Sveikas, daiļās! Jūnijs ir beidzies (lai gan vasaras tā īsti arī nebija) un pienācis laiks favorītiem. Šoreiz, brīnumainā kārtā man nav tukšu trauciņu (nopietni? tā arī mēdz būt?), arī ādas kopšanā nav nekā īpaši jauna un īpaši aizraujoša, tāpēc atrādu tikai un vienīgi dekoratīvo kosmētiku, ko izmantoju visvairāk. Pamanīju, ka ar šo komplektu sanāk gandrīz pilna makijāža, trūkst tikai uzacu zīmulis.


  • Armani Lasting Silk UV tonālais krēms ir kā radīts manai kombinētai/taukainai ādai vasarā. Ļoti plāns, bet labi sedzošs pārklājums (šis ir arī vienīgais tonālais krēms, kas man der pēc toņa). Drīz būs pilnvērtīga atsauksme - vajadzīga tikai saulīte.
  • Artdeco krēmveida vaigu sārtums. Mēneša sākumā ieraudzīju kosmētikas maciņa un padomāju, ka kaut kā sen nav lietots. Ļoti skaists un dabīgs tonis. Viegla uzklāšana ar pirkstiem.
  • Revlon Glow Lucious skrosptu tuša. Tušas sastāvā ir serums, kas sekmē skropstu augšanu. Un, jā, skropstas aug ātrāk (to redzu pēc dažām ar atliecēju nolauztām skropstām). Drīz būs pilnvērtīga atsauksme.
  • Chanel Poudre Universalle pūderis. Ideāls. Labi matē ādu, bet tā pašā laikā, neveido "nedzīvu" efektu uz sejas.
  • Benefit Erase Paste konsīleris ādai ap acīm. Viens no labākiem konsīleriem tumšiem lokiem. Šķiet, ka šis mazais ķobītis nekad nebeigsies. Ļoti ekonomisks.
  • Bourjois vaigu sārtums tonī 54 Rose Frisson. Ar šo sārtumu mana āda izskatās viegli iedegusi. Ļoti patīk Bourjois sārtumi.

Vai ir kaut kas lietots no maniem favorītiem? Kā patika?