Hello gorgeous!
Tātad, ja atceraties pierm mēneša teicu šeit, ka plānoju uz kādu laiku atteikties no jaunas komētikas iegādes, kamēr neizlietošu šo to no vannas istabas krājumiem. Varu teikt, ka pie plāna arī godam turējos, bet pirms taisīt bildes ar tukšiem trauciņiem, daži no viņiem, laikam, galīgi negribēja no manis atvadītes un cītīgi noslēpās kumodes dzīlēs :D Tāpēc bildēs nav viss un bēgļus rādīšu nākamā mēnesī :)


Tad nu kas tad nepaguva paslēpties? 
Kerastase šampūns Bain Divalent - domāts taukainām saknēm un sausiem matu galiem. Kā bija? NEKĀ! Nekādu efektu nemanīju, kaut gan lasīju ļoti daudz pozitīvas atsauksmes, pirms izdomāju nopirkt. Smaržo pēc aptiekas šampūna, maksā kā jau Kerastase, efekts - kā no jebkura drogu šampūna. Neiesaku.

Dermalogica Gentle Cream Exfoliant. Ideāls produkts! Manu pilnu atsauksmi var lasīt šeit. Plauktā jau stāv jauns iepakojums :) Iesaku visiem, it īpaši AHA skābju cienītājām.

Roc Minesol Triple Defense anti-shine fluid cream SPF30. Labs UV staru aizsargkrēms. Vienīgais mīnuss ir tas, ka krēms veido uz sejas tādu kā baltu (starojuma?) efektu. Uz manas ļoti gaišas ādas izskatās labi, bet uz tumšākas ādas, varētu izskatītes jocīgi :) Vasrā šim krēmam ir labas cenas cheapsmells.com Iesaku ieskatītites :)

Dzintars Organic Style hydrocomfort atjaunojošs nakts krēms. Pašmāju organiskais produkts  izrādījas uzmanības vērts :) Mana pilna atsauksme šeit. Bija interesanti izmēģināt, bet otro reizi, laikam, nepirkšu. Ķīmija man patīk labāk :)

Madara pretcelulīta krēms. Arī pašmāju organiskais produkts, bet atšķirībā no ieprieksējā produkta, ir pirkts vairākas reizes. Smaržo jauki, labi iesūcas ādā. Par celulītu - efekts bija, tikai nezinu vai no krēma, vai no masāžas, bet bija :) Iesaku.

Lierac Diopticerne krēms tumšo loku novēršanai (zem acīm). Tumšie loki man ir ļoti izteikti. Un zinu, ka mani tumšie loki ir saistīti ar to, ka asinsvadiņi ir ļoti tuvu ādai un ir arī ļoti trausli. Līdz ar to veidojas mikroskopiski asins izplūdumi. It kā ar vienu smadzeņu puslodi saprotu, ka ar to nav iespējams cīnīties, bet vienalga, katru reizi, kad redzu jaunu krēmu, kas domāts tieši tumšajiem lokiem - ceru uz to labāko :)  Tad nu šis krēms manas cerības galīgi nav attaisnojis :) Tiešām nekāda efekta nemanīju. Nu labi - krēms labi mitrināja ādu ap acīm, bet tas arī viss. Uzskatu, ka 15 ls, par 5ml!!! krēma bez efekta ir par daudz :) Starp citu - labs video par tumšo loku cēloņiem un iepējamo novēršanu ir Lisai Eldridge šeit.

Max Factor 2000 calorie (curved brush) tuša. Atceros tīņu gados Max Factor tušas ļoti patika, tagad gan kaut kā ne visai :) Slikta jau nebija, bet laba arī nebija :)

P.S. savu iesākto projektiņu turpinu, un, pamazām, kosmētikas kalni vannas istabā, paliek mazāki :)