My dear foreign readers, this post contains information about products coming soon to Latvia (all from Maybelline) and giveaway. As this is my first giveaway it will be opened for Latvian readers only (sorry). Also I am showing swatches of Color Tattoo eyeshadows from Maybelline in Pomegranate Punk and Tough as Taupe (which are both US edition).
 
Sveikas, daiļās! No janvāra Latvijā gaidāmi jaunumi no Maybelline

(bildi aizņemos no Naktsmeitas)


  • VOLUM’EXPRESS skropstu tuša ROCKET (es vienmēr priecājos par katru jaunu produktu, bet Maybelline taisa jaunas tušas tik ātri, ka es nekad nespēju izlietot vēl iepriekšējo jaunumu :)
  • Eye Studio Color Tattoo 24h acu ēnas – šīs ēnas jau kādu laiku ir ļoti iecienītas ārzemēs un arī pie mums daudzas pircējas ir izrādījušas interesi par tām, tapēc jau janvārī 9 toņi būs pieejami Latvijā. Juhū!!!
  • Color Sensational lūpukrāsu kolekcija VIVIDS – 4 jauni koši toņi (skatījos bildīti un pielnīgi siekalas tecēja :) Ļoti patika spilgts rozā-oranžīgs tonis :)
Pie reizes atrādīšu arī savus Color Tattoo:

Man ir Pomegranate Punk (kas ir ražots ekskluzīvi Amerikas tirgum) un Tough as Taupe (kas ir dvīņu brālis Eiropas Permanent Taupe).
Un swatchi: otrā bildē mēģināju notvert zelta spīdumus iekš Pomegranate Punk.
Un šeit varat iepakojumu atšķirību Amerikas un Eiropas versijām:
Eiropas versijas color tattoo tonī On the Bronze ie iespēja iegūt savā īpašumā piedaloties giveaway. Balva sevī ietver Maybelline Color Tattoo - On the Bronze un L`Oreal Volume Million lashes tušu (melnu).
Lai piedalītos tev jābūt manam pastāvīgam lasītajam un jāatstāj komentārs ar atbildi uz jautājumu: Kāds ir tavs šī gada mīļākais kosmētikas produkts un kāpēc? Es piešķiršu kārtas numuru un beigās taisīšu izlozi :)
Giveaway ir atvērts līdz 23.12.12 (ieskaitot). Ar uzvarētāju sazināšos personīgi par balvas saņemšanu
Lai veicas :)
Giveaway ir slēgts. Kopā bija 19 dalībnieki. Uzvarētāju noskaidroju izmantojot random.org ģeneratoru:
 Apsveicu, Pončiks! Es nevaru atrast tavu e-pastu. Lūdzu uzraksti man uz camillesmakeup@gmail.com