Sveikas, daiļās! Jau sen lasīju daudz pozitīvas atsauksmes par Austrālijā ražotu budžetam draudzīgu līdzekli ādai ap acīm - Emu Oil krēmu, taču vienmēr mulsināja lielais tilpums un nepraktisks iepakojums, kā arī neierasts sastāvs (Emu tauki?). Taču jāsaka, ka krēms man patika.
Emu Oil Well acu krēms cīnās ar visizplatītākajām acu zonas problēmām (pietūkums, tumšie loki un krunciņas). Krēms apvieno emu eļļas (tauku?) un hiāluronskābes labākās īpašības. Lietojot krēmu divreiz dienā tas mitrinās un mīkstinās ādu, kā arī padarīs to elastīgāku un samazinās krunciņas.
Krēmam ir knapi pamanāma tipiska krēma smarža un arī konsistence atgādina Nivea krēmu zilā skrūvējamā bundžiņā, tikai Emu Oil ir vieglāks, bez treknuma. Drīzāk atgādina ļoti biezu gelu.
Runājot par krēma īpašībām, ir jāatzīst, ka tas diezgan labi mitrina ādu ap acīm. Bet, tas arī viss. Nekādus tumšos lokus nesamazina. Tūska man nemēdz būt, tāpēc šajā jautājumā nevarēšu neko teikt. Jāsaka, ka es labprātāk lietotu krēmu, kas iepakots higiēniskā tūbiņā (vai vismaz plastmasas burciņā), nevis mazā metāla skārdenē. Arī krēma tilpums varēja būs divreiz mazāks, jo pa pusgadu to neizdosies izlietot. 
Kopumā, krēms ir labs, ja tev ir jauna āda, kas prasa vien pēc papildus mitrināšanas, jo nekādus citus bonusus no Emu Oil nesagaidīsi. 
Sastāvs: Aqua, Emu Oil, Coconut Oil, Glycerin, Cocoa Butter, Cetearyl Alcohol, Aloe Vera Extract, Hyaluronuc Acid, Cetyl Alcohol, Retinyl Palmitate, Vitamin E, Phenoxyethanol, Fragrance.

Iegādāties var feelunique, cena ~ 11 € par 25 ml.
Atsauksme par šo krēmu no Velvet Mimosa.