Sveikas, daiļās! Pēc tradīcijas, atrādu mēneša jaunumus (ne visi ir jaunumi šī vārda tiešajā nozīmē, daži ir jaunumi tikai priekš manis).
Sākšu ar Vichy zīmolu. Nesen zīmola pārstāvniecība Latvijā pārgāja Loreal rokās (domāju, ka nav noslēpums, ka Vichy pieder Loreal koncernam), tāpēc patīkami izmainījās cenas Vichy produkcijai. Ar prieku izmēģināšu Velvet Mimosa izslavētos Vichy Idealia līnijas produktus. Īpaši uzrunāja Aqualia Thermal balzams ādai ap acīm (man ļoti patīk sejas ādas kopšanas un attīrīšanas balzami, izskatās, ka balzama tekstūra ir viena no pēdējām aktuālām tendencēm ādas kopšanas ziņā). Zīmolam ir papildinājusies (vai parādījusies?) Purete Thermale attīrošo produktu līnija. Micelārais ūdens labs. Micelārā eļļa (kas domāta ādas attīrīšanai) arī ļoti laba un burvīgi svaigi smaržo. Drīzumā būs plašākas atsauksmes. Ļoti ieintriģēja Ideal Soleis izpūšamais saules aizsardzības līdzeklis ar SPF 50 un pievienoto bronzējošo toni. Iepakojums arī tāds kičīgs un neierasts.
Nesen pabiju Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick sērijas prezentācijā un meistarklasē. Līdzekļus jau aktīvi izmantoju matu kopšanā un ļoti patīk gan šampūns, gan neizskalojamais (pūšamais) kondicionieris. Mati labi mitrināti, nespurojas un viegli ķemmējami.
Pašmāju zīmols Stenders prezentēja jaunu sejas ādas kopšanas līniju ar savvaļas rozi. Pagaidām izmēģināju tikai dienas krēmu ar SPF15 (patīkama tekstūra, laba mitrināšana, rožu aromāts) un micelāro ūdeni (es gan micelāros ūdeņus parasti izmantoju kosmētikas noņemšanai un šim nolūkam Stendera produkts neder (vismaz man), jo svilina acis).
Lancome Genefique sērijas kopjošie produkti man arī patīk (par rezultātiem gan vēl nevarēšu teikt), jo negaidīti patīkamas tekstūras (es atzīšos, mazliet baidījos, ka būs silikons-silikons) un ļoti pārdomāti iepakojumi.
Guam Dren sērijas dibena maska ir atkārtots pirkums un riktīgi forša. Iegādājos, izmantojot Saneri Box atlaižu kuponu. Noteikti drīz būs plaša atsauksme.

Dekoratīvā kosmētika:
Budžetam draudzīgi zīmoli Essence un Catrice papildināja dekoratīvās kosmētikas klāstu ar jaunumiem. Paķēru nude matētas acu ēnas (kur gan es bez tām?), dabīgo toņu lūpu krāsas, pāris acu zīmuļus (ļoti mīksti, pigmentēti un forši), acu ēnu bāzi, kas izrādījās pat ļoti laba. Pamanīju, ka parādījās arī Gel & Shine bāzes laka un virskārta. Ideja tāda, ka lieto bāzi, tad jebkuru laku pa virsu un tad virskārtu un rezultātā saņem Gelish lakai līdzīgu efektu pat bez UV lampas izmantošanas. Vai nav forši? Tikai vēl neesmu izmēģinājusi. Runājot par nagu jaunumiem, paņēmu arī ātro nagu lakas žāvētāju (pilienu veidā) un nagu lakas noņemšanas sūklīti bunžā (baigi labs!). Catrice uzacu komplekts arī izskatās ļoti daudzsološi. Augšējā nodalījumā ir divi matētu ēnu toņi, bet apakšējā mini pincete un mini uzacu otiņa un ķemmīte. 
Budžetam ne īpaši draudzīgie Lancome jaunumi ir vienkārši pasakaini. Tās zilās ēnas dara mani traku. Nagu laka uz nagiem izskatās vairāk sārta, nevis oranža, bet formula izcila. Lūpu krāsu gan vēl neesmu mēģinājusi, bet tonis ir vasarīgs un dzīvespriecīgs.
Stockmann trakajās dienās iegādājos pašmāju zīmola Attirance bambusa roku krēmu un Sensai tušu, kas ir ūdensnoturīga, bet viegli nomazgājas ar 38 grādus siltu ūdeni. Jau ļoti sen gribēju pamēģināt.
Bildēšanas brīdī kaut kur bija noslēpušas Zoeva otas. Paņēmu #102 Silk Finish (lieliska!) un #322 Brow Line (šo gan pagaidām neesmu izpratusi).

Kā jums ar jaunumiem? Vai daudz?