Sveikas, daiļās! Tikko atgriezos no visai spontānā ceļojuma, kur izdevās arī veltīt neilgu laiciņu skaistumlietu šopingam :) Tiku beauty junkie Mekā - Sephorā, kā arī veikalā Hebe (kas ir alternatīva mūsu Drogām).
Pirkumi:


Ak jā, piemirsu pieminēt, ka biju Polijas pilsētas Gdaņskas apkaimē. Jāsaka, ka Polijas Sephorā (diemžēl/par laimi) nav ne NARS, ne arī Urban Decay, tāpēc pirkuma summa bija saldinoši neliela. Pirkumi: Batiste sausais šampūns ar ķiršu aromātu. Es dievinu Batiste šampūnus. Labākie sausie šampūni gan apjomam, gan otrās dienas matu atsvaidzināšanai. Turklāt bija atlaides un šis brīnums maksāja tikai 3 eur, es vienkārši nevarēju nepaņemt. Nesen (te) jau jūsmoju par Sephora dušas želejām, tāpēc paņēmu vēl vienu ar zaļās tējas aromātu. Pirms brauciena iegādājos Bourjois nagu lakas noņemšanas verķīti (tas gan bildēties negribēja un kaut kur paslēpās) un līdzekļa ideja man ļoti patika, taču izpildījums mazliet (cik nu es varu spriest no vienas lietošanas reizes) pieklibo. Izdomāju pamēģināt arī Sephora Express Nail Polish Remover (par kuru esmu lasījusi ļoti daudz labas atsauksmes). Benefit POREfessional praimeris ir visu laiku labākā kosmētikas bāze. Man bija mini versija, kurā iemīlējos jau no pirmās izmēģināšanas reizes. Tāpēc, ieraugot Benefit stendu, bāze uzreiz aizceļoja groziņā. Sephora Rouge Infusion lip stain/gloss. Godīgi sakot, es gribēju vienu citu preci no Sephora bagātīgā lūpu produktu klāsta, bet tas Eiropā vēl nav pieejams :( Tāpēc paņēmu šo. Hebe veikalā uzkāros pie Revlon stenda. Ilgi un dikti pētīju lūpu krāsa zīmuļu formā (Clinique Chubby Stick analogi). Taču nesen jau pasūtīju vienu toni no ārzemēm (kas vēl līdz man nav ticis), toni īsti neatcerējos un 2 vienādi man nav vajadzīgi. Beigās, tomēr atradu sev tīkamu toni, nodomāju, ka, ja nu kas, varēšu kādam uzdāvināt. Taču, izvēlētais tonis bija izpirkts! Bija palicis tikai testeris. Škrobe. Bet blakus esošajā Bourjois stendā pamanīju līdzīgu produktu -  Color Boost  zīmuļus. Man ir vājība uz sarkaniem toņiem. Man noteikti vajadzēja vēl vienu :D Netālu no kases atradu arī Carmex lūpu balzamus. SPF15 un piparmētru aromāts. Kas vēl vajadzīgs vasarai? Jūs vēl lasāt? Ja atbilde ir pozitīva, tad nākošā porcija:


Jāsaka, ka visi šie labumi vēl nav mēģināti. Dior Addict Lip Glow. Šo balzamu saņēmu dāvanā (pasen) un atdzīšos, jā, vēl neesmu izmēģinājusi. Piedod, Anna, man kauns :( La Roche-Posay Hydreane Legere - kārtējā cerība uz Avene Hydrance Optimale Light labu analogu. Essence 3D nagu lakas. Izskatās burvīgas. BareMinerals Lash Domination tuša. Jaunums no Bare Minerals. Ja kāda atceras, man ļoti patīk viņu Flawless Definition Volumizing tuša (atsauksme šeit), tāpēc uz šo jaunumu ir liktas lielas cerības. Bourjois 1 seconde Volume tuša. Vēl viena apjoma tuša. Kā gan es bez tās iztiktu? Artdeco jaunas nagu lakas, kuras nesen rādīju Instagram (ja kas, mans niks sugarcamille). Nagi savesti kārtībā, drīz atrādīšu ne tikai pudelītes :) Rimmel Sun Shimmer Instant Tan. Šo gan jau paspēju izmēģināt un jāsaka, ka ir lielisks! Tonis skaists zeltains, ātri izžūst, neatstāj traipus. Drīz atrādīšu rezultātu :)

Kādi ir jūsu pēdējā laika pirkumi?