Sveikas, daiļās! Turpinot gada TOP produktu sarakstu, šodien pastāstīšu par labākiem produktiem ķermeņa un matu kopšanā:
Labākais šampūns: Davines Naturaltech Energizing vitamīnu šampūns matu enerģijas atgūšanai un augšanai. Šampūns ir bez sulfātiem, bet labi attīra matus un nesausina tos. Sastāvā ir piparmētras eļļa, kas lieliski atsvaidzina galvas ādu un stimulē asins cirkulāciju, veicinot matu augšanu. Sajūtas lietošanas laikā ir neaprakstāmi foršas.

Labākais kondicionieris: Davines Love sprogas akcentējošais kondicionieris, jo tas novērš matu atūdeņošanu. Kondicionieris ir ļoti biezs, tam piemīt ļoti viegla greipfrūtu smarža. Nekāda sprogas pastiprinoša efekta kondicionierim nav, taču mitrināšanas un kopšanas ziņā tas noteikti ir vairāk iedarbīgs nekā daža laba dārga maska. Mati ir mīksti, spīdīgi, lieliski mitrināti un pabaroti. 

Labākais ķermeņa krēms: Kiehl's Creme de Corps, jo tas ir ideāls līdzeklis ļoti sausai ādai ar tendenci lobīties. Tas ir vidēji biezs, plastisks, nav taukains, ļoti ātri iesūcas āda un ilgstoši to mitrina. Es burtiski jūtu, ka mana āda to apēd. Pēc lietošanas āda ir mīksta, samtaina un par ādas lobīšanās un niezi var aizmirst! Līdzeklis ir bez smaržas. 

Labākā ķermeņa un matu eļļa: Caudalie Divine Oil, jo tā smaržo dievišķīgi un lieliski mitrina ķermeņa ādu. Jau pēc pirmās lietošanas reizes āda ir kļuvusi ievērojami mīkstāka, tā ir samtaina, labi mitrināta. Eļļa arī lieliski kopj rokas un ienadžus. Ja liek eļļu matos uz nakti (un no rīta mazgā matus), tad gan rezultāts ļoti labs, mati ir mīksti un nav sausi. 

Labākais dezodorants: Vichy 48H Soothing Anti-Perspirant - Sensitive or Depilated Skin ir ļoti maigs rullītis-dezodorants, kas labi derēs pat svaigi epilētai ādai (tik tiešām, šis tika pārbaudīts un itin nekādas emocijas neizsauca). Dezodorantam  nav smaržas un tas ir ļoti efektīvs līdzeklis pret svīšanu. 

Un, protams, konkurss! Šoreiz balvā būs Madaras mitrinošais losjons sausai/normālai ādai un Superdrug Hot Cloth Cleanser, jeb neputojošais ādas attīrīšanas līdzeklis (abi līdzekļi manā skatījumā ir absolūti lieliski). 
Tātad, raksti atbildes uz zemāk redzamiem jautājumiem komentāros un es piešķiršu numurus :) Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - ieraksti linku);
4. uzraksti kāds ir tavs šī gada mīļākais ķermeņa un matu kopšanas produkts.
Uzraksti e-pasta adresi, caur kuru varēšu ar tevi sazināties, laimesta gadījumā.
Vēlu veiksmi! Sākam!

Konkurss noslēgsies 1.janvārī 12:00. Uzvarētāju paziņošu 2. janvārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.

Uzvarētājs noskaidrots! Apsveicu mandariinu: