Sveikas, daiļās! Laikapstākļi krasi mainās ik dienas, tomēr, jau pavisam drīz mūs gaida vasara ar spēcīgu saulīti. Tieši tāpēc blogā taps liels raksts par daudz un dažādiem saules aizsardzības līdzekļiem (plauktā stāv padsmit līdzekļi, kurus cītīgi testēju, salīdzinu un meklēju pašus labākos). Sākšu ar pārbaudītām vērtībām, proti, aptieku zīmola Bioderma diviem lieliskiem līdzekļiem.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ 
Nodrošina ļoti augstu dermatoloģisku aizsardzību no saules, pateicoties 100% minerālu anti-UVA/anti-UVB saules aizsargfiltru (SPF 50+/ UVA 25) un CELLULAR BIOPROTECTION® patentētā kompleksa kombinācijai. Īpaši piemērots kombinētai vai taukainai ādai, jo kontrolē ādas spīduma veidošanos, padara ādu gludāku un kavē pūtīšu rašanos. Pateicoties Liquid To Powder Technology tehnoloģijai, 30 sekundēs tiek izveidots īpaši matējošs pūderveida pārklājums, kas lieliski saplūst ar ādu. Sejas krāsa ir uzreiz izlīdzināta un uzlabojusies. Aizsarglīdzeklis ir hipoalerģisks, nekomedogēnisks, fotostabils, bez smaržvielām un parabēniem, ļoti ūdens noturīgs un ar ļoti labu panesību uz ādas un acu apvidū. 
Līdzeklim ir ļoti viegla ūdeņaina/sauso eļļu tonāliem (tiem, kas ar pipeti) krēmiem raksturīga konsistence (skat bildi augstāk). Uzklājot, tas tiešām atgādina vieglu ļoti plānu eļļu, bet dažu sekunžu laikā nosēžas un pārvēršas smalkā pūderī. Pats foršākais, ka Nude Touch apvieno gan kopjošās īpašības, gan augstas pakāpes saules aizsardzību, gan arī tonējošo līdzekli. Tā teikt, slinkais variants viss vienā. Protams, pilnu pārklājumu nesagaidīsi, toties sejas toņa izlīdzināšanu un nelielu ādas defektu maskēšanu gan.
Bildes pirms/pēc uzklāšanas:
Runājot par kopjošām īpašībām - manai kombinētai ādai pavasarī apakšā prasās uzklāt kādu mitrinošu krēmu vai vieglu serumu. Taču vasarā, kad āda taukojas, ar Nude Touch pilnībā pietiek. Gribu īpaši atzīmēt, ka līdzekli var lietot arī uz acu zonas. Pieejami divi toņi: Natural Colour (ko lietoju es) un Light Colour (kas ir tumšāks).
Cena ap 20 € par 40 ml. Pieejams aptiekās.

Bioderma Photoderm Max SPF 50+ 
Akvafluīds ar gaišu toni maksimālai sejas aizsardzībai pret sauli un pretspīduma tekstūru, kas piemērots visiem ādas tipiem, arī kombinētai vai taukainai ādai.
Pateicoties ekskluzīvai anti-UVA/anti-UVB dermatoloģisko filtru kombinācijai, Photoderm MAX nodrošina optimālu aizsardzību pret UV starojumu apvienojumā ar iekšēju bioloģisko aizsardzību - CELLULAR BIOPROTECTION® patentēto kompleksu. Tas aktivizē dabiskās aizsargspējas, aizsargā šūnu DNS pret UV starojuma izraisīto bojājumu un novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos. Ar īpaši vieglu tekstūru; tā ir neredzama pēc uzklāšanas un neatstāj baltas joslas vai taukainu kārtiņu. Rada matētas ādas sajūtu, bez spīduma.
Akvafluīdam ir ūdeņaina konsistence un, pateicoties tai, līdzekli ir viegli izlīdzināt uz ādas. Tas diezgan ātri ''nosēžas'' un nerada smaguma vai plēves sajūtu uz ādas. Īpaši jāatzīmē, ka fluīds ir ne tikai nejūtams, bet arī neredzams uz ādas. Proti, tas nedod baltu atspīdumu, kas raksturīgs saules aizsardzības līdzekļiem ar augstu aizsardzības pakāpi. Karstajās dienai manai kombinētai ādai neprasās pēc kopjošā krēma un pilnībā pietiek ar vieglu serumu un Photoderm Max fluīdu. Forši, ka akvafluīds arī matē ādu, piešķirot tai ļoti dabisku izskatu. Līdzeklis noteikti patiks taukainas un kombinētas ādas īpašniecēm.  
Cena ap 18 € par 40 ml. Pieejams aptiekās.

Konkurss! Balva - Bioderma Photoderm Nude Touch SPF50+ līdzeklis tonī Light Colour. Lai piedalītos konkursā, ieraksti Rafflecopter formā tavu e-pastu un telefona numuru, lai varu sazināties (datus, protams, nepublicēšu). Papildus punkti tiek piešķirti (pēc Rafflecopter formas datiem) par to, ka komentāros ierakstīsi kāds ir tavs mīļākais saules aizsardzības līdzeklis vai arī kādu šobrīd lieto un vai iesaki to izmēģināt arī citiem :) Lai atstātu komentāru blogā paritini līdz pašai apakšai :) Visu pārbaudīšu pēc Raflecopter formas.
Konkurss noslēgsies 16. maijā pl 23:59. Uzvarētāju paziņošu 17. maijā. Uzvarētājs būs redzams Rafflecopter formas lodziņā.
a Rafflecopter giveaway