Les Tissages de Chanel Blush #30 Tweed Rose review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par Chanel kulta produktu, proti, vaigu sārtumu Les Tissages de Chanel Blush Duo Tweed Effect. Ja es pareizi saprotu,  Blush Duo Tweed ir limitētais izlaidums, kas mēdz parādīties sezonas kolekcijās (toņi, protams, mainās). Man ir 2012. gada rudens/ziemas kolekcijas (jā, es noturēju viņu veselu gadu, pirms saņēmos rakstam) sārtums:







Bildes (vismaz uz mana datora) ļoti korekti atspoguļo sārtuma īsto toni. Sākotnēji sārtums ir pārklāts ar smalku spīdīgu (bet ne chunky glitter) kārtiņu. Vēlāk spīdums pazūd. Noejot augšējai sārtuma kārtiņai, var skaidri redzēt, ka produkts sastāv no diviem toņiem. Tweed Rose gadījumā viens tonis ir siltais rozā (sārtuma bildēs "dominējošais" tonis), bet otrs - sejas pūdera tonis ar vieglu rozā pieskārienu (bildēs var redzēt tādus kā ciparus uz sārtuma virsmas). Man ļoti patīk, ka Tweed Duo Effect nav izteikti spīdīgs, bet nav arī matēts. Sārtums atrodas ideālā balansā. Finišs uz ādas izskatās dārgi un solīdi. Sārtums ļoti viegli klājas ar otu, ir labi pigmentēts, bet "klauna vaigus" dabūt ir pagrūti. Noturība ir izcila. Pagājušā gada rudenī tiku pie Chanel vizāžistes, kas man izveidoja makeup ar kolekcijas jaunumiem. Man patika arī krēmveida ēnas, bet, kaut kā nevarēju izdomāt nedz kuru toni īsti gribu, nedz vai man vispār vajag tās ēnas. Toties, paskatoties uz sārtumu, uzreiz sapratu - jāņem! Vienīgā bilde, kuru varēju atrast ar šo sārtumu uz sejas (es zinu, ka acis izskatās jocīgas :D :

Manuprāt, katrai sezonai ir savi kosmētikas toņi. Tweed Rose kļuva par manu "must have" rudenim/ziemai.
Ja nu kādai interesē komplektā esošā otiņa un swatchi uz rokas:


Īsāk sakot, sārtums ir ideāls un, kad ir pieejams, jāņem ciet! :)
P.S. Sārtumu pirku veikalā "KristiAna", cena 32 Ls.

Hello gorgeous! I just wanted to share with you my passion for the Chanel blush Les Tissages de Chanel #30 Tweed Rose. This is a limited edition product for 2012 fall. I has just right amount of sheen. It it not matte, but at the same time it is not shiny. It looks so chic on the cheeks! It has good staying power. For me it is a "must have" product.