Sveikas, daiļās! Nesen Artdeco zīmolam parādījās jaunas nagu lakas Art Couture Nail Lacquer* ar super vinila spīduma efektu. Es izvēlējos klasiskos toņus: 677 Couture Love un 637 Couture Happy Pink.


Nagu lakas iepakojumi ar noņemamu vāciņu un skrūvējamu korķīti aizdomīgi atgādina Chanel zīmola iepakojumus. Taču tie bez šaubām izskatās ļoti solīdi un skaisti.


Nagu lakas viegli klājas. Otiņa ir ļoti ērta. Principā, pietiek pat ar vienu kārtu, lai iegūtu vienmērīgu necaurspīdīgu klājumu, bet es (vairāk pieraduma pēc) uzklāju divas kārtas. Nagu laka ātri žūst un pat bez virskārtas ir ļoti spīdīga un saglabā savu spīdumu vairākas dienas.  

#637 Couture Happy Pink ir neona rozā tonis ar siltu koraļļu apakštoni:


#677 Couture Love ir klasisks sarkans:


Ar rozā nagu laku nostaigāju četras dienas (sarkano tikai vakar uzklāju, tāpēc komentēt nevarēšu). Pēdējās dienas beigās pamanīju, ka galiņos nagu laka sāk pazust (paliek plānāka, caurspīdīga), taču ne plaisāt. 
Ko lai saka? Kārtējais lielisks jaunums no Artdeco :)

Iegādāties var: Drogas, Douglas, Debenhams (īsāk sakot, visos kosmētikas veikalos, kuru nosaukums sākas ar "D"). Cena ap 9 Eur.

* Liels paldies Artdeco par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).