Sveikas, daiļās! Jau rīt būs Madaras labo cenu diennakts (ja nu kāds nezina, 24h laikā visai produkcijai online veikalā, kā arī Stokcmann un Douglas veikalos). Tāpēc nolēmu pastāstīt par salīdzinoši jaunākiem produktiem, kas man patika un likās uzmanības cienīgi.

City CC krēms* ir kā radīts pavasarim, jo tas  izlīdzina ādas toni un nosedz nelielas ādas nepilnības un apsārtumus. Sastāvā esošā hialuronskābe efektīvi mitrina ādu visas dienas garumā. Priecē arī SPF15, kas pasargās ādu no kaitīgā UV starojuma agrā pavasarī, rudenī un ziemā (vasarā tomēr vajadzīgs augstāks SPF). Produktam ir gaisīga patīkama tekstūra. Krēms ātri iesūcas ādā un piešķir tai vieglu starojumu. CC krēms nesakrājas krunciņās un nepasvītro sausumus. Smarža – viegla, nedaudz saldena, patīkama. Ērts iepakojums, jo bez problēmām var dabūt ārā nepieciešamo produkta daudzumu. Mani priecē arī fakts, ka gaišākais tonis Light Beige man ideāli der. Cena 27 € par 40 ml.

BOOST Hyaluronic Collagen Booster Ampoules iepakojumā ir 10 plastikāta ampulas x 3 ml (iepakojums paredzēts kursa iziešanai). Jāatzīmē, ka manai ādai ampula pietiek vairāk nekā vienai lietošanas reizei, kas nozīmē, ka produkts pietiks gan pilnam kursam, gan arī profilaksei. Ampulu sastāvā ir gan maza, gan liela izmēra hialuronskābes molekulas, kas uzlabo mitruma rezerves, mazina mitruma līmeņa zudumu, padara ādu gludāku un tvirtāku. Ampulu saturs pēc konsistences atgādina glicerīnu. Produkts vienmērīgi izlīdzinās uz ādas un diezgan ātri iesūcas. Smarža – viegls augu aromāts. Pēc ampulu kursa iziešanas mana āda palika elastīgāka, pazuda niezoša sajūta vaigos. Kopumā samazinājās ādas jutīgums. Cena 29.90 €.

Re:Gene Volume Rebuild Lifting Mask efektīvi mitrina un baro ādu, piešķirot tai komforta sajūtu. Pēc lietošanas āda ir gludāka, starojošāka un viennozīmīgi tvirtāka. Labi iedarbojas uz nedaudz izplūdušo sejas ovālu un dubultzodu. Un šeit man jāatzīstas, ka negaidīju, ka organisks produkts būs TIK efektīvs! Maskai ir samtaina krēmīga tekstūra, kas ir ļoti patīkama uz ādas. Smarža – viegla, dabiska. Produktu viegli uzklāt, tā nesakalst un nerada diskomfortu lietošanas laikā. Cena 35 € par 60 ml. 
 

Madaras mitrinošās ziepes mūsu mājās tiek lietotas lielos kvantumos. Man patīk kā tās attīra ādu, patīk, ka āda netiek sausināta, patīk aromāti (mans mīļākais - Infusion Vert). Šogad aukstā sezonā pirmo reizi nesaskāros ar "dinozaura ādu" - kad āda paliek traki sausa un zvīņaina. Iespējams, ka tas saistīts ar švako ziemu, bet man gribas ticēt, ka "palīdzēja" ziepes, jo nesausināja ādu. Cena 10.50 € par 300 ml.                                                                                                                                                
* Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt ar zvaigznīti atzīmētos produktus (bet jūs jau ziniet, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).