Hello, gorgeous! This is my decembers Adorebox :)
Naomi Campbell Winter Kiss body lotion (150 ml). 
Calvin Klein moisturizing lipstick (my shade is  Ruby Red)  I forgot to take a picture, but here you can find good swatches. 
Perspi Guard  sweat protector (5 ml)
Keune Care Line Vital Nutrition shampoo and conditioner (both are 50 ml). 
Revlon Colorstay 12 Hour Quad eyeshadow in shade Silver Fox. 
How do you like the box? :)




Sveikas, daiļās! Ar adorebox bija visādi: vienu mēnesi bija kaut kas galīgi nesakarīgs (manuprāt), bet iepriekšējā kastīte (novembra) bija pat ļoti laba, tāpēc ar tādu kā saviļņojumu gaidīju - kas tad būs šoreiz? Saku uzreiz, ka kastīte man patika :) Šeit būs manas kastītes saturs:
 

  • Naomi Campbell Winter Kiss ķermeņa losjons (150 ml). Losjons ir biezs (noteikti, būs labs manai sausai ķermeņa ādai) un ar Ziemassvētku aromātu :) Es skaidri jūtu anīsu :)
  • Calvin Klein moisturizing lipstick (man tonī Ruby Red)  man aizmirsās nobildēt, bet tagad vairs negribās ņemties ar fotografēšanu + bilžu lādēšanu datorā. Labi tonis attēlots šeit.
  • Perspi Guard - pretsviedru līdzeklis (5 ml) . Apraksta lapā teikts, ka var pasargāt no svīšanas līdz pat 5 dienām. It kā forši noder karstās vasaras dienās, bet man mazliet bail no tādiem radikāliem līdzekļiem :)
  • Keune Care Line Vital Nutrition šampūns un kondicionieris (katrs pa 50 ml). Paredzēti porainiem un bojātiem matiem ar dabiskām minerālvielām, vitamīnu B5 un kviešu proteīnu. Mani mati nav bojāti (vismaz es tā domāju :) bet maigs šampūns vienmēr nāks par labu, turklāt - mini iepakojums ir ideāls līdzņemšanai uz sporta zāli :)
  • Revlon Colorstay 12 Hour Quad acu ēnas tonī Silver Fox. Revlon ēnas ļoti sen jau gribēju izmēģināt. Līdz ar to, šis produkts man patīk visvairāk :) Ja pati būtu pirkusi ēnas, tad izvēlētos citu toni, bet, vienalga, ēnas ļoti patīk :)
Visi toņi ļoti smuki un viegli izplūdināmi, izņemot balto, tas tāds "chalky" Ļoti patika tumši violēti brūns tonis ar smalku zelta spīdumu :)
Kā dāvanu no Adorebox saņēmu:
Oscar de la Renta - Intrusion smaržu paraudziņu un divus Annemarie Borlind dienas krēma paraudziņus jūtīgai ādai.

Kā jums kastīte?