksmes?
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (bet jūs jau ziniet, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).   

piektdiena, 2018. gada 23. novembris

Melnās piektdienas atlaides un ieteikumi Ziemassvētku dāvanām

Sveikas, daiļās! Melnā piektdiena ar blīkšķi atnāk arī pie mums. Citiem nepatīk, ka viss tiek komercializēts un amerikanizēts. Citiem patīk iespēja iegūt sen kārotās lietas par zemākām cenām. Ja piederi pie otras grupas, tad šeit būs, manuprāt, foršu atlaižu (un kuponu) apkopojums. Turklāt, atlaides darbosies ne tikai šodien, bet, pārsvarā, arī visas brīvdienas. Es pati bieži izmantoju Black Friday, lai iepirktu dāvanas radiem un, protams, palutinātu arī sevi. Visi zemāk esoši linki ir klikšķināmi. Sākam!

FEELUNIQUE piedāvā no 23. līdz  26. novembrim atlaides līdz 33% (un, patiesībā arī vairāk) links uz akcijām. Man šķiet, ka šī ir forša iespēja, lai izmēģinātu kādu Huda Beauty paleti, vai mini versiju ieķert kā dāvanu māsai.

Ļoti labas cenas ir arī Giorgio Armani produkcijai (izdevīgāk, nekā Stockmann skaistuma dienās ar kuponiem). Man ļoti patīk viņu tonālie krēmi un Lip Magnet lūpu krāsas. 

Ļoti labas cenas ir Lancome komplektiem, kur ietilps pilnizmēra tuša + 3 mini versijas. Piemēram šis:




un vēl šis:
komplekts maksā lētāk, nekā viena plika tuša vietējos veikalos. Sanāks lieliska dāvana mammai (vai sev pašai). 4 tušas pietiks veselam gadam un sanāk izdevīgāk nekā Maybelline. Man nav nekas pret Maybelline, bet, ja ir iespēja dabūt par to pašu cenu Lancome...

Forši dāvanu komplekti par patīkamām cenām ir Clinique

Līdz 40% atlaides ir arī Urban Decay paletēm.    
Jau pieminētam Maybelline ir 30% atlaide visam sortimentam. 

LOOKFANTASTIC ar kodu BF25 piedāvā atlaides līdz 25% gandrīz visam sortimentam.

Ļoti izdevīgs piedāvājums 3 par 2 + 25% atlaidi ELEMIS produkcijai. 

Superīga 36% atlaide visai Kerastase produkcijai. 

3 par 2 piedāvājums DERMALOGICA

Kolosālas cenas Clinique dāvanu komplektiem. Man ļoti iepatikās šis:
un šis:

komplekti.

BEAUTYBAY piedāvā atlaides līdz 40% acu ēnām.  
No retāk pieejamiem zīmoliem tur ir Wet'n Wild, Makeup Geek, BH Cosmetics, bez piegādes maksas un vēl ar atlaidēm var dabūt arī ZOEVA otas. Šeit ir apkopotas atlaides ēnu paletēm. 


DOUGLAS piedāvā daudz labas atlaides. Ar kodu MAKEUP ir 20% atlaide visam MAC, Bobbi Brown un Urban Decay sortimentam. Ar kodu PIEKTDIENA ir 15% atlaide gandrīz visam veikala sortimentam. Es pati plānoju iegādāties sen kāroto MAC FIX+ ar lavandas aromātu un metu acis uz Bobbi Brown Remedies kitiem, it īpaši šo.
Pašmāju zīmols MADARA piedāvā 40% atlaidi visam sortimentam. Man pašai ļoti patīk viņu roku ziepes, Re:Gene maskaSOS Intensīvi atjaunojošs serums, Cellular Repair serums, Daily Defence krēms noteikti noderēs ziemā. Senos favorītos ir arī Bio Defence dezodorants

Vai plānojiet kaut ko pirkt? Varbūt jau nopirkāt? Labprāt dzirdēšu ko, jo par svešiem pirkumiem priecājos kā par savējiem un vienmēr ar sajūsmu skatos Haul video :)

piektdiena, 2018. gada 9. novembris

Sejas estētiskā teipošana - mana pieredze

Sveikas, daiļās! Pēc bloga un instagram statistikas redzu, ka 78% manu sekotāju ir vecuma kategorijā 25-44 gadi. Un tieši ap 25 gadiem parasti parādās pirmās krunciņas, tūskas (maisiņi zem acīm) un citas novecošanas pazīmes. Ko šādā situācijā dāmas dara? Parasti, sāk meklēt kādu pret novecošanas krēmu. Arī es tā darīju un, teikšu godīgi, pret krunciņām ap acīm tīri labi palīdzēja. Tuvojoties 30 gadu slieksnim pamanīju, ka mīmikas krunciņas dikti vairāk un izteiktākas nepaliek, toties sejas kontūras noslīd. Parādījās smagnējie plakstiņi, buldoga vaidziņi un dubultzods. Šeit jāsaka, ka daudz ko ietekmē individuālā uzbūve (arī 16 gados man nebija izteikta žokļa līnija, jo apakšžoklis ir par mazu) liekie tauciņi, uzturs un citi faktori. Jo vecāks kļūsti, jo mazāku efektu var panākt ar sejas krēmu. Tas ir tāpēc, ka mainās ne tikai āda, bet arī apakšējais muskuļu karkass, kas "notur visu savās vietās". Līdz ar to, lai panāktu labu efektu, ir jāstrādā tieši ar muskuļu karkasu un ir vairāki veidi kā to var darīt. Viens no tiem ir "sejas fitness". Ar sejas fitnesu iepazinos pirms pāris gadiem, kad FB reklāmās pamanīju pazīstamu seju - Artu ar kolosālām pirms/pēc bildēm. Iztaujāju Artu kas un kā pierakstījos pie burvīgās Ievas Neļķes uz fitnesa nodarbībām. Tā nu ir sanācis, ka ar rezultātu biju pat ļoti apmierināta, bet pirms/pēc bildes neuztaisīju un blogā neatrakstījos (lūdzu uzrakstiet komentāros, ja būtu interesanti redzēt). Pavasarī ieraudzīju ka Ieva meklē modeles sejas teipošanas nodarbībām. Doh! Uzreiz aizsūtīju savas nogurušas piepampušas sejas bildes un dikti priecājos, kad saņēmu vēstuli, ar norādēm kad un kur nākt uz apmācībām. 
Ņemot vērā, ka nebūt neesmu speciālists, es labāk nemēģināšu stāstīt kā un kur jālīmē teipi. Protams, ka katram ir arī savas problēmzonas, ar kurām jādarbojas. Manā gadījumā tas ir dubultzods, “buldoga vaidziņi” un nokarenie plakstiņi. Mana galvenā problēma ir tūska, tāpēc teipu uzdevums ir izvadīt lieko šķidrumu. Lai apgūtu līmēšanas tehnikas, apmeklēju trīs individuālās nodarbības. Te būs bilde, lai apmēram saprastu kā manā gadījumā izskatās sateipota seja:
Teipu paredzēts līmēt vakarā un ar to ir jāiet gulēt. Pozitīvu efektu var panākt arī ar īsāku sesiju (jau pēc stundas būs pamanāms rezultāts). Ja nevēlies tērēt naudu, lai apgūtu teipošanu, daudz pamācības ir pieejamas youtube (piemēram, daudz dažādas informācijas sniedz teipu tirgotāji un ražotāji). Mana pieredze gan rāda, ka labāk aiziet vismaz uz vienu konsultāciju, jo, iespējams, ka pati īsti nevari izprast no kā rodas konkrēta problēma. Svarīgi ir arī "nenodarīt pāri" kādai citai zonai. Un, galu galā, labāk lai kāds acu priekšā parāda un pastāsta kur tieši tev jālīmē, kā pareizi teips jāiestiepj un arī nekoriģēs, ja darīsi kaut ko nepareizi. Bet tas ir tikai mans viedoklis, es nevienam nespiežu darīt tieši tā kā to darīju es.
Teipus iesaka līmēt uz attīrītas sausas ādas (bez kopjošiem produktiem), jo uz krēma teips neturēsies tik labi. Un, ja naktī kaut kas atlīmēsies, var nedabūt nekādu efektu, vai, dabūt noslīdējušu aci un tt. Mana āda īsti nejūtas komfortabli bez kopjošiem produktiem, tāpēc izmēģināju līmēt uz visa kā un konstatēju, ka gana labi mitrina un neietekmē teipa līmi Vichy Mineral 89 serums (protams, pēc uzklāšanas tam jādod laiks pilnībā iesūkties ādā). Jāsaka, ka daži teipi (lai gan citi saka, ka visi esot vienādi) man izraisīja alerģiju - pumpas). 

Un, protams, bildes pirms (pa kreisi) un pēc (pa labi). Šādu efektu panācu trīs nedēļu laikā. 


Kā jums šķiet vai ir efekts? Es pilnīgi noteikti redzu, ka seja izskatās mazāk nogurusi un mazinājusies asimetrija, acis ir atvērtākas un vaidziņi palika mazāki, kā arī uzlabojās sejas kontūras. 

piektdiena, 2018. gada 19. oktobris

Kosmētisko sūkļu (Beauty Blender attīrīšana)

BeautyBlender INSTACLEAN review

EN: Please scroll down for the review in English
LV: Sveikas, daiļās! Cik bieži jūs tīriet kosmētiskos sūkļus un ar kādiem līdzekļiem? (Lūdzu, ierakstiet komentāros, man tiešām ir interesanti. Ierakstiet arī vai gribas redzēt rakstu par otu un sūkļu attīrīšanu). Atzīšos, es pati nedaudz grēkoju. Zinu, ka teorētiski sūklis jāmazgā pēc katras lietošanas reizes, bet "Ain't Nobody Got Time for That"! Tāpēc, ieraugot BeautyBlender INSTACLEAN bezūdens ātri attīrošo sūkļu spreju es sapratu, ka tas man noteikti jāizmēģina!

INSTACLEAN attīrošs sprejs grima sūkļu + otu tīrīšanai
Nav laika kārtīgi notīrīt grima sūkļus vai otas? Nekādu problēmu. Kā sausais šampūns taviem matiem, šis sprejs ātri nožūst un acumirklī notīra tavu beautyblender® vai grima otas—bez skalošanas. Viegli vari pāriet no viena produkta uz otru un panāktu precīzu krāsas efektu katrā reizē—no tonālā krēma līdz vaigu sārtumam un citiem produktiem. Ceļojumiem draudzīgs izmērs, ko vienmēr vari paņemt līdzi. Sastāvs nesatur spirtu, bet sniedz maigu, nomierinošu lavandas aromātu.
Lietošana
1. Uzsmidzini tieši beautyblender vai otai un ļauj iesūkties. 
2. Noslauki sūkli vai otu salvetē vai dvielī, lai noņemtu atlikumus—nav jānoskalo. Pēc vajadzības atkārto.
Izklausās vienkārši? Taču man ar pirmo reizi īsti nekas nesanāca, jo visas rokas un apkārtne pludoja silikona eļļā, papīra dvielis teju izšķīda no beršanas, bet sūklis kā bija netīrs, tā arī palika. Vēlāk sapratu dažus knifiņus:
1. Uzklāj Instaclean TIEŠI uz netīrumiem (nekāda 15 cm attāluma). Šādā veidā gan līdzeklis iztērēsies krietni mazāk, gan apkārtne nepludos.
2.  Nekas nav jāberž. Es teiktu, ka "eļļa" vienkārši jāuzsūc ar papīra dvieli.
3.  Izmanto pēc iespējas blīvāku/cietāku papīra dvieli, jo salvetes ātri samirks un sanāks šmuce.
Kad iepraktizējas, tad tīrīšana tiešām sanāk ļoti ātra un efektīva. Līdzeklis, kā jau solīts, patīkami smaržo pēc lavandas. Eļļa izgaro un nekādus taukainus pleķus neatstāj.
Ko domājiet par šādu līdzekli? Gribētu izmēģināt?
Iegādāties var Stockmann un citās BeautyBlender tirdzniecības vietās.
Cena 29.90€.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (bet jūs jau ziniet, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).  

EN: Hello, Gorgeous! How often do you clean your brushes? (Please write me a comment, I am very curious to know that). I am a lazy person when it comes to brush (and BeautyBlenders) washing. You shoud wash your cosmetic sponges right after EVERY SINGLE USE. But! "Ain't Nobody Got Time for That!" Right? So, when I first saw a "dry shampoo" for brushes I knew I should try it!
No time for a full cleanse? No problem. Like a dry shampoo for your hair, this fast-drying spray spot cleans your beautyblender® or makeup brushes—sans rinsing. This quick change spray allows you to switch from one product to the next for a true-to-color application every time—from foundation to blush and everything in between. The travel-friendly size allows you to keep your tools clean, no matter where you are or where you’re going.
Spray directly onto the beautyblender® or brush until the stain is saturated.
Sweep tool onto tissue or towel to remove residue – no rinsing needed
Repeat if necessary.
Sounds pretty easy, right? However, my first try was not that succesfull...My hands and all of the things around were covered with silicone-oily substance, paper towel just dissolved due to rubbing, but the BeautyBlender was as dirty as before. Lated I come with several tips and tricks:
1. Spray Instaclean DIRECTLY on dirt patches (not from distance of 15 cm). This way you will use way less Instaclean and won't cover all arount with oil. 
2. Don't rub! Just let Instaclean dissolve a foundation from a sponge and squeeze your sponge into the towel. 
3. Use quite thick/dense paper towel, because cosmetic tissues will dissolve quite quickly. 
When I got these tricks the brush and sponge cleaning procedure become very quick and easy. Instaclean smells like laneder and all of the "oily" residue just evaporates, leaving your brushes clean.

trešdiena, 2018. gada 17. oktobris

Avene Cleanance Hydra atsauksme (review)

EN: Please scroll down for the review in English
LV: Sveikas, daiļās! Es domāju, ka mani lasītāji zina par manu kvēlu mīlu pret franču zīmolu Eau Thermale Avene. Vismaz uz savu ilggadējo favorītu Hydrance Optimale Light "uzsēdināju" pāris simtus noteikti. Šodien pastāstīšu par lielisku krēmu, kas domāts kombinētai/taukainai nomocītai ādai.  
Avene Cleanance Hydra krēms ir nomierinošs, mitrinošs un barojošs. Tas ir izstrādāts ādai, kas ir kļuvusi sausa un kairināta. Krēms piemērots taukainai sejas ādai pēc medicīniskām procedūrām: pēc medikamentozas aknes ārstēšanas. Krēmam ir viegla tekstūra un tas nav taukains.

Krēmam ir viegla tekstūra (ļoti līdzīga Hydrance Optimale Light) un Cleanance sērijai raksturīgas svaigs aromāts. Tas ļoti ātri iesūcas ādā, nerada smaguma sajūtu un netauko ādu. Krēms gan nomierina sakairinātu ādu, gan apārstē pušumus (jūs jau ziniet, ka ar taukainu ādu gadās kaut ko lieki saspaidīt), gan sadziedē aktīvās pūtītes. Labi palīdz arī situācijās, kad "tūlīt kaut kas izaugs". Es nelietoju Clenance Hydra baigi regulāri, bet tas ne reizi nav pievīlis situācijas, kad ir vajadzīgs. Kas ir svarīgi, ka šim krēmam nav vajadzīgs papildus artilērija, lai mitrinātu ādu.
No Cleanance sērijas man ļoti patika arī attīrošā skābju maska (atsauksme te).
Uz ādas:
Ingredients/Sastāvs: Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed oil (Carthamus Tinctorius Seed oil), Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Peg-12, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Linoleate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crospolymer, Benzoic Acid, Fragrance (Parfum), Glyceryl Linolenate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sodium Dextran Sulfate, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum. 

Godīgi sakot es nezinu vai krēmu var iegādāties Latvijā, jo es sūtīju no ārzemēm. Cena 11-20 (atkarībā no veikala) € par 40 ml.


EN: Hello, Gorgeous! You probably know that I am a huge fan of French Pharmacy and Avène brand in particular. I believe I hooked good few hundreds on my favourite Hydrance Optimale Light. Today I am going ot review another very effective cream, designed for oily and irritated skin. Cleanance Hydra Soothing Cream 40ml is a soothing, hydrating and nourishing care specific for dry and irritated skin by an anti-acne medication treatment. This cream is a smooth cream, non-greasy, which spreads easily. Rapidly absorbed, it restores the cutaneous comfort and facilitate the following of medical treatments.
- The Bisabolol calms redness
- The Avene Thermal Water restores all its soothing and anti-irritants properties.
- Its hydrating and nourishing actives reconstitute the faded hydrolipidic film
.
Cleanance Hydra has a smooth easy to spread texture and it absorbs very quickly. If you are familliar with Hydrance Optimale Light, the texture feels almost the same or at least quite similar. It has the same scent as all of the Cleanance series products. I like how it makes my irritated skin feel comfortable and cocooned. Also, it reduces imflammation, helps to reduce active blemishes and calms down a situation of "I should not squeeze that!"  I do not use this cream every night, rather in occasions when I feel a particular need, and it has never disappointed me. In the morning my skin feels much more comfortable and even, any minor imperfections are gone, but bigger ones are reduced. I have one more favourite from Cleanance series - it is Cleanance acid mask (find my review here).

svētdiena, 2018. gada 9. septembris

Forši Kiehl's līdzekļi, par kuriem maz runā

Sveikas, daiļās! Beidzot blogā ir jauns ieraksts :) Nezinu kā jums, bet man pašai liels prieks. Nedaudz vēlāk pastāstīšu kur biju nozudusi un kas darās manā dzīvē. Šoreiz iztikšu bez gara ievada un pastāstīšu par trīs foršiem Kiehl's produktiem, par kuriem, nezinu kāpēc, latviešu blogos nav daudz informācijas.
Nightly Refining Micro-Peel Concentrate ir maigs skābju pīlings ar ļoti vieglu tekstūru. Sastāvā ir kinojas miziņu ekstrakts un fitīnskābe  (Phytic Acid), kam piemīt antioksidantu iedarbība. Koncentrāts jālieto uz nakti pirms seruma vai krēma. Es gan citreiz slinkoju un uzklāju vienu pašu.
Produktam ir šķidra konsistence un ērts iepakojums ar pipeti. Pēc apmēram nedēļas lietošanas ilguma pamanīju, ka āda palika gludāka (kā jau pēc skābju produktu lietošanas). Pēc trīs nedēļām ādas tonis palika vienmērīgāks un pigmenta plankumi nedaudz gaišāki. Lietojot ilgtermiņā arī melnie punkti paliek mazāk. Patiks raupjas, nespodras ādas īpašniecēm.  
Iris Extract Activating Treatment Essence* ir Āzijas ādas kopšanas rutīnas iedvesmots produkts. Manuprāt, esences joprojām maz pie mums novērtētas. Esence ir "pirmais solis", kas nav nepieciešams visiem, bet lieliski papildina un pastiprina pret novecošanas kopšanas rutīnas iedarbību. Kiehl's īrisa esence satur gan lipo hidroksil skābi (Lipo Hydroxy Acid (LHA)), gan hiāluronskābes atvasinājumu (Sodium Hyaluronate). Rezultātā atmirušas šūniņas tiek maigi nolobītas, bet, pateicoties hiāluronskābei, āda netiek sausināta, bet, tieši otrādi - piepildīta ar mitrumu. Esences konsistenci es raksturotu kā pašķidru gelu. Ja uzklāsi par daudz, var rasties lipīguma sajūta. Esence noteikti patiks tiem, kam uz ādas veidojas sausi pleķīši. Regulāri lietojot, ādai paliek gludāka tekstūra, kā arī mazinās nelielas ādas atūdeņošanas izraisītas krunciņas.  
Ginger Leaf & Hibiscus Firming Overnight Maskai* ir nedaudz dīvaina tekstūra, kas sākotnēji atgādina pabiezus poras izlīdzinošus sejas praimerus (silikoni gan sastāvā nav). Taču, saskaroties ar ādas siltumu, maska kūst. Jāatzīmē, ka uzklāšanas laikā ir svarīgi nepārforsēt ar daudzumu, citādāk maska rullēsies nost (maska jālieto nakts krēma vietā un tas arī ir mans orientieris daudzuma ziņā). Produktam piemīt ingvera (nevis citrusīgs, bet piparots) aromāts, kas uz ādas ātri izgaist. Uzreiz pēc uzklāšanas es jutu vieglu kņudēšanu. Jāsaka, ka šoreiz es gūstu baudu no rezultāta, nevis no uzklāšanas procesa. Un rezultāts ir pamanāms! Jau nākamajā rītā āda izskatās ievērojami svaigāka un ir arī manāmi tvirtāka. Ilgtermiņā maska savelk ādu, sašaurina poras un samazina smalkas krunciņas.  
Izmēģināju arī dažus pēdējo jaunumu paraudziņus un man iepatikās Ultra Light Defense CC cream (ar SPF50 PA++++) un Glow Formula Skin Hydrator. Iesaku palūgt Kiehl's paraudziņus ;)

Sastāvus produktiem var izlasīt ražotāja mājaslapā pie katra produkta Ingredients un zemāk See Full List

Kiehl's produkciju Rīgā iespējams iegādāties t.c. Stockmann un Spice.
Cenas:
pīlings 53 eur par 30 ml
esence 44 eur par 200 ml
maska 55 eur par 100 ml

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (bet jūs jau ziniet, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).  

trešdiena, 2018. gada 4. aprīlis

Sagaidīt peldsezonu ar skaistāku dibenu


Best quick anti cellulite solutions

Hi guys! It seems that Spring is finally coming to Latvia. Put down your peanut butter jars and eat plain salad leaves, better topped with a fat burning cream! If you recognize yourself in this intro, this post might be for you. If you are lazy AF (as I am) when it comes to spearding of anti cellulite creams and massaging your butt then rotating (battery driven) brush, extremely effective butt mask and butt patches are just right for you.

Guam Dren Mask (generally, all of the Guam masks) is very effective aginst water retention. You'll see a good result (which is reduced puffiness, reduced dimples and reduced measurements) after the very first use. I do recommend using a pallet wrap ('cos it's bigger than a food wrap) and Guam protective trousers Due to high amount of essential oils, the mask has quite strong scent which transfers to clothes.
Collistar Patch Treatment Reshaping Firming Critical Areas Shock Treatment contains 48 patches (8 sets of 6 patches) to be used 2 times a week. After about two weeks I noticed that the skin become smoother and firmer. Patches contain caffeine and carnitine (to burn fat cells) and collagen (skin firming). It takes less than 2 minutes to apply them and then you receive 8h of non stop action.
HoMedics Elle Macpherson Rotating Dry Brush does everything for you! It is known that a massage is the most effective technique for skin firming and anti cellulite treatment. Dry brushing stimulates blood circulation, exfoliates the skin, improves skin firmness etc. But "ain't nobody got time for that!" Also it's quite hard to make a massage (roating your hand) for 10 minutes. So this thing doest it for you. You just need to drive the brush with one hand while eating a snack with another.

Čau! Izskatās, ka pavasaris beidzot atnācis arī pie mums. Mana FB lente un Insta storiji plīst no zaļo salātu bildēm, sūdzībām par nederošajiem peldkostīmiem un jautājumiem kā samazināt dibena apkārtmēru pa 30 cm divu dienu laikā. Protams, ka jāēd pareizi visas dzīves laikā. Jānodarbojas ar sportu, jāpamet sēdošs darbs un, redz’, jāizmet tā vārītā kondensētā piena burka! Ja tev nav ilūziju par iepriekš rakstīto, bet gribas gludāku un smukāku dibenu, šis ieraksts ir priekš tevis.
Guam Dren Mask (principā, visas Guam maskas) ir ļoti efektīva pret šķidruma aizturi. Labs rezultāts (samazināta šķidruma aizture, līdz ar to arī apjoms un gludāka āda) ir redzamas jau pēc pirmās lietošanas reizes. Es iesaku izmantot palešu plēvi (jo tā ir platāka un lētāka par pārtikas plēvi) un Guam speciālās bikses, jo maskas sastāvā ir daudz ēteriskās eļļas un tā smarža ļoti uzsūcās drēbēs.
Collistar Patch Treatment Reshaping Firming Critical Areas Shock Treatment iepakojumā ir 48 plāksteri (8 loksnes pa 6 plāksteriem). Jālieto 2x nedēļā. Jau pēc divām nedēļām pamanīju, ka āda palika gludāka un ievērojami tvirtāka. Plāksteri satur kofeīnu un karnitīnu (tauku šūnu dedzināšanai), kā arī kolagēnu (ādas nostiepšanai). Plāksteru līmēšana aizņem 2 minūtes, bet pēc tam tie darbojas veselas 8 stundas.
HoMedics Elle Macpherson Rotating Dry Brush ir kolosāla lietiņa! Vispār, masāža ir visefektīvākā metode celulīta mazināšanai un ādas stāvokļa uzlabošanai. Sausā “birstēšanās” stimulē asinsriti, noloba atmirušas ādas šūniņas un padara ādu tvirtāku. Bet kuram tad ir laiks (un spēks rokās?) regulāri birstēties 10 min? Birste rotē pati, tāpēc tev tikai jāvirza tā pareizās (problemātiskās) vietās.

piektdiena, 2018. gada 30. marts

Neputojošie līdzekļi ādas attīrīšanai (Babe, Matis, Douglas, Avene, REN)

Sveikas, daiļās! Es domāju, ka lielākā daļa manu lasītāju zina, ka es izvēlos neputojošus līdzekļus ādas attīrīšanai. Galvenais iemesls ir tāds, ka mana āda pēc attīrīšanas nejūtas sausa un savilkta. Ja kādu interesē vairāk informācijas par manu ādas kopšanu, varat noskatīties šo video (krievu valodā, bet ar subtitriem latviešu valodā). Runājot par pēdējā laika favorītiem ādas attīrīšanā, te viņi ir:
Babe Bi-Phase Micellar Oil* Pēc būtības micelārais ūdens, kam pievienots dažādu eļļu un mitrinošo vielu maisījums. Micelāro eļļu izmantoju ātrai kosmētikas noņemšanai no acīm un lūpām. Es teiktu, ka efekta ziņā ļoti līdzīga klasiskiem divfāžu kosmētikas noņemšana līdzekļiem, bet ar labāku sastāvu. Sastāvā glicerīns 2%, kokvilnas sēklu eļļa 0,80%, kumelīšu eļļa 0,80%, D-pantenols 0,50%. Līdzeklis ļoti ātri noņem pat īpaši noturīgu kosmētiku un mitrina ādu. Kā jau pēc divfāžu līdzekļu lietošanas, uz ādas paliek eļļaina kārtiņa.

Matis Reponse Jeunesse Comfort Cleansing Oil Hidrofīlā eļļa, kas lieliski izšķīdina jebkuru kosmētiku. Eļļa jaklāj uz sausas ādas, jāiemasē un tad jānoskalo. Kontaktā ar ūdeni pārvēršas pieniņā. Nekairina ādu un acis. Eļļai ir patīkams maigs aromāts un zīdaina tekstūra. Priecē fakts, ka sastāvā nav minerālās eļļas. Ļoti ekonomiski lietojas, pietiks ilgam laikam.

Douglas Essential In-Shower Make-Up Remover* Pieniņš kosmētikas noņemšanai, kas paredzēts lietošanai dušā. Un tieši lietošanas veids man ļoti patīk. Līdzeklis ir superīgi ērts lai ņemtu līdzi sporta zālē.  Tas labi attīra ādu no ikdienas kosmētikas. Lai tiktu galā ar īpaši noturīgu kosmētiku, iesaku lietot uz vates diska.

Avene Antirougeurs Redness Relief Dermo Cleansing Milk Kur tad es bez Avene? Uz šo pieniņu var paļauties, kad āda ir īpaši sakairināta vai īpaši jutīga. Pēc konsistences ir kaut kas pa vidu starp pieniņu un gelu. Sastāvā ir nomierinošs Avene termālais ūdens. Labi noņem kosmētiku un attīra ādu, to nesausinot. Pēc šī pieniņa man prasās lietot dvielīti, lai noņemtu līdzekļa paliekas no sejas, bet, pieņemu, ka paredzēts kārtiņu atstāt ādas aizsardzībai. Es gan nezinu priekš kam ir pievienota krāsviela un aromātiska viela pieniņam, kas domāts jutīgai ādai. Bet, kopumā, man ļoti patīk. 

REN Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm Balzamam ir diezgan bieza, bet patīkama samtaina konsistence. Tas nāk no tūbiņas ārā pabiezs, bet, saskaroties ar ādas siltumu, kūst. Tam piemīt burvīgs rožu aromāts un, vispār, šī produkta lietošana man vairāk asociējas ar spa rituālu. Ideāli der sejas masāžai. Balzams lieliski tiek gala ar jebkuru kosmētiku un efektīvi attīra ādu, to nesausinot. Man gan šķiet, ka šis līdzeklis ir vairāk piemērots sausas ādas kopšanai.

Cenas:
Babe Bi-Phase Micellar Oil ap 14 € par 250 ml.
Matis Reponse Jeunesse Comfort Cleansing Oil  ap 30 €  par 200 ml.
Douglas Essential In-Shower Make-Up Remover ap 10 € par 150 ml  
Avene Antirougeurs Redness Relief Dermo Cleansing Milk ap 25 € par 300 ml Latvijas aptiekās un divreiz lētāk cocooncenter.com 
REN Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm ap 30 € par 100 ml (es pirku Igaunijā ILU veikalā, bet ir pieejams arī feelunique un lookfantastic). 

*P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

trešdiena, 2018. gada 7. marts

Rimmel Lasting Finish Breathable tonālais krēms, tuša un laineris - atsauksme

Sveikas, daiļās! Sen blogā nav bijis raksts par aktuāliem budžeta draudzīgas kosmētikas jaunumiem. Tāpēc šodien pastāstīšu par jaunumiem no Rimmel London. 

Sākšu ar tonālo krēmu. Lasting Finish elpojošs tonālais krēms rada īstu apvērsumu skaistumkopšanas pasaulē – šis visvieglākais Rimmel tonālais krēms ir ne vien izcili ilgnoturīgs, bet arī piešķir ādai nevainojamu izskatu un ļauj tai brīvi elpot. Viegli līdz vidēji blīvi sedzošais tonālais krēms un konsīleris ar pielāgojamu klājuma intensitāti ir noturīgs pret izsmērēšanos un svīšanu, nodrošinot pievilcīgu un nevainojamu grimu, kas paliek nemainīgs un mitrina ādu līdz pat 25 stundām. Gaisīgi vieglais sapņu tonālais krēms ļauj ādai elpot un aizsargā to ar saules aizsargfaktoru SPF 20. Rimmel radītais antioksidantiem bagātais sastāvs, kurā ir A, C un E vitamīns, tonālajam krēmam piešķir izteikti vieglu tekstūru un nodrošina izcilu gaisīgu klājuma noturību.
Pirmais, kas mani pārsteidza, bija tonālā krēma aplikators - sūklītis. Godīgi sakot, es labprātāk izvēlētos tonālo krēmu ar pumpīti higiēnisko apsvērumu dēļ.
Taču aplikators ir vienīgā lieta, kas man nepatīk produktā (un vēl tas, ka Latvijā gaišākais tonis - 100 Ivory man ir pa tumšu). Bet, šīs abas lietiņas ir visai subjektīvas. Objektīvs ir fakts, ka tonālam krēmam ir ļoti viegla un plāna tekstūra, bet ļoti laba sedzamība. Gluži pilns pārklājums nesanāks, bet ādas toni izlīdzinās un nesmukumus (apsārtumus, pumpas un pigmenta plankumus) nosegs ļoti labi.
Tonālam krēmam piemīt aromāts, kas man asociējas ar krēmiem, kas domāti taukainai ādai. Tāds svaigs, bet parfīmērīgs (saprotiet par ko iet runa?). Uz manas kombinētas ādas tonālais neoksidējas un dienas laikā turas visai labi. 25 stundas nēsāt nemēģināju. Uz izteikti sausas ādas pasvītro sausumus. Finišs ir matēts, bet dabīgs, ar vieglu satīna atspīdumu. Seja ar viņu neizskatās plakana un nedzīva. Tas tīri labi maskē tumšos lokus un dienas laikā nesakrīt krociņās ap acīm.
Bildes pirms un pēc:

Mans favorīts no jaunumu trijotnes noteikti ir WonderWing laineris. Man kaut kā neveidojas attiecības ar šādiem flomastera tipa produktiem, jo kaut kas (vai nu aplikatora forma, vai lainera intensitāte, vai noturība) vienmēr nepatīk. Taču ar Rimmel WonderWing varēsi novilkt precīzu līniju, pat, ja abas rokas ir kreisās. Pateicoties smalki "nogrieztam" aplikatora galiņam, var novilkt gan plānu, gan biezu līniju. Flomasteris ir labi piesātināts ar tinti un nepaliek sauss, kamēr mēģini izveidot simetriskas līnijas. Līnija sanāk izteikti melna un necaurspīdīga. Arī noturība ir apbrīna vērta. Noteikti iesaku! Man īsti nav bildes ar laineri uz acīm, bet lietoju to šajā video.    

Pēdējais produkts ir Wonder' Fully Real tuša ar keratīnu. Wonder’Fully Real skropstu tušai ir izmantota Rimmel labākā skropstas pagarinošā un kuplinošā tehnoloģija. Ogļmelnais krēmīgais sastāvs ar keratīnu acumirklī pagarina skropstas. Skropstu tušas brīnumaini precīzā birstīte ar taisniem plastmasas sariņiem ir perfekti izstrādāta, lai radītu garāku un kuplāku skropstu loku.  Sastāvs nodrošina, lai pamanāmais skropstu krāsojums, kas izskatās tik dabiski, saglabātu noturību visu dienu.
Tušai ir konusveida silikona birstīte. Pati tuša ir diezgan šķidra. Uz manām plānām, bet garām skropstām, man gribētos vairāk apjoma. Bildes pirms un pēc:

Kā jums šķiet? Es nesaku, ka efekts slikts, bet es gribu riktīgu drāmu!
Uzklāt vairākās kārtās neizdosies, jo tad skropstas salips. Dienas laikā turas ļoti labi un nesmērējas. Ja tev patīk dabīgs efekts + ilgtermiņa skropstu uzlabojums, ir jāņem!

Visi jaunumi pieejami veikalos Drogas. 
Cenas:
Wonder Wing laineris 5.95 €
Wonderfully Real tuša 8.95 €
Lasting Finish Breathable tonālais krēms 10.45 €.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

sestdiena, 2018. gada 24. februāris

2017. gada vislabākā kopjošā kosmētika + konkurss

Sveikas, daiļās! Jauns TOPs un jauns konkurss ir klāt. Atvainojos par ne pārāk veiksmīgu kolāžu :) Tāpat kā iepriekšējā reizē, raksta beigās ir konkurss manām foršajām lasītājām.


Labākais dienas krēms kombinētai/taukainākai ādai: Vichy Slow Age Daily Care SPF25, jo tam ir viegla tekstūra (drīzāk fluīdam raksturīga), kas ātri iesūcas ādā. Labi mitrina. Nerada smaguma sajūtu uz ādas. Neveicina ādas spīdēšanu. Burvīgs aromāts.

Labākais dienas krēms visiem ādas tipiem: Bioderma Hydrabio Perfecteur Smoothing Moisturising Care Radiance Booster (SPF30 PA+++). Krēmam ir viegla tekstūra, kas nerada smaguma sajūtu uz ādas. Gaismu atstarojošas daļiņas vizuāli uzlabo un izlīdzina ādas toni un var iztikt bez tonālā krēma pa virsu. Tas rada samtainas ādas efektu ar iekšējo starojumu. 

Labākais acu krēms: Lancome Genifique Light Pearl Eye Illuminator. Jāsaka, ka šogad izmēģināju diezgan daudz acu krēmus, taču, no lielākās daļas nekādu baigu efektu neredzēju. Vienīgais izņēmums bija Lancome Light Pearl Eye Illuminator, lai gan sākotnēji tekstūra šķita pārāk šķidra, lai līdzeklis būtu iedarbīgs. Bet, Lancome pierādīja pretējo. Līdzeklim ir viegla gelveida konsistence un tas ātri iesūcas ādā. Metāla aplikators ir vienmēr vēss un palīdz gan iemasēt līdzekli, gan cīnīties ar pietūkumu. Āda ap acīm izskatās IEVĒROJAMI labāk un jauneklīgāk. Tā noteikti ir labāk mitrināta un tvirtāka. Arī krunciņas mazinājušas. Ja ir novērojams ādas nogurums, iesaku izmēģināt.

Labākais neputojošais ādas attīrīšanas līdzeklis: REN Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm. Balzamam ir patīkama samtaini bieza konsistence un burvīgs rožu aromāts. Tas lieliski tiek gala ar jebkuru kosmētiku un efektīvi attīra ādu, to nesausinot.
Labākais losjons: Clinique Clarifying Lotion 2. Noteikti patiks problemātiskai ādai ar pūtītēm, apsārtumiem, ādas sabiezējumiem un melniem punktiem. Losjons, kas satur skābes, maigi noloba atmirušas šūniņas, kas bloķē tauku dziedzerus. Rezultātā āda ir tīrāka un melnie punkti ir daudz mazāk.

Labākais serums:  Lancome Genifique Youth Activating koncentrāts. Koncentrāts ir aprīkots ar automātisko pipeti, proti, skrūvējot korķīti vaļā, pipete uzņem jaunu seruma devu. Koncentrātam ir viegla gelveida tekstūra, kas acumirklī iesūcas ādā un neatstāj lipīguma sajūtu. Apmēram pēc mēneša pamanīju, ka mazāk prasās lietot tonālo krēmu (jūs jau zināt, ka man ir gan pigmenta plankumi, gan plīsuši kapilāri) un arī sīkas krunciņas (vārnu kājiņas) arī kļuva mazāk izteiktas. Genefique labi derēs normālai un kombinētai (nedaudz sausai vai taukainai ādai, neslīkstot galējībās) ādai.

Labākā skābju maska: Douglas Perfect Focus Radiance Mask. Maskai ir krēmveida konsistence. Tā viennozīmīgi ir vismaigākā no mēģinātām skābju maskām, tāpēc, iespējams, ka efektu neredzēsi uzreiz. Toties šī maska varētu būt piemērota arī jutīgai ādai. Maska noņem atmirušas šūniņas un izlīdzina ādas reljefu. Āda kļūst maigāka un gaišāka. 

Labākā attīroša maska: The Body Shop Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask.  Maskai ir patīkama un viegla, tāda kā uzputota konsistence, jo pirms māliem sastāvā ir ūdens, glicerīns un lufa. Aromātu man grūti aprakstīt, bet, katrā ziņā tas ir neitrāls un nav uzbāzīgs. Pāris minūtes pēc uzklāšanas es sajutu atvēsinošu efektu, paskatoties sastāvu, pamanīju, ka klāt ir arī mentols. Sastāvā ir arī salicilskābe, sezama sēkliņu eļļa un šī sviests. Man patīk maskas radīta relaksējoša sajūta un patīk, ka maska desmit minūšu laikā nesakalst. Noņemot masku āda nejūtas atūdeņota, bet tieši otrādi - labi mitrināta. Pēc lietošanas āda ir gludāka, bet, pats galvenais, ka vēl kādu laiku man ir sajūta, ka es pabiju SPA

Solītais konkurss:
Balva Lancome Your Youthful Ritual labumu dāvanu komplekts. Iekšā Genifique Serums (30ml), krēms (15 ml), Light Pearl acu serums (5 ml) un acu krēms (5 ml).
Lai piedalītos konkursā, ieraksti Rafflecopter formā tavu e-pastu un telefona numuru, lai varu sazināties (datus, protams, nepublicēšu). Papildus punkti tiek piešķirti (pēc Rafflecopter formas datiem) par to, ka seko sugarmakeup Facebook lapai, SugarCamille Instagram un ieraksti komentāros ko vēlētos vairāk redzēt blogā un/vai insta kontā. Lai atstātu komentāru blogā paritini līdz pašai apakšai :) Visu pārbaudīšu pēc Raflecopter formas.

Konkurss noslēgsies 3. martā pl 23:59. Uzvarētāju paziņošu 4. martā. Balvu sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt satikties.  
a Rafflecopter giveaway