Sveikas, daiļās! Pamanīju, ka pēdējā laika ieraksti, galvenokārt ir par kopšanu. Tāpēc šodienas raksts būs par skaistumu, proti, vasaras tik dažādām sarkanām  lūpu krāsām. Mani vismīļākie sarkanie toņi, salikti no siltā oranžīgi-sarkanā līdz vēsam ķiršu tonim:

No augšas uz leju:
Artdeco Art Couture lūpu krāsa tonī 366 Pearl Blazing Red no limitētās Jungle Fever kolekcijas (jaunums). Ļoti skaists klasiskais sarkanais tonis uz siltas oranžas bāzes un ar smalku, nemanāmu šimmeri. Ideāli klājas, labi kopj lūpas, nesakrājas rieviņās, smaržo pēc vaniļas.
Essence ilgnoturīga lūpu krāsa tonī 02 All You Need Is Red, manuprāt, ir izteikti klasisks sarkans bez izteikta silta vai vēsa apakštoņa. Derēs gan Sniegbaltītēm, gan Jasmīnēm. Lūpu krāsas formula ir ļoti krēmīga, bet noturīga. Budžetam ļoti draudzīga cena.
Maybelline Color Sensational tonī 527 Lady Red ir klasisks sarkanais tonis uz zilās bāzes un ar šiku satīna finišu. Krēmīga formula, laba noturība. Lūpu krāsa ir ļoti komfortabla uz lūpām un nesaiet rieviņās. Starp citu, Maybelline ir ļoti plaša toņu izvēle.
Revlon Colorburst lūpu sviests tonī 070 Cherry Tart ir vienīgais lūpu balzams šajā rakstā, taču tas ir diezgan labi pigmentēts. Vēsais ogu sarkanais tonis ar smalku metālisku šimmeri, kas piešķir spīdīgu, pilnīgi mitru finišu. Kā jau balzams ļoti komfortabls uz lūpām, taču noturība nav šī produkta stiprā puse.
YSL Rouge Volupte Shine tonī 04 Rouge In Danger liek manai sirdij pukstēt straujāk (šo lūpu krāsu man bija visvairāk žēl smērēt pret papīru). Viegla gēlveida konsistence, spilgts sulīgs tonis, ko var klāt vienā kārtā, dabūjot tikai vieglu "your lips, but better" efektu, vai arī, uzklājot vairākās kārtās, var panākt izcilu sarkanā paklāja cienīgu dramatisku efektu. Burvīga ogu smarža.
Rouge Dior tonī 752 Favori Red ir spilgts, bagāts, vēss ķiršu sarkanais ar ļoti vieglu satīna finišu. Šis sarkanais tonis ir vistumšākais no visiem. Lieliska krēmveida formula, plaša toņu izvēle, Dior kvalitāte un atpazīstamība.

Kādi ir jūsu mīļākie sarkanie toņi?